Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Street Kings
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Street Kings

Трейлър
IMDB Официален сайт
Режисьор: David Ayer
Сценаристи (WGA): James Ellroy (сценарий) & Kurt Wimmer (сценарий)
Световна премиера: 11.04.2008
Жанр: Криминален / Драма / Трилър
Актьорски състав: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Common, The Game
Ревю: Том Лъдлоу е полицай ветеран в полицейското управление на Лос Анджелес, който едва успява да управлява живота си след смърта на жена си. Когато подхвърлени доказателства го обвиняват в екзекуцията на негов колега той е принуден да тръгне срещу системата на която е служил цял живот. Път водещ го до съмнение във всички около него.
Лично мнение: Актьорският състав е велик, трейлъра изглежда супер, режисьора е много добър. Е вярно историята по-клиширана и изтъркана не може да бъде, но какво да се прави. Ще го гледам задълже! mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Този филм задължително ще се гледа, с такъв актьорски състав, мисля че ще е хубав. smile.gif
K_f_R
Филма го изгледах на кино,защото знаех че си заслужава.Боу много добър филм,имаше някой банални сцени,но точно този захарасон край лиспваше,който всички очакваха,което още повече ме зарадва след като изляох от киното.Филма е много добър според мен = )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.