Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Алис Пиазеки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2
Jordan

Ако трябва да опишем Алис с няколко думи, то със сигурност между тях трябва да фигурират "красива, талантлива, лъчезарна, добра", и това със сигурно няма да опише образа на Алис Пиазеки, защото през петте сезона на The L Word, в който тя е сред главните герои, наблюдавахме не една промяна в нея, а напротив- динамичен образ, който рядко се застоява на едно място и винаги търси различното. Преминала през кратка журналистическа кариера за списание LA Magazine, Алис се пренасочва в радио сферата. Поради различни обстоятелства обаче и там не се задържа много. В последно време Алис се забелязва главно в интернет пространството. Именно така прословутата Графика(The Chart) вкарва Алис в една доста увлекателна полужурналистическа кариера, я която нейн пръв помощник е приятелят и Макс Суини. Забелязана от телевизионно предаване, Алис става и ТВ водеща.
Алис е единственият бисексуален герой в сериала. Бисексуалноста й обаче постепенно бива забравена и сексуалните и любовни контакти на сладката журналистка се ограничава само до жени. Именно поради този факт шоуто търпи някой критики, обвинявайки сериала в погрешно представяне на бисексуалноста.Според много от зрителите бисексуалноста е представена като временен период от развитието на човек или бисексуалните са един вид експериментиращи с другия пол. Другият бисексуален герой е Джени Шектър, която обаче след връзката си с Тим в първи сезон не е била близка с други мъже.
ето я и графиката на Алис, в която най-общо казано е представено кой с кого е спал:/by wikipedia/

Алис е от хората, които не обичат много много да крият хомосексуалноста си. Тя не се срамува, а е горда от това. Определя себе си като girly girl и мрази стереотипните определения за лесбийките. Държи на приятелите си, обича партньорите си и ... мрази хомофобите biggrin2.gif
Актрисата, на която дължим този прекрасен персонаж се казва Лейша Хейли и е родена на 11 юли 1971г. в Окинава Япония. Освен актриса е и певица. През 1990г със свои съученик създават групата си The Murmurs, който по-късно се преименуват на Gush и през 2004 се разпадат когато Лейша става част от семейството на The L Word. В личния си живот Лейша много прилича на Алис- тя е открита лесбийка. Една от малкото, които са го заявили в прав текст. Освен всичко Лейша е и страстна почитателка на футбола. biggrin2.gif
забележителни моменти във филмографията й:
  • "The L Word" .... Alice Pieszecki / ... (62 episodes, 2004-2008)
  • Cucina, La (2007) .... Shelly
  • The Snowflake Crusade (2002) .... Marigold
  • Size 'Em Up (2001) .... Clea Shapiro
  • Sleeping Beauties (1999) .... Sno Blo Band
  • Some Girl (1998) .... The Murmurs
  • All Over Me (1997) .... Lucy
SilentShout
А, какво аджеба стана с бисексуалността на Алис 18.gif
Jordan
ми не знам, явно като на някой други в един момент изчезва biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Mar 26 2008, 20:27) *
ми не знам, явно като на някой други в един момент изчезва biggrin2.gif

Че да не са открили случайно лек?!?!? shocking.gif
UhHehHer
mrgreen[1].gif 18.gif 18.gif 18.gif хахахахаахаххаах изчезва worthy.gif 16.gif 3.gif
FunnyLady
както й каза Дейна един път "ти си една забавна дама(Funny Lady..)!Според мен тя е доста силен персонаж в сериала,доста силна личност,а чуството й за хумор е неповторимо!!Ако не беше тя TLW щеше да си е само драма... biggrin2.gif
Jordan
18.gif нееее, тая снимка е уникално нещо! biggrin2.gif
Определено Алис внася голям цвят в целята история и някак си е винаги навътре в нещата на всички. Успява да крепи връзките с всички и паралелно с това да тика работата си, връзката си и всичките проблеми около тях. В нея ми харесва това, че е prоud lesbian и хиич не й се нравят тези, дето са в килера. една от любимите ми сцени в тоя сезон беше когато отиде на снимачната площадка на Lez Girls и Тина й разправяше как не може да влезе а тя се противече, че не смята да крие, че е лесбийка biggrin2.gif Супер забавен момент.
А, също моментите в студиото на The Look, когато я караха да води "типично лесбийско предаване" а тя гледаше като blink.gif . Даже и в сконфузните моменти пак е супер забавна
Carmen
ама сега в този сезон са и развалили малко героинята sad.gif много и знае устата нещо!!!!!!
zai4etooo
Алис е пич, много забавна и много радва . Весел човек bounce.gif rolleyes.gif
UhHehHer
Тя наред с Бет за мен са най-очарователните дами в сериала worthy.gif
bingoboy
Съгласих се , Че Алис е адски забавна и много емоционална. връзката им с Дейна беше много сладка. Само че не мога да се съглася, че да движиш с мъж , който се мисли за лесбийка те прави бисексуален
zai4etooo
никой не може да ме убеди че Алис все още е бисексуална , може би в 1-ви сезон да е била( тя си беше де biggrin.gif ) ... ама сегааа абсуд
обратна е до мозъка на костите си
а оня ден гледах епизода когато се заби с неква професорка по ?вампирология? -- е строших се от смях 18.gif 5.gif
много ме радва emoticon1 (53).gif emoticon1 (117).gif
Jordan
хах, да, тая вампирката я помня смътно biggrin2.gif
Колкото до бисексуалноста си, Алис вече май забрави тази част от себе си. И все пак леко не е честно да пренебрегват така бисексуалните. Именно и заради това сериала е търпял критики, че дава погрешна представа за бисексуалните. И все пак Алис си остава в женската линия в моите очи, тя и никога не е ходила в мъжката де, имаше само някакви бегли забежки в началото, ноте скоро се изпариха...
FunnyLady

