Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The L Word
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3, 4
Jordan
The L Word

cast graphic by Jordan
"Girls in tight dresses
Who drag with mustaches
Chicks drivin' fast
Ingenues with long lashes
Women who long, love, lust
Women who give
This is the way
It's the way that we live

Talking, laughing, loving, breathing,
fighting, fucking, crying, drinking,
riding, winning, losing, cheating,
kissing, thinking, dreaming.

This is the way
And love"
Така би започвал всеки епизод на The L Word, ако решите да се впуснете в едно незабравимо изживяване, изпълнено с много красиви жени, горещи сцени и още много неща, които със сигурност не сте виждали на много други места.
"The L Word" проследява живота на група приятелки- лесбийки, които живеят в Лос Анжелис. Действието започва когато една от главните героини, Джени (Mia Kirshner), наскоро завършила университета в Чикаго, се мести в ЛА, за да живее с приятеля си Тим (Eric Mabius) и да се фокусира към професионална писателска кариера. Животът на Джени се преобръща наопаки, когато отива но парти, чийто домакини са съседките им Бет (Jennifer Beals) и Тина (Лоръл Hollomon), двойка, която след седем годишно съжителство предприема стъпки към отглеждане на дете. Кратка среща на партито с Марина (Karina Lombard), собственичка на местното кафене, неочаквано тласка Джени в един нов свят и я кара да се замисли за собствената си сексуална ориентация. Другите приятелки на Бет и Тина са Дейна (Erin Daniels), професионална тенисистка, Алис (Leisha Hailey), писател в списание, Шейн (Katherine Moenning), фризьорка, която никога не се задържа много време с една жена и Кит (Pam Grier), полу-сестра на Бет, която се бори с алкохолизма.

Действието в сериала се върти главно около гореспоменатите персонажи, но по време на сезоните се срещат и още някой доста известни акриси като например Елън Дедженеръс и Сибил Шепърд, както и небезизвестният актьор Ерик Мабиъс(Грозната Бети).

"The L Word" далеч надхвърля стереотипната концепция за хомо-ориентиран сериал и обхваща множество теми от реалния живот. Именно с това си качество бързо натрупва огромна аудитория и става най-рейтинговият сериал на Showtime. До момента са излъчени 5 сезона. Шести сезон, който ще се излъчи през януари 2009 година ще бъде и последен за сериала. По думи на създателката му осемте епизода на последният сезон ще приключат историята на "The L Word".

Поради гореспоменатите причини сериалът далеч не се гледа само от хомосексуални жени, а и се превръща в един от фаворитите на всички куиър хора по света. Поради факта, че историята не е поставена в рамки, случките са интересни и забавни, героите са цветущи и разнообрани, "The L Word" става любим и на много хетеросексуални.
  • Създател:Ilene Chaiken
  • Жанрове: Drama, Comedy, Lesbian interest, Lesbian culture
  • Начало на серила- 2004г.
  • Сезони до момента- 5
  • Официалният сайт на сериала в Showtime
  • TheLWordOnline- най-големият фен сайт
  • The L Word в IMDB
download:
всички сезони в Mininova
1 сезон@замунда
2 сезон@замунда
3 сезон@замунда
4 сезон@замунда

сезон 5@замунда
1еп/ 2еп/ 3еп/ 4еп/ 5еп/ 6еп/ 7еп/ 8еп/ 9еп/ 10еп/ 11еп/ 12еп season Finale

Поради "специфичната" насоченост на сериала моля без излишни коментари, възмущения и тн. Форума е за хората, които се интересуват от него, а не за хората които нямат какво да кажат, но все пак драскат. Съобразявайте се с останалите и спазвайте добрия тон. Излишните мнения- разбира се ще бъдат любезно премахване.
SilentShout
OHHH YESSSS worthy.gif
Най-сетне една добра причина да се регна mrgreen[1].gif
Няма да обяснявам за какво иде реч в сериала, защото Jordan достатъчно много е подал като спойлерче. Това, което мога да добавя към вече казаното е, че сериалът определено надхвърля рамките на някакъв си лесбо сериал дето има готини мацки дето се натискат постоянно. The L Word е преди всичко историята на група жени, които се борят с трудностите в живота, които са още по-големи поради простата причини, че те са лесбийки или бисексуални. Но заради вникне човек в проблемите им не е нужно да е gay, а просто да гледа и да се поставя сам себе си в подобни ситуации.

