Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The L Word
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
miim4eto
ако говориш за темата : click
FrAgMaKeR
Коментари не по темата ще се трият.. коментари не съобразени с правилата ще се трият, разпалването на конфликти ще се наказва.. Моля всички да се успокоят и да си карат по темата за конкретното заглавие. За предложения за раздела като цяло, аз съм човека, търсете ме на ЛС или в скайп. smile.gif
ilevo
Аз разбирам, но ако не пуснете поне минимална аванта на offtopic-ite, според мен форумът ще замре, защото сериалът е в pause-a smile.gif А не е нужно, понеже идеята е добра ! smile.gif
Jordan
както виждаш контрола не е на 100% именно поради тази причина. ако това беше някой друг подфорум нещата щяха да са доста пристегнати, защото колегите модератори не си поплюват.
ilevo
Но ние сме щастливи, че те имаме 4.gif !
strahh
Хей Хора smile.gif L word е най - истинското нещо на което съм попадала ... Мисля че е крайно време да се включа и аз в коментарите, не само да чета .. След всичко преживяно и изстрадано в тези 5 сезона смея да твърдя, че няма друг такъв филм, в който да се чувствам все едно съм била там след всяка изгледана серия .. всичко е толкова истинско и перфектно изиграно, че човек просто сам себе си вкарва във някакъв филм докато гледа .. нечовешки огромни благодарности от мен към хората качвали и превеждали през всичките сезони worthy.gif
ilevo
Ех, даа... когато сериалът е хубав, емоциите в него стават и твои smile.gif Аз, например, бях като болна след някои серий от 3ти сезон biggrin2.gif .

Абе, да ви питам нещо: според вас има ли някакви шансове сериалът да се пусне в български ефир, било то по кабеларките? smile.gif Не, че изобщо имам някакви съмнения на тази тема, но да питам и вас, да раздвижим форума smile.gif
netlog
Цитат(ilevo @ Apr 12 2008, 17:51) *
Абе, да ви питам нещо: според вас има ли някакви шансове сериалът да се пусне в български ефир, било то по кабеларките? smile.gif Не, че изобщо имам някакви съмнения на тази тема, но да питам и вас

Мисля,че моя отговор е като твоя - НЕ. Само се огледай около теб,погледни в каква държава живеем,погледни какви разбирания имат хората около теб (повечето от тях). Сигурно си мислят,че ако детето им гледа такъв филм непременно ще стане г...й. За какво говорим въобще...Все още хората се възмущават като видят еднополова двойка,поне моите наблюдения са такива. А на българина L Word мисля,че ще му дойде в повечко. Просто при нас е прието,че това НЕ Е НОРМАЛНО и това си е. А всяко едно нещо,което те прави щастлив и те кара да се чувстваш добре за мен е нормално. Щом можеш да изпиташ това прекрасно чувство наречено любов,какво значение има дали ще е към мъж или жена.Това е твой избор и с него ти не вредиш на околните...Щом има някой,който те кара да се будиш сутрин с усмивка,какво значение е пола му.. Но докато робуваме на това,какво ще си помислят хората,няма как да стане.

Но в България то ще е цензура,то ще е чудо...Просто не ми се мисли. Така че моето мнение е НЕ. Не биха се престрашили дори и в късните часове. След години може би,но сега...

Е,хайде стига толкова,че голяма лекция изнесох biggrin.gif
zai4etooo
netloq и аз така мисля ... определено нашата родна Цървул Ландия не е дорасла и си мисли, че ако си обратен , значи имаш 3 ръце, нямаш пъп и ядеш хора. dry.gif
въпреки че погледнато от др. гледна точка няма да е зле да го завъртят по БГ телевизията, все някоя сбъркана душица ще вземе да го гледа и да види, че всъщност гейовете са съвсем нормални хора без отклонения и аномалии.
Дори и една душа да се спаси от това невидение... пак ще се радвам 13.gif

