Хубаво си беше топло и ме мързеше,а сега се захлади и нещо ме напря да пиша.Преди доста време имаше една пиеса в „Сълза и смях „с Цв.Манева и нейната героиня казваше…ами мен така- вечер, като ме напре да лъжа …И аз така като захладнее ,като ме напре да пиша…..Сега това което ще пиша се опасявам,че може би няма да се хареса на феновете на Шейн и Кармен.Искам само да кажа,че и на мен двете са ми много симпатични и ми беше приятно да ги гледам ,но някак ми се струва/това си е мое мнение/,че в шестия сезон може би сценаристката ще предпочете Моли пред Кармен.
Мисля,че ще бъде малко елементарно ,ако направи един хепиенд с тях./Въпреки ,че в моя интерпретация –хепиенд означава ..обичаха се и не се взеха…шегувам се/.
Сега ,да си призная -може би и за мен би било по- интересно да предпочете Моли пред Кармен.Първо Шейн и Кармен са ми много симпатични..но са ми някак предсказуеми,Те самите ,си приличат доста и по характер и емоционално.Някой ще каже –точно затова са един за друг..Може и така да е,но /говоря за себе си /–хората от които знам какво мога да очаквам /защото примерно са моята зодия ,а аз и знам и кътните и зъбки/не могат да ме впечатлят емоционално…такива обикновено стават за истински приятели ,но не и за друг вид връзка.И затова ми се струва ,че Моли ще бъде предпочетена и ще ми е любопитно да видя до къде може да стигнат.Те с Шейн са доста различни и по характер,по средата в която живеят и емоционално,но нали казват –противоположностите се привличат.Кой знае ,а като се сетя –Моли имаше доста различно от другите и приятелки въздействие върху нея..Накара я да се замисли за бъдещето си..нещо което никоя друга до този момент не направи.Е ,да за много би било тъпо изведнъж Шейн да вземе да се захване с образованието си…някаква си фризьорка ..дето гледа само колко мацки да прибави в "схемата си"ще вземе да става много учена…а защо не ?Самата тя ни го каза ,че иска нещо повече от живота си като фризьорка…не мисля ,че това са случайно изпуснати думи –може и това да е някакъв намек от сценаристката за 6 сезон.И с риск да ядосам някои от фенките на Кармен/не забравяйте ,че и мен ме кефи да я гледам/,но когато са двете Шейн и Моли –не по-малко изглеждат интересно и са готини .Леле пак се унесох.