Айде,стига толкоз, да има за после още biggrin2.gif
Jordan
biggrin2.gif определено в него има от всичко. Ако повече от вас си мислят, че това са някви настървени лесбийки, които се таковат всяка минута- не. Има го и това, но действието не е съсредоточено върху секса. Нещата задълбават в познатите ни теми от живота. Любов, раздели, отглеждането на деца, интригите, лудоста на някой от героите, са нещата, с които се сблъсква зрителя на този сериал.
Видях, че има интерес в Замунда, за това реших, че може и да се спретне една дискусия и тук. Съмнява ме да има голям интерес, тъй като тук форумците са по-малки, но се надявам да има някои, които са обърнали внимание. Има какво да се види.
За съжаление сериала приключва догодина. Адски съжалявам, защото TLW си е като наркотик. Още повече, че сезоните са по 10ина епизода, и никога не стигат. Дано от Шоутайм се поразмислят малко и да пуснат още малко серии след догодина blush.gif
SilentShout
Съмнява ме от Шоутайм да се смилят, но все пак няма да сбъркат , ако по някакъв начин продължат тази тематика. Не сбъркаха нито с Queer as Folk, нито с The L Word, дори може да се каже, че тези сериали надминаха и най-смелите очаквания на телевизията и достигнаха култов статус.
Впрочем секс има и то не малко, но все пак секс има навсякъде и нямам как в един такъв сериал да няма секс сцени. Това, което ми харесва е, че дори при секс сцените се търси финеса, а не просташкото ръгане и смучкане 18.gif Може би заради секс сцените и натурализма на някои неща не бих препоръчал сериала на непълнолетни, но те са се нагледали на какво ли, така че едва ли нещо вече може да ги изненада.
Впрочем, знаеш ли, вярвам, че мнозина биха гледали такъв сериал, ако ще и с крайчеца на едното си око, но не биха си признали, за да не ги заклеймят като лесбийки или гейове, което е изключително тъпо. Все пак това е за забавление и да си извлечеш разни поуки от ситуацията, а не частно училище по лесбосване. wink.gif
bingoboy
за съжаление все още да си хомосексуален е клеймо... иначе филмчето е SUPER! TiBETTE FOREVER! worthy.gif
Jordan
да, за съжаление.
иначе и аз ааадски се кефя на Тибетките и се радвам, че отношенията им започнаха да се оправят. Макар да има наранени. Беше ясно, че нещата рано или късно ще стигнат до тук blush.gif
Mongose
Привет на всички!

Jordan много благодаря за темата. Всъщност има един мноог хубав сайт www.l-word.com който за мен лично е най-добрия фен сайт на сериала. Там можете да намерите форуми, където най-лудите фенове денонощно се оплакват относно Бет и Тина, колко малко епизоди има, кой какво направил и т.н. На мен лично ми е забавно да ги чета, особено в темата със спойлерите за 5-ти сезон има големи образи, най-вече пристрастени фенове на Бет и Тина като мен biggrin.gif
Дори преди 2 седмици сложиха детайлен спойлер на последния епизод ... и аз го прочетох, за което сега малко съжалявам. Другото интересно което можете да намерите там е така нар. Fan fiction (Fanfic)
Направо бях изумена какво количество кратки и не толкова кратки истории (най-вече за Бет и Тина но и за останалите) са се изписали досега. Някой са доста добри, други за нищо не стават разбира се, но това говори доста за значимостта на този сериал и за силата с която въздейства на хората. Аз си мисля, че на доста хетеро хора може доста да им обърне представите (аз съм пример за това) и най-малкото да ги накара да съблекат стереотипите и предразсъдъците. Някак ти се променя мирогледа доста фундаментално smile.gif

Хайде чакаме 12 епизод, а от там нататък можем да си обсъждаме на воля!

Mongose

ThePinkDuck
Ааааа браво. Това е един невероятен сериал. Незнам какво да допълня след страхотните ви постове. Всичко в сериала е истинско и много забавно, драматично и объркано. Мадамите просто са убийствени, а отношението им към живота... ако можеше да има повече свободолюбиво мислещи хора. За жалост дървени философи винаги е имало и ще има. И все пак филма си заслужава всяка секунда, ако ви се гледа нещо оригинално, свежо, драматично на моменти и със супер диалози - това е то. mrgreen[1].gif
desitas
Здарейте, как само се радвам за този форум, чета коментарите в замундата, и определено много се забавлявам.
Радвам се че има толкова фенове на този сериал, защото и аз съм един от тях. Май малко се пристрастих към него че незнам blush.gif
Хайде до скоро, че имам малко работа сега.
Много усмивки на всички фенове. 4.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
netlog
Здравейте фенове на The L Word . Чудесно е,че има място,където всички ние можем да обсъждаме сериала . Аз съвсем случайно попаднах на него,но когато видях,че участва Jennifer Beals това съвсем събуди любопитството ми. Тя е наистина страхотна актриса и аз винаги съм я харесвала. Спокойно мога да кажа,че ме грабна още с ролята си във Флашданс. А колкото до L Word - страхотен сериал,който за съжаление в България малък процент хора са го гледали. Не съм предполагала,че ще стана такава фенка на сериала и с нетърпение ще чакам всеки следващ епизод. Благодаря на хората ,които направиха това ,всички ние да можем да му се насладим и на тези предоставили ни субтитрите.
bingoboy
да, жалко че едва ли ще се намери телевизия, която да го пусне. по едно време имаше идеи за нова тв, обаче нищо не стана. адски интересно ще ми бъде как ще се приеме от масовия зрител rolleyes.gif
BoraTora
Цитат(Mr. Winchester @ Mar 20 2008, 19:22) *
кво е това, lesbian interes, междудругото кажете моля тва за кво се разправя за лезби ли ? ако може по кратко че тва горе не ми се чете wink.gif