а ако в действителност се завърти... повечето хора , които ще го плюят дори няма и да са го гледали ....амаа... живеем в България , но голяма част от българите са с абсурдистанско гражданство sad.gif
bingoboy
нц, няма как да стане.Обсъждахме го това преди време в zamunda.Раничко ни е още за такива филмчета .Обаче на мене ми харесва това, че е разбита на пух и прах абсурдната идея, че лесбийките били " четрикрилни гардероби" , " мъжкарани " и не знам какви си глупости 16.gif дето се изписаха тук-там.Че Shane не става и за панта на гардеробче, камо ли за четирикрилен biggrin2.gif , А БЕТ е толкова мъжествена, че се чудя как вместо декан не стана един докер да влачи по цЕл ден разни товарчета вместо да зяпа катринки и да забива разни " дърварки" rolleyes.gif , или пък Алис...толкова мъжествност блика и от нея...ама ако го пуснат тоя сериал и ще се замислят хората, въпреки че пак е силно оптимистичен вариант.Но у нас има прекалено патриархални нагласи и как да покажем, че видиш ли жените дето трябва да са слаби и зависими можели и сами да се справят...аре стига толкоз, че ще мине за пропаганда 18.gif
ilevo
Абе, толкова неподходящо ще бъде излъчването му на фона на адекватния ни роден ефир, че ще го отразят чак в новините... на турски език.
Най-парадоксалното в България е, че абсурдът извира от самите нас, а прекарваме цял живот в опити да бягаме от него. Оправия има - пушка и патрони за глигани.
bingoboy, смяла съм се с глас на пост-а ти. Митът за лесбийките-гардероби (човекът-паяк, човекът-чехъл и пр.) съм го чувала и аз. Еднакво ценен е с този, който гласи, че на всяка обратна жена и трябва един як мъжага, който да "я вкара в правия път". Сериалът наистина разбива всички подобни недоумения. Но понеже е натоварен с голЕм смисъл, не е за тесногръда аудитория. Така че, ще почакаме да учредят gay-телевизия, за която ще се плаща отделен абонамент. Но тя вероятно ще е след полицейския канал, така че ще почакаме още малко.
FunnyLady
да даа.. все още сме си тъпи консерви и няма да се оправиме скоро! 5 века робство доста добре ни се е отразило!Представете си за момен ако стане тва да го пуснат в БГ- еми то ше има размирици,митинги хах,напрао не ми се мисли! dry.gif
Sany04
Цитат(netlog @ Apr 12 2008, 19:41) *
Цитат(ilevo @ Apr 12 2008, 17:51) *
Абе, да ви питам нещо: според вас има ли някакви шансове сериалът да се пусне в български ефир, било то по кабеларките? smile.gif Не, че изобщо имам някакви съмнения на тази тема, но да питам и вас

Мисля,че моя отговор е като твоя - НЕ. Само се огледай около теб,погледни в каква държава живеем,погледни какви разбирания имат хората около теб (повечето от тях). Сигурно си мислят,че ако детето им гледа такъв филм непременно ще стане г...й. За какво говорим въобще...Все още хората се възмущават като видят еднополова двойка,поне моите наблюдения са такива. А на българина L Word мисля,че ще му дойде в повечко. Просто при нас е прието,че това НЕ Е НОРМАЛНО и това си е. А всяко едно нещо,което те прави щастлив и те кара да се чувстваш добре за мен е нормално. Щом можеш да изпиташ това прекрасно чувство наречено любов,какво значение има дали ще е към мъж или жена.Това е твой избор и с него ти не вредиш на околните...Щом има някой,който те кара да се будиш сутрин с усмивка,какво значение е пола му.. Но докато робуваме на това,какво ще си помислят хората,няма как да стане.

Но в България то ще е цензура,то ще е чудо...Просто не ми се мисли. Така че моето мнение е НЕ. Не биха се престрашили дори и в късните часове. След години може би,но сега...

