SilentShout
Mar 25 2008, 23:19
Определено една от най-интересните и раздвижени двойки в сериала...още когато се разделиха беше ясно, че рано или късно ще се сберат

Тяхната история ми напомня тази на Браян и Джъстин от КаФ, но силно се надявам Айлин Чайкен да не ги завърши като тях
Mongose
Mar 26 2008, 04:39
Цитат(SilentShout @ Mar 25 2008, 22:19)

Определено една от най-интересните и раздвижени двойки в сериала...още когато се разделиха беше ясно, че рано или късно ще се сберат

Тяхната история ми напомня тази на Браян и Джъстин от КаФ, но силно се надявам Айлин Чайкен да не ги завърши като тях

Знаеш ли при толкова настървени фенове и обещания че ще ги слуша, си мисля че Ilene няма друг избор освен да държи Тибет заедно, иначе може да пострада ... съвсем сериозно говоря, аз съм си приготвила билета за LA и един калашников
bingoboy
Mar 26 2008, 08:39
БЕТ с бебе?!

Абсурд! Бет си е Бет за да държи нещата под контрол...сега остава и да вземе да ражда. Ilene се е сдухала тотално. И сигурно сега ще й докарат някой донор албинос , че да има баланс и да роди нещо русичко като Тина! Момченце! Не, НЕ и НЕ! DEAN POTRER с бебе
SilentShout
Mar 26 2008, 10:57
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 08:39)

БЕТ с бебе?!

Абсурд! Бет си е Бет за да държи нещата под контрол...сега остава и да вземе да ражда. Ilene се е сдухала тотално. И сигурно сега ще й докарат някой донор албинос , че да има баланс и да роди нещо русичко като Тина! Момченце! Не, НЕ и НЕ! DEAN POTRER с бебе

Защо пък да е абсурдно? Бет мисля, че би заслужила да си има и собствен бебок...все пак няма гаранция, че Тина ще е с нея до сетния им дъх, а в САЩ все още не е легално да се осиновяват деца от еднополови двойки
bingoboy
Mar 26 2008, 12:54
Само за инфо , но " бебока" не е някаква си награда или нещо което си заслужил и то трябва да остане с тебе до старини в случай, че половинката ти не с теб до сетния си дъх.
Сега да се върна на темата, че това беше отклонение

.
Та мисълта ми беше, че Бет е прекалено социална, тя има кариера, тя е доминанта в двойката и Тина я допълва максимално. Тя е човека ,който уравновесява Бет! Вярно , че в един момент Бет я прие като даденост, но в крайна сметка скъпо плати за грешката си и сега са пак заедно

TIBETT FOREVER!
SilvetoS
Mar 26 2008, 13:02
SilentShout
Mar 26 2008, 14:45
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 12:54)

Само за инфо , но " бебока" не е някаква си награда или нещо което си заслужил и то трябва да остане с тебе до старини в случай, че половинката ти не с теб до сетния си дъх.

.
Та мисълта ми беше, че Бет е прекалено социална, тя има кариера, тя е доминанта в двойката и Тина я допълва максимално. Тя е човека ,който уравновесява Бет! Вярно , че в един момент Бет я прие като даденост, но в крайна сметка скъпо плати за грешката си и сега са пак заедно

TIBETT FOREVER!

Надявам се ти да не си награда на вашите

, защото да имаш собствено дете не е само за тези жени дето сигурно по цял ден нямат какво да правят
bingoboy
Mar 26 2008, 15:49
Цитат(SilentShout @ Mar 26 2008, 14:45)

.

TIBETT FOREVER!

, защото да имаш собствено дете не е само за тези жени дето сигурно по цял ден нямат какво да правят

Тук не е мястото за лични нападки и предположнеия. Тук се пише за Бет и Тина! И Бет не е коя да е жена , а е изграден образ! И тоя образ лично за мене не се връзва с бебе!
UhHehHer
Mar 26 2008, 16:15
В сериала може и да не ви се връзва, обаче в реалният си живот мацката си има хлапенце
bingoboy
Mar 26 2008, 17:45
само да попитам : тука за бет и тина ли ще си говорим или за jenniеfr beals и ken dixon ?
Jordan
Mar 26 2008, 20:26
ми май и аз не знам. предполагам, че това ще да е мястото за Бет и Тина пък отделно ще направя по отделно за всяка от двете актриси. исках тази тема да е за Тибет, защото като двойка имат много за обсъждане, пък и реално си е нещо уникално за сериала.
а кой е Кен Диксън?
bingoboy
Mar 26 2008, 21:29
на Jennifer Beals втория съпруг и баща на щерка й
SilentShout
Mar 26 2008, 23:06
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 15:49)

Цитат(SilentShout @ Mar 26 2008, 14:45)

.

