Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бет и Тина
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3
Jordan
18.gif ако имаше повече голота съвсем щеше да стане напечено. Но то и сега си е достаъчно, не виждам някой да се е заоплаквал biggrin2.gif
ilevo
АКо имаше повече голота, Буш щеше да ги екстрадира в Мексико. biggrin2.gif Това е едно от нещата, които ми харесват в сериала - всичко е толкова премерено, с вкус и същевременно адски секси. Мхм.
Gala
Цитат(bingoboy @ Mar 30 2008, 15:51) *
Сватба ще има ! всички сте поканени! rolleyes.gif

Мечтая си за БетТий сватба,
Тина си я представям с булчинска рокля - определено ,
но за Бет нещо не ми се връзва...може би нещо като костюмче
би стояло по естествено!!!
Не можеш ли да направиш варянти на тази снимка ??!?!

Gala
Цитат(bingoboy @ Mar 29 2008, 11:01) *
Ми добре пък да забременява важното е да има филм!
Ето го и Ken Dixon
Благодарности, Jordan! worthy.gif

Каква горда нафуканост има в изражението на Кен Диксън..-
той си е мъж ,като всеки трети срещнат...-нищо особено като външност..
...но каква нежност ..увереност и с п о к о й с т в и е има върху лицето на Дженифер
..и как само си го води за ръчичка ...
..Явно й Дава онова ВСИЧКОТО от което има нужда...!!!

http://uk.youtube.com/watch?v=2Vlh3bRfg9U&...feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=7-x5cvY03Qs&...feature=related

Analda
Цитат(bingoboy @ Mar 29 2008, 18:05) *
Само за инфо ето го и другия късметлия - мъжлето на LH[img]

Като го гледам-просто го съжалявам-сигурно го побърква горкия.
SilentShout
Интересно какво ли им е на съпрузите им да гледат всяка седмица как съпругите им се мляскат с мацки по телевизията happy.gif
UhHehHer
Аз мога да предположа biggrin.gif - ВЪЗБУЖДАЩО 4.gif
Analda
Цитат(marmalad4e @ Mar 30 2008, 09:55) *
Напълно подкрепям Jordan, и на мен ми е много странно да видя която и да е от актрисите в реалния живот с някой мъж...някак си не ми се връзват просто... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif А що се отнася до ТиБет (все пак пиша в тази тема dry.gif ), те са просто убийствена двойка...направо не мога да им се нарадвам...страхотни са заедно...такава страст,такава любов...нямам думи...просто казано-ТиБет! wink.gif wub.gif wink.gif

Ей,ама не забравяйте,че те преди всичко са артистки и това си е една роля все пак....
bingoboy
съгласих се.това си е роля.играят я перфектно! но как се чувствали мъжете им....ами сигурно са горди , че имат такива съпруги, но и малко позасенчени предполагам...
wind
Да ви кажа, аз ако бях съпруг на Джени бих се попритеснил лекинко!!!!Все пак,по моето скромно мнение, жена която има всичко винаги може да бъде заинтригувана от нещо ново и различно.
ilevo
Е, дай Боже да се интересува и от жени - изглежда изключително естетически с друга жена, само че не съм много убедена че гледа на женската част като на нещо "ново и различно" mrgreen[1].gif Т.е. колкото и да е актьорска игра, все пак е видяла това-онова в The L Word
Jordan
бе ако реши един ден да се пробва при жените определено ще доста знания по всички отношения. направо си е образователен тоя сериал. biggrin2.gif
UhHehHer
Или най-малкото да образова подрастващата си дъщеричка на толерантност и разбиране 4.gif
Jordan
в това няма никакво съмнение. пък и да не беше участвала в The L Word Дженифър ми се струва, че е от типа хора, които със спокойствие приемат всичко около тях и в характера им няма място за омраза и ненавист.
все още не е късно да подадеш документи за осиновяване, може пък да ти излезе късмета и да станеш Бийлс biggrin2.gif
Sany04
Цитат(Jordan @ Apr 9 2008, 14:13) *
бе ако реши един ден да се пробва при жените определено ще доста знания по всички отношения. направо си е образователен тоя сериал. biggrin2.gif

