Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: What Happens in Vegas... (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
FaLLOuTbOy
What Happens in Vegas..

Режисъор: Tom Vaughan
Примиера: 9 Май 2008
Трейлър

Участват:

- Cameron Diaz
- Ashton Kutcher
- Queen Latifah
- Lake Bell
- Zach Galifianakis
и други.

Резюме:

Всичко започва в града на греха - Лас Вегас. Историята се развива около Джой (Камерън Диаз) и Джак (Аштън Кътчър), които откриват, че са сключили брак след пиянска вечер. И това далеч не е всичко.. Следва развод, но има една малка подробност. Джак печели големия джакпот след като играе от името на Джой. Наградата е 3 милиона. Как ли ще я разделят? След бракоразводно дело сметката бива замразена и съдията отрежда на "влюбените" да живеят шест месеца под един покрив, за да се доберат до парите.

Ето някои от снимките: 1 2 3
vasinka_{P}
Това филмче ще е интересно, гледах трейлъра и ме заинтересува smile.gif Пък и всеки филм с Камерън е хубав smile.gif
Miss_Duff
Сценарият не ме грабна,но Аштън и Камерън са много добри и много си подхождат.Дано пък и филмът си струва.
ladysunshine
Тоя филм го 4акам много отдавна, защото нямам търпение за нов филм с Аштън. Струва ми се, 4е филма ще е забавен. Само се 4удя как ще изтърпя Камерън в главната роля sick1.gif Нищо Аштън ще компенсира wub.gif wub.gif
brooke_scott
мм тоя филм мн искам да го гледам! Камерън и Аштън - супер! нямам търпение biggrin.gif

ПП: С, кво викаше ти? Горкото момче с Деми от едната страна и Камерън от другата 18.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Mar 26 2008, 19:59) *
ПП: С, кво викаше ти? Горкото момче с Деми от едната страна и Камерън от другата 18.gif

Ами да двете актриси, които са ми възможно най-противни и един от най-любимите ми актьори...
Тва, за което с В говорим е тази снимка (надали на някой му пука, но да внеса малко яснота)

И за да не е съвсем не по темата мнението ми ето някой снимки, от филма, които имам:

За последната сцена пишеше, 4е решили да не използват каскадьори, въпреки 4е трябвало Камерън да ска4а върху него
FaLLOuTbOy
18.gif 18.gif Тея последните снимки къртят отвсякъде. И аз като другите бях привлечен от актъорския състав особено от
Камерън, Queen Latifah и Аштън, който винаги прави шоу. Не е за изпускане филма. Нямам търпение. smile.gif
dragon_girl
Мисля да го гледам някой път...
Be_Different
Ооо..много е добър. Току-що го гледах и останах очарована! Заслужава си. wink.gif
nelito_91
Цитат(Be_Different @ May 31 2008, 21:30) *
Ооо..много е добър. Току-що го гледах и останах очарована! Заслужава си. wink.gif

Ще дадеш ли линк?
vasinka_{P}
И аз току що го изгледах, филмчето е много готино, супер разтоварващо, има от всичко biggrin2.gif mrgreen[1].gif
hristin4e
Много готино филмче! Разпускащо... wink.gif
djesito
ООо като гледам коментарите май филам си заслужава.Трябва да го изгледам задължително,а и сега имам малко свободно време.Струва ми се много забавен и супер весел,ще видим..дано е така....
`BruKas`
Има ли субтитри?
Rock
Цитат(`BruKas` @ Jun 2 2008, 17:25) *
Има ли субтитри?

филмът беше много забавен и разпускащ...

П.п субтитри трябва да има в http://subs.sab.bz и http://subs.unacs.bg
Шепот и прах'
Ей това го гледах снощи.
Беше забавно, всъщност. Малко ми беше гнусно да гледам Камерък с нейната странна червениката кожа, все едно е стояла на слънце 12 часа, без да се маже с нищо. Но виж, Аштън е .. blush.gif , нищо че си пада по дърти жени.
Та, филмчето мнооого ми хареса, едно такова лекичко и усмихващо. rolleyes.gif
`BruKas`
Много леко и забавно филмче smile.gif
djesito
Сега изгледах филма и съм очарована.Времето,през което го гледах,се забавлявах страшно много.Супер забавен филм.Препоръчвам ви го...струва си гледането!
nelito_91
Много готино филмче biggrin2.gif
Marissa Cooper
Снощи го гледах и направо умрях от смях,много забавен и разпускащ филм.. rolleyes.gif Само,че качеството не беше добре.
dragon_girl
Много ми хареса филмчето (и Аштън също) и беше забавно smile.gif
Titan
Препоръчвам го на 100%, супер много смях, романтика и забавление! Много ми хареса. smile.gif
miim4eto
Мн хубаво филмче, с абсолютно позитивен заряд, свежи идеи и мн добра актьорска игра smile.gif
angel_girl
Оооо, темата нещо съм я пропуснала. Tц, тц, тц...
Иначе филма е супер. Много смях пък и актьорите са на ниво.
Не, не, който не го е гледал - препоръчвам да го гледа. happy.gif
Ice^Ice^Baby
Ей сегичка го пускам.....от дълго време чаках да ида на кино ама май вкъщи ще си го изгледам
brooke_scott
Филмчето си рулира отвсякъде. Аштън 3.gif и Камерън бяха невероятни и беше с-р забавно, а накрая бяха много сладки wub.gif Напълно си струваше чакането и даже това, че не успях да го гледам на кино не ми попречи да му се накефя на макс xD
vesko_oth_fen
филма просто кърти мивки 18.gif мн е зававен
-eclipse-
Преди около месец го гледах, наистина много хубаво филмче, става за убиване на времето.
Катeто
Току-що го изгледох и като се сетя за някои от моментите,просто 18.gif Всичко беше супер,отдавна не бях гледала хубав филм като този.Аштън и Камерън бяха страхотни 4.gif
ladysunshine
Страхотен филм. Скоро не бях гледала толкова сладка комедия. Гледах го цели 2 пъти за седмица и половина. Аштън wub.gif wub.gif wub.gif Имаше много смях определено. Супер забавни бяха сцените където се прецакваха особено когато махна тоалетната чиния или онова с мивката. Камерън беше сравнително поносима (имайки предвид колко ми е противна).
[dEs]
Много забавен филм. Много смях. И двамата много ми харесаха. Мога да го изгледам още веднъж.
naley_
два пъти го гледах на кино biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif невероятен и неповторим!!!просто който не го е гледал доста изпуска biggrin2.gif biggrin2.gif
Miss_Duff
Не беше нищо чак толкова особено,но си заслужаваже най-малкото заради каста.wink.gif Аштън,както винаги беше страхотен.Камерън ми беше много странна,някак си остаряла...:? А иначе,относно сюжета,интересен е,свежичък,но беше предвидим.След 20мин. вече беше ясно,че ще си правят номерца и че накрая ще се заобичат.И въпреки това,странно,ми хареса много.
Steph
Скоро не се бях кефила толкова много на някой филм! Страхотна комедия! rolleyes.gif Аштън и Камерън бяха неповторими rolleyes.gif Изгледах го преди 3 часа и още си мисля за него...Остави ми много приятни чувства и ме зареди с много емоции smile.gif Просто супер филм!!!! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.