Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Макс Суини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan

SilentShout
Най-голямата ми забележка към Айлин : МИЛА, защо не разви образа на Мойро-макса?!?!?! mad.gif Мисля, че щеше да е интересно отблизо да проследим развитието на един трансексуален (потенциален такъв, де) мъж и всичките незгоди през които минава в едно общество където никой не го приема нито като мъж нито като жена. Тъпо е Мойромакса да се появява само като някакъв статист и да няма почти никакви реплики...какъв е смисълът изобщо дори да фигурира в главните надписи след като, например, Ники има мнооого повече присъствие в този сезон wacko.gif
Jordan
и аз съжалявам много за това, ама а, де, питай ги тея дето го правят. Надявам се в следващия да има някаква малко по-голяма роля, че вече наистина ще трябва да го махнат от началните надписи.
Интересен персонаж е и наистина би било интересно да се наблюдава развитието и на един ткъв герои, малко разнообразие сред всичките тея girly girls в сериала.
SilentShout
Цитат(Jordan @ Mar 26 2008, 21:26) *
и аз съжалявам много за това, ама а, де, питай ги тея дето го правят. Надявам се в следващия да има някаква малко по-голяма роля, че вече наистина ще трябва да го махнат от началните надписи.
Интересен персонаж е и наистина би било интересно да се наблюдава развитието и на един ткъв герои, малко разнообразие сред всичките тея girly girls в сериала.

Ааа, да, също така къде са всичките типични мъжкарани четирикрили гардероби dry.gif
FunnyLady
не ме кефи нещо...Може би защото той/тя винаги остава в сянка и го/я дават колкото да каже 2-3 изречения и толкова. new_all_coholic.gif
Jordan
dry.gif в последния епизод май и толкова реплики нямаше. май нещата се изчерпаха с историята покрай смяната на пола в предния сезон, и толкоз. имам чувството, че в следващия сезон въобще няма да го видим dry.gif апък ми е кеф, малко разнообразие...има какво да се види и от него, въпреки че тоя сезон беше тотално забравен от сценаристите.
SilentShout
Съгласен съм, че трябва да има някакво разнообразие. Не, че скучая с историите на Тибетките, Алиша или другите, но все пак нека да не бъде всичко прекалено праволинейно rolleyes.gif
Jordan
biggrin2.gif бе то е доста ляволинейно ако питаш мен.
все още съм 57.gif , че ще го върнат в следващия сезонм с нова- по-главна роля.
Аз от известно време се чудя и викам да се допитам до вас- прави ли си тоя човек някаква операция. Освен хормоните прави ли нещо друго? Щеше да става мъж и после се отказа, нали така. unsure.gif
SilentShout
Абе да си седи там като статист, да не им се налага да плащат на допълнителни хора за тази работа 10.gif
Mai4et0
С една дума - Ужас ! ! ! Щях да сложа член накрая но не знам какво е (тя или той) 9.gif Едвам го изтърпях с Джени sick1.gif Ужас, ужас, дано не е в 6 сезон! Изобщо не ми е интересен ! ! ! wacko.gif
PayTon__
Цитат(Mai4et0 @ Jul 22 2008, 19:39) *
С една дума - Ужас ! ! ! Щях да сложа член накрая но не знам какво е (тя или той) 9.gif Едвам го изтърпях с Джени sick1.gif Ужас, ужас, дано не е в 6 сезон! Изобщо не ми е интересен ! ! ! wacko.gif

Да само ще добавя , че това е най-гнусното , отвратително и противно нещо (обръщам се така щот и аз нз кфо е)в целият филм , даже не разбрах какво има в гащите 18.gif . С тая брада дет си пуска е отвратително sick1.gif А Джени как можа да се занимава с тва не беше за нея , добре че не продължи много дълго.
**Naley*
Цитат(PayTon__ @ Aug 5 2008, 23:13) *
Цитат(Mai4et0 @ Jul 22 2008, 19:39) *

Да само ще добавя , че това е най-гнусното , отвратително и противно нещо (обръщам се така щот и аз нз кфо е)в целият филм , даже не разбрах какво има в гащите 18.gif . С тая брада дет си пуска е отвратително sick1.gif А Джени как можа да се занимава с тва не беше за нея , добре че не продължи много дълго.