J O R D A N ,

Спомни си СТЕНАТА - МРЕЖА в дома на Алис ..-написана с маркер
/може да се трие ...,може и често да се дописва.../...
някой от главните герой във филма ..дори ги дописват със сълзи на очи СОБСТВЕНОРЪЧНО....
ВРЪЗКИТЕ на тези лез-момичета изпълват цялата дъска
от край до край...и са с толкова разклонения...?!?!?!
МОГАТ ли изобщо такива връзки да бъдат Трайни??!?!
Респективно се питам -могат ли да бъдат трайни връзките между жени,
..при толкова много /разклонения...и всичките те - са чувтвени?!?!?!

Jordan
ми...те тея връзки на чарта на Алис принципно не са замислени като нещо трайно и изразяват кой с кого е спал, а не кой с кого е имал връзка. самия чарт е създаден за нетрайните връзки.
колкото до връзките между жени, смятам, че да, но нека да се изкаже някоя жена. Нека не коментирам нещата като лесбийка.
ilevo

Е, аз не мисля, че на тази дъска се помещават само "връзки"! По-скоро забивките mrgreen[1].gif Така де, зависи какъв смисъл влагаш. Така че, отговор едно - на забивките не им трябва да са трайни smile.gif Отговор две, придържайки се към сюжета на филма, вземи например Бет и Тина ( и без това ще направим offtopic иначе biggrin.gif ) И те са в схемата и все пак. Обаче май твоят коментар целеше да проблематизира по-мащабни изводи и принципи, извън сюжетната линия на филма. Поне доколкото разбрах аз smile.gif
Sany04
Цитат(ilevo @ Apr 10 2008, 13:26) *
Е, аз не мисля, че на тази дъска се помещават само "връзки"! По-скоро забивките mrgreen[1].gif Така де, зависи какъв смисъл влагаш. Така че, отговор едно - на забивките не им трябва да са трайни smile.gif Отговор две, придържайки се към сюжета на филма, вземи например Бет и Тина ( и без това ще направим offtopic иначе biggrin.gif ) И те са в схемата и все пак. Обаче май твоят коментар целеше да проблематизира по-мащабни изводи и принципи, извън сюжетната линия на филма. Поне доколкото разбрах аз smile.gif

,,ЗАБИВКИ!!!-не ми звучи добре...!Звучи ми като еднодневка!А ВетТий са на тази стена ,а каква любов само!Приемам ги ,като абсолютно нормална двойка/толкова е силно въздействието на любовта между тях ,че забравям изобщо за пола им/Само как си принадлежат,каква всеотдайност -те наистина се сливат като едно цяло!!!И чувството което ти оставят просто не може да се опише !Това е МАГИЯ ,която опиянява и те издига нависоко !
Като гледах това табло-този нет на връзките ,в света на THE L WORD и си спомнях как Тина със сълзи на очи пишеше с маркер върху тази дъска, И си мисля..да определено си мисля,че при всяка ВРЪЗКА е много важно не само как се приближаваме до някого-този момент от неясни /,но само положителни емоции/винаги си остава красив и вълнуващ,...но ВАЖНО е и как се разделяме с някой!!! МОЛИ,както я наричат във форума академичната Моли, го направи с ФИНЕС!!!За разлика от склупторката Джоди ,която стовари творбата си ,,чук,, /и на това му се вика изкуство/над главата на Бет без да й мигне окото.....точно така като гръм от ясно небе ,стовари РАЗДЯЛАТА и Шейн върху Моли!Това крехко създание не плисна чашата в лицето на ШЕЙН, а намери необходимото равновесие и просто й я подаде,..защото наистина обичаше!!!Поразиха ме последните й думи към Шейн ..които бяха и думи за сбогом към цялата им любов до тук:,,..Няма да направя това
/да плисне чашата в лицето..-
спомнете си сладката Тина ,като беснееше , как обръщаше цели маси по Бет...../
...Заслужаваш съчувствие..
...успех в изясняването..
Не бързай...Надявам се ,че още ще съм наоколо...!,,
ilevo
Разбирам. Хубаво е, че всичко това ти е въздействало така. По повод "мрежата" само те подсещам, че освен Бет и Тина, там са и историите не Шейн, за повечето от които всички сме наясно.
Спорен ден, пускайте сериала от начало smile.gif
bingoboy
И аз съм на мнение , че дъската на Алис е за "забивки"...Ако беше за сериозни връзки Шейн и Папи щяха да са свръх сериозните хора на света biggrin2.gif worthy.gif и едва ли щеше да им стигне живота за толкова мооооооооо сериозни връзки biggrin2.gif А БЕТ и ТИНА - та са специален случай.TIBETTE FOREVER!

