Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Шейн МакКътчън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3
ilevo
FunnyLady, като ти разгледах пост-а снощи, по точно picчетата, от Плиска до Люлин в София ме чуха как се хиля smile.gif
и btw check-вам си аз тази сутрин my.space и попадам на благодарско за add request в сайта на Люси Дяковска: http://s263.photobucket.com/albums/ii143/s...urrent=Add1.jpg

biggrin2.gif Хора с вкус, кво да се прави.
inkakapinka
Цитат(bingoboy @ Mar 30 2008, 14:40) *

mmmmmmm 0106[1].gif
zai4etooo
вече има отделен форум за Кармен, така че кой я иска , кой не ... може да казвате там smile.gif
Jordan
18.gif сега и в него ще има "дай си ми Шейн, на си ти Кармен" и обратното. Аз искам само Бет, но явно и няма да срещна голяма съпротива по пътя. Всички бягате към Шейн и Кармен, аз няма да бързам въобще за моята Бет, тя и без това в момента си убива времето, чакайки ме, с нейния Dick[son] biggrin2.gif
ilevo
18.gif
Jordan, само побързай, че то времето минава, часовници тик-такат, това-онова 10.gif Но JB си е мацка с класа, определено!
Шейн (само и пиша името, за да заблудя модератора, щото пак не съм по темата rolleyes.gif )
SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 7 2008, 22:03) *
18.gif сега и в него ще има "дай си ми Шейн, на си ти Кармен" и обратното. Аз искам само Бет, но явно и няма да срещна голяма съпротива по пътя. Всички бягате към Шейн и Кармен, аз няма да бързам въобще за моята Бет, тя и без това в момента си убива времето, чакайки ме, с нейния Dick[son] biggrin2.gif

Ако Хелена не беше преди Бет в моята класация, щеше да си имаш проблемация с мен (bitheway - do something about Helena, biatch!) mrgreen[1].gif
FunnyLady
Цитат(zai4etooo @ Apr 6 2008, 22:30) *
тази лии.. ппффф blink.gif ... аз съм 200 пъти по -прекрасна rolleyes.gif biggrin.gif ама... шанс unsure.gif

и още толкова пъти по-скромна biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Analda
И понеже тук е мястото да говорим за Шейн-искам да кажа,че Шери/Р.Аркет/ -си е чиста откачалка,гледала съм я в такива филми -дето сцените с Шейн са като детска приказка за лека нощ.Но мисля ,че Шейн се справи блестящо -като се има в предвид ,че Аркет е на 49 г. и може едва ли не да и бъде майка.Абе Шейн си е Шейн.
zai4etooo
е що бе , не бяха никак лоши сцените на Шейн и Шери ... то всъщност "ненормалната " сцена беше само една- тази при басейна , тя беше малко по-брутална rolleyes.gif ... ама кво значение има ква е Шери и на колко е ... А че Шейн се справи невероятно ... то това си е ЯСНО
0106[1].gif icon_peace.gif

------------------------------------------
Цитат
Цитат(zai4etooo @ Apr 6 2008, 22:30)
тази лии.. ппффф ... аз съм 200 пъти по -прекрасна ама... шанс

и още толкова пъти по-скромна

дамм... скомността е едно от най-силните ми качества laugh.gif biggrin.gif
FunnyLady
още по-добре тогава mrgreen[1].gif
BaByBoo
Чесно да ви кажа много се ядосах на Шейн...как можа с Ники...

Вообще не помисли за Джени huh.gif

А попринцип като цяло я ОБОЖАВАМ!!!!Тя е НЕПОВТОРИМААА wub.gif wub.gif wub.gif

Много ми харесваха като двойка с Кармен...лелее просто такава химия имаше между тях
много искам сега в 6 сезон тя пак да се върнеее 4.gif angel_not.gif
FunnyLady
абе 1 дума само- SHARMEN FOREVER
Jordan
ясно е, че Кармен ще се върне, въпроса е дали ще е за кратко или за нещо постоянно. Щом я връщат според мен обаче няма да е епизодично а ще има стари работи за оправяне, т.е може и да гледаме Шармен до края на сезона. biggrin2.gif
BaByBoo
Лелеее ако има пак Шарменн ще съм супер мега щастливата Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif 2thum[1].gif

