Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Ralna
Защото не намерих такава тема реших да направя, нека тук слагаме новини какво става с актьорите от ОТН.
Eто какво намерих.

One Tree Hill stars Hilarie Burton and Sophia Bush visited Chicago's Water Tower mall to sign merchandise and pose for pictures with fans on Friday, January 13, 2006.

ludoto_tedi
браво найстина ни трябваше такава тема за съжаление не знам нищо ново около тях за да кажа.благодаря за инфото
paynera
Хубава тема, ама айде да не забравяме, че живеем в България и някои хора се нуждаят все още от субтитри за да гледат филма, а вие тука дори не си правите труда да преведет едно изречение! А за по-бързо copy-paste и който разбира, разбира, който не разбира - да се кефи на картинките и да си съчинява!!! Всъщност има доста такива постове из форума!!!

One Tree Hill stars Hilarie Burton and Sophia Bush visited Chicago's Water Tower mall to sign merchandise and pose for pictures with fans on Friday, January 13, 2006.

Звездите от One Tree Hill, Хилъри Бъртън и София Буш посетиха търговския център на Чикаго Уотър Тауър, за да подпишат договор за реклама и да се снимат с феновете си на 13 януари 2006 година, Петък!
The Black Dragon
Ееее изпуснах ги biggrin.gif Да бяхте по-рано казали, че ще дават автографи
Ralna
QUOTE(paynera @ Jan 17 2006, 09:03 PM) *

Хубава тема, ама айде да не забравяме, че живеем в България и някои хора се нуждаят все още от субтитри за да гледат филма, а вие тука дори не си правите труда да преведет едно изречение! А за по-бързо copy-paste и който разбира, разбира, който не разбира - да се кефи на картинките и да си съчинява!!! Всъщност има доста такива постове из форума!!!

Звездите от One Tree Hill, Хилъри Бъртън и София Буш посетиха търговския център на Чикаго Уотър Тауър, за да подпишат договор за реклама и да се снимат с феновете си на 13 януари 2006 година, Петък!

Ми то всички так си ги слагат, а и аз не уча английски, той ми е самоук и го чаткам само говорим и не бях сигурна дали ще го преведа правилно, а по този повот имам горчив опит защото веднъж минаправиха проблем, че не съм превела правилно затова заложих на сиигурно.
boy_07
ами и аз незнам много нови неща покрай сериала.
Най доброто което наскоро ми се случи бе даразбера ,че се открива скоро още един бг фен сайт на нашия сериал One Tree Hill.
Тука може да разберете повече...smile.gif
http://theoc.free.bg/
Ralna
Мерси, няма кой знае колко рабти, но го бива.

Вижте както намерих, мако не го схващам затова ако имамераклий плийс преведете го.

18/01 - OneTreeHillWeb.net has shared with us a really interesting info (thanks Nelly!) :

"One Tree Hill is looking to you, [the fans] to show your love for the series. Are you an your buddies just wild about the show? If so we're looking for videos of groups of friends, sororities, etc having One Tree Hill viewing parties. The best videos will be picked and posted for viewing on the WB site.

There is no guidelines or deadline, but everyone who sends in a tape will get an autograph cast photo. How cool is that?" All video tapes can be sent to:

OTH Ancillary Activities
4000 Warner Blvd., Bldg. 261
Burbank, CA 91522
boy_07
QUOTE(Ralna @ Jan 19 2006, 10:32 AM) *

Мерси, няма кой знае колко рабти, но го бива.

Вижте както намерих, мако не го схващам затова ако имамераклий плийс преведете го.
18/01 - OneTreeHillWeb.net has shared with us a really interesting info (thanks Nelly!) :

"One Tree Hill is looking to you, [the fans] to show your love for the series. Are you an your buddies just wild about the show? If so we're looking for videos of groups of friends, sororities, etc having One Tree Hill viewing parties. The best videos will be picked and posted for viewing on the WB site.

There is no guidelines or deadline, but everyone who sends in a tape will get an autograph cast photo. How cool is that?" All video tapes can be sent to:

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

biggrin.gif скоро ще се направи целия сайт отделен от на The O>C>:)

Очаквайте...
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Jan 19 2006, 09:32 AM) *

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

WoW Raina тва е супер...... хихих може да им пратим по еднo CD или DVD с на6и видеота .. biggrin2.gif 10.gif biggrin2.gif ....много ти благодаря за инфото !!!!!
Ralna
Казаха ми, че ако изпратя на тоя адрес някакво виде може да получа оригинален автограф 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Jan 19 2006, 11:46 AM) *

Казаха ми, че ако изпратя на тоя адрес някакво виде може да получа оригинален автограф 4.gif

