Цитат(netlog @ Apr 12 2008, 19:41)

Цитат(ilevo @ Apr 12 2008, 17:51)

Абе, да ви питам нещо: според вас има ли някакви шансове сериалът да се пусне в български ефир, било то по кабеларките?

Не, че изобщо имам някакви съмнения на тази тема, но да питам и вас
Мисля,че моя отговор е като твоя - НЕ. Само се огледай около теб,погледни в каква държава живеем,погледни какви разбирания имат хората около теб (повечето от тях). Сигурно си мислят,че ако детето им гледа такъв филм непременно ще стане г...й. За какво говорим въобще...Все още хората се възмущават като видят еднополова двойка,поне моите наблюдения са такива. А на българина L Word мисля,че ще му дойде в повечко. Просто при нас е прието,че това НЕ Е НОРМАЛНО и това си е. А всяко едно нещо,което те прави щастлив и те кара да се чувстваш добре за мен е нормално. Щом можеш да изпиташ това прекрасно чувство наречено любов,какво значение има дали ще е към мъж или жена.Това е твой избор и с него ти не вредиш на околните...Щом има някой,който те кара да се будиш сутрин с усмивка,какво значение е пола му.. Но докато робуваме на това,какво ще си помислят хората,няма как да стане.
Но в България то ще е цензура,то ще е чудо...Просто не ми се мисли. Така че моето мнение е НЕ. Не биха се престрашили дори и в късните часове. След години може би,но сега...
Е,хайде стига толкова,че голяма лекция изнесох

,,.... А всяко едно нещо,което те прави щастлив и те кара да се чувстваш добре за мен е нормално. Щом можеш да изпиташ това прекрасно чувство наречено любов,какво значение има дали ще е към мъж или жена.Това е твой избор ...
......Щом има някой,който те кара да се будиш сутрин с усмивка,какво значение е пола му.. ...,, !!!!! -
...!!!!!
БЛАГОДАРЯ Ти за тизи думи!!!! Определено ще си ги запиша !!!!!За да ги имам близо до себе си !!!!
ТИ наистина си надрастнала времето и..сигорно хората около нас!!!!
/ без този форум разбира се-това ,че сме в него го ДОКАЗВА!!!!Благодаря НА СЪЗДАТЕЛИТЕ на форума !!!
...А на участниците в дискусиите ОЩЕ повече !!!!!/
Когато нещо е сърдечно... и много взаимно...какво значение изобщо има пола!!!!
Определено живеем само веднъж в този ЖИВОТ ..и ни е дадена В Ъ З М О Ж Н О С Т Т А
...о ,ДА дадена ни е възможността да избираме хората които да ОБИЧАМЕ и от които да бъдем обичани
...и ние сме на ход ...и ние р е ш а в а м е !!!!-всеки сам за себе си...!!!
а предрасъдъците....за тях през вековете са изгаряли на клада....-толкова много КЛАДИ !!!!!
...И все пак ..толкова много СВЕТЛИНА!!!!!,,,,след тях в душите ....
Защото хората са изгаряли на тях ..,но са ОТСТОЯВАЛИ своите чувства и убеждения !!!!