bingoboy
JB and her Mom http://i305.photobucket.com/albums/nn202/f...08/JB-N-MOM.jpg

Sany04
Цитат(ilevo @ Apr 11 2008, 10:10) *
Разбирам. Хубаво е, че всичко това ти е въздействало така. По повод "мрежата" само те подсещам, че освен Бет и Тина, там са и историите не Шейн, за повечето от които всички сме наясно.
Спорен ден, пускайте сериала от начало smile.gif

УВИ....трябва да си призная ..че,
колкото и да обичам ШЕЙН като многопластов и колоритен персонаж от филма ..
все пак си е факт ,,,както казаха някои от форума : ами Тя о п р а в и цяла една С В А Т Б А !!!-НАПРАВО ПО ДОМОВА КНИГА ГИ КАРАШЕ...
о б а ч е...всъщност не тя ги караше ...а те й се нареждаха на опашка !!!!..
wind
Хей, хора какво ще кажете, защо Бет изневери с дърводелката и "водопроводчика" на Тина и "Нина"???
UhHehHer
Щото изпуши =]

Уплаши се първо че ще има бебе, проблеми с работата след това и за капак бебето Го НЕМА wacko.gif shocking.gif
Sany04
Цитат(UhHehHer @ Apr 13 2008, 23:53) *
Щото изпуши =]

Уплаши се първо че ще има бебе, проблеми с работата след това и за капак бебето Го НЕМА wacko.gif shocking.gif

Your comments are killing smart !!!!

Uh Heh Her предположи :
,,Определено Bette Porter /лично за мен/ е много ... HOT
Според мен доста често зад строгия образ на човека облечен в костюм, отдаден на работата си, се крие една много страстна личност,,

И също така обобщи :

,,Аз мога да предположа - ВЪЗБУЖДАЩО ,,

Имаш невероятни измервателни Е Д И Н И Ц И сведени до оригинални словестни съчетания - твоите коментари и тези на Бинго Бой са омайващо точни и изчерпателни ! И двете приемете комплиментите ми!!!!ВИЕ СТЕ РАДОСТ И ЗА ДУШАТА И ЗА УМА ...и за ухото!!!/като музика/Пишете и пишете - ние ще Ви четем !!!!!
bingoboy
След 8 години брак може и да изневери 15.gif поне веднъж biggrin2.gif
wind
Ама хич не беше веднъж.....
Sany04
Цитат(wind @ Apr 15 2008, 19:42) *
Ама хич не беше веднъж.....

