Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Feb 9 2006, 11:54 AM) *

worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ели,страшно много ти благодаря за линка.Толкова ме беше яд,че го пропуснах,пък сега ще си го гледкам 10.gif

Мисля, че нашия TRL не е същия като техния, защото на седми го гледах и не участваха те, ами Yellowcard... huh.gif
Nasi
ами аз на 7 ми гледах ТРЛ но не целия....мерси за клипа. Страхотни са и тримата. 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
може да са го давали по-късно
solenka
Мерси за снимките и клипчето! 4.gif И на мен май TRL ми е различно, защото през тази седмица дават само TRL Rocks, но пък наистина може да са го давали по в друг ден.
ludoto_mimi
QUOTE(solenka @ Feb 10 2006, 10:08 PM) *

Мерси за снимките и клипчето! 4.gif И на мен май TRL ми е различно, защото през тази седмица дават само TRL Rocks, но пък наистина може да са го давали по в друг ден.

Именно! И моя TRL е същия... има нещо гнило.. dry.gif
Christina
Да TRLла не е същия. Когато Джеймс беше там при нас не го дадоха. Мисля че дават записи отпреди няколко месеца ако не и повече, а някои може и въобще да не ги дават по това MTV.И Punk'd с някой си исках да гледам вече дори го забравих с кой.
Мерси за клипчето и снимките.
rusi4kata^
Как ме е яд само,че го изпуснах 14.gif 14.gif 14.gif но благодарение на Елито ще си наваксам...мерси страшно много smile.gif
Nasi
IPB Image

What: Sunkist/OTH Friends With Benefit Tour
When: February 18, 2006 2:00pm start time - get there early!
Where: FYE - North Point Mall
2208 North Point Circle
Alpharetta, GA 30022
770-664-5751

Performance by Tyler Hilton

Cast appearance: James Lafferty, Bethany Joy Galeotti, Lee Norris (confirmed!)
zlat
Това не е много новичко ама ....

Sophia Bush Opens Up About Split With Chad Michael Murray
One Tree Hill star Sophia Bush has spoken out about her marriage split from co-star Chad Michael Murray for the first time, confessing she feels "humiliated" by his alleged infidelity. The couple were married for just five months when they split earlier this year amid reports that Murray had cheated on Bush with Paris Hilton.

Bush has now poured her heart out in the upcoming issue of teen magazine CosmoGirl, admitting, "I can't say there are no hard feelings... I feel hurt, humiliated and broken hearted."

The actress refuses to go into details about the break-up but admits she is shocked at the accuracy of some of the magazine articles written about the reasons for the split.
divata_pe4urka
QUOTE(zlat @ Feb 15 2006, 01:17 PM) *

Това не е много новичко ама ....

The couple were married for just five months when they split earlier this year amid reports that Murray had cheated on Bush with Paris Hilton.

Отвратително! Парис 0039[1].gif crazy.gif sick1.gif AR15firing.gif
Jordan
абе той ще да е бил пиян да ви кажа...съмнява ме да има толкова лош вкус... blink.gif
zlat
Jordan и аз си мисля че е бил пиян
divata_pe4urka
или поне дрогиран е бил :-)
^Mim0zKa^
Ааааа не 14.gif пян,дрогиран болен,луд..незнам ама не искам да заменя атрахотната мацка която има за тая тапа Парис.... 19.gif Бахти само ако ми падне тоя 4ад така 6те го нахокАм..мнале,мале ...Парис....ухх!(леко се у4удвам от себе си...да му се карам 4е изоставя Софито..пак колко пати съм си го ме4тала...хаха за да може аз да го гепам!ама все пак го казвам за6тото за пореден патам се убейдавам 4е те са създадени един за друг!Просто Брукас или 4ад и София...Foreverr!
Menna
Ммм,като стана въпрос за Чад и София и тя не си губи времето 18.gif 18.gif Този хич не ми се нрави,но какво да се прави,всеки си знае себе си wink.gif
IPB Image

Ето още две техни снимчици
Sophia and her new boyfriend Austin Nichols at the beach. They were at the beach together on February 5, 2006.
IPB Image