Цитат(BoraTora @ Mar 20 2008, 20:01) *
Цитат(Mr. Winchester @ Mar 20 2008, 19:22) *
кво е това, lesbian interes, междудругото кажете моля тва за кво се разправя за лезби ли ? ако може по кратко че тва горе не ми се чете wink.gif

Какво е за теб лезби? Не мисля, че се изрази подходящо......останалото без коментар

Сериала е страхотен, фенка съм му rolleyes.gif
Jordan
Благодаря на всички, които се зарадваха за положения вурху темата труд. Това е идеята на цялата история в крайна сметка.
Mongose, не бях гледал тоя сайт, но ще разцъкам тая вечер. Но все пак, нали и ние- българските фенове трябва да допринесем за разпространението на сериала. Нека си имаме едно БГ място в интернет пространството. Надявам се да стане добра дискусия.
Колкото до Огата- не те карам да гледаш сериала, нито да гледаш актрисите му. Нито съм твърдял пък, че Пам Гриър, Роус Ролинс и Даниела Сий са красавици. Айлийн Чайкин пък не е актриса. Но виж- ако кажеш, че Дженифър Бийлс, Миа Киршнер или Рейчъл Шели приличат на травестити- бих се замислил много дали някога ще си намериш красиви приятелки. Както и да е.
мистър Уинчестър- за теб пък нищо не мога да направя по въпроса. Като не ти се чете, това си е лично твой проблем. wink.gif
Jordan
междудругото смятате ли, ч в следващия епизод Бет и Тина ще възобновят отношенията си?
Ако оставят това за следващия сезон, че се обедя. Би било жестоко от страна на сценаристите.
sugababes
Здравейте и от мен smile.gif
Сериала е страхотен!Обожавам го worthy.gif
Mongose
Ами аз мога да ви кажа какво се случва точно с тях ама няма
tongue.gif
Ако някой е супер нетърпелив да пише ЛС и ще му/й обясня smile.gif

Само дето не цвилят? Хахахахаххахахахаххах - и трите актриси са страшно красиви, просто изглежда не са твой тип, особено ако харесваш безхарактерна скучна красота като тази на Камерън Диаз ... кукла барби .... повръща ми се от такива вече ... с извинение
Jordan
нека не се караме blush.gif
колкото до Тибетките, те ще са си Тибетки до края на сериала, няма как да е. щом са в процес на събиране и след връзката на Бет с Джоди, значи ще просъщестуват. пък и не може да няма една постоянна двойка в сериала. в повечето е така. иначе ще оставят милиони фенове разочаровани.
въпреки, че аз бях фен и на връзката на Бет с Джоди. Но някак си, с Тина са си създадени, за да бъдат заедно.
Ужасно гадни бяха предните два епизоди. Драмата на Джоди, това, че трябваше да приеме истината за връзката си с Бет...ужасно гадно. Възхищавах се на Дженифър колко невероятно може да пресъздаде един такъв образ. невероятна актриса е. worthy.gif
DUST
Цитат(Mongose @ Mar 21 2008, 01:40) *
Ами аз мога да ви кажа какво се случва точно с тях ама няма
tongue.gif
Ако някой е супер нетърпелив да пише ЛС и ще му/й обясня smile.gif

Само дето не цвилят? Хахахахаххахахахаххах - и трите актриси са страшно красиви, просто изглежда не са твой тип, особено ако харесваш безхарактерна скучна красота като тази на Камерън Диаз ... кукла барби .... повръща ми се от такива вече ... с извинение

MONGOZE. аз съм супер
нетърпелив !Разкажи

SilentShout
Цитат(Jordan @ Mar 21 2008, 02:14) *
нека не се караме blush.gif
колкото до Тибетките, те ще са си Тибетки до края на сериала, няма как да е. щом са в процес на събиране и след връзката на Бет с Джоди, значи ще просъщестуват. пък и не може да няма една постоянна двойка в сериала. в повечето е така. иначе ще оставят милиони фенове разочаровани.
въпреки, че аз бях фен и на връзката на Бет с Джоди. Но някак си, с Тина са си създадени, за да бъдат заедно.
Ужасно гадни бяха предните два епизоди. Драмата на Джоди, това, че трябваше да приеме истината за връзката си с Бет...ужасно гадно. Възхищавах се на Дженифър колко невероятно може да пресъздаде един такъв образ. невероятна актриса е. worthy.gif

Гадно-мадно, но си беше ясно, че на Бет рано или късно ще й омекнат капачките и тя ще се върне при Тина, въпреки, че няма никаква гаранция , че ще останат докрай (припомням края на КаФ dry.gif ). Но аз лично предпочитам да остана в невидение за тяхната съдба , за да видя сам какво е решила Айлин за тях двечките. Пък и да не забравяме, че те не са единствените, на които трябва да им се разрешат съдбините 10.gif
eli i bubole4eto
Леле ллелеле smile.gif Браво много се радвам , че всички вие сте тук !!!
А относно пича които харесва Камерън Диаз ... нямам думи : извинявайте , че на ТИ ама просто нямаш право
гледал ли си филма поне малко confused.gif
Jordan
за пореден път казвам да не се обръща внимание на подобни изказвания.

