Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бет и Тина
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3
Jordan

Дженифър Бийлс и Лаурел Холоман са актрисите, пресъздаващи образите на едни от най-колоритните и харесвани личности в The L Word. В сериала те преминават през различни моменти- едни красиви, други не толкова. В началото на сериала те започнаха като единствената стабилна двойка- обичаха се безумно, желаеха да отгледат дете, имаха много приятели. По-късно нещата се оплетоха и тяхната романтична приказка беше прекъсната за малко. През това време наблюдавахме как се развива живота им една без друга- колко трудно се справяха в началото, какви проблеми срещнаха с отглеждането на Анжелика, малката им дъщеричка, как всяка пое по своя път за известно време, и най-накрая, в края на 5ти сезон, как огъня във връзката им пламна отново. Ако за Бет и Тина има да се каже нещо кратко, то със сигурност едно от нещата ще бъде- едно от най-красивите наща в сериала.
SilentShout
Определено една от най-интересните и раздвижени двойки в сериала...още когато се разделиха беше ясно, че рано или късно ще се сберат biggrin2.gif Тяхната история ми напомня тази на Браян и Джъстин от КаФ, но силно се надявам Айлин Чайкен да не ги завърши като тях wacko.gif
Mongose
Цитат(SilentShout @ Mar 25 2008, 22:19) *
Определено една от най-интересните и раздвижени двойки в сериала...още когато се разделиха беше ясно, че рано или късно ще се сберат biggrin2.gif Тяхната история ми напомня тази на Браян и Джъстин от КаФ, но силно се надявам Айлин Чайкен да не ги завърши като тях wacko.gif

Знаеш ли при толкова настървени фенове и обещания че ще ги слуша, си мисля че Ilene няма друг избор освен да държи Тибет заедно, иначе може да пострада ... съвсем сериозно говоря, аз съм си приготвила билета за LA и един калашников biggrin.gif
bingoboy
БЕТ с бебе?! mad.gif Абсурд! Бет си е Бет за да държи нещата под контрол...сега остава и да вземе да ражда. Ilene се е сдухала тотално. И сигурно сега ще й докарат някой донор албинос , че да има баланс и да роди нещо русичко като Тина! Момченце! Не, НЕ и НЕ! DEAN POTRER с бебе mad.gif
SilentShout
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 08:39) *
БЕТ с бебе?! mad.gif Абсурд! Бет си е Бет за да държи нещата под контрол...сега остава и да вземе да ражда. Ilene се е сдухала тотално. И сигурно сега ще й докарат някой донор албинос , че да има баланс и да роди нещо русичко като Тина! Момченце! Не, НЕ и НЕ! DEAN POTRER с бебе mad.gif

Защо пък да е абсурдно? Бет мисля, че би заслужила да си има и собствен бебок...все пак няма гаранция, че Тина ще е с нея до сетния им дъх, а в САЩ все още не е легално да се осиновяват деца от еднополови двойки huh.gif
bingoboy
Само за инфо , но " бебока" не е някаква си награда или нещо което си заслужил и то трябва да остане с тебе до старини в случай, че половинката ти не с теб до сетния си дъх.

Сега да се върна на темата, че това беше отклонение dry.gif.
Та мисълта ми беше, че Бет е прекалено социална, тя има кариера, тя е доминанта в двойката и Тина я допълва максимално. Тя е човека ,който уравновесява Бет! Вярно , че в един момент Бет я прие като даденост, но в крайна сметка скъпо плати за грешката си и сега са пак заедно worthy.gif TIBETT FOREVER! worthy.gif
SilvetoS
inlove.gif inlove.gif inlove.gif TIBETTE inlove.gif inlove.gif inlove.gif

Не знам странно ми звучи Бет с бебе не мога да си го представя,а и не ми харесва като идея huh.gif не мисля, че има нужда от още бебета и само с Анджелика си е супер (мн е сладко това бебенце) worthy.gif worthy.gif worthy.gif TIBETTE FOREVER worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Не мога да опиша колко ОБИЧАМ този сериал , той стана като част от живота ми и направо ми се къса сърцето, като знам че 6-ти сезон ще е последен , но за съжаление всяко хубаво нещо си има край shocking.gif shocking.gif shocking.gif

SilentShout
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 12:54) *
Само за инфо , но " бебока" не е някаква си награда или нещо което си заслужил и то трябва да остане с тебе до старини в случай, че половинката ти не с теб до сетния си дъх.