БЕТ!?!?!Изневерила не в.......ж!!!Ооооо!!!
Поне не се е превърнала , в любовен ударник разположил се на поточна линия ,подобно на любимката ми Шейн!
bingoboy
Ееее, сега пък " любовен ударник на поточна линия" 16.gif .Малко ми се вижда мързелива за да изпълнява нормите на петилетката.( за по -малките читатели направете справка с по-възрастните що е то " петилетка" biggrin2.gif ) Шейн е по-скоро ловец в развъдник или зоопарк. 10.gif Само как фиксираше Ники biggrin2.gif .Присви очи и БАМ! Реализация! Та и Бет е " ловец" само че по-култивиран,докато Шейн е -"разбиване - първична сила", демек "кечистка" 18.gif .( за сведение, ако някой никога не е гледал кеч - да си пусне GTV и ще разбере) Та пак се връщам на темата за "четирикрилните гардероби" и излиза, че Шейн и БЕТ са "кечистки" т.е. в тях се крие по един такъв, ако не гардероб то поне скрин, и генералния извод е - Във всяка женствена лесбийка се крие по една яка мъжкарана! Всичко е за камуфлаж! И стилните костюмчета на DEAN PORTER ,и cool дрежките на Шейн! ЛЪЖА И ИЗМАМА! ДОЛНА ИНСИНУАЦИЯ! така да се каже... 10.gif Та как може слабата нежна женица да неще мъжката сила?Трябва да е поне тираджийка , ако не чак кечистка...айде стига, че ще ме редактират biggrin2.gif .Ама нали писах за БЕТ?! В темата съм rolleyes.gif
bingoboy
Както казват умните хора - Единодушието е основа на постиженията! Да ви задам въпросче, че да се раздвижи малко ситуцията - какво щеше да стане , ако не се беше случила забжката на Бет с дърварката? ( взаимствах го от tibette.com там хората са си активни)
ilevo
Ами, какво щеше да стане,.. Този въпрос ми се вижда доста провокативен, понеже опира до личните схващания на човек за "връзките като институция". Та, според мен, схемата с изневярата беше по-скоро полезна. Разбира се, като се погледне картинката по-отдалеч, в по-голям мащаб. Нормално е да ти изгърмят бушоните след толкова дълга връзка. Не, че е приятно за отсрещната страна, може и да не е честно, ама съдба biggrin2.gif Чувствата са си чувства и при тях няма правилно и грешно (това в един идеален свят). И... мисля, че изневярата беше поводът, а не причината за тяхната раздяла, по време на която всъщност се случиха много полезни за връзката им неща. Видяха какво е една без друга-> (пре)оцениха се, (пре)откриха се, починаха си от връзката - понеже те връзките не са лесна работа, особено когато има много любов. biggrin2.gif И последно, но не по важност, разнообразиха си сексуалния живот. Май малко грубо и елементарно звучи, но си е истина biggrin2.gif
Разнообразието, освен че е билетът за ада, е ключово за душевното равновесие worthy.gif
Така че, конкретен отговор да дам, все пак. Ако не беше станала забивката с дърварката, щеше да стане с млекарката, хлебарката, копанарката или... без значение smile.gif За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред". Не, че не е обичала Тина, но все пак "Че си достатъчно добър, не значи, че си достатъчен" mrgreen[1].gif Или връзката им щешеда приключи безвъзвратно, понеже щяха да насочат напрежението си една срещу друга, а не както в случая да избие отнякъде.
Е, стига философствах в събота вечер!

netlog
Цитат(ilevo @ Apr 19 2008, 21:50) *
Разнообразието, освен че е билетът за ада, е ключово за душевното равновесие worthy.gif
Така че, конкретен отговор да дам, все пак. Ако не беше станала забивката с дърварката, щеше да стане с млекарката, хлебарката, копанарката или... без значение smile.gif За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред".

Е,това искрено ме разсмя.
Но аз си мисля,че човек изневерява когато нещо му липсва в дадена връзка. Ако всичко между тях беше наред,нямаше да има нужда да ходят при онзи психоаналитик. Точно на него Бет казваше,че сексуалният им живот хич го няма в последните месеци. Ами,щом го няма тя отиде да го потърси другаде. Далеч съм от мисълта,че това щеше да продължи дълго дори и Тина да не беше разбрала.Но когато двама души живеят заедно толкова дълго време,естествено е някой от тях да изпуши и да направи някоя глупост. Важното е,че когато Бет се върна,тя искрено съжаляваше за случилото се и затова, че нарани човека когото обича.