Обожавам този сериал и сега мие кофти...ще трябва да се чака 6 сезон 1crying[1].gif
zai4etooo
Цитат

не че нещо ... ама това са две думи emoticon1 (115).gif biggrin2.gif

а дали когато Кармен се върне, ще се съберът с Шейн ... аз викам да хвърляме боб и да редим пасианси 36_6_4[1].gif ...
абе децаа... 2009 година ще разберете... ей го къде е ... кво го мислите ermm.gif

--------------------
иначее ШЕЙН И КАРМЕН FOREVER
ilevo
Душа, ако не изказваме в писмен вид хипотезите си, форумът ще умре smile.gif
FunnyLady
Цитат(zai4etooo @ Apr 16 2008, 21:28) *
Цитат

не че нещо ... ама това са две думи emoticon1 (115).gif biggrin2.gif

явно с тебе ше си влизаме в опозиция хахах biggrin2.gif
UhHehHer
Ааа на мене и ShaneMol ми пасват 4.gif 10.gif
zai4etooo
Цитат
явно с тебе ше си влизаме в опозиция хахах

винаги на разположение biggrin2.gif

абе кво е тва ShaneMol wqd.gif ... кво всички съчетавате имената на хората ... много е тъпо .. мързи ви да напишете по отделно две имена или uhhh.gif ?? аре стига вече ..измислихте за Бет и Тина, измислихте за Шейн и Кармен ... аре са за Шейн и Моли .. е много е дразнещо тва... angry1.gif
UhHehHer
Хаха Зайченцето бяло дупенцето е вирнало =] 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Продължих в същия дух в който и вие тук се изразявате 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif mrgreen[1].gif

Къртиш мрака =]
You rock, babe biggrin.gif 4.gif

п.с. Ако светът ти е виновен - следвай желязното правило - барута в ушите и най-близката стена 18.gif 15.gif 10.gif

Очаквам сега опозицията 18.gif 18.gif 18.gif ... ама то с такива неграмотници и мързеливци на писане като мене по-добро от мълчанието нЕма 18.gif 18.gif 18.gif

SilentShout
Шейн е интересно и защото самата актриса Катрин Муниг е бая неясна по какво си пада...според мен си е близугер mrgreen[1].gif
ilevo
"БЛИЗУГЕР" 18.gif !!!!!!!!!!!!!!!! НАПРАВО съм покъртена, тотално разбита!!!

п.с. Мацки, спрете ги тея глупости вече, не само заради off-topic-ите !
Jordan
Зайче, тва с имената не си е наша измишльотина, а световна практика на съкращаване на имена на двойки. Някой се получават добре, но други не вървят. Шейнмол е малко дълго, ама каквото и да измисля пак ми звучи тъпо. Някакви други предложения, какво казват в другите сайтове? dry.gif
zai4etooo
на мен Шейн и Моли ми звучи прекрасно и да ти кажа не ме е** какво е практика, и какво пише по другите сайтове dry.gif ... тази "световна практика " да се пишат слети имената, не ми е на душата unsure.gif ... сори... няма да се обаждам повече по този въпрос... ама тва Шейнмол ... е сегаааааа ... аре стига... адски малоумно беше 18.gif ... нооо млъквам ... край ... все едно нищо не съм казала ... 5angel[1].gif както искате си ги съкращавайте, комбинирайте... живи и прави бъдете... biggrin2.gif
bingoboy
я да живне малко и темичката за Шейн http://www.youtube.com/watch?v=v2V4imm3NJk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mai4et0
При Шейн са само приключения, тя не може да се установи с някой.Стана ясно! Ддз дори да я съберат с Кармен или който и да е, мисля, че няма да трае дълго...
FunnyLady
Цитат(Mai4et0 @ Jul 31 2008, 13:53) *
При Шейн са само приключения, тя не може да се установи с някой.Стана ясно! Ддз дори да я съберат с Кармен или който и да е, мисля, че няма да трае дълго...