IPB Image
^Mim0zKa^
Аз като го видях този за парви път и на мен не ми хареса особено,но сега да ви кажа на тези последните 2 снимки ..не е толкова ло6..дори бих казала 4е е готини4ак! smile.gif
Menna
Мхм,не е чак толкова лош. smile.gif
А току що попаднах на това,което опровергава всичко по-горе написано (отново съм закъсняла с новините) blush.gif 16.gif

IPB Image

Wednesday Feb 15, 2006 6:00am EST
According to the rumor mill, One Tree Hill star Sophia Bush is dating not one but two eligible bachelors: Oscar nominee Jake Gyllenhaal and actor Austin Nichols (Glory Road). "We all met up on a hike and, apparently, I'm with both of them," she says of the tabloid buzz. "If I have to be in the company of men, I'm glad it's those two."

In reality, Bush is single and has been separated since October from her costar and husband of only five months, Chad Michael Murray. So, how has it been working with her ex? "We're professionals. It's my job. It's not really a big deal," she told us at a recent New York City event to promote the new One Tree Hill soundtrack, Friends with Benefit (proceeds will go toward the National Breast Cancer Foundation). "My life is really great. I can't begin to complain."

Източник: http://celebrity.aol.com/people/ataol/arti...1159381,00.html
ludoto_tedi
ето снимка от сватбата на Бетани:

IPB Image
^Mim0zKa^
Мерси много за инфото Даре smile.gif
Nasi
Eто снимки къ м добавка на информацията на Дарето:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Още нови снимки на София:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Sophia and Austin Nichols
IPB Image
IPB Image

Sophia's newest boy!, Jake and Sophia

IPB Image
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 15 2006, 08:35 PM) *

ето снимка от сватбата на Бетани:

IPB Image

10.gif 10.gif Направо сладурана,мерси за снимчицата.А някой има ли представа кога точно е била сватбата?

worthy.gif worthy.gif Наси,огромни благодарности за снимките!Тази София навсякъде е страшно чаровна 10.gif
Nasi
Свадбата май е била на 01,01,2006 smile.gif

На първите снимки на София се вижда и Бевин от ОТН smile.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 15 2006, 09:37 PM) *

Свадбата май е била на 01,01,2006 smile.gif

На първите снимки на София се вижда и Бевин от ОТН smile.gif

10.gif 10.gif Колко хубава дата за сватба-"Нова година,нов късмет" или беше "Тази година булка,догодина с люлка" 18.gif 18.gif
А за Бевин,незнам дали знаете,но и самата актриса се казва Бевин Прайс(Bevin Prince).Иначе героинята и е голям образ 18.gif
~Bruk~
rolleyes.gif мерси за снимките 4.gif София наистина е много готина навсякаде smile.gif Мерси и за инфото rolleyes.gif rolleyes.gif А това за Бевин- наистина ohmy.gif УАу biggrin.gif
Nasi
Сега намарих едно страхотно клипче: София и Джеймс показват част от снимачната площадка.
Джеймс показва стаята на Нейтън, а София стаята на Брук и Хейли:
http://www.youtube.com/?v=HfAEsQ-Oj9k
Jordan
Божеееее бе Софито нормална ли е да се среща с тоя първия?! wacko.gif
И какво сега, ходи с Джейк Гиленхал ли?! Аз ли съм с грешка или е така? И с двамата ли бе?! unsure.gif
Той поне е хубавочък, за разлика от пърия. Но пък с чад бяха по-хубава двойка... 4.gif
Насе, нямам думи за клипчето, което си постнала. Страшно се накефих biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 11:07 AM) *

Насе, нямам думи за клипчето, което си постнала. Страшно се накефих biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Кой е като София, а? Да си има кола до спалнята... 18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
18.gif нали 18.gif
А представи си лятото какво проветрение пада като няма таван 18.gif
ludoto_mimi
А зимата? 18.gif 18.gif
Абе то в сериала май няма зима... blink.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 02:56 PM) *

А зимата? 18.gif 18.gif

А има,има...в 1 сезон мисля 4е има6е за малко..хаха smile.gifИна4е да кой като нея с кола....до спалнята! 10.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 18 2006, 04:57 PM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 02:56 PM) *

