Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pathology (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
Pathology

Every body has a secret

Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор: Marc Schoelermann
Сценаристи (WGA): Mark Neveldine (оригинален сценарий) & Brian Taylor (оригинален сценарий)
Световна премиера: 17.04.2008
Жанр: Криминален / Хорър / Трилър
Актьорски състав: Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith, Dan Callahan, Johnny Whitworth, Mei Melançon, Catherine Ivy, Alyssa Milano, Keir O'Donnell, John de Lancie
Ревю: Група студенти по медицина измислят смъртоносна игра - крайната цел е да видят кой от тях ще успее да извърши съвършенното убийство!
Лично мнение: Ами незнам какво да мисля. Единственото което ми се вижда интересно в този филм са Майло Вентимиглия и Алиса Милано. Сюжета леко поизтъркан ми се вижда ама кой знае, може и интересно да се окаже! Все пак е от създателите на Crank, който не беше никак лош!
Velsis
На мен пък ми се струва доста добра идеята! Пък и Майло ... заслужава си да се гледа , при такъв сладур
blush.gif
Абе май ще е готино филмче.
Jordan
Брех, Майло в хорър- ще бъде интересно да се види. Съмнява ме да измислят нещо ново в хорър жанра, ама пък ще му дадем шанс и ще се надяваме да е нещо добро biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
хмм, Алиса Милано, о, йее
chaotic
Интересно звучи. Като прочетох сюжета не знам защо, но веднага се сетих за "Линия на смъртта" (може да сте го гледали, невероятен филм с Уилям Болдуин, Джулия Робъртс..). Сигурно, защото сюжетите са малко подобни, въпреки че те се опитваха да постигнат нещо съвсем друго. Нищо де, дано да е хубав филмът, а пък и да гледаш два часа Майло няма как да е загуба на време happy.gif
ladysunshine
Аааа Майло wub.gif Сега като няма нпви епизоди на Герои и ми домъчня за Майло, така че този филм го чакам с нетърпение. И както някой каза интересно да го видим в хорър
ThePinkDuck
А инересно да го видим в хорър друг път! Cursed беше толкова тъп, че по-зле нямаше на къде! Дано тука съспенса да е повече, че иначе поредното разочарование!
danichka123
Щом Алиса Милано е там филма е супер! Алиса е номер едно! 4.gif
ViruZzZ
lol това беше извратено, мноого извратено worthy.gif Филма беше супер. Много ме нарадва, самата "игра" беше измислена добре, въпреки че по едно време леко ми мязаше на "Декстър", но им е простено. Леко хорър нямаше или аз поне не го усетих :/ и кръвчицата си беше в добри количества rolleyes.gif за лезбо сценките да не говоря (tmi) biggrin2.gif Актьорската игра беше на ниво - Майло се справи добре с ролята си, тая Алиса Милано ми беше излишна във филма huh.gif От всичкото само края дето не ми харесва, защото се разбра още 30 минути преди да е свършил филма :/
Но като цяло на филма му давам 8/10 worthy.gif
ПП. Тая Джулиет имах чувството, че всички искаха да я окачат 18.gif
[dEs]
Цитат(ViruZzZ @ Jul 14 2008, 00:55) *
lol това беше извратено, мноого извратено

Оооо даааа. Наистина беше така.Като сюжет филма не беше лош. Ама ддз нямаше тръпка, напрежение. То си беше ясно за убийствата... ама.... нещо му куцаше, но не мога да разбера какво. Но иначе ми хареса.
ioanka_vt
Ей сега ще го пускам, изглежда извратен както вие казвате пък и нали Майло участва няма как просто c(:
Velsis
На мен ми хареса.Актьорите бяха добре, сюжета ми допадна.Нямаше чак толкова изтъркани моменти и т.н.Въобще като цяло ми хареса, пък и Майло се справи много добре. ^^
8 - 9 му давам като оценка.
_V_
Сюжетът беше абсурден и имаше много дупки в сценария, но бях приятно изненадана като цяло.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.