Шейн е нещо като по-мек вариант на Брайън от QAF...или много по-мек wacko.gif абе нзм що кат го вида се сещам за нея... blink.gif
SilentShout
Цитат(FunnyLady @ Aug 4 2008, 04:36) *

Шейн е нещо като по-мек вариант на Брайън от QAF...или много по-мек wacko.gif абе нзм що кат го вида се сещам за нея... blink.gif

Чак пък много мек 10.gif Шейн по-доста показатели не отстъпва на Браян, но съществената разлика е, че КаФ като цяло се върти около връзката Браян-Джъстин, докато тук Бет-Тина и останалите се развиват около тях.
PayTon__
Много бях разочарована като заряза Кармен на сватбата , тва беше адски тъпо при положение че тя й предложи. Не че се изненадах , не съм и очаквала , че някога Шейн ще има толкова сериозна връзка , че чак и да се обвърже по тоя начин и все пак ми стана много гадно за Кармен . Това разбира се не ми е променило мнението за Шейн коренно , още я харесвам много. То си е ясно , че тя не може да е с една biggrin2.gif , а и това е нейният образ и точно защото е такава и е по-различна я харесваме.
PayTon__
Незам дали тук е мястото , но ето едно интервю с Кейт . Сигурно сте го чели все пак , но е интересно rolleyes.gif И още едно
Anince7yyy
Gledala sam samo 4-te sezona 5-ti i 6-ti ne moga da gi nameriaa beee kak mee iad niakoi ako znae ot kude moje da si gi drupna da mi pishe na skype" Tatu-snout. " Plzzz A kolkot do The L Word ot tezi 4 sezona Karmen i Shane sa Perfektnata dvoika samo che v kraia na treti sezon Shane postapi otvratitelno i tytalno me razocharova worthy.gif
Analda
Цитат(Anince7yyy @ Aug 7 2008, 03:06) *
Gledala sam samo 4-te sezona 5-ti i 6-ti ne moga da gi nameriaa beee kak mee iad niakoi ako znae ot kude moje da si gi drupna da mi pishe na skype" Tatu-snout. " Plzzz A kolkot do The L Word ot tezi 4 sezona Karmen i Shane sa Perfektnata dvoika samo che v kraia na treti sezon Shane postapi otvratitelno i tytalno me razocharova worthy.gif

5 сезон си го има в замунда -може да си го дръпнеш спокойно,а колкото до 6 тия ,ще трябва да изчакаш до януари 2009г-тогава ще го пуснат-все още не е завършен.
Izera
Мили хора, фенове на Kate, имам предложение- да се събираме тук( http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=403082058 ) и да обсъждане и разменяме инфо, снимки или клипове на Kate или на The L word.....
Който е навит, ще се радвам да се присъедини 4.gif

P.S. Така и не намерих български фен сайт на Kate Moennig за това реших да създам нещо подобно дано се забавлявате smile.gif
Jordan
малко хора у нас знаят коя е Катрин, така че да се прави сайт специално за нея или форум е малко безсмислено. Виждаш, че тук едва се събира народа, камули в нещо само за нея.

Izera
Цитат(Jordan @ Aug 9 2008, 14:10) *
малко хора у нас знаят коя е Катрин, така че да се прави сайт специално за нея или форум е малко безсмислено. Виждаш, че тук едва се събира народа, камули в нещо само за нея.

Има време.... ще видиш след като приключи първия сезон по Foxlife, сигурна съм че ще се появят хора които да се интересуват от нeя smile.gif
bingoboy
Цитат(Izera @ Aug 9 2008, 14:43) *
Има време.... ще видиш след като приключи първия сезон по Foxlife, сигурна съм че ще се появят хора които да се интересуват от нeя smile.gif