Всички правим разни простотии понякога! Важното е да можем да си прощаваме. Верно,понякога е доста болезнено.Но като видиш,че отсрещната страна искрено се разкайва за постъпката си, мисля че трябва да дадеш втори шанс. Друг е въпроса,че можеш да го направиш така, че никой да не разбере какви си ги свършил. Така няма да има наранени. Стига това да не те яде отвътре. Но обикновенно точно така става - мисълта за изневярата не ти дава мира. Абе...сложна работа blush.gif
bingoboy
" За да й мине през главата на Бет, значи нещо не й е било " у ред"" 18.gif Какво да се прави понякога човек се поддава не първичното в себе си.Това щеше да си остане малка аферка и ако Тина не беше разбрала щеше да свърши сериала. biggrin.gif Де да беше поне " хлебарка" че нЕкоя питка да Умеси или баничка да врътне...а то - дърварка.Що не си сечеше там кленовте, поне в Канада трябва да има бол...ама - на ! Художествени украси й се ще да сглобява, но пък и тя е човек, с тая фигура ( на БЕТ) пред очите й ? Да не е от камък?! wacko.gif Няма как да не се влюби човек в усмивката на Бет.Чудя се къде са я крили толкова време тая жена, че 25 години след Флашданс я изкараха пак на бял свят.Ама като разбрах , че си падала " отшелник" сигурно по цял ден обикаля канадските ливади ....е как да я видиш? Да не си горски? biggrin2.gif Голям късмет са извадили тия от Showtime с JEN BEALS щото само да си стои и да се усмихва и хората се топят като сладолед на слънце. Аз вече отдавна се втечних... 15.gif . Ама лошо качество са й лепнали на Декан Портър - да се опитва да владее ситуацията винаги, е понякога и най-добрите се " изпускат". Но и дърварката си е за е....много на сериозно се взе, като реши че може да раздели кyлтовата двойка.Но в крайна сметка извода е - лявата ръка не трябва да знае какво прави дясната 10.gif .
SilentShout
Който е гледал Queer as Folk може да открие известни прилики с тамошната двойка Mendsey rolleyes.gif
Sany04
Цитат(bingoboy @ Apr 18 2008, 01:01) *
Ееее, сега пък " любовен ударник на поточна линия" 16.gif .Малко ми се вижда мързелива за да изпълнява нормите на петилетката.( за по -малките читатели направете справка с по-възрастните що е то " петилетка" biggrin2.gif ) Шейн е по-скоро ловец в развъдник или зоопарк. 10.gif Само как фиксираше Ники biggrin2.gif .Присви очи и БАМ! Реализация! Та и Бет е " ловец" само че по-култивиран,докато Шейн е -"разбиване - първична сила", демек "кечистка" 18.gif .( за сведение, ако някой никога не е гледал кеч - да си пусне GTV и ще разбере) Та пак се връщам на темата за "четирикрилните гардероби" и излиза, че Шейн и БЕТ са "кечистки" т.е. в тях се крие по един такъв, ако не гардероб то поне скрин, и генералния извод е - Във всяка женствена лесбийка се крие по една яка мъжкарана! Всичко е за камуфлаж! И стилните костюмчета на DEAN PORTER ,и cool дрежките на Шейн! ЛЪЖА И ИЗМАМА! ДОЛНА ИНСИНУАЦИЯ! така да се каже... 10.gif Та как може слабата нежна женица да неще мъжката сила?Трябва да е поне тираджийка , ако не чак кечистка...айде стига, че ще ме редактират biggrin2.gif .Ама нали писах за БЕТ?! В темата съм rolleyes.gif

Ш Е Й Н прилича по скоро на Т И Н А - нежна е ..,срастна е ...и Е п о п и л я в а щ о С Е К С И!!!!

