Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Джени Шектър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan

Току-що завършила колеж Джени Шектър решава да се премести да живее с приятеля си Том в Лос Анджелис. "Благоприятното" разположение на къщата на Том изстрелва Джени в един нов, непознат свят, за който не е и предполагала. С това се слага началото на доста сложният и на моменти напълно неразбран образ на Джени Шектър- преди всичко писател с на пръв поглед твърде налудничеви идеи, доста различни виждания за света, жените, хората. Определено ако й лепнем етикетчето "най-изперкал герой на сериала" въобще няма да сбъркаме, защото през петте сезона на нейното развитие преминава през всякакви фази- мило и добро хетеро момиче, объркана бисексуална, горда лесбийка, психично болна писателка, страстна любовница, откачена приятелка, непукист, за който няма невъзможни неща; влюбена, разлюбена, склонна към самоубийствени идеи и действия и още много много неща, които наистина не се срещат във всеки сериал. И ако към всичките тези епитети по адрес на Джени добавим, че е красавица от класа- получава се нещо много интересно за гледане.
Актрисата, която пресъздава този толкова комплексен образ е Миа Киршнер- небезивестна актриса, станала любимка на мнозона още през 1996 година с ролята си в Гарванът:град на ангели
Година по-късно участва в световната класика на Толстой- Ана Каренина, където играе ролята на Кити. "Not another teen movie", "The Black Dahlia" са два от най-известните филми на Миа. Връх И в нейната филмова кариера е ролята на Джени Шектър в The L Word.
Миа Киршнер е родена на 25 януари 1975 година в Тороно, Онтарио, Канада в семейството на учителката по английски език Ети и журналистът Шелдън.
През 2002 година списание Максим я постава на 42 място в класацията "100те най-горещи жени на 2002"
забележителни моменти във филмографията й:
  • "The L Word" .... Jenny Schecter (62 episodes, 2004-2008)
  • Miss Conception (2008) .... Clem
  • They Come Back (2007) (TV) .... Faith Hardy
  • The Black Dahlia (2006) .... Elizabeth Short
  • "24" .... Mandy (7 episodes, 2001-2005)
  • The Iris Effect (2004) .... Rebecca
  • Party Monster (2003) .... Natasha
  • Now & Forever (2002) .... Angela Wilson
  • Wolf Lake" .... Ruby Cates / ... (4 episodes, 2001-2002)
  • New Best Friend (2002) .... Alicia Campbell
  • Not Another Teen Movie (2001) .... Catherine Wyler
  • According to Spencer (2001) .... Melora
  • Century Hotel (2001) .... Dominique
  • Cowboys and Angels (2000) .... Candice
  • Dark Summer (2000) .... Dominique Denright
  • Out of the Cold (1999) .... Deborah Berkowitz
  • Saturn (1999) .... Sarah
  • Mad City (1997) .... Laurie Callahan
  • Anna Karenina (1997) .... Kitty
  • The Crow: City of Angels (1996) .... Sarah
  • The Grass Harp (1995) .... Maude Riordan
  • Johnny's Girl (1995) (TV) .... Amy
  • Murder in the First (1995) .... Adult Rosetta Young
  • Exotica (1994) .... Christina
  • Cadillac Girls (1993) .... Page
  • Love & Human Remains (1993) .... Benita
Jordan
dry.gif ба, няма фенове на Джени ли?!само аз ли съм фен на лудото Джени?!
днес гледах отново първи епизод на сериалчето и си припомних какво непорочно момиченце беше като пристигна в ЛА с Тим. Една такава, направо на монахиня си мязаше, в сравнение със сега. Тя и сега си има това невинно излъчване де, ама сега е примесено с още доста неща biggrin2.gif
UhHehHer
Дааа.... прибавям и малкото сладко дупенце което имаше в първи епизод worthy.gif ..... а сега това е само миражжжж 16.gif
Jordan
dry.gif еее, сега какво и има на дупенцето?
освен, че се е разхубавила и бутна масълцето доста, друго какво biggrin2.gif
FunnyLady
не ме радва по принцип но умирам за нейния вулгарен език!!!!!! 15.gif 15.gif
Jordan
мда, това е едно от нещата, заради които ми е любимка. другото е, че е голям непукист. Отива, стреля и се изнася. И винаги с онова миловидно личице, зад което не можеш да предположиш, че се крие нещо друго освен чистота и смиреност biggrin2.gif
UhHehHer
Аз във връзка с голямото дупе - жената е сега тотално секси! /на мен ми действа изключително положително в тази насока/ worthy.gif 4.gif
Jordan
тя винаги е била ужасно секси и сладка, даже още преди доста доста години.
но в тоя сериал показва и една малко по друга сексапилност. харесва ми този образ на непредсказуема гореща мацка, която никой никога не знае какво прави и защо го прави. явно тук повечето сте фенове на Шейн и Тибет, но за мен Джени е в Топ 3 на най-яките персонажи в сериала.
marmalad4e
Честно казано в първите 4 сезона не бях кой знае каква почитателка на Джени, но 5-ти сезон напълно преобърна представата ми за нея rolleyes.gif Много сладки бяха с Ники мисля че точн с нея висях Джени в такава светлина, в каквато бях чакала да я видя 4 сезона и честно казано съм очарована smile.gif smile.gif smile.gif
FunnyLady