оптимистично 4.gif .Дано да си права! Нещо не виждам обаче да има голям зрителски интерес.Общо взето който е имал интерес вече го е гледал и не е чакал fox още повече със скапания дублаж, от който пада 1/3 от въздействието на филма. Може би и аз нямаше да го забележа ,ако сега го гледах за сефте.Което е адски жалко,щото както знаем всички тука филмчето си го бива 4.gif TIBETTE FOREVER!
PayTon__
Ооо фенове много ще има аз така съм луднала по Шейн че всичко живо около мене няма как да не прихване biggrin2.gif Ама е излишно от цял форум.
FOXFIRE
Шейн е доста интересен образ, мисля че ако Сара Шахи не беше напуснала серала едва ли щяха така да го продължат в четвърти сезон.
Във втори сезон всички съчувствахме на Шейн и чакахме кога ще се съберат с Кармен, после последва 3-ти сезон и връзката й с Кармен, развитието на тази връзка, промяната в Шейн и накрая много шум за нищо.
Избраха като заместител на Кармен- едрата и грубовата Кристана Локън (крава мунтафонка) и скапаха малко всичко.
Пети сезон представиха Шейн като секс машина, цялата чувствителност и ранимост, която показаха във втори сезон беше пометена. Имам чувството, че сценаристите са се почудили какво да сътворят с нейният образ.
Знаете ли аз искам в 6 сезон Кармен и Шейн да се съберат, но тайно подозирам, че ще завъши нещо подобно на Queer as Folk (който го е гладал).
Ще изкарат ШЕйн една тупа и куха машина за секс и старата максима "Вълкът козината си мени, но нлава не"

zai4etooo
Цитат
Шейн е доста интересен образ, мисля че ако Сара Шахи не беше напуснала серала едва ли щяха така да го продължат в четвърти сезон.
Във втори сезон всички съчувствахме на Шейн и чакахме кога ще се съберат с Кармен, после последва 3-ти сезон и връзката й с Кармен, развитието на тази връзка, промяната в Шейн и накрая много шум за нищо.
Избраха като заместител на Кармен- едрата и грубовата Кристана Локън (крава мунтафонка) и скапаха малко всичко.
Пети сезон представиха Шейн като секс машина, цялата чувствителност и ранимост, която показаха във втори сезон беше пометена. Имам чувството, че сценаристите са се почудили какво да сътворят с нейният образ.
Знаете ли аз искам в 6 сезон Кармен и Шейн да се съберат, но тайно подозирам, че ще завъши нещо подобно на Queer as Folk (който го е гладал).
Ще изкарат ШЕйн една тупа и куха машина за секс и старата максима "Вълкът козината си мени, но нлава не"

е защо пък всички трябва да са чуствителни и раними huh.gif ... нали трябва да има някой,който да не е tongue.gif , а и Шейн не е просто секс "бетонобъркачка" , която мели всичко женско , което види по пътя си 9.gif . Тя и Шери Джефи я обичаше... нали... не помниш ли края на първи сезон? Е беше като пребита след като Шери я заряза...после срешна Кармен иии там знаеш историята... и защо накрая да е шум за нищо ? Ако се бяха оженили , смятай че с тях щеше да е свършено, защото нямаше накъде повече, най-много Кармен да беше забременяла(банално). И щеше да има два варианрта за сценарии
1)... и те заживели щастлииииво до края на дните си. noexpression.gif
2) Шейн почва да и изневерява, тя се усеща ...ала бала и минаваме към сапунка 3-та степен(което аз лично нямаше да го преживея). И в краина сметка или щяха да се разделят или щяха да продължат по сценарии 1) ама след 12432 серии.... dunno[2].gif
А в 4-ти сезон ,според мен, образът на Шейн израсна най-много. Е те тука сценаристите ни показаха , че може да обича и не е безчуствена "бетонобъркачка". Защото можеше да каже на брат си :"здраве ти желая, айде бегай от където си " (даже съм сигурна , че ТОЧНО по този начин щеше да го каже emoticon1 (5).gif ) . Абе въобще сценаристите определно ни показаха много интересна личност с доста интересна морална промяна . Единственото което не разбрах и не проумявам е , защо я направи тая мизерия с Ники накрая на 5-ти сезон... е за тваа ... не мога да я оправдая... и ще ми е по-интересно да видя как ще се развият отношенията между нея и тая шматка Джени , отколкото дали с Кармен ше се съберът.... е тва ме мъчеше.. са да млъкна , а ? emoticon1 (38).gif cool.gif
Mai4et0
Цитат(zai4etooo @ Aug 13 2008, 23:36) *
и ще ми е по-интересно да видя как ще се развият отношенията между нея и тая шматка Джени , отколкото дали с Кармен ше се съберът.... е тва ме мъчеше.. са да млъкна , а ? emoticon1 (38).gif cool.gif

дам и на мен.Аз много бързо забравих Кармен.А това което Шейн направи в края на 5 сезон направо беше върха, кога ще се осъзнае това момиче че не сичко живо се еб* 9.gif Не знам не мога да я оправдая и аз за това, иначе за сватбата съм напълно съгласна.Шейн си имаше причина и може да е благодарна за това на баща си wink.gif
bingoboy
Шейн е Шейн! А как само фиксира Ники.....направо кърти! 1 (4).gif Пък и що да не я "ошитка"? Пък и тя доколкото си спомням хич не се дърпаше.... tongue.gif
zai4etooo
Цитат
Шейн е Шейн! А как само фиксира Ники.....направо кърти! Пък и що да не я "ошитка"? Пък и тя доколкото си спомням хич не се дърпаше....