Цитат(ilevo @ Apr 19 2008, 21:50) *
Ами, какво щеше да стане,.. Този въпрос ми се вижда доста провокативен, понеже опира до личните схващания на човек за "връзките като институция". Та, според мен, схемата с изневярата беше по-скоро полезна. Разбира се, като се погледне картинката по-отдалеч, в по-голям мащаб. Нормално е да ти изгърмят бушоните след толкова дълга връзка. Не, че е приятно за отсрещната страна, може и да не е честно, ама съдба biggrin2.gif Чувствата са си чувства и при тях няма правилно и грешно (това в един идеален свят). И... мисля, че изневярата беше поводът, а не причината за тяхната раздяла, по време на която всъщност се случиха много полезни за връзката им неща. Видяха какво е една без друга-> (пре)оцениха се, (пре)откриха се, починаха си от връзката - понеже те връзките не са лесна работа, особено когато има много любов. biggrin2.gif И последно, но не по важност, разнообразиха си сексуалния живот. Май малко грубо и елементарно звучи, но си е истина biggrin2.gif
Така че, конкретен отговор да дам, все пак. Ако не беше станала забивката с дърварката, щеше да стане с млекарката, хлебарката, копанарката или... без значение smile.gif За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред". Не, че не е обичала Тина, но все пак "Че си достатъчно добър, не значи, че си достатъчен" mrgreen[1].gif Или връзката им щешеда приключи безвъзвратно, понеже щяха да насочат напрежението си една срещу друга, а не както в случая да избие отнякъде.
Е, стига философствах в събота вечер!

,,,Разнообразието, освен че е билетът за ада, е ключово за душевното равновесие ,,, и ,, За да и мине през главата на Бет, значи нещо не и е било "у ред"...,, "Че си достатъчно добър, не значи, че си достатъчен" ,, --.
,,,Лелеее!ГЕНИАЛНО !!!
ЧЕТА ГО!!!ПРЕПРОЧИТАМ ГО!!!И си го з а п и с в а м!!!Е много е ч о в е ш к и!!!За което ти БЛАГОДАРЯ I L E V O !!!

B I N G O B O Y .
може би трябва да ЗАГУБИШ любов както Тина ..поне веднъж
за да ПОЗНАЕШ пътя по който да я П Е Ч Е Л И Ш завинаги!!!!!!
Дърварката наистина СЪБЛАЗНИ Бет - то беше страст...,то беше ЧУДО!!!!
/ такива секс сцени - мани ...мани/!!!!!!ЛАуууул!!!!?!?!!

?!?!!
,..но точно това накара Тина
наистина да си даде сметка от какво е ЛИШИЛА любимата си
и по този начин сама се е елиминирала....
...до момента в който разбра ,че наистина си иска Бет ОБРАТНО!?!?!?!!?
От този момент нататък Тина нямаше реален конкурент...
и БЕТ се завърна по-влюбена от всякога!!!!!
Защото Т И Н А ,не само знаеше какво иска
...но и какво да Й ДАДЕ и как да го направи...
и просто нямаше РАВНА на себе си!!!
и последваха такива секс сцени...,
че човек да си обърка Ж И В О Т А тотално!!!!

http://uk.youtube.com/watch?v=ds5Rcq7TT-E&...feature=related
ilevo
Не е особено гениално. Просто формулировка на нещо, което всеки си мисли понякога. Някои си го мислим по-често biggrin2.gif Но определено не съм съгласна, че Шеин и Тина имат толкова допирни точки. smile.gif "Нежна", "страстна" и "секси" са качества, характерни за всяка истинска жена biggrin2.gif
Sany04
Цитат(ilevo @ Apr 26 2008, 02:56) *
Не е особено гениално. Просто формулировка на нещо, което всеки си мисли понякога. Някои си го мислим по-често biggrin2.gif Но определено не съм съгласна, че Шеин и Тина имат толкова допирни точки. smile.gif "Нежна", "страстна" и "секси" са качества, характерни за всяка истинска жена biggrin2.gif

Точно това имах предвид със сравнението си,
в случая не използвам сравнителни контрасти -
..а си мислех 1:1 за същността на 2-те
те просто са Ж Е Н И -
НЕЖНИ ....,СРАСТНИ... И С ЕК СИ!!!..
...,но това си е мое впечатление!!!!
.и разбира се крехки- не четрикрилни гардироби!!!!!
Jordan
Цитат(Sany04 @ Apr 26 2008, 02:44) *
може би трябва да ЗАГУБИШ любов както Тина ..поне веднъж
за да ПОЗНАЕШ пътя по който да я П Е Ч Е Л И Ш завинаги!!!!!!

