Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The L Word сезон 5
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Jordan

главните заподозрени в този сезон бяха:
Jennifer Beals като Bette Porter и Laurel Holloman като Tina Kennard

Leisha Hailey като Alice Pieszecki и Mia Kirshner като Jenny Schekter

Katherine Moening като Shane McKutcheon и Rachel Shelley като Helena Peabody

Pam Grier като Kit Porter и Marlee Martin като Jodie Learner

Daniela Sea като Max Sweeney и Rose Rollins като Tasha Williams

и
Cybill Shepherd като Phyllis Kroll

Общи дискусии относно току-що завършилият пети сезон на хитовият сериал на Шоутайм- The L Word.
Скоро ще има и подробна информация за сезона, но ще е нужно малко време за това.
епизоди:
1.LGB TEASE
излъчен на Jan 6, 2008
2.LOOK OUT, HERE THEY COME!
излъчен на Jan 13, 2008
3.LADY OF THE LAKE
излъчен на Jan 20, 2008
4.LET'S GET THIS PARTY STARTED
излъчен на Jan 27, 2008
5.LOOKIN' AT YOU KID
излъчен на Feb 3, 2008
6.LIGHTS! CAMERA! ACTION!
излъчен на Feb 10, 2008
7.LESBIANS GONE WILD
излъчен на Feb 17, 2008
8.LAY DOWN THE LAW
излъчен на Feb 24, 2008
9.LIQUID HEAT
излъчен на Mar 2, 2008
10.LIFECYCLE
излъчен на Mar 9, 2008
11.LUNAR CYCLE
излъчен на
Mar 16, 2008
12.LOYAL AND TRUE
излъчен на
Mar 23, 2008
Jordan
тея петиции се появяват на края на всички сериали, и в крайна сметка нямат никакъв шанс да убедят продуцентите и сценаристите да направят още серии. Щом кака Айлийн казва "няма", значи няма, за съжаление и протести писма да пишем все същото.
Но пък пети сезон беше един много добър сезон, и не знам на мен ли ми се стори толкова добър щото не бях гледал серии отдавна, или наистина си беше доста добър, ама много ми хареса. Някой неща останаха пренебрегнати но в 12 епизода кое по-напред. Да се надяваме, че в 6ти ще има време да се оправят някой неща.
SilentShout
Такива петиции винаги ме разсмиват, защото феновете на един сериал не осъзнават, че един сериал приключва по 1000 причини и му е ред да отстъпи място за нов сериал. Плюс това още в 2-3 сезон стана ясно, че актрисите са подписали договори за общо 6 сезона, т.е. е предвиден един завършек в определено време, в крайна сметка това не е сериал тип "Докато свят светува" . wacko.gif
Jordan
ми просто на феновете не им се иска любимият им сериал да ги напуска. Аз сигурно ще гледам наистина докато свят светува, но не е здравословно за самата продукция. Нещата рано или късно се изчерпват. И за това малко ми е объркано- искам ли да свърши сега сериала или искам да има още поне 6 сезона biggrin2.gif
От една страна толкова съм свикнал с него и историите му, че не искам да свършва скоро. Но пък от друга- дали няма да се разводнят историите и да започнат да се повтарят. 6 сезона е достатъчно. И все пак някак си не са ми достатъчни. wacko.gif
ilevo
Абсолютно съм съгласна с Jordan! Но според мен следващият 6ти сезон ще е много показателен за продукцията. В смисъл, че ще си проличи дали сценаристите имат още креативност в себе си, за да измислят интрига smile.gif А аз вярвам в тях mrgreen[1].gif
Jordan
бе то креативност ще се намери, особено в такива кратки сериали като ТЛУ. хората правят по 6-7 сезона сериали по 21 епизода и пак са успешни, значи и нашите сценаристи могат да измисялт нещо по въпроса. но щом мама Илен е казала, че ще го завърши сега, значи нямаме големи шансове за продължение. dry.gif
ilevo
Е, всяко нещо си има край. Честно казано обаче, ако 6ти сезон наистина е само 8 серии, очаквам да е прекалено динамичени идеите да останат някак недоразвити. Но това е моето скромно мнение smile.gif А и все пак имаме доверие в екипа.
Исках да попитам още нещо: някой може ли да ми помогне с малко инфо - идеи откъде да си дръпна soundtrack-a на 5ти сезон? Предварително мерси и приятен weekend от мен !
Jordan
за съжаление ОСТ на 5ти сезон все още няма unsure.gif
SilentShout
Да не забравяме, че и всичко е въпрос на пари wink.gif
netlog
Цитат(ilevo @ Apr 5 2008, 13:14) *
Исках да попитам още нещо: някой може ли да ми помогне с малко инфо - идеи откъде да си дръпна soundtrack-a на 5ти сезон? Предварително мерси и приятен weekend от мен !

Погледни в www.thepiratebay.org

Гледам,че вчера някой го е качил. И аз започнах да го свалям,ама много бавно върви. Така че, се въоръжи с търпение
UhHehHer
Уаааа супеееер mrgreen[1].gif 3.gif
ilevo
netlog, мн благодаря rolleyes.gif
Jordan
аз го свалям от мининова ама върви доста смотано, ту тръхва, ту спира. Но пък си заслужава, тоя сезон се постараха откъм музика. В предните сезони повечето не струваше blush.gif
netlog
Добре де...свалих си саундтрака на пети сезон,но една песен ми се губи. Хайде някой да помогне.