Е,хайде стига толкова,че голяма лекция изнесох biggrin.gif

,,.... А всяко едно нещо,което те прави щастлив и те кара да се чувстваш добре за мен е нормално. Щом можеш да изпиташ това прекрасно чувство наречено любов,какво значение има дали ще е към мъж или жена.Това е твой избор ...
......Щом има някой,който те кара да се будиш сутрин с усмивка,какво значение е пола му.. ...,, !!!!! -

...!!!!!
БЛАГОДАРЯ Ти за тизи думи!!!! Определено ще си ги запиша !!!!!За да ги имам близо до себе си !!!!
ТИ наистина си надрастнала времето и..сигорно хората около нас!!!!

/ без този форум разбира се-това ,че сме в него го ДОКАЗВА!!!!Благодаря НА СЪЗДАТЕЛИТЕ на форума !!!
...А на участниците в дискусиите ОЩЕ повече !!!!!/

Когато нещо е сърдечно... и много взаимно...какво значение изобщо има пола!!!!
Определено живеем само веднъж в този ЖИВОТ ..и ни е дадена В Ъ З М О Ж Н О С Т Т А
...о ,ДА дадена ни е възможността да избираме хората които да ОБИЧАМЕ и от които да бъдем обичани
...и ние сме на ход ...и ние р е ш а в а м е !!!!-всеки сам за себе си...!!!
а предрасъдъците....за тях през вековете са изгаряли на клада....-толкова много КЛАДИ !!!!!
...И все пак ..толкова много СВЕТЛИНА!!!!!,,,,след тях в душите ....
Защото хората са изгаряли на тях ..,но са ОТСТОЯВАЛИ своите чувства и убеждения !!!!
FunnyLady
много ти мерси worthy.gif worthy.gif worthy.gif
miim4eto
амм...ако може да отправя едно предложение...тъй като гледам, че вече почти нищо не се пише, си мислех, че може да направим такава тема с игри както за отх, че иначе съвсем ще замре форума...само предлагам вие, ако се съгласите може да направите необходимото за създаването на темата и т.н. Благодаря за вниманието!
netlog
Идеята ти никак не е лоша,защото иначе направо замряхме.И аз забелязвам,че няма нови коментари(предполагам и всички останали фенове на сериала) Но то се очакваше,след като няма нови епизоди. Трябва да се измисли нещо,за да не стане като един друг форум,в един друг сайт,посветен на същата тази тема - който направо е загинал. blush.gif
Хайде дайте наистина да измислим нещо,да го раздвижим и така по-леко да избутаме до 6-ти. rolleyes.gif
Jordan
ами хайде де! нека някой да направи нещо по въпроса, моята креативност е в застой. пускането на теми е достъпно за всички, не е такъв голям проблем някой да пусне една тема с интересно съдържание.

SilentShout
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 10:23) *
ами хайде де! нека някой да направи нещо по въпроса, моята креативност е в застой. пускането на теми е достъпно за всички, не е такъв голям проблем някой да пусне една тема с интересно съдържание.

Хаха, май всички само теб чакат...ако можеш и ти сам да си отговаряш през ден mrgreen[1].gif
Analda
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 11:23) *

Пак ли аз трябва да се развихрям-ами ето една идея докато чакаме 6 сезон.
Първо започваме да гледаме по 1,2 епизода седмично от начало.И коментарите се въртят около въпроси от този род/може и да се допълнят още/:
1.Най-хубава сценка в епизода.
2.Най-тъжна .......................
3.има ли сценка, която ви е разсмяла или натъжила.
4.Игра на артистки
а/най-добра
б/най-слаба
5.Коя е най-хубавата песен в епизода.
6.класация за най-хубав жест,мимика или поглед.
7.Най-секси сценка.
а/Коя е била според вас пресилена или изглеждала смешна и фалшива.
б/Най-абсурдна сценка.
в/Най-смешна сценка.

и т.н дописвайте хора.Толкова от мен.Дерзайте.
Sany04
Цитат(Analda @ Apr 25 2008, 15:25) *
Цитат(Jordan @ Apr 22 2008, 11:23) *

Пак ли аз трябва да се развихрям-ами ето една идея докато чакаме 6 сезон.
Първо започваме да гледаме по 1,2 епизода седмично от начало.И коментарите се въртят около въпроси от този род/може и да се допълнят още/:
1.Най-хубава сценка в епизода.
2.Най-тъжна .......................
3.има ли сценка, която ви е разсмяла или натъжила.
4.Игра на артистки
а/най-добра
б/най-слаба
5.Коя е най-хубавата песен в епизода.
6.класация за най-хубав жест,мимика или поглед.
7.Най-секси сценка.
а/Коя е била според вас пресилена или изглеждала смешна и фалшива.
б/Най-абсурдна сценка.
в/Най-смешна сценка.

