Цитат(bingoboy @ Apr 18 2008, 01:01)

Ееее, сега пък " любовен ударник на поточна линия"

.Малко ми се вижда мързелива за да изпълнява нормите на петилетката.( за по -малките читатели направете справка с по-възрастните що е то " петилетка"

) Шейн е по-скоро ловец в развъдник или зоопарк.

Само как фиксираше Ники

.Присви очи и БАМ! Реализация! Та и Бет е " ловец" само че по-култивиран,докато Шейн е -"разбиване - първична сила", демек "кечистка"

.( за сведение, ако някой никога не е гледал кеч - да си пусне GTV и ще разбере) Та пак се връщам на темата за "четирикрилните гардероби" и излиза, че Шейн и БЕТ са "кечистки" т.е. в тях се крие по един такъв, ако не гардероб то поне скрин, и генералния извод е - Във всяка женствена лесбийка се крие по една яка мъжкарана! Всичко е за камуфлаж! И стилните костюмчета на DEAN PORTER ,и cool дрежките на Шейн! ЛЪЖА И ИЗМАМА! ДОЛНА ИНСИНУАЦИЯ! така да се каже...

Та как може слабата нежна женица да неще мъжката сила?Трябва да е поне тираджийка , ако не чак кечистка...айде стига, че ще ме редактират

.Ама нали писах за БЕТ?! В темата съм

Ш Е Й Н прилича по скоро на Т И Н А - нежна е ..,срастна е ...и Е п о п и л я в а щ о С Е К С И!!!!
Цитат(ilevo @ Apr 19 2008, 21:50)

Ами, какво щеше да стане,.. Този въпрос ми се вижда доста провокативен, понеже опира до личните схващания на човек за "връзките като институция". Та, според мен, схемата с изневярата беше по-скоро полезна. Разбира се, като се погледне картинката по-отдалеч, в по-голям мащаб. Нормално е да ти изгърмят бушоните след толкова дълга връзка. Не, че е приятно за отсрещната страна, може и да не е честно, ама съдба

Чувствата са си чувства и при тях няма правилно и грешно (това в един идеален свят). И... мисля, че изневярата беше поводът, а не причината за тяхната раздяла, по време на която всъщност се случиха много полезни за връзката им неща. Видяха какво е една без друга-> (пре)оцениха се, (пре)откриха се, починаха си от връзката - понеже те връзките не са лесна работа, особено когато има много любов.

И последно, но не по важност, разнообразиха си сексуалния живот. Май малко грубо и елементарно звучи, но си е истина
Разнообразието, освен че е билетът за ада, е ключово за душевното равновесие
Така че, конкретен отговор да дам, все пак. Ако не беше станала забивката с дърварката, щеше да стане с млекарката, хлебарката, копанарката или... без значение

За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред". Не, че не е обичала Тина, но все пак "Че си достатъчно добър, не значи, че си достатъчен"
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Или връзката им щешеда приключи безвъзвратно, понеже щяха да насочат напрежението си една срещу друга, а не както в случая да избие отнякъде.
Е, стига философствах в събота вечер!
,,,Разнообразието, освен че е билетът за ада, е ключово за душевното равновесие ,,, и ,, За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред"...,, "Че си достатъчно добър, не значи, че си достатъчен" ,, --.
,,,Лелеее!ГЕНИАЛНО !!!
ЧЕТА ГО!!!ПРЕПРОЧИТАМ ГО!!!И си го з а п и с в а м!!!Е много е ч о в е ш к и!!!За което ти БЛАГОДАРЯ I L E V O !!!
B I N G O B O Y .
може би трябва да ЗАГУБИШ любов както Тина ..поне веднъж
за да ПОЗНАЕШ пътя по който да я П Е Ч Е Л И Ш завинаги!!!!!!
Дърварката наистина СЪБЛАЗНИ Бет - то беше страст...,то беше ЧУДО!!!!
/ такива секс сцени - мани ...мани/!!!!!!ЛАуууул!!!!?!?!!
?!?!!
,..но точно това накара Тина
наистина да си даде сметка от какво е ЛИШИЛА любимата си
и по този начин сама се е елиминирала....
...до момента в който разбра ,че наистина си иска Бет ОБРАТНО!?!?!?!!?
От този момент нататък Тина нямаше реален конкурент...
и БЕТ се завърна по-влюбена от всякога!!!!!
Защото Т И Н А ,не само знаеше какво иска
...но и какво да Й ДАДЕ и как да го направи...
и просто нямаше РАВНА на себе си!!!
и последваха такива секс сцени...,
че човек да си обърка Ж И В О Т А тотално!!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=ds5Rcq7TT-E&...feature=related