А зимата? 18.gif 18.gif

А има,има...в 1 сезон мисля 4е има6е за малко..хаха smile.gifИна4е да кой като нея с кола....до спалнята! 10.gif

Aй зимата я оставете.Трябва да са с повече дрехи, няма да са чак толкова секси blush.gif
А за 3 сезона и един рожден ден нямаше unsure.gif
Menna
Мерси за клипчето Наси! 4.gif И аз много му се изкефих.На Нейтън "стаята" ми харесва повече blush.gif

Nina,точно това и аз си мислих 16.gif 18.gif Един рожден ден поне 10.gif
Ralna
Мерси много Насе суперско е, няма ли начин да се свали тва клипче?
Jordan
Инче, ще се мъча да го излъжа някак та да се свали, въпреки че днес не можах 14.gif
Nasi
Ето намерих го, но в m4v формат.

http://www.othpodcast.com/media/vodcasts/natbrook.m4v
Mar4eto
Насе,мерси много за клипчето-суперско е!!! 4.gif 4.gif 4.gif
те хейли и нейт кво се оплакват,през един коридор са им стаите 16.gif
Ralna
Ето снимки от Срещата на Бетани и Джеймс с фенове на ОТН 4.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Ralna
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Jordan
Уоу, Джеймс малко в лице пак не го бива.
А къде е 4ад?! unsure.gif
An4eTo
Много готини снимчици 4.gif .Според мен Джеймс си е много сладичък и в лице и въобще като цяло,и лично мен много повече ме кефи от Чад Copy of wub.gif
^Mim0zKa^
Хахаха абе тая Бетъни е адската сладурана...много ме кефи!А за Джеймс и аз това тъкмо 6тях да казвам 4е проблема му не е 4е има пъпки а явно има някакво забляване на кожата незнам....така ми се струва!А да и аз се питам каде е 4ад4о sad.gif
Menna
Може да снима горещи сцени със София и Хилъри(гледам и тях ги няма) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Инка,мерси за снимките 4.gif
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Feb 19 2006, 11:55 AM) *

Може да снима горещи сцени със София и Хилъри(гледам и тях ги няма) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Мухахаха и с двете ли е 15.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Ralna
Да очевадно е, че Джеймс има проблем с кожата, самоче това не му пречи да е голям сладур, а и всепак той тепърва излиза от пубертета, затова е нормално да има пъпки. Ще се оправи, ама и с тях и без тях си е невероятен сладур и малките "неравенства" по лицето му не му пречат да е харесван от толкова много момичето 4.gif
solenka
Инче, много ти благодаря за снимките! 4.gif Бетани почти на всички снимки я има, за разлика от Джеймс. sad.gif Като сте заговорили за лицето на Джеймс да кажа, че така е много по - добре от едни други снимки, които някой беше постнал във форума. Много са готини всичките! 3.gif
Summer
Страхотни са снимките, Бетъни е страшна сладурана както винаги. Относно лицето на Джеймс...на мен и така ми харесва, все пак не може пък всичко да е тип-топ.
Devil^Rose^^
Е те ония снимки бяха ..... от тежък период изглежда, но тези тук са си много добри даже happy.gif
10x Ralna wink.gif
zlat
Е те ония снимки бяха ..... от тежък период изглежда, но тези тук са си много добри даже

Определено е така... доста му се е пооправило личицето ...
rainbow`eyes
Между другото, какво стана с оная идея за клипчетата? на мен ми хареса.... отказахте ли се?
slipped^
QUOTE(Summer @ Feb 19 2006, 09:28 PM) *

Страхотни са снимките, Бетъни е страшна сладурана както винаги. Относно лицето на Джеймс...на мен и така ми харесва, все пак не може пък всичко да е тип-топ.

съгласна съм
абе Джеймс си е сладур отвсякъде happy.gif
пък и няма хора без недостатъци
А Маут е голям сладур на тия снимки , много ме кефи хаха biggrin2.gif
Бетъни също си е много готинка , както винаги smile.gif

10х за снимките smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.