Та мисълта ми беше, че Бет е прекалено социална, тя има кариера, тя е доминанта в двойката и Тина я допълва максимално. Тя е човека ,който уравновесява Бет! Вярно , че в един момент Бет я прие като даденост, но в крайна сметка скъпо плати за грешката си и сега са пак заедно worthy.gif TIBETT FOREVER! worthy.gif

Надявам се ти да не си награда на вашите dry.gif , защото да имаш собствено дете не е само за тези жени дето сигурно по цял ден нямат какво да правят blink.gif
bingoboy
Цитат(SilentShout @ Mar 26 2008, 14:45) *

Надявам се ти да не си награда на вашите dry.gif , защото да имаш собствено дете не е само за тези жени дето сигурно по цял ден нямат какво да правят blink.gif

Тук не е мястото за лични нападки и предположнеия. Тук се пише за Бет и Тина! И Бет не е коя да е жена , а е изграден образ! И тоя образ лично за мене не се връзва с бебе!
UhHehHer
В сериала може и да не ви се връзва, обаче в реалният си живот мацката си има хлапенце 10.gif
bingoboy
само да попитам : тука за бет и тина ли ще си говорим или за jenniеfr beals и ken dixon ?
Jordan
ми май и аз не знам. предполагам, че това ще да е мястото за Бет и Тина пък отделно ще направя по отделно за всяка от двете актриси. исках тази тема да е за Тибет, защото като двойка имат много за обсъждане, пък и реално си е нещо уникално за сериала.
а кой е Кен Диксън? unsure.gif
bingoboy
на Jennifer Beals втория съпруг и баща на щерка й
SilentShout
Цитат(bingoboy @ Mar 26 2008, 15:49) *
Цитат(SilentShout @ Mar 26 2008, 14:45) *

Тук не е мястото за лични нападки и предположнеия. Тук се пише за Бет и Тина! И Бет не е коя да е жена , а е изграден образ! И тоя образ лично за мене не се връзва с бебе!

Тук не става въпрос за лични нападки, а за трезво мислее wink.gif Плюс това аз пак не виждам какъв е толкова проблемът самата Бет да има дете : работата й не я прави стерилна huh.gif
bingoboy
http://www.flickr.com/photos/16207639@N00/tags/l506/show/ worthy.gif enjoy!
Айде стига с тия бебета , дайте да си поговорим за химията между БЕт и Тина! wink.gif
Jordan
йоу, това го гледах вчера и направо остана shocking.gif жестоки снимки!
со мъч пешън! но то при Тибет винаги го е имало тоя момент. Даже и по отделно като бяха със собствените си гаджета, пак има страст. Актрисите са много добри и определено дават всичко от дебе си на сцената. Може Тибет да са ми любими, но не мога и да отрека, че секса с Джоди също ми пълнеше сърцето и душата. rolleyes.gif
bingoboy
е го и luckyboy - Ken Dixon http://mail51.abv.bg/app/servlet/bg.abv.ma...mp;eid=31820156
Jordan
не става от абв blush.gif
качи го някъде другаде rolleyes.gif
ev1lg1rl
Едвам намерих тяхна снимка... (на Дженифър и Кен Диксън) ето ги ... (той е този от дясно) http://store.picbg.net/pubpic/AA/9E/b79ac7afbefaaa9e.jpg лелее...как му завиждам на този човек worthy.gif ,мога само да мечтая да бъда на неговото място ... happy.gif
Jordan
dry.gif лош избор. ебаси...
Дженифър е такава красавица, а той прилича на голям обрусник mad.gif
UhHehHer
Много си е cool даже пича 4.gif
ev1lg1rl
Как мислите дали в следващия сезон на Бет ще и отива да е бременна - попаднах случайно на тази снимка - http://store.picbg.net/pubpic/EE/9C/b0c9c787e4efee9c.jpg shocking.gif Дали изобщо пак ще минат по този път с Тина ??
Jordan
dry.gif не знам, струва ми се, че за толкова малък сезон даже и да забременее то няма да е започнало да си личи много до края на сезона. Мисля, че от без ще излезе една много хубава бременна майка. Така идилията на Тибет ще бъде пълна. Освен ако не се намеси някой да им я развали.
bingoboy
Ми добре пък да забременява важното е да има филм!
Ето го и Ken Dixon
Благодарности, Jordan! worthy.gif
FunnyLady
горките ние!Дженифър с какво човекоподобно/хммм е! mad.gif mad.gif mad.gif
bingoboy
Само за инфо ето го и другия късметлия - мъжлето на LH