тука са яко сладки biggrin2.gif
SilentShout
Хмм, not my girl actually...честно казано Джени така и не можа да ми се хареса...кефи ме, че е хахав образ, ама нещо не мога да я възприема насериозно unsure.gif
Carmen
Jenny е малка кучка! не я харесвам много ама на моменти е голяма сладурана!!!!!!!
FunnyLady
20.gif 1 (4).gif 1 (4).gif
zai4etooo
18.gif 18.gif 18.gif 13.gif
ev1lg1rl
В началото Джени не ми харесваше много, но в 5 сезон толкова много ме израдва...само глупости ръсеше - супер забавно biggrin2.gif Но и си остава наистина красива и привлекателна http://store.picbg.net/pubpic/F0/72/59c1fb70cf0cf072.jpg smile.gif
UhHehHer
Сега ми дойде просветлението на какво ми бие през цялото това време Джеениии...... на мишле в лицето mrgreen[1].gif
Jordan
biggrin2.gif на мишле с психологични проблеми обаче, защото иначе няма да е Джени ако не бута масълцето леко
bingoboy
я и за Jenny да кажа нещо. определено не ми е сред фаворитките особено пък като стана режисьор...обаче е забавна с тия нейни изцепки, ама е много нещастна горката.все я зарязват. може пък и наистина да си пада по SHANE както се говори във форумите
SilentShout
Впрочем , ако оставим настрана Джени като персонаж, самата актриса, която я играе е много сладка happy.gif
FunnyLady
еее секси е никой не отрича, не бих й отказала!Впрочем всичките филми дет съм гледала с нея играе пълна откачалка,като тоя "най-добра приятелка'wooow хахах по зле и от Джени Шектър! biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif то откаченото й е големия чар на Джени, и на актрисата като цяло.
Много е подходяща за такива роли и се надявам след карая на ТЛУ да ни зарадва с някой хубав, стойностен филм. Черната Далия нещо не ме впечатли dry.gif
FunnyLady
аз все си мисля че в реалния живот Миа е бая много чалната!Де да знам или е така или е страшна актриса biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif бе тя в много от филмите си все играе някакво ку-ку, така че нищо чудно и самата актриса да е леко психо. но и да не е тая роля й приляга на 100%
SilentShout
Впрочем аз подозирам актрисата Миа Киршнер в бисексуалност mrgreen[1].gif
lady_iz
Джени ту ме дразни, ту ме кефи....
FunnyLady
и аз съм така на моменти - хем ме кефи хем не!Но пък когато псува го казва с такава усирозненост ,че направо неам думи worthy.gif
Jordan
biggrin2.gif едно от нещата, които най-много ме кефят е точно това. може да те направи на *цензура* гледайки те съвсем невинно с този детски, невинен поглед
Mai4et0
Голяма сладурана, наистина много й подхожда ролята.Ако не беше тя нямаше да изгледам 1 сезон и след, което и останалите biggrin.gif Много я обичам, супер е забавна, невероятна и претърпя може би най-голяма промяна отколкото който и да било друг ... smile.gif blush.gif
**Naley*
В 1 сезон ми беше много симпатична и ми беше фаворит тогава,но после стана ужасна,а с тая коса дето си направо-по-отвратително не можеше да бъде ,въобще не и отиваше sick1.gif добре,че после си оправи поне косата biggrin2.gif почна да се прави на много важна и ми стана доста противна и не ме кефи .За сега съм изгледала 1,2 и 3 сезон и това са ми впечатленията за нея
PayTon__
Обичам я тази откачалка biggrin2.gif Първоначално като започнах да гледам сериала , го гледах заради нея и Марина , защото ми бяха много интересни . Джени е един от образите , които пълнят сериала , всяка една сцена с нея е интересна особено в 5 сезон 18.gif Определено й симпатизирам много . Само да добавя , че имаше периоди и в които ме дразнеше много , но като цяло я харесвам. 4.gif
zai4etooo
Джени е най-променливият образ в сериала. Интересно беше как от хетеро има към хомо, ама после когато беше с Камен нещо ме изгуби. Тази част не я разбрах . И накрая когато започна да се занимава със нейния сценарии - тогава вече ме спечели. Много е луда тая . Голяма шматка. Най-много съм се смяла на нейните простотии... много радва happy.gif
Jordan
dry.gif както Алис мина от би към хомо- необяснимо
SilentShout
Цитат(Jordan @ Aug 14 2008, 21:53) *
dry.gif както Алис мина от би към хомо- необяснимо

