Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Big Bang Theory (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FaLLOuTbOy
The Big Bang Theory

Актъорски състав:

- Jim Parsons в ролята на Шелдън

- Johnny Galecki в ролята на Леонард

- Kaley Cuoco в ролята на Пени

Резюме: Запознайте се с двама умници, които имат още много да учат. Леонард и Шелдън могат да ви кажат всичко за квантовата физика, но нямат ни най-малка представа как се разговаря с една жена. Новата и красива тяхна съседка ще ги научи на някои неща в новия комедиен сериал, който започна да се излъчва тази есен.

Това е комедия, която се излъчва по CBS всеки понеделник, тоест е по торентите всеки вторник. Субтитри - има, благодарение на Е-Tle и subs.sab.bz В момента върви 1ви сезон като са излъчени 9 епизода, всеки от които го има в Замунда. Режисъор е Чък Лори. Рейтингът е приличен и достатъчен за сериала да се задържи на малкия екран. smile.gif

Download: Сезон 1 @ Zamunda.NET (+субтитри)

Лично мнение: Една страхотна свежа комедия, която си заслужава да се гледа. Няма да останете разочаровани. smile.gif
The_Man_Of_Steel
Охоо, Кели Куоко, може да го гледам заради любимката ми от Чародейките... ей, мен, поправи описанието или по-точно името на Кели wink.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 22 2008, 21:18) *
Охоо, Кели Куоко, може да го гледам заради любимката ми от Чародейките... ей, мен, поправи описанието или по-точно името на Кели wink.gif

Хубаво, че ми каза, не го бях забелязал. Сега ще го оправя. Иначе Кели Куоко е доста талантлива актриса, гледам я с удоволствие. smile.gif
jagblade
Много сладурски сериал следя го от както излезе biggrin2.gif
Titan
Сериалчето е мнооого добро! Много смях и забавление. smile.gif Аз го следя, тъкмо днес почвам 14-ти еп. smile.gif
nelito0o0
Изгледах го за няколко дни biggrin2.gif biggrin2.gif Суууууупер забавен сериал.. много смях 18.gif много емоциии.. заслужава сиии !!! happy.gif 4.gif 3.gif 10.gif 15.gif 15.gif rolleyes.gif blush.gif blush.gif
FrAgMaKeR
И аз го изгледах за няколко дни, наистина много забавен сериал. smile.gif Скоро не бях срещал нещо, което да ме разсмее така. smile.gif

Ето и целият първи сезон със субтитри в замунда - Сезон 1 @ Zamunda.NET
Bellatrix
Кога ще има втори сезон? biggrin2.gif
Шелдън просто цепи мрака отвсякъде! Така яко ги нарежда всичките с егоизма си, че направо... happy.gif

P.S. Защо в резюмето са пропуснати Хауърд и Раджеш? shocking.gif Недейте така, велики образи са, особено индиецът. biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Цитат(Bellatrix @ Jun 13 2008, 13:26) *
P.S. Защо в резюмето са пропуснати Хауърд и Раджеш? shocking.gif Недейте така, велики образи са, особено индиецът. biggrin2.gif

Велики образи са да.. особено когато Раджеш пийне малко, става съвсем друг човек. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.