Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Шейн МакКътчън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3
FOXFIRE
Цитат(SilentShout @ Aug 30 2008, 00:30) *
Цитат(FOXFIRE @ Aug 25 2008, 21:27) *
Цитат(SilentShout @ Apr 20 2008, 18:58) *
Шейн е интересно и защото самата актриса Катрин Муниг е бая неясна по какво си пада...според мен си е близугер mrgreen[1].gif

Ей приятел, ти направо ме разби с този близугер 18.gif
Къде го измисли това понятие 18.gif
Толкова се смях като го прочетох.
Браво !!!!!!!!!

От един приятел го знам това "понятие"...в никакъв случай не е с негативен оттенък, по-скоро като бъзиче biggrin2.gif

Твоят приятел го е измислил супер, всеки път като се сетя се смея на "БЛИЗУГЕРА" 18.gif 18.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

И още нещо, фамилията на Кейт не се чете Муниг, а МЕНИГ(Х), повечето я произнасят с "X" накрая.
Analda
Хубаво си беше топло и ме мързеше,а сега се захлади и нещо ме напря да пиша.Преди доста време имаше една пиеса в „Сълза и смях „с Цв.Манева и нейната героиня казваше…ами мен така- вечер, като ме напре да лъжа …И аз така като захладнее ,като ме напре да пиша…..Сега това което ще пиша се опасявам,че може би няма да се хареса на феновете на Шейн и Кармен.Искам само да кажа,че и на мен двете са ми много симпатични и ми беше приятно да ги гледам ,но някак ми се струва/това си е мое мнение/,че в шестия сезон може би сценаристката ще предпочете Моли пред Кармен.
Мисля,че ще бъде малко елементарно ,ако направи един хепиенд с тях./Въпреки ,че в моя интерпретация –хепиенд означава ..обичаха се и не се взеха…шегувам се/.
Сега ,да си призная -може би и за мен би било по- интересно да предпочете Моли пред Кармен.Първо Шейн и Кармен са ми много симпатични..но са ми някак предсказуеми,Те самите ,си приличат доста и по характер и емоционално.Някой ще каже –точно затова са един за друг..Може и така да е,но /говоря за себе си /–хората от които знам какво мога да очаквам /защото примерно са моята зодия ,а аз и знам и кътните и зъбки/не могат да ме впечатлят емоционално…такива обикновено стават за истински приятели ,но не и за друг вид връзка.И затова ми се струва ,че Моли ще бъде предпочетена и ще ми е любопитно да видя до къде може да стигнат.Те с Шейн са доста различни и по характер,по средата в която живеят и емоционално,но нали казват –противоположностите се привличат.Кой знае ,а като се сетя –Моли имаше доста различно от другите и приятелки въздействие върху нея..Накара я да се замисли за бъдещето си..нещо което никоя друга до този момент не направи.Е ,да за много би било тъпо изведнъж Шейн да вземе да се захване с образованието си…някаква си фризьорка ..дето гледа само колко мацки да прибави в "схемата си"ще вземе да става много учена…а защо не ?Самата тя ни го каза ,че иска нещо повече от живота си като фризьорка…не мисля ,че това са случайно изпуснати думи –може и това да е някакъв намек от сценаристката за 6 сезон.И с риск да ядосам някои от фенките на Кармен/не забравяйте ,че и мен ме кефи да я гледам/,но когато са двете Шейн и Моли –не по-малко изглеждат интересно и са готини .Леле пак се унесох. 16.gif
miim4eto
Доста истина има в разсъжденията ти : )
zai4etooo
интересна теория Analda... може би ще стане така... според мен(лично мое мнение) ... сценаристите няма да съберът Шейн с никоя от двете... нз ... дар ще вкарат отново и Кармен и Моли в играта... но нищо няма да излезне - ! отново ! / тва си е мойта теория /
Analda
Цитат(zai4etooo @ Sep 1 2008, 15:58) *
интересна теория Analda... може би ще стане така... според мен(лично мое мнение) ... сценаристите няма да съберът Шейн с никоя от двете... нз ... дар ще вкарат отново и Кармен и Моли в играта... но нищо няма да излезне - ! отново ! / тва си е мойта теория /

Възможно е има какви ли не вариации...