Цитат(eli i bubole4eto @ Mar 21 2008, 12:18) *
Леле ллелеле smile.gif Браво много се радвам , че всички вие сте тук !!!

ми дано да стане нещо хубаво от това събиране.
ev1lg1rl
Здравейте и от мен smile.gif Първо искам да поздравя човека който даде идеята за форума.То и без това само той ще ни остане след края на този сезон, и след следващия 6 който ще излезе чаааааааак 2009.Както и да е. smile.gif Ама нещо все си мисля че на Бет и Тина май няма да им провърви много...дано си остане само лошо чуство защото наистина много ги харесвам като двойка.Толкова много преживяха горкичките, дано се съберат за постоянно !! wink.gif
Jordan
Би било жестоко да не бъдат заедно. Може да не е тоя сезон, но другия трябва.
Също така си мисля, че освен тях ще има и поне още една двойка, може би Джени или пък Шейн, за която малко ме съмнява. dry.gif
bingoboy
Шейн и Кармен бяха страшно сладки! Дочух , че миньончето щяло да се завърно и това е супер, щото двете заедно са много свежи и супер секси! Само Кармен може да укроти Шейн!
ev1lg1rl
Е за Джени и Шейн незнам, но за Бет и Тина съм напълно съгласна с теб Jordan smile.gif На мен пък ми е интересно какво ще стане също така с Алис и Таша...в 11 епизод определено имаше искри между Алис, и оная ... дето им гостува във шоуто smile.gif Забравих и името biggrin.gif
Jordan
мда, бях споменал за Кармен в коментарите на Замунда. Надявам се ролята й да не е епизодична, защото наистина имаше място в сериала.
Колкото до Таша и Алис мисля, че тях не трябва да ги пипат много много. Харесва ми това, че си подхождат и същевременно с това са много различни- и като външност и като характери.
Надявам се да се развия образа на Макс също така, прекалено малко внимание му отделиха И в този сезон, а има потенциал като образ. blush.gif
netlog
Мисля,че както има някава магия между Бет и Тина,такава имаше и между Шейн и Кармен. Точно Кармен беше човека по когото Шейн си падна,но нали не е по сериозните връзки - на финала се уплаши и прецака всичко. Ако Кармен се появи,надявам се двете пак да се съберат. Естествено едната трябва да преодолее страха си от обвързване,а другата да преглътне болката (много е кофти да те зарежат пред олтара) . Дано да имат бъдеще заедно inlove.gif
CaMoTHaTA
Здравейте на всички и от мен smile.gif

Фенка съм на сериалчето още от самото му начало ... И аз наистина незнам как ще приемем края и на 6-ти сезон sad.gif Колкото до Кармен и Шейн, малко ме съмнява че ще се съберат отново. В смисъл такъв, Кармен няма да се реши отново да бъде изоставена от Шейн или пък съмнява ме Шейн да се задържи с който и да било за дълго време. За 5 сезона може би вече всички сме разбрали, че Шейн живее за мига и наистина не може дълго да бъде с един човек. Колкото то Бет и Тина, те наистина трябва да се съберат. Тяхната врзка е много истинска и колкото и проблеми да имат, трябва да ги решават заедно smile.gif Май много се разприказвах...хаха Иначе форумчето е страшно и ще ни крепи до някъде като свърши любимото ни сериалче ;(
p!nkRulzzz
Здравейте и от мен:) Знам, че съм нова в писанията ви, но ми повярвайте, че винаги ви следя коментарчетата в замундата и даже докато ми се тегли поредната серия на любимия ми сериал чета вашите впечатления и горе-долу разбира ко да очаквам от епизода.smile.gif много се радвам, че има място, където може свободно да се говори за този сериал, защото още като го намерих с никой не можех да споделям впчатленията си и ми беше много тъпо*blush*ноо това се промени, зарибих и някоя и друга приятелка с него:) таа само исках да кажа, че от първите сезони мн ми хареса двойката SHANE + CARMEN- супер си бяха.!!! жалко, че така се развиха нещата. а от новите сезони ми харесват много като двойка...като че ли най-вече Алис и Таша- много са сладурски. аии, от мен час за сега и поздрави на всички фенове.Супер сте THE L WORD IS THE BEST!!!
Jordan
добре дошли на всички новобранци, надявам се да се позадържите наоколо, че да има за какво да си говорим biggrin2.gif
Значи, аз съм на мнение, че щом Кармен се връща то ще има някаква причина. Струва мисе, че пак ще се случи нещо между нея и Шейн, струва ми се, че върлия противник на моногамията Шейн ще стане малко по-улегнала. Вече провали предната си връзка заради немоногамията си, ако е останало някакво чувство към Кармен мисля, че ще се опита да направи нещо по въпроса.
Ако някой все пак е гледал небезизвестния сериал Queer as Folk там имаше един Браян- та въпросният беше точно като Шейн- "I don't do boyfriends", казваше той, и така докато не срещна човека, който му влезе под кожата. Та ми се струва, че и тук ще направят нещо в тази насока.
FunnyLady
такааааам!Време е и аз да се изкажа! biggrin2.gif Като гледам аз съм една от тея дето пишат мънинко в замундата сравнение със Саласар особено-пълни ми душата worthy.gif!Гледам ,че както и в замундата така и тук най-обсъждани са Бет и Тина.Да си призная честно Тина никога не ми е харесвала както и Джени всъщност ма тва е друга тема,обаче в 5 сезон нещо взе да се окопитва и тя и да признае на самата себе си че не може да живее без Бет ,колкото жени и мъже да смени.а за Бет кво да кажа просто?!Онзи "мелез" както тя сама си се определя,който всъщност като се замисля е най-силния персонаж в сериала,макар че любимка ми е Шейн ама нещо напоследък се излага!Та с 2 думи Бет е номер едно и силно се надявам с Тина да се съберат че вече тая гоненица не им е по силите! 2083[1].gif
Jordan
О, да! Определено Бет е номер едно, въпреки, че не е толкова цветущ образ като Шейн или Джени например. Харесвам това у нея, че е адски нежна и може да ми разтопи сърцето само с един поглед или усмивка. Харесва ми и като характер, колкото и да я обвиняваха и тя самата даже да се обвинява за мен си остава невероятен човек. Кофти ми беше когато се разделяха с Тина, кофти ми е и сега когато се разделят с Джоди. Хем искам пак Тибет, хем пък ми бяха хубави с Джоди. Но пък с Тина имат голяма връзка, те се разбират само с поглед, допълват се идеално, имат и една невероятна дъжеричка, която заслужава Мама 1 и Мама 2 да бъдет заедно. Любовта им е красива, и наистина си заслужава донякъде Джоди да бъде жертвата в нейно име. Кофти стана така, че нещата при Джоди се задълбочиха много апък Бет пак започна да осъзнава нещо подтискано толкова време, ама това е живота- случват се такива неща.
Някак ми се иска и в следващия сезон да се насладим на прекрасната Марлий Матлин, но ми се струва, че тя вече би станала излишна, като се има предвид, че нейната роля в историята на The L Word беше само връзката й Бет. blush.gif
DUST
Спомняте ли си ,

