Много добре казано и според моето скромно мнение, апсолютно вярно!
А какво бихте отговорили на въпроса на Джоди "...възможно ли е да обичаш двама души едновременно.."
SilentShout
May 1 2008, 09:45
Цитат(wind @ May 1 2008, 00:04)

Много добре казано и според моето скромно мнение, апсолютно вярно!
А какво бихте отговорили на въпроса на Джоди "...възможно ли е да обичаш двама души едновременно.."
Възможно е , но ако не говорим за обич от един и същи характер
Цитат(wind @ May 1 2008, 01:04)

"...възможно ли е да обичаш двама души едновременно.."
Възможно е, но в никакъв случай не ги обичаш по един и същ начин. Винаги единия заема по-специално място в сърцето ти.
Бет завърза връзка със Джоди, понеже Тина реши да се прави на стрейт. И вече веднъж влезла в тая връзка, няма начин да излезе от нея без да нарани отсрещната страна. Но понеже Тина е човека,когото истински обича и с когото иска да прекара остатъка от живота си - би направила всичко, за да си я върне. Бет обичаше Джоди ( иначе не би ходила да и носи табелата "17 reasons why!" на края на света), уважаваше я и я ценеше, но не Джоди беше любовта на живота и .
Според мен обичаше и двете, но ги обичаше по различен начин.
Не мога да изкажа мнение по този въпрос но ще си позволя да цитирам Бет: ' ... it doesn't really compare ... ' .
Като заговорихме за Джоди какво ще кажете за мръсното номерче, което спретна на Бет. Ако на истина я обичаше, защо потърси отмъщение?
FunnyLady
May 1 2008, 23:42
ем постъпи като пълна идиотка според мене! Знам че е яко клиширано и банално ,но щом пък тооооооолкова я обичаше не треаше да прави такива глупости ами да я пусне да си отиде
bingoboy
May 6 2008, 15:16
Аз пък намирам " изпълнението" на Джоди за стилно. Вярно , че беше насочено срещу безспорната ми фаворитка, но си беше арт - отмъщение.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
А дали можеш да обичш двама души едновременно ? Едновременно - да, но еднакво - не! А на мене БЕТ и Джоди хич не ми се връзваха, много измислена връзка.Всичко беше докато чакахме Тина да " се върне в кошарата"

Ха честит , ви Гергьовден агънца!
bingoboy,

Намирам, че Бе-е-е-е-ет така и не е излизала от кошарата ментално. Да речем, че си беше подала главата (по-скоро някои други части) навън, обаче това хич не беше правдоподобно. Само сложиха зрителите на тръни. Което е едно от хубавите неща на сериала, всъщност.
Схемата на Джоди определено не беше коректна, но пък беше стилна. На вас не ви ли се искало някога да го върнете на бившите си? Не е особено зряло, ама к'во да се прави, всеки е с различен капацитет и обича по различен начин.
SilentShout
May 7 2008, 06:43
Вие пък къде видяхте схеми при Джоди?!?! Повече Бет ги редеше схемите как хем агнето да е цяло, хем и вълкът да е сит, ама пълни нъцки
От "нъцки" не разбирам, но под "схема" визирам ситуацията, в която Джоди постави Бет на изложбата.
Аз бих го нарекла капан по-скоро. Да я злепостави сред арт средите е може би едно от нещата, които най-силно биха наранили Бет. Много е грозно когато използваш това, че добре познаваш някого за да го нараниш умишлено. Джоди се оказа едно
SilentShout
May 8 2008, 23:36
Не по-грозно е да изневеряваш на човека, на когото твърдиш, че го обичаш и после да му обясняваш някакви врели-некипели...така че Бет си получи заслуженото
Не че защитавам Джоди, но в такъв момент човек не разсъждава трезво и хоп.... прави някоя голяма глупост.

