Цитат(Mongose @ Mar 26 2008, 04:35)

Jordan искам сърдечно да те поздравя за времето и услията които полагаш за този форум. И най-вече за желанието с което ги полагаш.

Аз от утре започвам да гледам от 1 сезон и да коментирам... искам да видя как са прокарали нишката от 1 до пети сезон...
Salasar, много си противоречиш с тази "жена на живота" ти. Доколкото си спомням друго ми говореше преди няколко седмици и въобще друго ме съветваше лично мен ако помниш, какво се преобърна в теб така изведнъж??? ... explain yourself защото съвсем се обърках по отношение на твоята личност.... никакви субтитри докато не получа отговор

Знаете ли на мен ми е малко криво за 6 сезон. Първо защото се заговори пак за бебета (айде стига вече) между Бет и Тина... и ако направят Бет бременна ще умра от гадост защото ще се развалят емоционалните, сексуални моменти между двете ми любимки. Aлфа Бет не може да ражда... ама че глупости, възмутена съм дано тази идея да просъществува само в изкривената реалност на въображението на Ilene. Амаха ще ми развалят химията между Бет и Тина с бебета .. НЕ! Няма да гледам ако има бременни...

Второ заради Парис Хилтън която и идея си нямам какво ще прави там наредена... и трето защото Ilene допреди няколко месеца говореше че няма начин Шейн и Джени да се съберат, че ще си останат само приятелки... а сега като гледам се заслушва във предложенията на някои фенове и може и sugababes да се окаже права. Нищо лошо не виждам ама някак ми е странно - харесваше ми много тяхната връзка каквато беше... oh well!
Ilene като толкова слуша феновете поне да направи сватба накрая между Бет и Тина, да покаже малко история за това как е започнала връзката им (не само първата целувка) и най-накрая да видим Тина има ли семейство или няма в този живот... искаме сватба! Отивам да спамя ourchart.com

И АЗ ИСКАМ ТАЗИ СВАТБА!!
ЛЕЛЕ КАК Я ИСКАМ!!!!
ОТИВАМ ВЕДНАГА ДА НАПИША Л С ДО ИЛЕНЧЕТО!!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=FEX-exLd8BYЦитат(bingoboy @ Mar 24 2008, 08:18)

е няма как ще се гледа от началото.няма начин цяла година да го карам без филмчето

.не че ще ми екофти да гледам пак пилотния и т.н. даже напротив

.обаче самата връзка " the l word" и "край" ме натъжава . колкото до това, че JB била отшелник- ми така й харесва на жената ...все пак е " стрелец" ! и то какъв!!!!! не съм виждала през целия си живот по-хубава усмивка

.няма как да се влюбиш в Тина след като си видял усмивката на JB! Блазе му на оня дето го будят всяка сутрин с тая усмивка....а пък ако се замисля и за целувките й....ще ми отиде деня в размисъл....
чакай да се опитам да позная на кого казва Джени , че й разбил сърцето....на Адел....или на Кит? представяте ли си?

Майтап беше скъпи съкошарници!( не се обиждайте , лафа е от завръщането на Тина след забежката й с оня нещастник, даже не помня как се казваше)Кефите ме ! до скоро!
БИНГО ,
АБЕ КАК ГИ ИЗМИСЛЯШ ТИЯ РАБОТИ БЕ!!!..
ЩЕ ВЗЕМА ДАЕ СЕ ВЛЮБЯ В ТЕБЕ...
А НАЛИ РАЗБИРАШ СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖА ПО -УЛЕГНАЛО ..,
защото мойта ТИНА..,
ще вземе да мЕ свие като листенце хартия - / да ми свие сърмите!!?!??!!/
/пък аЗ...да ти кажа честно като почне да ми се нерви
Я намирам за попиляващо СЕКСИ!!!
!!!!/...и ... лелееее!!!!
...- И после само на пост и молитви...,като Дженифер!!!
ЛАУЛ...! У Ж А С !! А ПЪК мен никак не ме бива за отшелник
Ти си знаеш.., нали си разменихме тетрадките...и
спомняш ли си ТИ...само се опитваше да П Р Е П И С В А Ш !!!3!!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=xlsclKB_czwИ както казва SUZI QUATRO:...И когато загубиш Х О Р И З О Н Т -
тогава ДУХЪТ ти
танцува с вятъра !!!!
http://uk.youtube.com/watch?v=91MuR2wYtzAА с тази песен ,...
която нося в сърцето и телефона си
П О З Д РА В Я В А М
Д Ж О Р Д А Н ,
защото тази НОЩ беше до мен в Ф О Р У М А!!!/Джордан ,този път се изразих ПРАВИЛНО/
И удоволствието беше мое да ДИШАМ до теб!!! и ИСКАМ п а р т и!!!!
и както казва С у з и в тази песен...:....преди чувствата да са си отишли...
...нека обичаме Н Я К О Й...
...преди ДА е ТВЪРДЕ к ъ с н о !!!?+!??!
http://uk.youtube.com/watch?v=Gwc3XTYOlyQА АКО ИСКАТЕ да УСЕТИТЕ
как се ти ча в реалния ЖИВО Т
цялото ни това Р А Ш - е ж е д н е в и е
вижте само как Сузи НАБИРА с к о р о ст РЕАКТИВНО В ТАЗИ ПЕСЕН
,Господи как се тича!!!! Как се тича на тази П Е С Е Н!!
Изкачват се цели стълби на един Д Ъ Х!!!
ВИНАГИ ..,КОГАТО ВДИГАХ ЛЕТВАТА за себе си
-високо ...и по - високо
слушах тази п е с е н ...,
като М О Л И Т В А !!!!
И точно тога излизах със собсвеното си Аз
на те ре на и....ГИ ПОПИ5ЛЯВАХ !!!!!
и точно тогава съм G U O T E !!!!!!!
===И точно тогава У С П Я В А Х!!!!===
==ЗАЩОТО мога да свиря само на струнна китара!!!!===
ЛЕЙДИ ФАНИ ,
ЛЕЛЕ БИНГОБОЙ КАКВИ ПСУ......ни МИ ДАДЕ на ДЖЕНИФЕР - С У ПЕ Р СА!!!!