Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод 18 - "Apocalypse"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
toho
Епизод #18 - "Apocalypse"

Връзка в ArenaBG.com

Връзка в Zamunda.Net

Subs.Sab.Bz

Smallville - 07x18 - Субтитри от Victoria

>>Снимки<<

>>Официално описание<<

Кларк вижда какъв би бил живота, ако никога не е пристигнал на Земята. Той открива, че Кара в миналото е изпращала съобщения от Криптон, които показват, че Брейниак иска да убие бебето Кал-Ел, за да не може Кларк да съществува в бъдеще. Кларк е съкрушен, защото мисли, че светът би бил по-добро място ако никога не е пристигал в Смолвил. Джор-Ел му показва какъв би бил живота без неговото съществуване - Лекс е президент на САЩ, Кара е отгледана от семейство Лутър, Джонатан е жив, Лана е щастливо омъжена и Клои и Лоис са най-добрите репортерки на Дейли Планет. Арън Ашмор също участва. Епизодът е режисиран от Том Уелинг.

>>Трейлър<<

Smallville 7-18 Apocalypse Trailer
apophis
Много обещаващо заглавие.По форумите коментират че в този епизод може да се появи Дарксайд(това са фенски спекулации нищо не е потвърдено) понеже името на планетата на която е владетел Дарксайд се казва Apokalips.
toho
Наистина съвпадението не е малко и ще е страхотно ако го видим тоз супер-злодей. От както ги прочетох тези спекулации в главата ми се върти една мисъл, ако си спомняте преди време се говореше че Кевин Сорбо ще има участие за 3-4 епизод обаче нямаше инфо като кой? И сега си мился дали пък не са решили Дарксeйд( ако изобщо се появи) да бъде изигран от баце Херкулес? biggrin2.gif
Apfh
Много, ама много интересно заглавие!...
Щом видях името веднага в главата ми изкочи Дарксайд. Няма как всеки фен на DC да не знае, как се казва планетата му. Това обаче също ми се вижда и доста нереална идея. Ако не друго то защото очаквам да видим този злодей в следващият филм за Супс, идните няколко години, което автоматично значи, че няма да го шернат за Смолвил. Да не говорим, че да преставят подобна планета е меко казано трудно в рамките на бюджета на едно ТВ шоу.
За Кевин Сорбо пък в ролята на Дарки да не говорим - физиката му няма нищо общо с тази на персонажа от комиксите. Искам да видя Сорбо в Смолвил, но не и в тази роля...

Втората ми мисъл при прочитането на "Апокалипсис" беше съдбата на Криптон. Дали няма да видим някой флаш-бек за това, какво е станало преди унищожението й, и в частност ролята на Брейниак? Това определено би ми харесало...
toho
Режиьор на епизода ще бъде не кой да е, а самия Том Уелинг.

Това може би изключва възможноста да видим Дарксайд в този епизод, защото все пак Том е "прохождащ" режисьор който е режисирал само два епизода до сега и едвали ще му възложат сложната задача да направи епизод със такава мащабност каквато трябва да има епизод влючващ толкова известен враг на Супермен.
sonofsparda
Великолепно заглавие. smile.gif Тежка задача за възложили на Том, в това няма съмнение. Колкото и да ми се ще, не мисля, че Дарксайд ще бъде включен по какъвто и да е начин в епизода. Да, приликата с името на планетата(Apokolips) е очевидна, но и да нямат дадени ограничения за героя, просто няма начин да го представят в сериала. Първо, защото очевидно нямат нужните ресурси за това - Дарксайд е извънземен завоевател, който е на практика заплаха за цялата вселена, ако го представят, ще трябва да има и извънземно нашествие, което просто няма как да стане имайки предвид бюджета на сериала. Второ, няма да мине номера като при Зод или Бизаро, Дарксайд примерно да го направят някой безплътен фантом или сянка или да го вселят в някой, или нещо от сорта, защото неговия външен вид е това, което най-много говори за него. Все едно да ти покажат Дуумсдей, ама не такъв какъвто го знаеш, а някъв паляндър дето се нагълтал с нещо и станал три-пъти го голям и 100 пъти по-корав, не става. Трето, нека бъдем реалисти, нашето момче не само, че не е станал Супермен, той още не е научил всичките си способности, пък камо ли да брани планетата от злодеи от ранга на Дарксайд. Защото това е факт - Дарксайд е най-могъщия извънземен враг на Супермен и в момента нашия Кларки по нищо, ама по нищо не може да се мери с него. Да не говорим, че Супермен никога съвсем самичък не се е справял с него. Тъй че този култов злодей отдолу просто изключвам да го видя, ама заглавието обаче си остава все така култово. smile.gif