Все пак от цялата тази работа губи единствено и само тя. Наистина беше меко казано унизително, но всяко чудо за три дни. Мисля че стова си деиствие напълно прогони от живота си Бет, въпреки че за мен е доста спорен въпросът дали една любов може да прерастне в приятелство?
Цитат(wind @ May 9 2008, 01:00)

въпреки че за мен е доста спорен въпросът дали една любов може да прерастне в приятелство?
Може да премине в приятелство-бъди сигурна-особено ако държиш на този човек.От опит го знам.
bingoboy
May 9 2008, 10:43
Jordan
May 10 2008, 08:26
bingoboy, тва видео ме накара да настръхна- страхотно е. песента е жестока, моментите са супер- какво повече!
Тоя Хенри беше голяма измислица, Айлийн май докато е скучала по това време и е решила да вкара нещо мъжко в цялата история
Колкото до приятелството след любовта- все си мисля, че е възможно. Ако сте били достатъчно добри приятели докато сте били влюбени един в друг мисля, че е напълно възможно да си останете близки и след връзката.
А и понякога връзката просто се изчерпва и намираш нещо по-интересно, нещо, което обичаш по-силно, и просто се увличаш по него. Ако и двете страни осъзнават такива, и подобните на тази ситуация, неща предполагам, че няма проблем за запазване на приятелски отношения.
С Джоди обаче нещата не са така, и със сигурност не мога да съдя нито една от двете за развитието на връзката им. Не мога да отрека, че ги харесвах заедно. Бет беше объркана тотално- след като Тина не знаеше какво иска, кога го иска и дали изобщо иска нещо Бет не знаеше на къде да тръгне. И се отказа за кратко(може би) от нея. видя нещо ново, нещо предизвикателно в Джоди и реши да се пусне по течението и да следва сърцето си. Но после пък Тина започна да осъзнава някой неща и ситуацията се заплете, защото Бет вече имаше сериозна връзка. Колкото и по-рано да беше казала на Джони, че все още има чувства към Тина пак щеше да се получи същото. Ден, седмица или месец, според мен нямаше такова значение.
И ако има нещо, за което да виня Джоди, то беше финала на връзката й с Бет. Беше подло! Това е любов, чувства, не може да обвиняваш някой, че вече не те обича а обича някой друг, тези неща не се контролират.
Но! Бет е достатъчно силна, за да преодолее срама пред обществото и да ородължи напред с нови сили. А и щом Тина е до нея- няма да има проблеми!(стига Тина да не си намери пак някой мъж, с който да иска да гради семейство
)
![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
, Jordan! Много добре казано!
След една сериозна връзка ако не продължиш за поддържаш някакви отношения с човека, какво си правил до сега с него? Може би си си губил времето?
Цитат
Jordan! Много добре казано!
След една сериозна връзка ако не продължиш за поддържаш някакви отношения с човека, какво си правил до сега с него? Може би си си губил времето?
Еми случват се и такива неща
Може би си изживял най-невероятната и разтърсваща любов/или поне така си мислиш в момента/, но така или иначе всичко е свършило.И за каква загуба на време говорим? Не мисля че е така, просто с всяка нова среща, всяка нова любов научаваме нещо ново, за себеси и за и за това което ни заобикаля. И дори сега тази приключила връзка да ти се струва загуба на време, след време мисля веки осъзнава колко е обогатил собственото си аз
Имах в предвид, че след като всичко с любовта е приключило между двама души има толкова много неща които могат да продължат да ги свързват. И няма смисъл след като си бил дъго време с един човек и той ти е помогнал да откриеш толкова неща в себе си, да не продължите да поддържата връзка под някаква друга форма. Естествено ако това е желанието от двете страни.
Но, да случват се всякакви неща
И аз винаги съм била за това приятелство, но някак си не се получават нещата.Особено когато връзката е прекратена само от едната страна.
Jordan
May 14 2008, 19:31
абе ако е имало приятелство по време на връзката, струва ми се, че и след едностранното й прекратяване биха могли да се запазят отношения.
ако наистина си държал на един човек не може просто така да се отделиш от него, само щото вече не сте гаджета
SilentShout
May 16 2008, 23:06
Не мисля, че Бет реално някога е обичала Джоди
Ооооо, Бет обичаше Джоди, но просто в един момент разбра че не може да живее с тази любов. Въпреки работата им която ги свързваше, Бет осъзна че са твърде различни и несъвместими като двоика. В същото време с Тина имат една среда, едни приятели, Анджелика, осем години заедно, много спомени, сходни принципи и планове за бъдещито, те просто вървят по един същ път и се желаят. Какво повече?
SilentShout
May 30 2008, 08:23
Цитат(wind @ May 26 2008, 01:36)

Ооооо, Бет обичаше Джоди, но просто в един момент разбра че не може да живее с тази любов. Въпреки работата им която ги свързваше, Бет осъзна че са твърде различни и несъвместими като двоика. В същото време с Тина имат една среда, едни приятели, Анджелика, осем години заедно, много спомени, сходни принципи и планове за бъдещито, те просто вървят по един същ път и се желаят. Какво повече?