Дааам то си пи6е ли4но аз 6те помисля как да го направя ..трябва да е с твой приятели или приятелки които сте лудииии по ONE TREE HILL ей тва воб6те не е трудно само от къде 6те изнамеря хубава камера и плакати(ами мойе да стане и с цифроф апарат с клип4е с звук нали ) ..абе 6те го измисля не ми липсва въображение 18.gif ....та така 6те бъде забавно може да го направя междусро4ната ,само да те питам пи6е ли там до КОГА е ? 6тото тва е много важно....
Ralna
А разбрахте ли какво трябва да има на тва клипче, ние ли трябва да запишем нещо, и кво?
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Jan 19 2006, 12:05 PM) *

А разбрахте ли какво трябва да има на тва клипче, ние ли трябва да запишем нещо, и кво?

Ами аз написах по-горе трябва да си го запи6е6 ти с камерка или с каквото там си ре6и6 ...може да е заедно с твоята компания ...идеята е да докаже6 колко ГОЛЯМ фен на сериала си !! 4.gif 4.gif 4.gif за тва викам 4е не е трудно 10.gif .....пък и дето вика6 всеки полу4ава автограв ...а на победителите 6те им бъдат ка4ени клип4етата в сайта на the WB !!!!!
Ralna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 19 2006, 12:13 PM) *

Ами аз написах по-горе трябва да си го запи6е6 ти с камерка или с каквото там си ре6и6 ...може да е заедно с твоята компания ...идеята е да докаже6 колко ГОЛЯМ фен на сериала си !! 4.gif 4.gif 4.gif за тва викам 4е не е трудно 10.gif .....пък и дето вика6 всеки полу4ава автограв ...а на победителите 6те им бъдат ка4ени клип4етата в сайта на the WB !!!!!

Аха мерси, ми спъ кво да ти кажа, мерси много, че ме светна
Menna
Страхотна идея 10.gif Мерси за инфото 4.gif .
3.gif Хрис,права си,че за да докаже,че си голям фен на сериала не е трудно,хихи колко идеи ми идват само 3.gif 18.gif 18.gif

А знаете ли кога е крайния срок за изпращане на записите?
Devil^Rose^^
QUOTE(Ralna @ Jan 19 2006, 09:32 AM) *

There is no guidelines or deadline,

Няма указания и краен срок, smile.gif
^Mim0zKa^
Хммм тва е много яка идея!Дори мн се заинтригувах и може да си направя такова фенско клип4е biggrin.gif Хахахах те като видат 4е постоянно се повтаря "I love....","I love.." axaxaxax 6те им стане ло6о на хората! blush.gif
e-rotica
rolleyes.gif
QUOTE(paynera @ Jan 17 2006, 09:03 PM) *

Малка поправчица нищо лично wink.gif
..да раздават автографи на "рекламни материали" ( т.е. всичко що са си домъкнали феновете от рода на снимки,плакати, t-shirts, понякога парче плът 10.gif и т.н. )

Колкото до това:

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

18.01. - OneTreeHillWeb.net - сподели с нас много интересна информация (благодарение на Нели!)
" ОТН очаква от вас феновете да покажете своята любов към сериала. Ти и приятелите ти луди ли сте по шоуто? Ако е така очакваме от вас видеоклипове с вашите приятели и фен клубове на ОТН партитата, които си правите. Най-добрите клипове ще бъдат избрани и сложени на сайта на Уорнър Брос.
Няма краен срок и всеки, който изпрати касета ще получи снимка с автограф. Яко нали?" Всички касети могат да се изпращат на :

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

Ако има нужда от помощ с преводите ще се радвам да помогна макар и английския да ми куца последно време малко понеже го позанемарих
Ralna
QUOTE(e-rotica @ Jan 19 2006, 10:56 PM) *

rolleyes.gif
Малка поправчица нищо лично wink.gif
..да раздават автографи на "рекламни материали" ( т.е. всичко що са си домъкнали феновете от рода на снимки,плакати, t-shirts, понякога парче плът 10.gif и т.н. )

Колкото до това:

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

18.01. - OneTreeHillWeb.net - сподели с нас много интересна информация (благодарение на Нели!)
" ОТН очаква от вас феновете да покажете своята любов към сериала. Ти и приятелите ти луди ли сте по шоуто? Ако е така очакваме от вас видеоклипове с вашите приятели и фен клубове на ОТН партитата, които си правите. Най-добрите клипове ще бъдат избрани и сложени на сайта на Уорнър Брос.
Няма краен срок и всеки, който изпрати касета ще получи снимка с автограф. Яко нали?" Всички касети могат да се изпращат на :