TIBETT FOREVER!

Тук не е мястото за лични нападки и предположнеия. Тук се пише за Бет и Тина! И Бет не е коя да е жена , а е изграден образ! И тоя образ лично за мене не се връзва с бебе!
Тук не става въпрос за лични нападки, а за трезво мислее

Плюс това аз пак не виждам какъв е толкова проблемът самата Бет да има дете : работата й не я прави стерилна
bingoboy
Mar 27 2008, 09:53
http://www.flickr.com/photos/16207639@N00/tags/l506/show/ 
enjoy!
Айде стига с тия бебета , дайте да си поговорим за химията между БЕт и Тина!
Jordan
Mar 27 2008, 12:48
йоу, това го гледах вчера и направо остана

жестоки снимки!
со мъч пешън! но то при Тибет винаги го е имало тоя момент. Даже и по отделно като бяха със собствените си гаджета, пак има страст. Актрисите са много добри и определено дават всичко от дебе си на сцената. Може Тибет да са ми любими, но не мога и да отрека, че секса с Джоди също ми пълнеше сърцето и душата.
bingoboy
Mar 27 2008, 13:22
ev1lg1rl
Mar 27 2008, 17:29
Едвам намерих тяхна снимка... (на Дженифър и Кен Диксън) ето ги ... (той е този от дясно)
http://store.picbg.net/pubpic/AA/9E/b79ac7afbefaaa9e.jpg лелее...как му завиждам на този човек

,мога само да мечтая да бъда на неговото място ...
Jordan
Mar 27 2008, 17:48

лош избор. ебаси...
Дженифър е такава красавица, а той прилича на голям обрусник
UhHehHer
Mar 28 2008, 07:50
Много си е cool даже пича
ev1lg1rl
Mar 28 2008, 19:47
Как мислите дали в следващия сезон на Бет ще и отива да е бременна - попаднах случайно на тази снимка -
http://store.picbg.net/pubpic/EE/9C/b0c9c787e4efee9c.jpg 
Дали изобщо пак ще минат по този път с Тина ??
Jordan
Mar 28 2008, 23:08

не знам, струва ми се, че за толкова малък сезон даже и да забременее то няма да е започнало да си личи много до края на сезона. Мисля, че от без ще излезе една много хубава бременна майка. Така идилията на Тибет ще бъде пълна. Освен ако не се намеси някой да им я развали.
bingoboy
Mar 29 2008, 10:01
Ми добре пък да забременява важното е да има филм!
Ето го и Ken Dixon

Благодарности, Jordan!
FunnyLady
Mar 29 2008, 15:21
bingoboy
Mar 29 2008, 17:05
Само за инфо ето го и другия късметлия - мъжлето на LH

на последната снимка е с LOLA
Jordan
Mar 30 2008, 02:58
Хихи, Лаурел е много готЕна неруса обаче. Мислех си, че е най-гот с русо, ама и червено й ходи, определено. Колкото до мъжа на Дженифър- не го бива нещо. Но пък нали знаем, че не външноста прави човека. А и като разбирам бегло каква е по характер Дженифър, мисля, че външноста не е едно от първите неща, по които си избира мъж.
Малко ми е нелепо да я виждам на снимките обаче с мъжа й след като 5 сезона съм я гледал как прави убийствен секс с жени. Но, реалност. Не всички могат да са Алис, и в сериал и в живота- плътно вляво.
marmalad4e
Mar 30 2008, 08:55
UhHehHer
Mar 30 2008, 09:05
Е, че как!
Това е двойката /която наблюдаваме от самото начало на филма преди 4 години/, преминала през какво ли не, за да се завърне на финала на сериала още по-силна отвсякога. С тях започна и стях ще завърши The L Word.
marmalad4e
Mar 30 2008, 09:10
Jordan
Mar 30 2008, 13:12
Цитат(UhHehHer @ Mar 30 2008, 09:05)

Това е двойката /която наблюдаваме от самото начало на филма преди 4 години/, преминала през какво ли не, за да се завърне на финала на сериала още по-силна отвсякога. С тях започна и стях ще завърши The L Word.