сцената при адвокатите ....,
малко приди БЕТ да си блъсне колата на светофара и да
зададе въпроса на потърпевшия :
,,Защо си мислиш ,че не си П Л А Щ А М....?!,,-

За какво ,, омекване на капачките става дума,,/ confused.gif?/ -

сАМО ЧОВЕК като БЕТ - влюбен и обичащ до дъното на ДУШАТА си

може в отчаянието на ЗАГУБАТА си да падне пред ТИНА

на колене -

...напълно ама напълно наясно каква пропаст може да...
. ... направо зейва помежду им ...
и няма ...
и не може да има ...
връщане назад!!!
,,Моля те Тина нека оправим ...
==* We can fix it !!!! We can FIX it !!!!* ==..
... Н Е Щ А Т А... Ние не сме такива!

Тази Дженифър ,как попива и излъчва тази РОЛЯ -ролята на БЕТ ПОРТЪР
невероятна е ..и определено ние феновете на сериала го чувстваме
и мислено й даваме в с и ч к и престижни артистични НАГРАДИ на света !!!
Радвам се ,
че съм тук с вас в този тракер...
и ще мога да ви Ч Е Т А ,да коментирам и да споделям с вас !!!

MONGOSE,

Моля те .....
не , ...У М О Л Я В А М те...
прати ми всички материали които прециниш
относно ТиБетките - и на Японски да са ще си ги преведа,

защото те ще са Храна - потребна и за душата и за ума !!!
Е,...определено предпочитам да са на Английски
Удоволствието беше изцяло МОЕ !!!
CaMoTHaTA
Здеавете отново smile.gif