Мисля, че малко си противоречиш. Може да си е въобразявал, че обича Джоди, но за да се чукне о главата и да осъзнае, че реално е съвемстима с Тина значи никога не я е обичала така както обича Тинчето. В крайна сметка прекалено много неща разделяха Джоди и Бет, като се оказваше, че само изкуството ги обединява напълно.
То е ясно че не можем да обичаме двама души по един и същ начин, независимо дали едновременно или последователно. Това не значи че Бет не е обичала Джоди.
SilentShout
Jun 1 2008, 14:31
Цитат(wind @ May 30 2008, 11:03)

То е ясно че не можем да обичаме двама души по един и същ начин, независимо дали едновременно или последователно. Това не значи че Бет не е обичала Джоди.
Мисля, че замисълът тук е "обичам като партньор", а не като приятел
Е, ти всичните си партньори ли си обичал по един и същ начин?
SilentShout
Jun 27 2008, 10:46
Цитат(wind @ Jun 2 2008, 00:58)

Аз правя съществена разлика между гадже и партньор/ка

То пък остава и всички да обичаш, звучи по-скоро нелепо!
Sany04
Jun 27 2008, 17:21
Приятелството е любов ...,но без К Р И Л Е!!!!
,Бет резна крилцата на Джоди
и за това последната и го върна с това аРТ-отмъщение!!!
Цитат(SilentShout @ Jun 27 2008, 11:46)

Цитат(wind @ Jun 2 2008, 00:58)

Аз правя съществена разлика между гадже и партньор/ка

То пък остава и всички да обичаш, звучи по-скоро нелепо!
Добре, да задам въпроса по друг начин. Имал ли си две партньорки, които да обичаш по един и същ начин и еднакво силно?
Mai4et0
Jul 22 2008, 18:43
Те определено са най-силната двойка в сериала.Но лично аз не симпатизирам на Бет, нз не ми е симпатична, а Тина е супер, много ми хареса особенно в 5 сезон
Гледах в youtube епизода,в който Бет разбира,че Тина е бременна.Изключително красива сцена!Тина се е погрижила вкъщи да е уютно и изненадва Бет с добрата новина!А Бет не спира да я целува и да й казва колко много я обича!Страхотно!

Божее, а като си спомня какъв зор видяха докато намерят сперма
какъв смях беше, помните ли, леле...
PayTon__
Aug 8 2008, 14:21
Незнам защо , но не успяха да ме грабнат и най-вече Тина много е скучна , предвидима и никак интересна. В първи сезон горе-долу гледах ги , но от 2 натам ми станаха адски скучни и досадни. И според мен не са най-хубавата двойка в сериала .
SilentShout
Aug 12 2008, 10:14
Цитат(PayTon__ @ Aug 8 2008, 15:21)

Незнам защо , но не успяха да ме грабнат и най-вече Тина много е скучна , предвидима и никак интересна. В първи сезон горе-долу гледах ги , но от 2 натам ми станаха адски скучни и досадни. И според мен не са най-хубавата двойка в сериала .
Впрочем не знам до къде си гледала, но Тина набира инерция по-нататък в сериала, поне според мен. За съжаление тя почти не излиза от сянката на Бет, която на моменти доминира прекалено много сериала...
PayTon__
Aug 12 2008, 21:43
Цитат(SilentShout @ Aug 12 2008, 11:14)

Цитат(PayTon__ @ Aug 8 2008, 15:21)

Впрочем не знам до къде си гледала, но Тина набира инерция по-нататък в сериала, поне според мен. За съжаление тя почти не излиза от сянката на Бет, която на моменти доминира прекалено много сериала...

На 5 сезон съм вече , но така и не ми харесаха , а и според мен на фона на другите героини няма с какво да изпъкнат. Дори Дейна и Хелена успях да харесам въпреки че не им симпатизирах , но Бет и Тина въобще не ми харесват , прекалено са ми скучни , все едно и също при тях. Може би покрай Тина има разнобразие там като почна да се занимава с филма на Джени , а Бет не прави нищо интересно.