супер чаровна е biggrin2.gif biggrin2.gif
zai4etooo
има черни очи . ОБОЖАВАМ хора с черни очи Copy of wub.gif bigwink[1].gif
Jordan
rolleyes.gif Мда, определено на тая снимка изглежда бритално! И какво е това nobody knows i'm a musician" shocking.gif
Даже аз знам!И Имам няколко техни песни. Язък, че са се разпаднали, звучаха добре...
SilentShout
Цитат(bingoboy @ Mar 29 2008, 09:25) *
Съгласих се , Че Алис е адски забавна и много емоционална. връзката им с Дейна беше много сладка. Само че не мога да се съглася, че да движиш с мъж , който се мисли за лесбийка те прави бисексуален

Ъъъ, Алис сама си казваше навсякъде , че е БИСЕКСУАЛНА в първи сезон dry.gif Май някой не е гледал внимателно сериите тогава 9.gif
Carmen
според приятелката ми, няма би!!! или си хомо или не си!
UhHehHer
Хахахахааха твойта приятелка май има доста интересна гледна точка smile.gif
Е, за мен пък (с Фройд сме на едно мнение) няма хетеро и хомо - ако човека е част от природата, за която е характерна балансираността - бисексуалността е точно това.

Jordan
ми, да, ама не точно. В смисъл може и да е така ама аз не вярвам много. Има си хора дето са си плътно вляво и не им се мърда, други пък са посредата и постепенно излизат или в едната или в другата страна. Така че едно мнение няма по въпроса. И Алис явно е била от тези "бивши бисексуални". Все пак тъпото е, че нищо не се спомена. Поне да бяха говорили нещо по въпроса... dry.gif
zai4etooo
ако визирам мойта гледна точка ( това си е лично мое мнение ) понятия като бисексуален , хетеро и хомо са си строго индивидуални за всеки човек. Сексуалността е едно от малкото неща които не могат да се сложат под разни знаменатели .
Всеки си се възприема различно, възприема и желанията си различно . Примерно имаш сериозен приятел , обичаш го там ала-бала. И отиваш на диско и виждаш неква мацка , оглеждаш я ( в каруцарски превод : би я тръшнала ) тва прави ли те обратна или бисексуална ?
аз съм била с момиче и тогава си мислех, че няма по-обратен човек от мен на света, ама сега не мисял баш точно така хахах излизам с момчета ии по официалните критерии съм в дясната лента , но пак си заглеждам жени ( понякога) . Ама никой от приятелите ми не би ме нарекъл бисексуална ... така чеее много можем да я разтягаме тази тема и не мисля че ще стигнем до някакъв извод . Всеки човек сам си избира какъв да бъде и кво да харесва .
това ми беше лекцията за деня
край tongue.gif
UhHehHer
Бравииииисимооо........... worthy.gif

Аре сега вече обратно на темата mad.gif wacko.gif
FunnyLady
UH HUH HER...
UhHehHer
worthy.gif worthy.gif FunnyLady worthy.gif worthy.gif

