Цитат(bingoboy @ Aug 14 2008, 18:09)

Е, чак пък "гнусен"?! Не ми е любимец, ама ми се вижда чистоплътно момче

.Просто не му доразвиха историята на момчето, малко като че ли е пообъркало приказката.Иначе си е добричко, мота си се там някъде, на никого не пречи...нека си вземе некое хонорарче Даниелка. И без това с тая физика е само за тая роля , само че не баш за тоя филм, но нямам нищо против момъка

Аз на физиката на Даниела Сий не виждам нищо специално, че да е подходяща само за такава роля.
Да спомена за тези, които не знаят, че самата Сий е живяла известно време преправена като мъж в Индия в някакво забутано планинско селце, за да види какъв е животът на един овчар по тамошните баири. Това, че Аилийн Чайкен не си направи труда да развие образа на Даниела, не значи, че той действително е скучен, камо ли пък гнусен.
Както тук се припада по готините лесбийки, също така човек трябва да се замисли и за това през какво трябва да мине някой пожелал да смени не просто гардероба си, а дори и цялата си физика. За съжаление в това отношение ТЛУ не се справи, което отбелязва черна точка в актива на сериала