Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Vexille
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
ViruZzZ

Заглавие:Vexille - 2077 Japan National Isolation
Оригинално заглавие: Vexille - 2077 Nippon Sakoku
Тип: Movie
Дата на излизане: 18.08.2007
Жанр:Екшън, Фантастика
Рейтинг: 6,59 от 10
Download: Part 1 Part 2
Субтитри: Субс by subs.sab.bz
Трейлър: 1 2

Действието се развива 10 години след отделянето на Япония от обединените наций. Япония се оттеглила в изолация и поради ултра-магнитното поле, което заграждало страната никой не можел да види какво става с нея нито пък жителите да излезат извън нея.
През тези 10 години технологията напреднала много и роботите вече били заплаха за хората, но заради магнетното поле всички преговори били отхвърлени.Когато Япония взима всичко в нейни ръце и се подготва за битка с роботите, САЩ изпраща специален отряд воден от командирката Вексел, наречен "МЕЧ" .

Official Site
smallville_f
Хареса ми, ама... не ми хареса mrgreen[1].gif Смисъл ... имаше си и хубавите и лошите страни... Започвам с лошите:
1. Лично на мен анимацията ми се стори дървена и ръбата, макар че всичко изглеждаше добре конструирано и нито една фигура на екрана не стоеше излишна...
2. Героите не бяха добре развити, не ни показаха достатъчно от миналото на Вексил и Мария, за да разберем мотивите за действията им. Освен това бяха въведени множество персонажи, в последствие игнорирани и недоразвити..
3. Дупки в сценария xD Нереално представени ситуации.. Какво като е 2077г. Накрая хеликоптерът се взриви пред Вексил, ударната вълна, огънят и отломките я пометоха, а тя оцеля... Както и да е...
4. Не бяха дали добра причина защо Япония се е изолирала толкова брутално. Надали е само неодобрението на UN dry.gif Пък и така се лишава в огромна степен от търговските си взаимоотношения.. Абе изобщо - тъмна Индия са ми тука нещата...

Добрите страни:
1. Червеите тип "Дюн" много ме израдваха.
2. Екшънът беше горе долу на ниво =]
3. Саундът си заслужава.
Не бих го препоръчала горещо, но филмът не е лош. За един-два пъти гледане става smile.gif Както казах - хареса ми, ама не ми хареса... и все пак ми хареса biggrin.gif

П.С. Вексил не е водачка на отряда. Тя е просто част от него. dry.gif
galdoka
Амииии... гледах го преди около месец някъде. Ако трябва да бъда честна не ми хареса особено с две думи не го препоръчвам горещо! Естествено има и хубави моменти, но и пропуските са доста.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.