Напълно съгласна съм,по-противно нещо от тоя/тая няма blink.gif тая Джени верно е луда и гнусарка да се занимава с тоя/тая biggrin2.gif /между другото и аз не разбрах какво по-точно,от мъжки или от женски род е biggrin2.gif /
SilentShout
А с кое точно Макс е гнусен? rolleyes.gif
bingoboy
Е, чак пък "гнусен"?! Не ми е любимец, ама ми се вижда чистоплътно момче biggrin.gif .Просто не му доразвиха историята на момчето, малко като че ли е пообъркало приказката.Иначе си е добричко, мота си се там някъде, на никого не пречи...нека си вземе некое хонорарче Даниелка. И без това с тая физика е само за тая роля , само че не баш за тоя филм, но нямам нищо против момъка wink.gif

wind
Много кофти изказвания чета тук, какво имате против Макс? Че е жена която иска да е мъж ли какво,не разбирам какво гнусно има в едно човешко същество различно от преобладващото ядро в сериала. Да не споменавам че и останалите персонажи не се водят за "нормални" в българската деиствителност.
SilentShout
Цитат(bingoboy @ Aug 14 2008, 18:09) *
Е, чак пък "гнусен"?! Не ми е любимец, ама ми се вижда чистоплътно момче biggrin.gif .Просто не му доразвиха историята на момчето, малко като че ли е пообъркало приказката.Иначе си е добричко, мота си се там някъде, на никого не пречи...нека си вземе некое хонорарче Даниелка. И без това с тая физика е само за тая роля , само че не баш за тоя филм, но нямам нищо против момъка wink.gif

Аз на физиката на Даниела Сий не виждам нищо специално, че да е подходяща само за такава роля.
Да спомена за тези, които не знаят, че самата Сий е живяла известно време преправена като мъж в Индия в някакво забутано планинско селце, за да види какъв е животът на един овчар по тамошните баири. Това, че Аилийн Чайкен не си направи труда да развие образа на Даниела, не значи, че той действително е скучен, камо ли пък гнусен.
Както тук се припада по готините лесбийки, също така човек трябва да се замисли и за това през какво трябва да мине някой пожелал да смени не просто гардероба си, а дори и цялата си физика. За съжаление в това отношение ТЛУ не се справи, което отбелязва черна точка в актива на сериала 9.gif
wind
Цитат
Аз на физиката на Даниела Сий не виждам нищо специално, че да е подходяща само за такава роля.
Да спомена за тези, които не знаят, че самата Сий е живяла известно време преправена като мъж в Индия в някакво забутано планинско селце, за да види какъв е животът на един овчар по тамошните баири. Това, че Аилийн Чайкен не си направи труда да развие образа на Даниела, не значи, че той действително е скучен, камо ли пък гнусен.
Както тук се припада по готините лесбийки, също така човек трябва да се замисли и за това през какво трябва да мине някой пожелал да смени не просто гардероба си, а дори и цялата си физика. За съжаление в това отношение ТЛУ не се справи, което отбелязва черна точка в актива на сериала 9.gif

Много доре казано. Радвам се че има хора които гледат не само повърхноста и отражението на водата, но и по дълбокичко.
PayTon__
Нали за това е темата всеки да каже какво мисли , нормално е да не сме на едно мнение и това , че не харесваме Макс няма нищо общо с годините както в една тема някой беше написал , на майка ми също й е противен rolleyes.gif . Аз като го погледна на снимки , не във филма просто не мога да го възприема като жена , адски ми е противен , ужас направо. sick1.gif
Jordan
мисля, че трябва да помислите върху употребата на "грозен ми е" и "противен ми е"
има разлика

SilentShout
Цитат(PayTon__ @ Aug 15 2008, 19:13) *
Нали за това е темата всеки да каже какво мисли , нормално е да не сме на едно мнение и това , че не харесваме Макс няма нищо общо с годините както в една тема някой беше написал , на майка ми също й е противен rolleyes.gif . Аз като го погледна на снимки , не във филма просто не мога да го възприема като жена , адски ми е противен , ужас направо. sick1.gif

Много ясно, че всеки има право на мнение, но аз питам какво му е гнусно на човека. Щот е най-лесно да кажеш "гнусен е" и готова отписах тотално един комплексен образ, който разкрива през какви трудности минава всеки един човек решил да сменя пола си. Вярно, че за съжаление този преход от жена към мъж не беше нито детайлно представен, нито самият образ и трудностите през които минава, но в крайна сметка е достатъчно показателен, че не всичко е хубаво. Все пак това може да е сериал за готини мацки, но животът не е толкова готЕн. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.