Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Christina Scott
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Christina Scott
Име:Ангелина
Години:15 rolleyes.gif
Тегло:50
Височинка:можеби...1.64
Зодия:СтрелеЦ 10.gif
Местоживеене:СофиЯ
Сем. положение:АбЕ имам си родителИ huh.gif
Прякорче:Мисля че все още нямамтакова
Как ми викат накратко:Ани или Анджи(вие как предпочитате? unsure.gif )
Музика, филми, книги и т.н.:Обичам всякаква музика-хубаво е човек да слуша от всичко.Падам си по horror-филмите,романтика...бе сичко mrgreen[1].gif Любимата ми книга е "Двойната Лотхен" на Ерих Кестнер.Много е завлядяваща
Сериали:One Tree Hill.Не си падам по до другите сапунки.. sick1.gif .
Характер:МмМ...да видим....през януари-нервна;Февруари-нацупена;Март-средна работа....нещо ми писна да изброявам.Просто и ясно-душата на компанията,но винаги.Непостоянна съм,както казва компанията ми.
Хоби:Аз съм писателка biggrin2.gif biggrin2.gif Смисъл не съм толкова умна като Лукас,но....въображението си около даден сериал(например ОТХ) го вписвам във една тетрадка blush.gif blush.gif
Друго нещо за мен:Гледам Анимета.Голяма фенка съм на Наруто.Изгледала съм всички сезони и филми(овен неизлязлите dry.gif
Anime = детско? Да, да.
Anime = игрален филм, под формата на сериал, включващ драма, фантастика, комедия, романтика. Единствената разлика между игралните сериали и анимето е, че анимето е нарисувано..

Това е за мен..... blush.gif
brooke_scott
Добре дошла във форума! Надявам се, че ще ти е интересно, а като се има предвид изброените по-горе неща съм сигурна, че ще е така wink.gif
kashlakov
Добре дошла!Струваш ми се приятно и забавно момиче. smile.gif
K_f_R
Гледаш анимета = ) Тва е добре,а и тва с розовото е абсолютно вярно :> Уелкъм
vasinka_{P}
Ooo , още една зодийка, желая ти само успехчета biggrin2.gif

П.П СтрелЦите RulZzzzZ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.