че то кой би се дърпал... huh.gif
ама все пак нали си бяха дружки с Джени, много кофти номер... така не се прави с приятели emoticon1 (96).gif
bingoboy
Цитат(zai4etooo @ Aug 14 2008, 20:04) *
Цитат
Шейн е Шейн! А как само фиксира Ники.....направо кърти! Пък и що да не я "ошитка"? Пък и тя доколкото си спомням хич не се дърпаше....

че то кой би се дърпал... huh.gif
ама все пак нали си бяха дружки с Джени, много кофти номер... така не се прави с приятели emoticon1 (96).gif

така е - не се прави така с приятели! Трябваше да я извика и да сподели ситуацията! ЕТО така се прави с приятели! biggrin2.gif
Но все пак това е Шейн! А Шейн е куче - помиярче - мята всичко наред, където види мръвка ....
zai4etooo
Цитат
Трябваше да я извика и да сподели ситуацията
18.gif

и по-конкретно ... Шейн отива при Джени и й вика: "...така и така... искам да ч**** Ники , нещо против Джени ? "
и Джени гледа тъпо blink.gif в една точка ... punch.gif
тва ли разбираш под споделяне на ситуацията ... ermm.gif
bingoboy
Цитат(zai4etooo @ Aug 21 2008, 21:37) *
Цитат
Трябваше да я извика и да сподели ситуацията
18.gif

и по-конкретно ... Шейн отива при Джени и й вика: "...така и така... искам да ч**** Ники , нещо против Джени ? "
и Джени гледа тъпо blink.gif в една точка ... punch.gif
тва ли разбираш под споделяне на ситуацията ... ermm.gif

Не, не го разбирам така.Да "сподели ситуацията" го разбирам по начина по който си я споделяха с "ловър" Синди и Денбо. Нямаше да има проблем за Шейн да ги "омотае" за една тройка, но това е много тривиално, вече го включиха в програмата 4.gif .А с това изпълнение оставиха филма "отворен".Признавам й го на ILENE като Шехеразада е!!! worthy.gif
FOXFIRE
Цитат(SilentShout @ Apr 20 2008, 18:58) *
Шейн е интересно и защото самата актриса Катрин Муниг е бая неясна по какво си пада...според мен си е близугер mrgreen[1].gif

Ей приятел, ти направо ме разби с този близугер 18.gif
Къде го измисли това понятие 18.gif
Толкова се смях като го прочетох.
Браво !!!!!!!!!
FOXFIRE
Цитат(FunnyLady @ Aug 4 2008, 04:36) *

Аз съм го казвала преди, ще го кажа и сега.
Искрено се надявам, TLW и по точно Story line на Шейн да свърши като Браян от QAF.
Според мен ще бъде много тъпо и претупано.
zai4etooo
а за непросветените , които не са го гледали ... кво е станало с него huh.gif unsure.gif
FOXFIRE
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

КАРМЕН СЕ ЗАВРЪЩА В 6-ти СЕЗОН 4.gif

ЩЕ ГИ ГЛЕДЕМЕ ОТНОВО ЗАЕДНО worthy.gif

http://www.youtube.com/watch?v=IYyouI-eCJA...feature=related
SilentShout
Цитат(FOXFIRE @ Aug 25 2008, 21:27) *
Цитат(SilentShout @ Apr 20 2008, 18:58) *

Ей приятел, ти направо ме разби с този близугер 18.gif
Къде го измисли това понятие 18.gif
Толкова се смях като го прочетох.
Браво !!!!!!!!!

От един приятел го знам това "понятие"...в никакъв случай не е с негативен оттенък, по-скоро като бъзиче biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.