на последната снимка е с LOLA
Jordan
Хихи, Лаурел е много готЕна неруса обаче. Мислех си, че е най-гот с русо, ама и червено й ходи, определено. Колкото до мъжа на Дженифър- не го бива нещо. Но пък нали знаем, че не външноста прави човека. А и като разбирам бегло каква е по характер Дженифър, мисля, че външноста не е едно от първите неща, по които си избира мъж.
Малко ми е нелепо да я виждам на снимките обаче с мъжа й след като 5 сезона съм я гледал как прави убийствен секс с жени. Но, реалност. Не всички могат да са Алис, и в сериал и в живота- плътно вляво. biggrin2.gif
marmalad4e
Напълно подкрепям Jordan, и на мен ми е много странно да видя която и да е от актрисите в реалния живот с някой мъж...някак си не ми се връзват просто... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif А що се отнася до ТиБет (все пак пиша в тази тема dry.gif ), те са просто убийствена двойка...направо не мога да им се нарадвам...страхотни са заедно...такава страст,такава любов...нямам думи...просто казано-ТиБет! wink.gif wub.gif wink.gif
UhHehHer
Е, че как! smile.gif
Това е двойката /която наблюдаваме от самото начало на филма преди 4 години/, преминала през какво ли не, за да се завърне на финала на сериала още по-силна отвсякога. С тях започна и стях ще завърши The L Word. happy.gif
marmalad4e
о0о0о0о дааа искам сватба в 6-ти сезооон!!! biggrin2.gif rolleyes.gif biggrin2.gif просто мисля, че ако няма сватба, феновете ще разстрелят сценаристите (аз ще съм сред първите "убийци',обещавам biggrin2.gif ).Толкова премеждия и изпитания биха били напразно измислени, ако няма подобаващ завършек wink.gif
Jordan
Цитат(UhHehHer @ Mar 30 2008, 09:05) *
Това е двойката /която наблюдаваме от самото начало на филма преди 4 години/, преминала през какво ли не, за да се завърне на финала на сериала още по-силна отвсякога. С тях започна и стях ще завърши The L Word. happy.gif