Мое мнение , виждам че много от феновете харесват Бет.
Може би Бет е трябвало да я истипосат като една маникюристка или........... що да не продава парцалки? Не мога да си го представя, честно казано. Просто си е супер и адски интересна като даскалица, направо грабвам платното и четката, а що не и флекса.......
**Naley*
Aug 13 2008, 21:28
Не ме кефят,доста скучни са,а и напоследък Бет ми е много противна

ролите са им много скучни и безинтересни напоследък.Определено няма с какво да ме грабнат
И мен на твоите години нямаше да ме кефят.......ама караи всичко с времето си
netlog
Aug 14 2008, 01:38
Цитат(**Naley* @ Aug 13 2008, 22:28)

Не ме кефят,доста скучни са,а и напоследък Бет ми е много противна

Е, хайде сега...чак пък противна?!? Бет винаги е била много по-сдържана от другите, но според мен е нормално човек, който иска да създаде семейство и дом където да отгледа детето си да е по-улегнал. Щом искаш дете, значи си готов да се грижиш за него и да му осигуриш всичко необходимо (което от своя страна остава на заден план всичко останало). Верно, че е по-властна и Тина по някакъв начин остана във сянката и, но в една връзка винаги единият доминира.
bingoboy
Aug 14 2008, 08:13
Ееее, чак пък противна...Бет е интелектуалката в компанията, жената която успява! Има си своето място и си е характерен образ. А че доминира - да! Има и такива хора, и такива като Тина, които са си добре под крилцето на някого.
На мене лично хич не са ми скучни.( може и от годинките да е

) Пък като се залюбят....е тогава най ме кефят и като се карат също са секси , абе с "один слов" - фен съм им!TIBETTE FOREVER!
SilentShout
Aug 14 2008, 09:21
Всичко е въпрос на вкус...за едни Бет може да е супер, за други да е пълна отврат. Според мен основният минус при персонажа на Бет е тежестта на образа, който са й дали. Не знам дали ви е правило впечатление, но тази жена реве в почти всеки епизод, независимо дали е за хубаво или лошо
bingoboy
Aug 14 2008, 10:52
soledat
Sep 23 2008, 12:41
Аз съм в началото на 4 сезон, но Тина определено не ми харесва хич... Направо се чудя какво харесват хората в нея, доста злобна ми се струва... Но за всеки влак си има пътници

Искренно се надявам да не се съберат по нататък във фила. Само мое мнение е това
Jordan
Sep 23 2008, 21:23
вероятно голяма част от симпатията ми към Бет се дължи на факта, че по принцип харесвам драматични персонажи. А в образа на Бет има доста драма.
абе в Бет няма грешка, тя е невероятна
и в никакъв лсучай не е скучна. това, че не е цветуща като Шейн не знчи че е скучна.
lex's_girl
Sep 23 2008, 23:05
Незнам понякога имам чувството че Бет инициатира всички тези shitstorms само за да привлича вниманието на всички.., но мн я харесвах в 1 и 3 сезон, и мисля че с Джоди бяха по- интересна двойка от нея и Тина. Щастливият край за Тибет за мен е само временно място за почивка преди една от двете да дръпне килимчето на което стои другата, но ще видим.
Jordan
Oct 21 2008, 20:54
мда, с Джоди бяха интересна двойка. Но някак предисторията на Бет с Тина не можеше да докара същата магия на връзката й с Джоди. Има химийка в Тибет.
ако разрушват съюза Тибет за тоя малък сезон ще стане супер бъркотия. Според мен края на сериала би трябвало да затвори кръга, и макар и д ане свърши с тотален хепи енд, то поне да не отварят изцяло нови линии или да разрушават старите.
SilentShout
Oct 23 2008, 07:45
Цитат(Jordan @ Oct 21 2008, 21:54)

мда, с Джоди бяха интересна двойка. Но някак предисторията на Бет с Тина не можеше да докара същата магия на връзката й с Джоди. Има химийка в Тибет.
ако разрушват съюза Тибет за тоя малък сезон ще стане супер бъркотия. Според мен края на сериала би трябвало да затвори кръга, и макар и д ане свърши с тотален хепи енд, то поне да не отварят изцяло нови линии или да разрушават старите.
Очаквам ако Айлин Чайкен реши да се гаври с Тибет да получи множество гневни отзиви по адрес на финалето
Много да вимава с Бет и Тина тази Айлин, защото
Искам тотален HAPPY END и много
.gif)
и
.gif)
. Ха, това последното много ли е брутално.......
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.