и т.н дописвайте хора.Толкова от мен.Дерзайте.

http://uk.youtube.com/watch?v=ds5Rcq7TT-E&...feature=related

П О З Д Р А В Я В А М всички ,като ДЖОРДАН и АНАЛДА ... и изобщо всички които искат Д И А Л О Г А за сериала
,,ЛОВ ЛЪРЛД"" наистина да продължи!!!!!
Л Ю Б О В Е Н С В Я Т - какво по- хубаво и по- човешко и м е да му се дадем?confused.gifconfused.gif
Джени го назова така на финалното парти ,което си е нежна равносметка на ФИНАЛНАТА ПРАВА ,
и за мен все едно ,че И Л ЕЙ Н го е К Р И Е Т И Р А Л А ??!?!?!
Елате около,,огъня,, и нека продължим Д И С КУ С И Я Т А, защото
всеки от вас Е толкова атрактивен и криативен в мислите и ЧУВСТВАТА си от този Ф И Л М...
,че това може да ни отвори прозорци...и ...прозорци....и ПРОЗОРЦИ....
,към Е Ж Е Д Н Е В Н И Я Т ни ... и
р е а л н и я т ни С в я т.........Нека просто си сверим ЧАСОВНИКА един с друг!!!
и.....както казва DUST ЗА един диалог о б а ч е - В Т О Р И Я Т е най - съществен!!!!!!!
ilevo
Е, Jordan, не знам, дали си "свалил" идеята от чуждите фен-сайтове, но и така да е, определено е попадение smile.gif Мисля да се присъединя тия дни.
SilentShout
Цитат(ilevo @ Apr 26 2008, 02:00) *
Е, Jordan, не знам, дали си "свалил" идеята от чуждите фен-сайтове, но и така да е, определено е попадение smile.gif Мисля да се присъединя тия дни.

Впрочем не е важно дали идеите са заемани или не, важното е да се поддържа форума, защото все пак съществуването му зависи само от потребителите пишещи в него rolleyes.gif Плюс това това в момента е единственият активен форум на този сериал в милата ни татковина wacko.gif
ilevo
Впрочем, аз съм се опитала да кажа същото, но явно не на разбираем език! Shame on me biggrin2.gif
Весели празници!
ev1lg1rl
Аз в един чуждестранен форум видях как са направили подфорум с отбрани (смешни разбира се) снимки от сериала и са сложили някакви разговори за тях...ако имаш малко повече въображение и фантазия се получават супер смешни сценки rolleyes.gif Имаше също и за най-добра сцена на определен актьор (сори ако повтарям някой)... smile.gif
crazyvaca
Цитат(bingoboy @ Mar 21 2008, 20:41) *
Шейн и Кармен бяха страшно сладки! Дочух , че миньончето щяло да се завърно и това е супер, щото двете заедно са много свежи и супер секси! Само Кармен може да укроти Шейн!