това прозвуча като промо за някой епизод, и реклама за Тибет в същото време
Брак обаче между Тибет ме съмнява да има, основно защото в САЩ почти няма такова нещо като еднополови бракове. Чичко Буш нали все против това се бори.
Освен да се венчаят пред приятели и познати, ама то малко ще е безсмислено така.
marmalad4e
Mar 30 2008, 13:25
Jordan
Mar 30 2008, 14:24

все пак възможноста да отскочат до Канада и да се оженят не може да се изключи. Който е гледал Queer as Folk знае, че там така направиха
bingoboy
Mar 30 2008, 14:51
Сватба ще има ! всички сте поканени!
FunnyLady
Mar 30 2008, 14:52
ехааа искам да съм шаферкаааа
marmalad4e
Mar 30 2008, 14:52
Хахаха мерси за поканата

Ще взема да се възползвам
bingoboy
Mar 30 2008, 14:57
Аз искам да хвана жартиера
FunnyLady
Mar 30 2008, 15:03
понеже няма отделна тема само за Бет и Тина искам да сложа любимата ми снимка на Дженифър,мнооо й се радвам
netlog
Mar 30 2008, 15:06
Доколкото си спомням Шейн и Кармен направиха точно така,Хелена ги закара всичките в Канада,плати с парите на мама Пийбоди,но сватба така и нямаше,защото Шейн удари една пета баш на финала.
Като гледам снимката на Дженифър и Кен по-горе,и като гледам как го е стиснала за ръката имам чувството,че търси опора и защита в негово лице. А погледите им са отправени към феновете,които скандират името и. Доколкото знам Дженифър е много тиха,скромна и ранима душа,не обичаща светските партита и при възможност не се появява на такива.
В някакъв сайт попаднах на писанията на върла фенка на Джен,която видиш ли била разочарована,че тя отказала да раздава автографи и да говори с фенове след премиерата на някакъв филм,и побързала да се качи в колата и да напусне. Ами може да не и се е отговаряло на всякакви въпроси,защото съм сигурна,че голяма част от тях са щяли да бъдат и за L Word - как е да си със жена,какво е усещането и т.н. все от тоя сорт.Те направо я разпънаха и сигурно и е омръзнало да отговаря на едни и същи въпроси всеки път. Или пък за личния си живот(който тя пази далеч от медиите и феновете). Ами хора....то затова се нарича ЛИЧЕН ЖИВОТ!!!
UhHehHer
Mar 30 2008, 18:22
Човек само да пусне бръмбара и веднага се разможава
bingoboy
Mar 31 2008, 08:13
Намерих най-точното определение за BET и TINA :natural born lover!!!
Е затова са толкова перфектни!
SilentShout
Apr 1 2008, 11:15
Хубавите ябълки , свинете ги ядат
ev1lg1rl
Apr 1 2008, 15:15
Неможе ли Дженифър и на мен да ми сготви...ама само по престилка
http://img.photobucket.com/albums/v291/bet...r/jenchi5_1.jpg Как ми се иска онтово Бет и Тина в нови ситуации и секси сцени

Добре че има поне Fan - Fiction - и които пресъздават изключително по-интимните сцени между тях двечките...ще трябва да се задоволявам ( не буквално

) с тях
bingoboy
Apr 2 2008, 07:45
КОя според вас е по-добра в sex- сцените? имаше тема в един форум , че тия целувки с език са патент на the great lover in the world - BET PORTER! щото определено тя е по-активната(според мене) и тоя оргазъм как го играе.....и сцената в затвора с дъраварката....уау....човек наистина ще си помисли , че свършва.....предпочитам това отколкото да ми готви
UhHehHer
Apr 2 2008, 10:50
Определено Bette Porter /лично за мен/ е много ... HOT

Според мен доста често зад строгия образ на човека облечен в костюм, отдаден на работата си, се крие една много страстна личност
п.с. bingoboy, да не си имал предвид the greatEST ?
SilentShout
Apr 2 2008, 23:20
Ако Бет е дъ бест, то коя е дъ уърст?
мда, хубав въпрос.
Май няма никоя, която да е зле в секс сцените. Но Бет...Бет е прекрасна
SilentShout
Apr 3 2008, 00:05
Цитат(Jordan @ Apr 2 2008, 23:50)

мда, хубав въпрос.
Май няма никоя, която да е зле в секс сцените. Но Бет...Бет е прекрасна

А, мацката дори не се съблича - смяяятаййй!