Коя е песента с която завършва 10 еп.confused.gifconfused.gif? Нещо не можах да я открия. 9.gif unsure.gif blush.gif
Jordan
песента е The Other Side на Rachael Yamagata, но и аз не мога да я издиря из сайтовете. ако някой може да помага, че наистина е хубава песен. изтеглих и музиката на 5ти сезон от мининова, но я няма там, явно не само ние сме затруднени с намирането й unsure.gif
ilevo
Странно, по моите изчисления песента е ето тази: http://www.data.bg/f.php?fid=16065050 , само че в друго изпълнение.
Jordan
unsure.gif не ще да е тази. в 12 епизод вървеше тази песен в изпълнение на Dionne Warwick. нали се питаме за края на 10 епизод, когато Бет плачеше до езерото...
според всички източници песента е на Rachael Yamagata, но я няма никъде. Вероятно песента е пускана единствено в този епизод и за това не може да се намери. мацката има един студиен албум от 2004 и тя не е в него. Не е и издавана на сингли мисля. Така че шанса да се намери е много минимален.
ilevo
Моя грешка, имам навика да блея баирите понякога и изобщо не съм схванала какво търсите. А песента вярно е страхотна
netlog
Цитат(Jordan @ Apr 9 2008, 13:43) *
нали се питаме за края на 10 епизод, когато Бет плачеше до езерото...

Да,точно за тази песен питам. И аз го имам този албум от 2004 год. но я няма там.

Шанса за откриването на тази песен май е равен на нула. Стана същата работа като със песента
Salva me blush.gif
Analda
Цитат(netlog @ Apr 9 2008, 14:04) *
Цитат(Jordan @ Apr 9 2008, 13:43) *
нали се питаме за края на 10 епизод, когато Бет плачеше до езерото...

Да,точно за тази песен питам. И аз го имам този албум от 2004 год. но я няма там.

Шанса за откриването на тази песен май е равен на нула. Стана същата работа като със песента
Salva me blush.gif

Ако смяташ ,че шансът е нулев,а държиш на нея-просто ползвай някоя програма за прихващане /лично аз много си ползвам един елементарен -/КМPlayer/- той може всичко и видео и аудио да прихваща.
SilentShout
Бих допънил, че 5ти сезон е доооста по-добър и интересен от предхождащия го 4ти, където на моменти имах чувството, че сериите са писани, колкото да се отчете дейност unsure.gif
Jordan
с всеки сезон се надгражда все повече комплексност на образите, и това ме радва. нормално е някой герои да отпадат и да идват нови, липсват ни ама няма как. във всички сериали е така.
Sany04
Цитат(netlog @ Apr 7 2008, 18:09) *
Цитат(ilevo @ Apr 5 2008, 13:14) *

Погледни в www.thepiratebay.org

Гледам,че вчера някой го е качил. И аз започнах да го свалям,ама много бавно върви. Така че, се въоръжи с търпение

ПОМОЛИХ Я ДА ГО КАЧИ НА bg share.com ЗА ДА МОЖЕМ ДА СИ ГО ДРЪПНЕМ!!!!

ИНАЧЕ - 9 ДЕНА ПЪТ С КАМИЛИ !!!!- ще стана на 2 пъти по 108,докато го дръпна!!!!!! Няма никакъв сийд!!!!
ilevo
Мерси smile.gif
wind
http://www.mediafire.com/?rmzdbg9mgtc

Rachael Yamagata The Other Side
netlog
Цитат(wind @ Apr 25 2008, 23:59) *
http://www.mediafire.com/?rmzdbg9mgtc

Rachael Yamagata The Other Side

Просто не е истина. Благодаря ти много. Утрепах се да я търся тая песен и не и не. Накрая Analda даде идеята за прехващането. Стана,но сега ще я дръпна от тук за да си попълня саундтрака на пети сезон. Сега ако измъкнеш от някъде и Salva me - питието го имаш от мен. Благодаря ти още веднъж.
ilevo
netlog, разделяме си сметката на wind! smile.gif Salva me е влязла яко подкожно smile.gif
wind
Да си призная честно няма и следа от тази песен sad.gif
....което обаче не значи че ще се откажа, продължавам да търся... 2.gif
SilentShout
А, според вас кой получи най-много ефирно време в 5ти сезон?
FunnyLady
Цитат(SilentShout @ May 9 2008, 00:42) *
А, според вас кой получи най-много ефирно време в 5ти сезон?

според мене Бет rolleyes.gif
Jordan
biggrin2.gif е как кой- Макс и Кит, спор няма тук!

а сериозно- Бет обра овациите и с тоя сезон.покрай Тибетксите й неща заеха доста време.
miim4eto
Мдам и аз мисля, че е Бет, но веднага след нея е Джени - и покрай нея имаше доста развитие.
wind
Бет и само Бет!!! Дано и в следващият сезон да я виждаме най-често, изумителна worthy.gif

http://www.youtube.com/watch?v=z0IyA7aKSFg
SilentShout
Аз си мисля, че Бет малко измори зрителите си с вечното си киснене в центъра на сериала rolleyes.gif
bingoboy
точно там си й е мястото - в центъра! На мен изобщо не ми омръзна да я гледам , даже нямам нищо против да си е нон стоп в кадър и само да се усмихва. Повече от достатъчно е. Е, малко ще и се схванат бузките от толкоз хилене , та не е лошо и по нЕкой оргазъм да изиграйва от време на време за разнообразие и за утеха на благоверните тибетци! worthy.gif TIBETTE FOREVER!

PayTon__
Някой ще ми каже ли как беше името на Шейн в Лез момичета ?
strahh
Цитат(PayTon__ @ Aug 19 2008, 22:39) *

Шон rolleyes.gif
PayTon__
Цитат(strahh @ Aug 19 2008, 23:43) *
Цитат(PayTon__ @ Aug 19 2008, 22:39) *

Шон rolleyes.gif

Мерси rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.