Както и безследно изчезват персонажи wacko.gif wacko.gif
..: The L Word :..
Ако ще си говорим често... то аз заради нея главно започнах да гледам филма 4.gif Много ми беше интересно какъв избор ще направи.. Марина.. Тим..
Бих казала, че е страхотна актриса, но съм почти сигурна, че и в живота си е малко откачена, защото днеска гледах едно интервю с нея.. уж беше много притеснена и нервна, а започна да обяснява нещо ...и изведнъж както си изброява и... beep... *cunt или fucking* (нещо такова казва) ohmy.gif 16.gif 9.gif biggrin.gif Беше много сладка, защото започна да се извинява и да навежда глава засрамено happy.gif
Ако става въпрос за Jenny, на моменти ме дразнеше малко, като започна да се превзема около режисурата на филма си, и не ми хареса как се беше подстригала... но иначе си ми остава любимката във филма 4.gif
BreakTheIce
Несъмнено много ама много добра актриса .. Перфектна визия .. А в този сериал (любимия ми) .. Има невероятна роля.. просто с тона,с който говори,един такъв спокоен,ама какви ли не простотии ръси..Нямам думи .. worthy.gif shocking.gif ехх Джени Джени .. the best ..
mad
Джени е най-добрата! biggrin2.gif Просто любимият ми персонаж сериала biggrin2.gif
FOXFIRE
Цитат(mad @ Sep 4 2008, 11:44) *
Джени е най-добрата! biggrin2.gif Просто любимият ми персонаж сериала biggrin2.gif

Определено има много смешни моменти с Джени във филма. Като актриса играе много добре. Почти колкото Лео Ди Каприо в "Защо тъгува Гилбърт Грейп".
Той игра така лудият брат на Джони ДЕП, че баба ми вика на следващия ден-ЛЕле баба горкото момче, как са го снимали тоя лудия, леле леле. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Малко трудно я убедих, че е актьор, който играе просто добре.
Та така и Джени абсолютен хуххавел.

Мога да Ви кажа на коя сцена ми идеше до повърна- в сезон 2, когато Джени и Кармен се къпеха под душа, след което се понатиснаха на тоалетната.
Годното на тази сцена бяха прозрачно белита ръце на Джени с дълги гадни косми и като сравнение до перфектния тен на Кармен.
soledat
На мен Джени определено ми е един от най-противните персонажи и даже от време на време превъртам сцените с нея. Изключително лигава, вечно неразбраната и страдащата. А начина и на обличане... нямам думи.
lex's_girl
Oх oбичаш я, приеми го, набутай го в устата си и преглътни smile.gif Несъмнено любимата ми героиня. Причина? На никой не е безразлична.
netlog
Цитат(soledat @ Sep 23 2008, 13:31) *
.....А начина и на обличане... нямам думи.

Абе тя пак що-годе бива, ама Алис к'ви тоалети мъкнеше от време на време!?!?!? Направо бях втрещена като я гледах. shocking.gif
soledat
Цитат(netlog @ Sep 24 2008, 00:18) *
Цитат(soledat @ Sep 23 2008, 13:31) *
.....А начина и на обличане... нямам думи.

Абе тя пак що-годе бива, ама Алис к'ви тоалети мъкнеше от време на време!?!?!? Направо бях втрещена като я гледах. shocking.gif

Абе и Алис не е много цвете, но Джени определено е по-зле според мен. Просто с тея палтенца и роклички sick1.gif

Но това си е лично мое мнение smile.gif
SilentShout
За да има мир: Джени се облича като от дрип-шоп, а Алис като психично болна biggrin2.gif
PayTon__
Цитат(SilentShout @ Oct 1 2008, 11:30) *
За да има мир: Джени се облича като от дрип-шоп, а Алис като психично болна biggrin2.gif

18.gif

Ако ще обсъждаме кой как се облича аз пък да кажа , че не съм очарована и от гардероба на Дейна и Тина . wacko.gif
На мен ми харесва стила на обличане на Джени.
bingoboy
НИ сЪ карЪйте, най-стилната мацка е JB worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
netlog
Цитат(bingoboy @ Oct 7 2008, 12:24) *
..... най-стилната мацка е JB worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Е, в това няма спор. Абсолютно съм съгласна с теб.
Сега като се замисля... май когато Джени изтрещя,тогава вадеше най-безумните си тоалети. Но пък като я видех се смеех от сърце shocking.gif biggrin.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.