Analda
Да може и да не стане ,но забравихме още един човек ,който може да се намеси Джени..защо не...
zai4etooo
!!! НЕ !!! Джени - не -X- хикс- задраскано - никога !!!!!!
Analda
Цитат(zai4etooo @ Sep 1 2008, 16:12) *

biggrin.gif е спокойно-само предполагаме-и аз не ги виждам много двете..ама знае ли човек

zai4etooo
не ,не, не... просто НЕ
Jordan
без да искам попаднах на информацийка, че Катрин се снима в два нови филма. Единият- Everybody's Fine е с доста известни имена- Робърт ДеНиро,Кейт Бекинсейл, Дрю Баримор.
Другият се казва Remorse и май няма кой знае колко известни актьори. Всъщност премиерата му е на 21 Ноември, което значи, че ще го намерим още тая година.Everybody's Fine е предвиден за догодина, неизвестно кога.
SilentShout
Цитат(Jordan @ Nov 6 2008, 10:33) *
без да искам попаднах на информацийка, че Катрин се снима в два нови филма. Единият- Everybody's Fine е с доста известни имена- Робърт ДеНиро,Кейт Бекинсейл, Дрю Баримор.
Другият се казва Remorse и май няма кой знае колко известни актьори. Всъщност премиерата му е на 21 Ноември, което значи, че ще го намерим още тая година.Everybody's Fine е предвиден за догодина, неизвестно кога.

Катрин, Дженифър и Миа са единствените, които имат някакво реално присъствие на големия екран...останалите са си по-скоро TV-mommas.
marvin
здравейте,чудих се дали някой знае на какъв адрес може да се изпращат писма на kate moennig? много търсих в нета,но излизат много адреси,все различни.и повечето са във Ванкувър,където се снимаше сериала,но сега след като и снимките на поседния сезон за приключили,не знам дали е валиден този адрес.а те май и бяха все различни за различните сезони. 16.gif
betyyy
Днес Кейт има Рожден Ден !!! Да ни е жива и здрава и да продължава да ни радва !!! fun.gif 4part[1].gif
FOXFIRE
Цитат(Analda @ Sep 1 2008, 15:16) *
Цитат(zai4etooo @ Sep 1 2008, 16:12) *

biggrin.gif е спокойно-само предполагаме-и аз не ги виждам много двете..ама знае ли човек