Така е само Кармен успя да влезе във сърцето на Шейн и само тя я укроти мн са сладки и с нетърпение чакам да се появи тая сладуранка пак blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
PayTon__
Нямам думи за този сериал гледам го от седмица някъде и вече почти привърших с 2 сезон , направо съм полудяла 16.gif досега не е имало филм , който толкова да ми влезне под кожата , пусна ли една серия следва друга и така не мога да се спра biggrin2.gif Много интересен сценарии има , всичко е много реалистично и умерено направено все едно се случва в истинския живот . Единственото което не ми хареса е , че Марина отпада от колектива , беше много интересна . Затова пък имам нов фаворит - Шейн blush.gif за нея нямам думи , притежава някакъв невероятен чар и те грабва още от първия момент. Засега ми е много интересно и ще продължа да гледам , докато не изгледам всички сезони. biggrin2.gif
А и само да кажа , Кармен и Шейн са адската двойка , супер яки са заедно. mrgreen[1].gif
Jordan
не знам дали ми вярвате, ама чета мненията ви с ужасен кеф, на всички нови потребители, които са се зарибили по сериала, имам предвид.
радвам се, че се увеличаваме. радва ме и факта, че има и хора, зариби ли се от телевизията.
biggrin2.gif
както се казва- добре дошли в клуба rolleyes.gif
SilentShout
Аз пък много се радвам, че по Фокс Лайв редовно дават рекламата: "Какво ще се случи в следващия епизод на еЛ връзки?", което ще рече, че телевизията залага на този сериал и се старае да привлече внимание към него biggrin2.gif
fai7h
доста се зарибих с този сериал,а не очаквах за 2 дни изгледах 1ви сезон и започнах 2ри happy.gif доста е интересно и добре замислено 4.gif Добре че започнаха да го дават по фокс,за да се заинтересувам happy.gif И да кажа Шейн е страхотна тя ми е любимката.И самата актриса мн ме кефи както и ролята й 4.gif Евала на тоя сериал
miim4eto
Цитат(SilentShout @ Jul 29 2008, 11:24) *
Аз пък много се радвам, че по Фокс Лайв редовно дават рекламата: "Какво ще се случи в следващия епизод на еЛ връзки?", което ще рече, че телевизията залага на този сериал и се старае да привлече внимание към него biggrin2.gif

Точно и аз това гледам. Пусна ли Фокс Лайф и винаги засичам реклама emoticon1 (111).gif
bam_bam
Здравйте на всички . Туко що изгледах и последната серия от филма.Просто е много трудно да опиша как се чувствам.За мен това беше повече от филм.3 седмици всяка нощ го гледах.. до такава степен свикнах с това,че сега имам чувството,че един вид наистина няма какво да правя..няма смисъл .. Ох не знам..много ми е тежко.. НЕВЕРОЯТЕН ФИЛМ .. мисля,че няма нужда от повече обяснения за филма..вие знаете ..гледали сте го .. няма останали думи,за да се опише.. не знам какво съм правила преди.. толкова неща се промениха след като гледах филма .. научих толкова много .. завладяна съм тотално от него..и си казвам 'това е просто филм' .. но не е така..много повече.. За първи път се чувствам по този начин .. и то за такова нещо-за филм.. нямам думи ..какво ще правя сега.. Ами толкова е достатъчно с мойте отегчителни думи .. до скоро ..
wind
Хей, задава се шести сезон, а може би и продължение!!!!!!? worthy.gif
изчакаи три месеца и почни от пилотния та чаааак до краят на шест сезон, аз така ще направя. rolleyes.gif
Jordan
Поздравления на всички членове на нашият мини-форум
Днес чукнахме 1000 мнение! Благодаря ви, че споделяте с нас обичта си към един невероятен сериал!
rolleyes.gif
BreakTheIce
Ее браво много се радвам !!
eiffel
хей хей хей привет на всички! Присъединявам се към всички фенове на сериала,защото продукции като тази наистина доказват,че киното е едно от най-значимите изкуства на нашия век.ПОКЛОН ПРЕД TLW worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Докато чета ми направи впечатление огромното вълнение около Бет и Тина главно и може би на 2ро място около Шейн.Аз не мога точно да кажа кои са ми любими,всички са много различни и си имат своята уникална история.Но все пак на първо място е Шейн,защото тя е най-развиващият се и най-себеотричащият се персонаж,макар да ме натъжи малко в последния епизод.Никъде не прочетох обаше нищичко за Джени,което ме разочарова.Тя е уникално замислен герой,на нея е обърнато специално внимание,нещата навлизат най-дълбоко в нейната същност и душа,което лично на мен ми беше много интересно. 36_1_55[1].gif И не на последно място искам да кажа -ГОРДЕЯ СЕ С ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,КОИТО ВЪПРЕКИ КОНСЕРВАТИВНОТО НИ ОБЩЕСТВО,СА УСПЕЛИ ДА СИ ПРОБИЯТ ПЪТ КЪМ РЕАЛНОСТТА И ИСТИНСКИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА.ГОРДЕЯ СЕ С ХОРАТА,КОИТО ПИШАТ В ТОЗИ ФОРУМ И В КОМЕНТАРИТЕ НА ZAMUNDA.БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ,ТЪРСЕТЕ ИСТИНАТА ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СИ,А НЕ ОДОБРЕНИЕТО НА ХОРАТА,НЕ СПИРАЙТЕ ДА ТЪРСИТЕ ЛЮБОВТА И ПОМНЕТЕ,ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ И С КОЙ ЩЕ Я ОТКРИЕТЕ! icon_peace.gif emoticon1 (119).gif
НАПРЕД КЪМ ЕДНО ПО-ЧОВЕЧНО БЪДЕЩЕ! emoticon1 (43).gif
Jordan
уау, вдъхновяващо! браво за прекрасния коментар.
Няма как да не се съглася с всичко, което си казала, особено това за Джени и това последното с големите букви rolleyes.gif