Интересно ми е,че се говори толкова усилено за ТиБетките, обаче има и доста други интересни персонажи в любимото ни сериалче. Много ги харесвам и двете, страхотна двойка са... В същото време ненавиждам Дженифър Шектър... Много мизерии направи откакто се появи в сериала ... Инче напоследък що годе показва, че и тя може да бъде нежна / във връзката и с Ники /. Алис също е много сладка, като изключим, че понякога се изпуска доста не на място и проваля всичко... Е толкова от мен за сега. Ако сте съгласни с мен да обсъждаме и другите персонажи в сериалчето, пишете smile.gif
Jordan
Разбира се, че сме съгласни, иска ли питане.
На мен обче Джени Шектър ми е сред любимите персонажи- много е луда, даже на моменти се чудя дали няма и психични отклонения, но е адски забавна. Не мога да си представя сериала без нея. И в тази лудост има толкова забавни неща. Примерно най-скорошния пример- когато се запознаваха с Адел, тогава беше смях на макс. biggrin2.gif
И в самото й излъчване има нещо толкова лудо и забавно, и в същото време от нея лъха един такъв творчески дух.
примерно на ей тая снимка долу- уникална е.мога да се хиля само като я гледам
bingoboy
Здравeйте! Първо една молбичка: като ви падне нещичко на английски и го преведете, споделете го с приятели - Моля! rolleyes.gif особено с по-неуките си приятели , демек тия дето не разбираме чак толкова великия Шекспиров език. А пък за обсъждането на други двойки - разбира се , че то ако си говорим само за Бет и Тина , форумчето няма да се казва " The l word" ами " TiBette" , та ако някой случайно не е разбрал : http://www.tibette.com/ това е най-добрия засега според мене сайт за култовата двойка, а тук : http://www.thelword.ru/5_music.html има малко музичка ( понеже някой питаше пак за линка) в сайта на " братушките".
Жалко за Джоди, но както каза Мелвин (бащата на " мелеза", когото обожавам worthy.gif - dean Porter) щастието на един се гради върху нещастието на друг.Бет е " кръшкачка" , обаче с Тина просто са родени една за друга. Колкото до JB и LH те направо са велики, не знам кой е правил кастинга, обаче е улучил 10-ката! Пасват си отвсякъде! Направо съпрузите им трябва да се притесняват, особено на LH biggrin2.gif ! Майтап! Страхотни артистки са! Жалко, че ограничен брой зрители ще го проумеят, защото масовата предубеденост към сексуалната ориентация на филма ще намали аудиторията му, дори да го пуснат в BG.
Mongose
Да www.tibette.com си е класика. Аз бях слушала един подкаст с JB и Ilene Chaiken където обясняваха как е минал кастинга и как продуцентите само като са видели Laurel Holloman и JB как си говорят само, просто се запознават, и са казали край! Това е tongue.gif Само дето Laurel е трябвало да си боядиса косата руса за да са в по-голям контраст. А ДЖенифър е била първата актриса избрана за роля в сериала и даже е имала избор да играе Бет или ТИна biggrin.gif представяте ли си Дженифър като Тина? Аз не. Според мен 6 сезон ще е много мил особено като стане въпрос за Тибет. Ще бъдат заедно 100% ... иначе никой няма да гледа сериала защото феновете вече ще линчуват Ilene, толкова са сърдити че трябваще да чакат 3 сезона за Тибет отново заедно, ако сега ги разделят пак сериалът ще си изгуби едно 30% от аудиторията така че не се притеснявайте, заедно ще са най-малкото заради райтингите, а най-вече защото "they belong together" tongue.gif

bingoboy
Цитат
хахаха...Бет да бъде Тина...това е някак си невъзможно....ама е готино да си го представиш biggrin2.gif Бет е някак си властна и държи нещата под контрол , а Тина е душица, ама е адски секси като се ядоса rolleyes.gif . много ме кефи , особено като вземе да се заканва ( когато БЕт отвлече детето и всички се бяха събрали да й звънят по телефона ) това ми е един от любимите моменти с Тина. rolleyes.gif
Zimbabve
Здравейте и от мен! Радвам се за темата и благодаря, че я направихте! Сега за героите...

Виждам, че повечето от тук сте фенове на двойката - Бет и Тина. Аз, да си призная, не им симпатизирам като характери, вълнува ме историята им и наистина ще е хубаво да останат заедно, но някак не ме пленяват като двойка. И по - специално не харесвам Тина. Героинята и ми е малко лековата и неориентирана, пък и вида и ми напомня нещо такова... сега да не ме убиете biggrin2.gif След изневярата на Бет започна да води тотално объркано съществуване. Връзката и с... хм.. мъжа как се казваше, май нещо с "Х" беше насилствена и то от нейна страна! Сама искаше д аси наложи д аго хареса, да го заобича, защото така би било добре! Последните епизоди преди сватбата на Шейн с Кармен, сериозно ми лазеше по нервите! Стигна дори до там да приеме идеята, че детето и ще има по - добър живот в новото и семейство, само защото има мъж до себе си и всичко изглежда прекалено идилично! Връзката и с Хелена също беше лишена от всякакво чувство, освен от сексуално такова! Захвана се с доста неща и както и сега с работата си в киното, вършеше ги малко хаотично. Като цяло я смятам за малко безлична и безхарактерна - съгласна буква!

Бет... тя още от самото начало на сериала е подразни с манията си да налага собственото си мнение и да го смята за единственото правилно. И честно казано, единствено с Джоди успя да преодолее донякъде тази си мания. Дано ако се съберат с Тина не се върне пак в началото. Другото. Тук сигурноизобщо няма да се съгласите, предвид коментарите, които изчетох, но аз да си кажа smile.gif Еротичните сцени в сериала са перфектно направени (леле, как обичам тази с Алис и Папи!!!!), НО за мен най - изкуствено и някак сковано в тях се представя Бет! Някак, дори и в целувките и.. не знам, просто не си личи, че и харесва. А в самите сексуални сцени, де да знам, изкуствено ми стои! Някак, адски принудено, безчувствено, престорено... това сие лично мнение!!!

Сега за любимката ми - Шейн! За мен това е най - богатия персонаж в сериала. Страшно много емоционалност, изразена във всякакви форми! Въпреки полигамията си и страха си от връзки, крие страшно нежност и любов. Въпреки несериозното си и вятърничево поведение, полагаше страшно много грижи за брат си, докато беше при нея. Състрадателна е, умее да пази тайна (не като Алис, хахахахахах), може да се разчита на нея! Пък и е страхотно чаровна, особено като се усмихне или като се изненада силно от нещо. Между другото, не знам защо, но още като заживяха с Джени имах усещането, че поне ще преспят ако не друго! Определено постъпи безумно гадно, коварно и неправилно с Кармен! Това беше ужасно жестоко, но въпреки това страшно я харесвам!