Гледай ти какво открих в старите логове. 18.gif Леле Аналда, да не си писала ти сценария.
zai4etooo
така е , ако не беше Аналда, Шейн и Джени нямаше да стават двойка yuk.gif
Аналда е виновна bash.gif emoticon1 (85).gif
Catz
Айде сега другите да са ни виновни, Айлин е виновна и никой друг emoticon1 (97).gif нещо се поуля май с това Джени>Шейн ама може и интересно да излезе знае ли човек, като се има впредвид "леките" психични отклонения на Джен няма как да не е интересно biggrin.gif .
Що се отнася за Шейн аз направо я обожавам 36_1_32v[1].gif . Това съчетание между сексапил, чар, открит непукизъм и в същото време е толкова добра приятелка ( въпреки случката с Ники) ... Абе направо е супер какво да си говорим.
Analda
16.gif Поемам отговорността за Джени и Шейн-ще си посипя главата с пепел/ама друг път вие малките да слушате каките/А отделно си имам малко 6 чувство дето не ме е лъгало до сега....споко накрая всичко ще е 4.gif
zai4etooo
10.gifкаките не ги слушам, друго ги правя \ emoticon1 (5).gif /
естествено, че накрая всичко ще е наред ... нали Джени ше умре и Кармен ще се появи biggrin2.gif
Analda
biggrin.gif Горкото зайче-май го е обхванало новогодишно настроение- biggrin.gif а задръж още малко остана до 6 сезон/ама много не залагай на Кармен 10.gif /А колкото за каките- е не се сили толкова де wink.gif
zai4etooo
хихи на мен това ми е целогодишно настроение,не е новогодишно happy.gif , а на Кармен що да не залагам... нали сценария беше: Джени рита камбаната dead.gif , Шейн и Моли се събират emoticon1 (11).gif ,после идва Кармен emoticon1 (12).gif и Шейн изневерява на Моли с Кармен emoticon1 (119).gif ...
Analda
И къде прочете сценария зайче passifier.gif като си спомня всичко което гледах за 6 сезон-Кармен доста зловещо гледаше Шейн,а и чак да изневерява на Моли 18.gif -каква съпунката ще стане smile.gif ,виж ако много държиш -ако нещо ми остане време -да взема да ти напиша сценария на 6 сезон-ааа по-добре не-пак ще ме изкараш мен виновна,че Шейн и Кармен няма да се съберат. no.gif
zai4etooo
хах тва passifier.gif е малко прекалено ermm.gif ...еми трябва да гледаш май и в другите теми, не само в тая emoticon1 (6).gif ... а и няма смисъл да ми пишеш нищо, има си човек , който го прави тва emoticon1 (26).gif
Analda
Право си зайче -има си човек за тази работа-признавам си ,че нямах време да мина по доста от темите,ама ще се коригирам.Просто Шейн си ми е слабост и затова си я чета нейната тема,а колкото до passifier.gif -ей зайче -шегичка -не се засягай. wink.gif
FOXFIRE
Цитат(Analda @ Dec 30 2008, 20:57) *
И къде прочете сценария зайче passifier.gif като си спомня всичко което гледах за 6 сезон-Кармен доста зловещо гледаше Шейн,а и чак да изневерява на Моли 18.gif -каква съпунката ще стане smile.gif ,виж ако много държиш -ако нещо ми остане време -да взема да ти напиша сценария на 6 сезон-ааа по-добре не-пак ще ме изкараш мен виновна,че Шейн и Кармен няма да се съберат. no.gif

А ето, че и Аналда се появи след толкова месеци мълчание ghost.gif

Къде се беше скрила confused.gif

Явно си подогтвяла сценария за сезон 6 1.gif

Само не разбрах, каде намери клипа с това как Кармен гледа Шейн в сезон 6? Прати линка.

А и още нещо: Don't mess with the RABBIT 3_7_11v.gif

The rabbit is sweet bigarmhug.gif and nice

emoticon1 (109).gif
zai4etooo
ахах ее разбрахте ли сегаа...
Цитат
Don't mess with the RABBIT
да не играе сопата по дупарата emoticon1 (1).gif emoticon1 (2).gif
а иначе в новогодишния дух biggrin.gif и след новогодишния махмурлук wacko.gif ви желая всичко най най ... и каквото си поискате да го имате happy.gif

Цитат
thanks girl ... love ya emoticon1 (28).gif emoticon1 (116).gif cheers 11.gif
Analda
Цитат(FOXFIRE @ Jan 1 2009, 20:40) *
Цитат(Analda @ Dec 30 2008, 20:57) *

А ето, че и Аналда се появи след толкова месеци мълчание ghost.gif

Къде се беше скрила confused.gif

Явно си подогтвяла сценария за сезон 6 1.gif

Само не разбрах, каде намери клипа с това как Кармен гледа Шейн в сезон 6? Прати линка.

А и още нещо: Don't mess with the RABBIT 3_7_11v.gif

emoticon1 (109).gif

smile.gif Първо на всички фенове на сериала -Честита Нова година-много здраве и късмет-и дано на всички в 6 сезон на филма очакванията за любимците им се сбъднат.
А колкото до това ,че съм се била скрила-не е точно така-появявах се от време на време ,но това не е от значение-явно нищо интересно не съм казала за да се запомни.Даже и сега мислех дали да не се развихря и да напиша нещо и за Джени ,но май няма нужда-може пак да засегна някой ,който и е фен. Линк не мога да ти дам защото просто го спряха,даже докато се усетя не можах да си го запиша.Но и това не е чак толкова важно.И нямам нищо против зайчето-то ми е симпатично-даже почти се бях навила да и пиша и домашните по български,но явно около новата година чувството за хумор май се свършва на много хора.Да се надяваме,че с новата година , това готино чувство отново ,ще се завърне,за да ни бъде приятно на този форум.
smile.gif
Analda
16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.