Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Hottie and the Nottie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
dragon_girl
The hottie and the nottie
Красивата и грозната

Трейлър

Участват:Парис Хилтън,Джоел Мур,Кристин Лейкин,Адам Кълберш и др.

Резюме:Филм с Пaрис Хилтън, която играе ролята на обект на страстите и желанията на Нейт, чиято роля е изпълнявана от Джоел Мур, който я харесвал още от началното училище, но получава втори шанс.На пътя му застава само грозната и сестра.Дали ще успее?

ladysunshine
Тоя филм изглежда супер забавен. Въпреки е ще се наложи да търпя Парис, с удоволствие бих го изгледала. Някъде пишеше, 4е премиерата е февруари тогава защо още го няма за теглене rolleyes.gif
ThePinkDuck
Още с появяването си филма се нареди под Номер 1 в IMDB Най-Лоши филми за всички времена. Просто с такъв рекорд няма как да не го гледам! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 22 2008, 20:14) *
Още с появяването си филма се нареди под Номер 1 в IMDB Най-Лоши филми за всички времена. Просто с такъв рекорд няма как да не го гледам! mrgreen[1].gif

Да, и аз 4етох, 4е нищо не струвал, ама то с Парис в главната роля какво да о4акваш... Ама 4ак за номер 1 на вси4ки времена не съм о4аквала. Все пак като гледах промото ми се стори, 4е е забавен (освен ако моментите подбрани за промото не са вси4ките забавни моменти от филма)
FaLLOuTbOy
И аз искам много да го гледам, но нещо не мога да го намеря по тракерите, а трябва вече да е излязал. unsure.gif
anji_banji
Цитат(FaLLOuTbOy @ Mar 22 2008, 21:54) *
И аз искам много да го гледам, но нещо не мога да го намеря по тракерите, а трябва вече да е излязал. unsure.gif

The Hottie and the Nottie.DVDRip.XviD-LMG@zamunda.net
The Hottie and the Nottie.DVDRip.XviD-LMG@arenabg.com

Jordan
ко питате мене и двете главни в тоя филм са nottie biggrin2.gif
doni
Някой знае ли къде има субтитри за филма, май на никой не му се занимава да го превежда.
ogata
Само като видях обложката и скрийншотите и се сетих за клипа на Аvril Lavigne - Girlfriend

Ще се сваля ! smile.gif (филма)
Mr. Winchester
Оо, ма те били сестрички...хах, колко си приличат, те даже не се различават
dragon_girl
anji_banji мерси много за линковете smile.gif
Tedds
Току-що изгледах филма.Не е нищо особенно.Парис не ми харреса,както и очаквахно,нo филма беше готин.Става за убиване на време.
ladysunshine
Филма беше леко тъп. Е, не е най-тъпия филм, който съм гледала, но все пак... Всичките актьори бяха супер грозни (най-вероятно, за да може Парис да изглежда малко по-добре на фона на другите). Края беше леко неочакван за мен, защото аз си мислех, че ще си се събере с Кристабел.
ioanka_vt
ами да филма става... ама накрая наистина грозната беше много по-хубава от Париска =] ама имаше един момент в който ядох сладолед и на оназ и литна изгнилия нокът в устата на оня пич щях да си изповръщам червата biggrin2.gif
**Naley*
Забавен филм,вчера го гледах и много ме изкефи rolleyes.gif
*BringMeToLife*
Готино е филмчето .. и "Nottie"-то ми хареса повече от Париската ..

п.п: @ladysunshine .. мн готин подпис .. worthy.gif
naley_
мале тоя филм носи толко смисъл 8.gif върховен е! smile.gif
fenkanabrooke
Як филм, беше ми много забавно, докато го гледах, обаче и аз се кефя повече на Nottie biggrin2.gif rolleyes.gif
djesito
Не съм го гледала,защото ми се струваше,че няма да е нищо особено,но като гледам коментарите може и да е интересен.Ще го дръпна и после ще коментирам повече =]

naley_
ооо филма е страхотен worthy.gif
Носи много смисъл и като цяло много ми хареса ((:
Dжydж
Цитат(naley_ @ Aug 22 2008, 19:25) *
ооо филма е страхотен worthy.gif
Носи много смисъл и като цяло много ми хареса ((:

Няма как да се изразя по-точно. blush.gif happy.gif Въпреки участието на Парис, филма наистина си струва гледането.
djesito
На мен пък не ми хареса чак толкова.Малко ми беше тъп и отекчаващ,но краят ми хареса smile.gif .Общо взето става за убиване на време.

mak3-l0ve
На мен не ми хареса .. нямаше нищо, което да ме държи в напрежение през целия филм, и като цяло беше един от най-скучните ( да не кажа и Най-скучния biggrin.gif ) филм , който до сега съм гледала. И да не го гледате няма да пропуснете много. wink.gif smile.gif
traiana
Ааа много ме изкефи филмчето biggrin2.gif Хем релаксиращо,хем забавно!Тук поне Парис ми хареса rolleyes.gif
K1llerAngel
Какво ви пречи,Парис ? Супер яка кифла е ^^
vesko_oth_fen
Парииисс wub.gif wub.gif wub.gif Много добър филм много се смях laugh.gif а бай дъ уей 3тата снимка къртииииииииииииии 18.gif
Pearly_girl
Чесно казано, аз разбирам грозното момиче, а Парис е тъпа както винаги, ДРАЗНИТЕЛКА
Ice^Ice^Baby
Има ли го в замунда да го изтегля...искам да видя Парис във филм в който няма да я набучат на кол и др подобни
fenkanabrooke
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Oct 12 2008, 14:34) *
Има ли го в замунда да го изтегля...искам да видя Парис във филм в който няма да я набучат на кол и др подобни

Има го The Hottie And The Nottie
hardygirl666
Цитат(djesito @ Sep 6 2008, 23:02) *
На мен пък не ми хареса чак толкова.Малко ми беше тъп и отекчаващ,но краят ми хареса smile.gif .Общо взето става за убиване на време.

Точно. mrgreen[1].gif
DeSiNCeTu
Хах ми аз го изгледах без субтитри, и честно казано не е нищо особено. Парис не става за актриса, това е ясно, а и е такава лигла, че... Но иначе става за губене на време smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.