напълно съм съгласен. през какви ли не неща преминаха и двете, колко ли пъти пътищата им не се разделяха, и накрая пак се събраха. понякога явно така се случва. което трябва да си стане си става независимо от всичко.

Цитат(Sany04 @ Apr 26 2008, 03:48) *
те просто са Ж Е Н И -
НЕЖНИ ....,СРАСТНИ... И С ЕК СИ!!!..

какво по-хубаво от това. rolleyes.gif ако спомена Бет пак ще изпадна в размисли за това колко е невероятна, за това само ще кажа отново, че с Тина са перфектни, и нито дърварки, нито глухонеми, нито мъже могат да заменят една от двете.
SilentShout
Сега да бъдем честни със себе си, че колкото и женствени да са и двете Бет излъчва малко повечко тестостерон от Тина 18.gif
doni
Цитат(SilentShout @ Apr 26 2008, 16:52) *
Сега да бъдем честни със себе си, че колкото и женствени да са и двете Бет излъчва малко повечко тестостерон от Тина 18.gif

"Бет излъчва малко повечко тестостерон" 18.gif
Тялото на тази жена е направо идеално (заради нея тръгнах на фитнес). Какви ръце - обожавм ги. Очевидно е колко красива и чаровна е Бет, но повечето забравяте, че в целия си блясък до нея застава Тина. Намирам я за доста женствена и с това носле ми рпилича на крокодилче, много е сладка.
А що се отнася до връзката им вярвате ли, че някои хора са родени един за друг? Има ли такавa любов?
wind
Аз лично вярвам че има такава любов, но много малко хора успяват да я открият. Както каза Бет "...това е такава рядкост doni..."
FunnyLady
Цитат(doni @ Apr 28 2008, 01:58) *
А що се отнася до връзката им вярвате ли, че някои хора са родени един за друг? Има ли такав любов?

има има - в песните и приказките wacko.gif
SilentShout

Цитат(doni @ Apr 28 2008, 01:58) *
А що се отнася до връзката им вярвате ли, че някои хора са родени един за друг? Има ли такав любов?

Колкото и моногамията е реално присъща за хората mrgreen[1].gif
Jordan
Любов като на Бет и Тина? Ми да, защо не. Тяхното напоследък се отдалечи от моногамията, и двете си имаха забежките. Защо да няма нещо такова biggrin2.gif
doni
"нещо такова" - нещо толкова силно, което носи със себе си опрощение и вяра. Трябва да има такова нещо. Със сигурност има. Аз вярвам!
Jordan
все пак това, че не е навсякъде не значи, че не съществува, и не ни пречи да вярваме в него! biggrin2.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 29 2008, 22:37) *
все пак това, че не е навсякъде не значи, че не съществува, и не ни пречи да вярваме в него! biggrin2.gif

Надеждата умира последна, а в сериалите често след season finale-то biggrin2.gif
FunnyLady
има такава любов м/у 2-ма души но не завинаги!Всяка любов,колкото и силна да е тя накрая угасва
П.П. не спорете с божествената ми логика хахаха wacko.gif wacko.gif biggrin2.gif
wind
Няма нищо вечно! Но всеки край е ново начало, защо да не можеш да изживееш за втори или енти път любовта с един и същи човек?
Аиде сега и любимото ми клише; Всичко е относително

П.П. Дори и божествената логика 5angel[1].gif
doni
В природата нищо не се губи, просто преминава от един вид енергия в друг. Не можеш да обичаш цял живот по един и същи начин. Но мисля, че можеш да обичаш един по различни начини.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.