Предлагам моменти от моята скроомна / mrgreen[1].gif/ колекция с техни снимки:

zai4etooo
UhHеhHer е само толкова ли предлагаш ? лошо колега лошо closedeyes.gif uhhh.gif
UhHehHer
Това са снимките с най-добро качество. Останалите са правени с любителски апарат по време на концерт. dry.gif
Ако си толкова мераклийка на снимките - ще ти ги пратя лично, но не си струва да затормозявам всички с тях, определено не си струва.. wacko.gif
SilentShout
Впрочем, ако можете качете някъде някакви неща на Алис и певачица приятелка rolleyes.gif
UhHehHer
Малко видео клипчета:

http://www.uhhuhher.com/video/UhHuHe_DayInTh.html /хахахахааххаахах особено от средата до края 4.gif /

http://www.uhhuhher.com/video/UhHuHe_PhoSh.html

Ок, ето и снимките:

http://s280.photobucket.com/albums/kk167/U...nav_album_album
Carmen
ако напишете leisha hailey podcast в youtube.com ще ви излезнат доста интересни неща smile.gif
UhHehHer
йеееееееееей и сега се сещам за нещо дето супер отдавна се опитвам да го намеря и .. НЕ СТАА!!! wacko.gif wacko.gif wacko.gif

http://www.youtube.com/watch?v=muYqQy1ozTM <= айде бре никой ли няма тая песен? 16.gif 16.gif 16.gif
ilevo
Хах. И аз не съм спряла все още да я търся! Ако я намеря, ще сигнализирам. Освен по слух сама да си я изпея, запиша и да си я слушкам... shocking.gif
Jordan
Тая песен е неоткриваема, и да ви кажа не я търсим само ние biggrin2.gif
Единственото, което намерих е изрезка от филма, ако все пак искате да я имате- Studio Musicians- Salva me
UhHehHer
И това е нещо 4.gif

А тази писъците на Алис май ще ги изрежа и ще си ги сложа като рингтон когато ми звъни приятелката 3.gif 10.gif 18.gif
ilevo
В един от МНОГОБРОЙНИТЕ сайтове, които прегледах, се споменаваше, че Studio Musicians не са "банда", а екипът, който е подготвил песента за сериала->в оригинал изпълнението е неизвестно на кого. Ако това помага...
UhHehHer
е да това в ютуб го пишеше като коментар wink.gif
обърнах цялото нет пространство за тая песен и изчетох и аз какво ли не wacko.gif
Jordan
явно трябва да се примирим, че някой песни просто няма да ги слушаме извън сериите. правени са или специално за сериала или пък са пускани смао и еиднствено там. кво да се прави dry.gif
SilentShout
Жалко, изглежда в Европа е почти невъзможно да се намерят творенията на Алис и певачици dry.gif
Jordan
те по принцип не са голямата известност. ако в САЩ бяха известни щеше да се намери някой албум из нета, ама явно и там не просперират много.
SilentShout
Абе, аз защо имам спомена, че фамилията й беше Пиадзеки wacko.gif
Jordan
Цитат(SilentShout @ Jun 13 2008, 10:34) *

Pieszecki wink.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Jun 16 2008, 23:24) *
Цитат(SilentShout @ Jun 13 2008, 10:34) *

Pieszecki wink.gif

BTW фамилията на Алис е полска mrgreen[1].gif
Jordan
Полска?
Да не се окаже, че Алис има далечен полски корен biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Jun 24 2008, 23:47) *
Полска?
Да не се окаже, че Алис има далечен полски корен biggrin2.gif

Може в 6ти сезон да развъртят някаква полска сюжетна линия mrgreen[1].gif
Jordan
18.gif
ще гледате как следващия сезон Алис няма да се появи. Заминала за Полша при роднини и ще й кажем сбогом biggrin2.gif
FunnyLady
мдааа да папка борш и гулаш biggrin2.gif
SilentShout
Впрочем тази вечер ще се уверим как точно са й превели името на български rolleyes.gif Хаха, пък може Алис, ако замине за Варшава там да развият нейната сюжетна линия, въпреки, че Полша се ползва със славата на доста хомофобска държава dry.gif
FunnyLady
е все пак са католици wacko.gif
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ Jul 17 2008, 17:45) *
е все пак са католици wacko.gif

И Испания е католическа държава, ама разрешиха еднополовите бракове и осиновяванията на деца от еднополови двойки mrgreen[1].gif
FunnyLady
ее то не може да има изключения mrgreen[1].gif
Mai4et0
Обичам Алис 4.gif След 2 сезон почна да ми прави голямо впечатление.Не знам, някак не й се кефех преди като беше с Дейна .. dry.gif Мисля, че тя и Джени внасят най-много хумор в сериала, естествено и Шейн biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.