А за Джени... ами какво да кажа - психо от началото до края, хахахаха:))) То не се ряза, то не бяха забивки И с мъже, сега сме велики и изтънчени и сме режисьор.... Имало е моменти, в които ме е дразнила, но като цяло нямам против. И тя, колкото и натрапчива понякога, е доста силен и разнообразен персонаж! А тази Адел... като я видя ми изглежда на някаква сектантка! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Чудя се как не е спретнала някой спиритичен сеанс досега! Лудостта и искрено ме забавлява!!! Алис също ми е адски симпатична! Честно казано, аз най - много харесвам първите 3 сезона. Дейна ми беше много сладка и много съжалявам, че почина. Изобщо първите епизоди са ми страшно мили... това е засега, занапред ще пиша още smile.gif
The_Man_Of_Steel
м, да хареса ми сериала,но му липсва само едно искам да гледам и нормални хора как се *сексват* smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 22 2008, 16:30) *
м, да хареса ми сериала,но му липсва само едно искам да гледам и нормални хора как се *сексват* smile.gif

Ти къде из сериала видя нещо ненормално? Всички герои са си съвсем наред. Аз ли нещо съм пропуснала... blink.gif
Jordan
Цитат(Mongose @ Mar 22 2008, 14:44) *
Laurel е трябвало да си боядиса косата руса за да са в по-голям контраст.

гледай ти, какви неща се научават. Не знаех, че Лаурел е била брюнетка unsure.gif

Цитат(bingoboy @ Mar 22 2008, 14:49) *
а Тина е душица, ама е адски секси като се ядоса rolleyes.gif . много ме кефи , особено като вземе да се заканва

ООо, да, не мога да съм по-съгласен просто! Мен адски ме дивее като започне да се нерви на Джени и Ники и техните действия. На моменти имам чувството, че й идва да хване нещо и да ги изстреля и двете biggrin2.gif
Цитат(bingoboy @ Mar 22 2008, 14:49) *
Жалко, че ограничен брой зрители ще го проумеят, защото масовата предубеденост към сексуалната ориентация на филма ще намали аудиторията му, дори да го пуснат в BG.

а, де!иди та разправяй.
Цитат(Zimbabve @ Mar 22 2008, 14:50) *
Еротичните сцени в сериала са перфектно направени (леле, как обичам тази с Алис и Папи!!!!), НО за мен най - изкуствено и някак сковано в тях се представя Бет! Някак, дори и в целувките и.. не знам, просто не си личи, че и харесва. А в самите сексуални сцени, де да знам, изкуствено ми стои! Някак, адски принудено, безчувствено, престорено... това сие лично мнение!!!

shocking.gif Еее, де, все едно кол ми заби в сърцето Аз пък на точно тези сцени изпадам в масивен душевен оргазъм и после с дни не мога да спра с възхищенията си колко прекрасна е Бет/Дженифър/ blush.gif

Сега за любимката ми - Шейн! За мен това е най - богатия персонаж в сериала. Страшно много емоционалност, изразена във всякакви форми!

тук- съгласен! Шейн е много колоритна личност но в тоя сезон ми се струва, че можеха да й дадат повечко място. Все пак култова остава серията, в която Шейн без малко да оправи една цяла сватба biggrin.gif
Чудя се как не е спретнала някой спиритичен сеанс досега! Лудостта и искрено ме забавлява!!! Алис също ми е адски симпатична! Честно казано, аз най - много харесвам първите 3 сезона. Дейна ми беше много сладка и много съжалявам, че почина. Изобщо първите епизоди са ми страшно мили... това е засега, занапред ще пиша още smile.gif

Абе може спиритичен сеанс да не спретне, но няма да се учудя ако у тях боде вуду-кукли dry.gif Много е сладка тая Адел, ама прави мизернички работи, и ми се струва, че в 12ти епизод Джени ще я тури на мястото й, та чак ще се чуди къде се е замесила. mad.gif
Иначе за Дейна, да, беше сладка, но не усещам голяма липса. Тъпото е, че им беше голяма приятелка а толкова време почти не са я споменавали. Чак на големия пинк райд се сетиха, че е съществувала.
FunnyLady
Цитат
м, да хареса ми сериала,но му липсва само едно искам да гледам и нормални хора как се *сексват*

като искаш да гледаш "нормално" сексване гледай "нормални" филми!Просто и ясно! 16.gif
Zimbabve
Да, все още има хора, които не приемат нищо извън закостернялите норми за нормално. Какво да ги правиш...

