Цитат
Шейн е доста интересен образ, мисля че ако Сара Шахи не беше напуснала серала едва ли щяха така да го продължат в четвърти сезон.
Във втори сезон всички съчувствахме на Шейн и чакахме кога ще се съберат с Кармен, после последва 3-ти сезон и връзката й с Кармен, развитието на тази връзка, промяната в Шейн и накрая много шум за нищо.
Избраха като заместител на Кармен- едрата и грубовата Кристана Локън (крава мунтафонка) и скапаха малко всичко.
Пети сезон представиха Шейн като секс машина, цялата чувствителност и ранимост, която показаха във втори сезон беше пометена. Имам чувството, че сценаристите са се почудили какво да сътворят с нейният образ.
Знаете ли аз искам в 6 сезон Кармен и Шейн да се съберат, но тайно подозирам, че ще завъши нещо подобно на Queer as Folk (който го е гладал).
Ще изкарат ШЕйн една тупа и куха машина за секс и старата максима "Вълкът козината си мени, но нлава не"
е защо пък всички трябва да са чуствителни и раними

... нали трябва да има някой,който да не е

, а и Шейн не е просто секс "бетонобъркачка" , която мели всичко женско , което види по пътя си

. Тя и Шери Джефи я обичаше... нали... не помниш ли края на първи сезон? Е беше като пребита след като Шери я заряза...после срешна Кармен иии там знаеш историята... и защо накрая да е шум за нищо ? Ако се бяха оженили , смятай че с тях щеше да е свършено, защото нямаше накъде повече, най-много Кармен да беше забременяла(банално). И щеше да има два варианрта за сценарии
1)... и те заживели щастлииииво до края на дните си.
2) Шейн почва да и изневерява, тя се усеща ...ала бала и минаваме към сапунка 3-та степен(което аз лично нямаше да го преживея). И в краина сметка или щяха да се разделят или щяха да продължат по сценарии 1) ама след 12432 серии....
А в 4-ти сезон ,според мен, образът на Шейн израсна най-много. Е те тука сценаристите ни показаха , че може да обича и не е безчуствена "бетонобъркачка". Защото можеше да каже на брат си :"здраве ти желая, айде бегай от където си " (даже съм сигурна , че ТОЧНО по този начин щеше да го каже
.gif)
) . Абе въобще сценаристите определно ни показаха много интересна личност с доста интересна морална промяна . Единственото което не разбрах и не проумявам е , защо я направи тая мизерия с Ники накрая на 5-ти сезон... е за тваа ... не мога да я оправдая... и ще ми е по-интересно да видя как ще се развият отношенията между нея и тая шматка Джени , отколкото дали с Кармен ше се съберът.... е тва ме мъчеше.. са да млъкна , а ?