OTH Ancillary Activities
Burbank, CA 91522

Ако има нужда от помощ с преводите ще се радвам да помогна макар и английския да ми куца последно време малко понеже го позанемарих

Мерси за преводите, тво английски като гледам въобще не куца, а тъйкато моя хич го няма ще се радвам ако открия нещо да го превеждаш
KiD^ViCiOuS
ейй...сетих се за една идея за клипчето...
както така и така доста фенове има ф полвдив...може да се съберем и да я направим..
идеята е следната...
ще изиграем точно някоя определена сцена от серияла...ама точно..с точните реплики и сичко smile.gif
ако някой е на навит да сподели tongue.gif
Ralna
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 20 2006, 09:18 AM) *

както така и така доста фенове има ф полвдив...може да се съберем и да я направим..
идеята е следната...
ще изиграем точно някоя определена сцена от серияла...ама точно..с точните реплики и сичко smile.gif

Абе идеята не е зле, макар, че едвали ще може да изиграем сцена от ОТН и ми е чудно, като ни пратят един автограф, а ние сме народ, кво ще станеconfused.gif blink.gif сори за скиптицизма ми 16.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 20 2006, 09:18 AM) *

идеята е следната...

Пу аз съм оператора. 10.gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 20 2006, 10:32 AM) *

Пу аз съм оператора. 10.gif

Що нещеш ли да си в кадър
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Jan 20 2006, 11:46 AM) *

Що нещеш ли да си в кадър

Не ме бива много в тия работи. 10.gif
rainbow`eyes
Тази идея супер много ми допадна. Ако искате аз съм твърдо "за". Според мен ще е интересно да направим нещо, трябва само да събираме идеи. smile.gif)А KiD^ViCiOuS, ти също си от английската, нали? Аз съм от 12а.smile.gif) Не съм гледала всички епизоди, обаче ще помагам с каквото могаsmile.gif))
KiD^ViCiOuS
да...от английската съм..11г..ако се навиете...по4ваме веднага...тряя само да седнем да си изберем сцена и да видим колко хора ще участваме smile.gif
Devil^Rose^^
Идеята е супер хора ! 4.gif Ще се радвам и аз да помогна с нещо ако има нужда wink.gif
^Mim0zKa^
Еееее тва е много готина идея !Само 4е не сам от плд ...но който е навит може да пробвате 6те стане много яко! biggrin2.gif
solenka
Много готина идея. Вярвам, че ще се получи нещо наистина жестоко. 4.gif
e-rotica
Идеята наистина е много оригинална 4.gif , но доколкото улових "тяхната идея" те искат да видят как феновете си прекарват времето, когато гледат филмчето и си правят партита, на които се събират и гледат серии на ОТН. Но мисля, че вашата идея ще им допадне много и за награда може да има нещо повече от един автограф wink.gif
Ralna
ФотоСесия на Чад за италианското списание Lúomo Vogue
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jordan
баси ужасната фотосесия sick1.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Jordan @ Jan 27 2006, 01:16 PM) *

В Италия са пристрастени към гела за коса.. наистина сесията е ужаст 16.gif
^Mim0zKa^
Хахахаах да..аз тази сесия сам я виждала отдавна!И на мен 4естно казано много,много не ми харесва 6ото на Лукас му отива 6тракнала коси4ка пак те тука са го ..окипазили!Прили4а на лизната крава...хахаах!Макар 4е пакн е сладак нали E cHAD mICHAEL mURRAY! wub.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 27 2006, 01:16 PM) *

Aми много съжалявам, че не ви харесва, това намерих това сложих.
Ето няколко снимки на Спфия от Lucky и Космополитан
IPB Image
IPB Image
IPB Image
RoXXy_
eми според мен са се опитали да го италианизират biggrin2.gif , тоест да изглежда по "мъжки", щото той има доста миловидно изражение по принцип...а пък знаем ги италианците/италианките кви са 15.gif 18.gif nasty, не си падат много по "сладките"

а и да се върна на онази тема за автографите и видеотата...според мен ако се напраи нещо ще е добре, а пък и ако нали случайно се изпрати нещо , мисля че имаме шанс, щото представете си как ще реагират в US , като видят че имат фенове и в България(е, разбирасе ако знаят къде се намираме)....и дори ако знаят че тука не ги дават по телевизията..и пак имат верни фенове
ама се пак, сичко още е в света на Идеите bigarmhug.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 27 2006, 01:51 PM) *
а и да се върна на онази тема за автографите и видеотата...според мен ако се напраи нещо ще е добре, а пък и ако нали случайно се изпрати нещо , мисля че имаме шанс, щото представете си как ще реагират в US , като видят че имат фенове и в България(е, разбирасе ако знаят къде се намираме)....и дори ако знаят че тука не ги дават по телевизията..и пак имат верни фенове
ама се пак, сичко още е в света на Идеите bigarmhug.gif