А, за онази сватба, дето Шейн оправи все живо, спомням сидумите на майката на сестрите, които бяха връхлетяли в стаята и, докато двете с Шейн правеха секс. Двете момичета се борят коя да отмъкне нашта фризьорка, а майката казва: "На Шейн и трябва истинска жена, а не някаква пикла, дето току що се е научила да се целува!" biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Между другото, Шейн никога не са намеквали за секс с мъж. Алис, Тина, Джени, Бет я харесват доста мъже, за всички тях за загатвани някакви намеци за прекарване с мъж, единствената леееека загадка за Шейн беше фотографа, който им беше наемател, но нищо по - сериозно. А пък ще ми е много интересно да я видя в тази роля... в смисъл, как изобщо ще се държи с мъж. Айде да не стигат до леглото, щото... някак ще и се поизгуби чара точно Шейн да си легне с мъж, но поне малко... как мислите?
Jordan
Е не..Шейн с мъж- бих замерил монитора с домат.Шейн си е Шейн и си е много добре само при жените. Въобще не мога да си представя как би изглеждала в компанията на мъж, а за нещо повече да не говорим. Тя е типично lez girl и някак си не мога да си визуализирам подобна сцена dry.gif
А какво по дяволите се случи с бисексуалноста на Алис? Тя май остана само в сценариите от първия сезон. 18.gif
Zimbabve
Цитат(Jordan @ Mar 22 2008, 17:39) *
Е не..Шейн с мъж- бих замерил монитора с домат.Шейн си е Шейн и си е много добре само при жените. Въобще не мога да си представя как би изглеждала в компанията на мъж, а за нещо повече да не говорим. Тя е типично lez girl и някак си не мога да си визуализирам подобна сцена dry.gif
А какво по дяволите се случи с бисексуалноста на Алис? Тя май остана само в сценариите от първия сезон. 18.gif

О, даааа, на голяма бисексуалност го удари с мъж, мислещ се за лесбийка laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
bingoboy
Май и аз не разбирам много-много , но еротичните сцени на Бет и Тина мисля , че са меко казано " Super". worthy.gif . Аз лично си ги гледкам с кеф blush.gif . Обаче се изкефих, когато Тина прояви инициатива в леглото....Само така , нека и Бет да види нещата от друга гледна точка biggrin2.gif Май си поприпомни секса с дърводелката. А за Шейн какво да кажа, адски чаровно същество! И като извади некой поглед когато не схваща ситуацията направо си падам. И как реагираше на Папи.... 10.gif абе с две думи " sweet vanilla"!

Цитат
като искаш да гледаш "нормално" сексване гледай "нормални" филми!Просто и ясно! 16.gif

А ако искаш да гледаш супер сексване гледай поне пилотния 4.gif
inkakapinka
хора толкова ми липсва Дейна unsure.gif А за сериала какво да ви кажа най-добрият е worthy.gif
CaMoTHaTA
S5E11 е просто невероятен, много е трогателен. Не издържах да дочакам субтитрите и чесно казано не съжалявам че го гледах без...Адел постигна своето си...sad.gif така става и в живота, което е най-гадното. Всеки се опитва да прецака ближния, който има повече привилегии... Защо хората понякога сме толкова гадни unsure.gif Наистина се възхищавам на Бет и Тина как искат да си възобновят взаимоотношенията като двойка. Колкото и да ми е гадно за Джоди, тя дори сама си каза, че е щяла да бъде по-добре ако не е срещала Бет... Общо взето сериала наистина е доста реален и е изпълнен спроблемите, които вълнуват всички нас в този толкова коварен живот...
Jordan
Цитат(bingoboy @ Mar 22 2008, 19:22) *
Май и аз не разбирам много-много , но еротичните сцени на Бет и Тина мисля , че са меко казано " Super". worthy.gif . Аз лично си ги гледкам с кеф blush.gif .

Ооо, и аз! Намесена ли е Бет в играта, значи става горещо biggrin2.gif

Цитат(CaMoTHaTA @ Mar 22 2008, 22:07) *
Колкото и да ми е гадно за Джоди, тя дори сама си каза, че е щяла да бъде по-добре ако не е срещала Бет

Мда, нямаше да се влюби толкова жестоко и после нямаше да бъде наранена също толкова жестоко. На мен ми стана адски, адски гадно когато тя със зъби и никти се мъчеше да събере разпилените парчета на връзката си. Личеше си, че е влюбена толкова жестоко, че не иска да повярва, че нещата вече не са такива, каквито са били. Най-силната сцена от цялата драма беше когато започна да целува Бет накрая а Бет й каза "Спри, не искам с теб!" blush.gif С много смесени чувства съм- хем ми е гадно за Джоди, защото наистина е невероятна, хем пък искам пак Бет да бъде с Тина. Но знам пък едно със сигурност- искам Джоди да бъде запазена и в следващия сезон, макар, че си мисля, че ще бъде трудно. Тя е интересна, красива, умна. Дано да й намерят някое гадже и на нея и да влезе пак в компанията на Алис, Шейн, Бет и Тина rolleyes.gif
Цитат(inkakapinka @ Mar 22 2008, 20:52) *
хора толкова ми липсва Дейна unsure.gif А за сериала какво да ви кажа най-добрият е worthy.gif

Честно казно и на мен малко, особено сега като припомниха за нея. Не ми е била любимка никога, но пък си спомням с носталгия за нея...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.