fenkanabrooke
May 27 2008, 07:29
Ивелина досега се справя най - добре от вкичките в това предаване и според мен тя напълно заслужава да спечели.
nelito_91
May 27 2008, 18:25
Днес е последния епизод и ще кажат кой е победител (макар че съм 99% сигурна, че Ивелина ще спечели

)
Bloody_Tears
May 27 2008, 18:26
Надявам се да е тя, чакам с нетърпение последния епизод
ViruZzZ
May 27 2008, 18:27
Аз още от кастингите си бях за 3те мацки и от една страна се радвам, че те са на финала, но от друга, че не мога да избера една от трите :S
nelito_91
May 27 2008, 18:35
Честно казано аз в началото не бях забелязала Ивелина. Впечатление ми бяха направили само другите две, а от няколко епизода забелязах, че тя се справя много по-добре от другите и познава някакви неща дето
ViruZzZ
May 27 2008, 21:02
Супер, накрая всичко беше много изпипано . Поздравления на Ивелина, въпреки че на последното изпитание Николета по добре се представи.
dEniChka
May 27 2008, 21:33
През цялото време бях за Ивелина и тя спечели..имам дарба да познавам
Bloody_Tears
May 28 2008, 06:37
Еее супер. Много се радвам, че Ивелина спечели (sun) Аз малко го проспах последното изпитание, мама ме събуди ми вика "Ивелина спечели" и аз Добре и пак заспах
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Вера ме изненада много като се отказа O.o Николета малко ме дразнеше, но и тя беше много добра.
Следващият етап за тия е работа в Канал 3 и по импулсните телефони да напътстват хората.
В интерес на истината, ако предаването не е било нагласено, имаха някои много добри попадения.
dragon_girl
Jun 11 2008, 18:17
Не вярвам в такива "способности"
Гледах го за забавление , поне имах какво да гледам. Интересно беше , запълвах си времето.
ZuZka yeah
Jul 31 2008, 16:53
Много яко беше.

Жалко само, че беше само от 10 епизода.
Много тъпо шоу-гледах няколко серии,ама ми се видя голяма боза,а и оная дъртата участничк направо не се траеше с нейните истерии!
lori9bonboni
Aug 30 2008, 17:04
Що бе интересно е..ама наистина тоя човек\вълк е много ку-кууууу...
traiana
Oct 8 2008, 18:14
Амии..горе-долу ставаше
..Не съм гледала всички епизоди,когато вечерях обикновенно се заглеждах.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.