eiffel
Мерси, мерси. Бях се разчувствала много покрай края на последния сезон, ама ми се струва, че се изчерпаха тия теми
сички говорят едно и също и никой нищо ново и по-интересно неказва, ама все пак всичко, което съм написала съм го казала от сърце.
smile.gif
dragon_girl
Много ме кефи сериалчето laugh.gif
FOXFIRE
Вече можете да изтеглите първите два сезона на THE L WORD от arenabg.com

http://arenabg.com/torrents.php?search=THE...amp;category=19

Незнам защо до сега ги беше страх да ги качат? biggrin2.gif
PayTon__
Леле колко време има до 6 сезон , нямам търпение да видя как ще се развият нещата между Кармен и Шейн. rolleyes.gif
ell.
Здравейте на всички фенове на сериала.
Сега започвам да гледам 2ри сезон..
много ме зариби
но и много се ядосах на Бет за аферата
и с "дърводелката"..
Но неможах да разбера,къде се загуби Марина.. sad.gif
За мен Бет и Алис за най яките ,в сериала за подбрани
доста добри акриси,и играят много добре.
Само Джени ми е антипатична,още от самото начало..
Иначе имам един въпрос
ако сте гледали сериала по Fox Life
значи има една песен,която я дават в 1ви сезон
епизода,в който Бет отива при Пеги Пийбоди за "Провокаций"
значи още в началото на епизода,започва с една фотографка,която
снима гола жена,и точно в този момент,тече тази мелодия,
та по Fox Life,когато рекламират сериала е точно тази мелодия пак..Незнам дали
сте я срещали,но много ми харесва..
Значи казва се
Fundamental - Borrito,но никъде немога да я намеря
някой от по запалените фенове,ако може да ми помогне,ще съм му много благодарна:)))
PayTon__
Цитат(ell. @ Oct 19 2008, 22:47) *
Здравейте на всички фенове на сериала.
Сега започвам да гледам 2ри сезон..
много ме зариби
но и много се ядосах на Бет за аферата
и с "дърводелката"..
Но неможах да разбера,къде се загуби Марина.. sad.gif
За мен Бет и Алис за най яките ,в сериала за подбрани
доста добри акриси,и играят много добре.
Само Джени ми е антипатична,още от самото начало..
Иначе имам един въпрос
ако сте гледали сериала по Fox Life
значи има една песен,която я дават в 1ви сезон
епизода,в който Бет отива при Пеги Пийбоди за "Провокаций"
значи още в началото на епизода,започва с една фотографка,която
снима гола жена,и точно в този момент,тече тази мелодия,
та по Fox Life,когато рекламират сериала е точно тази мелодия пак..Незнам дали
сте я срещали,но много ми харесва..
Значи казва се
Fundamental - Borrito,но никъде немога да я намеря
някой от по запалените фенове,ако може да ми помогне,ще съм му много благодарна:)))

Знам за какво говориш , песента е от 12 епизод , но не можах да я намеря никъде.
Jordan
снощи прочетох за новия L6 Convention в Англия, ето информация:
източник- thelwordonline.com

L6! THE L WORD CONVENTION
Come join other fans in celebrating the show & meet some of the cast too!