То т'ва е проблемът... dry.gif
Ralna
И последно нколко снимки на София и Хилари от 14 януари от Mall Of America Signing
IPB Image
IPB Image
RoXXy_
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 27 2006, 01:55 PM) *

То т'ва е проблемът... dry.gif

еми от една страна е проблем, ама ако са някви такива чалнати малко, що да не си кажат:"Еееее еее, как може, дори и на другия краи имаме фенове....тц..тц...заслужават награда - автограф и снимка за всеки 5angel[1].gif ...е може не точно това да кажат, ама се тая...цитирам "които играе печели, които не играе...еди-какво-си...а да сетих се, не печели 15.gif
rainbow`eyes
цитирам "които играе печели, които не играе...еди-какво-си...а да сетих се, не печели

Добре казано!

Аз си мисля, че трябва да направим нещо, свързано с OTH, защото, първо, все пак съществува вероятност да изпратят някаква награда, няма значение каква или дали ще има за всички.
Важно е удовлетворението biggrin.gif
А освен това, ще е супер забавно, особено ако се навият повечко хора smile.gif
Въпрос: Някой от вас да си е правил OTH party? rolleyes.gif
ludoto_tedi
Вижте пикантна новина:

Malibu, CA :: Has actor Jake Gyllenhaal, 25, found a new love interesting in actress Sophia Bush, 23? Jake Gyllenhaal started dating Kirsten "I think I'm sexy but I'm not" Dunst in September 2002 but called it officially called it quits in July 2004. Since then it seemed like Jake and Kirsten had an on-again off-again relationship. UNTIL NOW! Sophia Bush married her One Tree Hill co-star Chad Michael Murray in April 2005 and then separated from him five months in September 2005. If Jake Gyllenhaal and Sophia Bush hooked up, would they make hot babies? OH YES! But as it turns out, Sophia is reportedly dating one of Jake's good friends...

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Интересно!Дали за заедно?
Menna
Доколкото знам са само приятели smile.gif
Някъде бях чела,че се среща с неин близък познат Austin Nichols-ето и негова снимка-на мен лично въобще не ми харесва,но кой ме пита 18.gif 18.gif
IPB Image
но информацията не е достоверна smile.gif
Иначе са много яки снимчици с това кученце 10.gif-мерси
Ralna
IPB Image
rusi4kata^
Хилари Бъртън тука направо ме разбива,страшна поза 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
Благодаря за снимчицата Инче smile.gif

Това трябва да се гледа rolleyes.gif
Chad Michael Murray, Hilarie Burton and Tyler Hilton will be appearing on Total Request Live on February 7th, the day the second soundtrack is released.
Източник-Фанболд
eL
КАкто Дарито каза Sophia, Tyler и Hilarie бяха в МТV за промоцията на Саундтрака ...
поразрових се happy.gif и клипчето с участието им можете да си изтеглите от тук 4.gif

Снимчици :

IPB Image IPB Image

IPB Image
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 12:38 PM) *

КАкто Дарито каза Sophia, Tyler и Hilarie бяха в МТV за промоцията на Саундтрака ...
поразрових се happy.gif и клипчето с участието им можете да си изтеглите от тук 4.gif

Снимчици :

IPB Image IPB Image

Мерси много мила 4.gif Самоче в TRL нетрябваше ли да са Чад, Хилъри иТейлър, а на София, Хилари и Тейлър shocking.gif
eL
QUOTE(Ralna @ Feb 9 2006, 11:41 AM) *

Мерси много мила 4.gif Само че в TRL нетрябваше ли да са Чад, Хилъри иТейлър, а на София, Хилари и Тейлър shocking.gif

Ми да Инче ... ама Чад работел ... а Джеймс и Бетани снимали някаква любовна сцена в момента и затова не можели да дойдат 18.gif happy.gif Гледай клипчето и ще разбереш biggrin2.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 12:46 PM) *

Ми да Инче ... ама Чад работел ... а Джеймс и Бетани снимали някаква любовна сцена в момента и затова не можели да дойдат 18.gif happy.gif Гледай клипчето и ще разбереш biggrin2.gif 4.gif

Оу любовна сцена happy.gif Оки самоче немога да гледам клипчето щото компа ми се прави на интересен и неще да го пусне 16.gif 14.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Feb 9 2006, 11:38 AM) *

worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ели,страшно много ти благодаря за линка.Толкова ме беше яд,че го пропуснах,пък сега ще си го гледкам 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.