Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Алис Пиазеки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2
Jordan
Алис е много забавно, пък с тоя пищящ глас, дето са й сложили в дублажа можеш да й се смееш, без даже да казва нещо смешно dry.gif
някой все пак ще каже ли за името, че аз не го следя по Фокса

SilentShout
Цитат(Jordan @ Aug 6 2008, 23:22) *
Алис е много забавно, пък с тоя пищящ глас, дето са й сложили в дублажа можеш да й се смееш, без даже да казва нещо смешно dry.gif
някой все пак ще каже ли за името, че аз не го следя по Фокса

Май само един път си каза фамилията и то я смотолеви на 2 на 3 dry.gif
PayTon__
Ами мисля , че я произнесе така : Пиезаки
SilentShout
Култово момент с Алис е когато каза на Габи : STEP OFF, BITCH!, което го бяха превели на български : Чупката, кучко! biggrin2.gif
bam_bam
Алис ми е една от любимите персонажи във филма.От нея строи само позитивност и е адски забавна.Просто върха... rolleyes.gif
BreakTheIce
Алис е стахотна.. нямам думи ... много лъчезарна ..6+ . .а някой може ли да даде някой линк с нейни интервюта .. по възможност да са на БГ..а пък ако не са пак се приема smile.gif
SilentShout
Цитат(BreakTheIce @ Aug 19 2008, 16:52) *
Алис е стахотна.. нямам думи ... много лъчезарна ..6+ . .а някой може ли да даде някой линк с нейни интервюта .. по възможност да са на БГ..а пък ако не са пак се приема smile.gif

Много ми е чудно къде точно трябва да са ги излъчвали тези интервюта на български, че да ги има после и в нета? blink.gif
BreakTheIce
Цитат(SilentShout @ Aug 20 2008, 10:46) *
Цитат(BreakTheIce @ Aug 19 2008, 16:52) *

Много ми е чудно къде точно трябва да са ги излъчвали тези интервюта на български, че да ги има после и в нета? blink.gif

Ами имам предвид написани ..за списание или нещо такова и после някой добър човек да ги е превел на БГ ..
plawi
Липсват ми сценките с Дейна и Алис sad.gif ех що я убиха Дейна 16.gif
а иначе за Алис -- She is Funnylady 4.gif
SilentShout
Цитат(plawi @ Sep 1 2008, 09:46) *

Мисля, че заради договора на Ерин Даниелс biggrin2.gif
FOXFIRE
Цитат(Jordan @ Apr 7 2008, 22:04) *
Тая песен е неоткриваема, и да ви кажа не я търсим само ние biggrin2.gif
Единственото, което намерих е изрезка от филма, ако все пак искате да я имате- Studio Musicians- Salva me

Джордан тази песен, към филма ли е: Аз нещо не си я спомням, към коя сцена е?
FOXFIRE
Цитат(FOXFIRE @ Sep 4 2008, 20:22) *
Цитат(Jordan @ Apr 7 2008, 22:04) *
Тая песен е неоткриваема, и да ви кажа не я търсим само ние biggrin2.gif
Единственото, което намерих е изрезка от филма, ако все пак искате да я имате- Studio Musicians- Salva me

Джордан тази песен, към филма ли е: Аз нещо не си я спомням, към коя сцена е?

Алис е супер. Имам чувството, че и Лиша е същата като Алис. Мен ми харесва след Шейн-Алис. Най ми харесва с късата коса от 1 ви сезон.
bingoboy
Цитат(SilentShout @ Sep 4 2008, 10:44) *
Цитат(plawi @ Sep 1 2008, 09:46) *

Мисля, че заради договора на Ерин Даниелс biggrin2.gif

И аз така мисля! biggrin2.gif Нема кинти за такава навалица! Нищо чудно да "тръшнат" още някой.Хем ще спестят хонорарче, хем Бет ще има повод да пореве наволя! biggrin2.gif

Но пък трябва да й признаем на ILENE , че добре се справи с популяризирането на тоя проблем - рака не гърдата! worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Беше много реалистично и много трогателно! НО за съжаление при нас пак всичко си остава драма на отделния човек.Гадното е, че сме на принципа - всяка коза за свой крак, демек не ме засяга докато не ми "пламне двора".Доста размисъл ми предизвика тоя филм! и по тая тема unsure.gif
Jordan
мда, хубавото на този сериал е, че за разлика от много други представя сериозни проблеми, с които се сблъскват голяма част от хората. ракът на гърдата беше един от тези проблеми. така се показва, че сериалът не залага просто на чисто женските отношения, но и на проблемите, с които се сблъскват жените като цяло- а те явно са много. Queer as Folk също е един блестящ пример за сериал, в който са застъпени сериозни обществени проблеми от разнороден характер.
за това и винаги съм казвал, че не могат тези два сериала да се гледат повърхностно.
lex's_girl
В 1 сезон ми беше доста смешна с тая прическа сякаш ходеше всеки ден на прослушване за роля в "Летящата монахиня".smile.gif С времето обаче се научих да я харесвам, но пак по-малко от Хелена например..
sparkle18
За мен Алис е един от пресонажите без който сериала не може. Внася някаква инетресна нотка. Това е любимия ми персонаж. Харесвам си я от първи сезон. Незаменима е. Харесва ми да я гледам как играе worthy.gif
Jordan
тя е голяма свежарка и заради това ме грабна още от началото, колкото и скептично да бях настроен към сериала. много колоритна е. всъщност кой от главните не е колоритен biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.