Guests: Mia Kirshner, Pam Grier

A three day convention featuring:

• guest talks
• photo and autograph sessions
• competitions
• parties
• and much more
Date: 18-20 September, 2009
Venue: Norbreck Castle Hotel, Blackpool, England

Guests: TBA - Past guests have
included Laurel Holloman, Kate Moennig, Mia Kirshner, Rachel Shelley,
Erin Daniels, Leisha Hailey, Eric Mabius, Lauren Lee Smith, Guinevere
Turner, Anne Ramsay and many more.

TICKET PRICE
• £90 Adults full weekend
• £45 Adults Saturday Only
• £45 Adults Sunday Only
• £155 Gold Pass (will sell out quickly!)

• Ticket prices do not include meals or accommodations

<a set="yes" linkindex="84" target="_blank" href="https://secure8.nexcess.net/seanharry.com/shop/?p=p_33&sName=l6"> Purchase Tickets and get Ticket Info Here.

ACCOMMODATION

Ruben's Hotel

2 nights = £65 per person (2 sharing) B & B
3 nights = £80 per person (2 sharing) B & B
4 nights = £90 per person (2 sharing) B & B

Belvedere Hotel
£30 - per person, per night, bed and breakfast, based on two people sharing.

Тина_Теди, ще се организирате ли и догодина biggrin2.gif
FOXFIRE
Цитат(Jordan @ Dec 8 2008, 13:09) *
снощи прочетох за новия L6 Convention в Англия, ето информация:
източник- thelwordonline.com

L6! THE L WORD CONVENTION
Come join other fans in celebrating the show & meet some of the cast too!

Guests: Mia Kirshner, Pam Grier

A three day convention featuring:

• guest talks
• photo and autograph sessions
• competitions
• parties
• and much more
Date: 18-20 September, 2009
Venue: Norbreck Castle Hotel, Blackpool, England

Guests: TBA - Past guests have
included Laurel Holloman, Kate Moennig, Mia Kirshner, Rachel Shelley,
Erin Daniels, Leisha Hailey, Eric Mabius, Lauren Lee Smith, Guinevere
Turner, Anne Ramsay and many more.

TICKET PRICE
• Ј90 Adults full weekend
• Ј45 Adults Saturday Only
• Ј45 Adults Sunday Only
• Ј155 Gold Pass (will sell out quickly!)

• Ticket prices do not include meals or accommodations

<a set="yes" linkindex="84" target="_blank" href="https://secure8.nexcess.net/seanharry.com/shop/?p=p_33&sName=l6"> Purchase Tickets and get Ticket Info Here.

ACCOMMODATION

Ruben's Hotel

2 nights = Ј65 per person (2 sharing) B & B
3 nights = Ј80 per person (2 sharing) B & B
4 nights = Ј90 per person (2 sharing) B & B

Belvedere Hotel
Ј30 - per person, per night, bed and breakfast, based on two people sharing.

Тина_Теди, ще се организирате ли и догодина biggrin2.gif

НЕЗНАМ ЗА ТИНА_ТЕДИ, НО АЗ ИСКАМ ДА ИДА !!! worthy.gif
САМО АКО КЕЙТ ПРИСЪСТВА worthy.gif worthy.gif
miim4eto
Ооо стига бе и Кейт ще е там, а аз ще съм на даскало и познайте как ще отида sad.gif
betyyy
WOW wub.gif
PayTon__
Страхотна снимка shocking.gif Кит ми изглежда много отслабнала на тази снимка. Хахах Шейн с рокля и токчета biggrin2.gif Таша е излязла много хубаво .
miim4eto
Уоу Шейн blink.gif shocking.gif
Jordan
shocking.gif WOWWWWWWW....WTF......КИТ?!?!?!
ква е тая промяна от нея.... shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.