това прозвуча като промо за някой епизод, и реклама за Тибет в същото време biggrin2.gif
Брак обаче между Тибет ме съмнява да има, основно защото в САЩ почти няма такова нещо като еднополови бракове. Чичко Буш нали все против това се бори.
Освен да се венчаят пред приятели и познати, ама то малко ще е безсмислено така.
marmalad4e
Е, може да няма сватба, но все пак надеждата умира последна biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Аз поне се надявам на такъв завършек smile.gif wink.gif
Jordan
biggrin2.gif все пак възможноста да отскочат до Канада и да се оженят не може да се изключи. Който е гледал Queer as Folk знае, че там така направиха
bingoboy
Сватба ще има ! всички сте поканени! rolleyes.gif
FunnyLady
ехааа искам да съм шаферкаааа worthy.gif
marmalad4e
Хахаха мерси за поканата biggrin2.gif Ще взема да се възползвам worthy.gif biggrin2.gif
bingoboy
Аз искам да хвана жартиера blush.gif
FunnyLady
понеже няма отделна тема само за Бет и Тина искам да сложа любимата ми снимка на Дженифър,мнооо й се радвам biggrin2.gif
bingoboy
НЕка и аз:
netlog
Доколкото си спомням Шейн и Кармен направиха точно така,Хелена ги закара всичките в Канада,плати с парите на мама Пийбоди,но сватба така и нямаше,защото Шейн удари една пета баш на финала.

Като гледам снимката на Дженифър и Кен по-горе,и като гледам как го е стиснала за ръката имам чувството,че търси опора и защита в негово лице. А погледите им са отправени към феновете,които скандират името и. Доколкото знам Дженифър е много тиха,скромна и ранима душа,не обичаща светските партита и при възможност не се появява на такива.

В някакъв сайт попаднах на писанията на върла фенка на Джен,която видиш ли била разочарована,че тя отказала да раздава автографи и да говори с фенове след премиерата на някакъв филм,и побързала да се качи в колата и да напусне. Ами може да не и се е отговаряло на всякакви въпроси,защото съм сигурна,че голяма част от тях са щяли да бъдат и за L Word - как е да си със жена,какво е усещането и т.н. все от тоя сорт.Те направо я разпънаха и сигурно и е омръзнало да отговаря на едни и същи въпроси всеки път. Или пък за личния си живот(който тя пази далеч от медиите и феновете). Ами хора....то затова се нарича ЛИЧЕН ЖИВОТ!!!
UhHehHer
Човек само да пусне бръмбара и веднага се разможава biggrin2.gif
bingoboy
Намерих най-точното определение за BET и TINA :natural born lover!!!
Е затова са толкова перфектни! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
UhHehHer
SilentShout
Хубавите ябълки , свинете ги ядат sick1.gif
ev1lg1rl
Неможе ли Дженифър и на мен да ми сготви...ама само по престилка biggrin2.gif http://img.photobucket.com/albums/v291/bet...r/jenchi5_1.jpg Как ми се иска онтово Бет и Тина в нови ситуации и секси сцени dry.gif Добре че има поне Fan - Fiction - и които пресъздават изключително по-интимните сцени между тях двечките...ще трябва да се задоволявам ( не буквално biggrin.gif ) с тях smile.gif
bingoboy
КОя според вас е по-добра в sex- сцените? имаше тема в един форум , че тия целувки с език са патент на the great lover in the world - BET PORTER! щото определено тя е по-активната(според мене) и тоя оргазъм как го играе.....и сцената в затвора с дъраварката....уау....човек наистина ще си помисли , че свършва.....предпочитам това отколкото да ми готви blush.gif
UhHehHer
Определено Bette Porter /лично за мен/ е много ... HOT smile.gif
Според мен доста често зад строгия образ на човека облечен в костюм, отдаден на работата си, се крие една много страстна личност rolleyes.gif

п.с. bingoboy, да не си имал предвид the greatEST ? blush.gif
SilentShout
Ако Бет е дъ бест, то коя е дъ уърст? 18.gif
Jordan
мда, хубав въпрос. unsure.gif
Май няма никоя, която да е зле в секс сцените. Но Бет...Бет е прекрасна rolleyes.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 2 2008, 23:50) *
мда, хубав въпрос. unsure.gif
Май няма никоя, която да е зле в секс сцените. Но Бет...Бет е прекрасна rolleyes.gif

А, мацката дори не се съблича - смяяятаййй! wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.