П.П.: Сега бегам да си гледам последните две епизодчета, че имах технически проблеми през последните седмици. wink.gif
toho
Спойлер Update

Сезон 7, Епизод 18 - "Apocalypse"

- Персонаж, който не сме виждали от извесно време в Смолвил може да се завърне.
sonofsparda
Марта Кент. smile.gif
♥Didito♥
Марта от кога не сме я виждали smile.gif мене обаче заглавието ме стряска 18.gif
sonofsparda
Ако и Лорд Дарксайд можеше да присъства, добре те разбирам. 15.gif
A_l_e_x
Кой е тоя,аз пак съм пропуснала нещо...? За тоя Дарксайд говоря... Иначе заглавието е много силно,дано го оправдаят rolleyes.gif
sonofsparda
Е, виж ми по-горния ми пост де. smile.gif Този с картинката. smile.gif
toho
- От спойлерите, които даде Аусиело можем да заключим, че в този епизод ще се поредния в който ще участва Милтън Файн , а епизода ще е от типа алтернативна вселена където Кларк вижда какъв е щял да бъде светът ако той никога не се е пристигал на Земята и ако Брейниак изпълни планd си това ще стане реалност.

- В този епизод Кларк прави първи стъпки към придобиване на онзи митичен Суперменски вид. Главната "виновница" за промяната на гардероба на Кларк е Лоис.
sonofsparda
Еми има си хас пък да не е тя. smile.gif They're coming. 8.gif Изгарям от нетърпение да видя каква ще е този път алтернативната вселена. smile.gif Страхотно.
sulu
Очертава се супер епизод, нямам търпение да видя как и защо Лоис е "виновницата" за промяната на Кларк.Имам чувството, че ще е в опастност и на Кларк ще му просветне или нещо такова.mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
sonofsparda
Още спойлери:

- Промяната в гардероба на Кларк? Кларк слага костюм, вратовръзка и очила като маскировка, за да успее да проникне в Дейли Планет. biggrin2.gif

- Още не се казва къде Брейниак е отвел Кара, но мястото е доста вълнуващо. 15.gif
sonofsparda
И още спойлери:

- Дарксайд НЕ участва в епизода според K-site. sad.gif

- Според Аусиело, в епизода Лекс ще бъде президент и Клои ще се омъжи в алтернативната реалност. 15.gif

toho
Цитат(sonofsparda @ Apr 8 2008, 21:15) *
И още спойлери:

- Дарксайд НЕ участва в епизода според K-site. sad.gif

Е това се подразбра още като стан дума за алтернативни реалности и т.н.
sonofsparda
Да, но нищо не беше все пак 100% сигурно, преди да го съобщят официално. wink.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 8 2008, 22:40) *
Да, но нищо не беше все пак 100% сигурно, преди да го съобщят официално. wink.gif

ми така си е. Надеждата умира последна. Е нищо, да се надяваме, че другия сезон ще продължат да ни показват нови и нови герои и злодеи mrgreen[1].gif !!!
sonofsparda
Между другото K-Site разкриват, че щастливеца за ръката на Клои няма да е Джими нито Пийт. wink.gif Ясно е, че няма да е Кларк, след като той не е съществувал в тази реалност. Което ме навежда само на една мисъл - че започвам да му завиждам на плешивия. 15.gif
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Apr 9 2008, 05:26) *
Между другото K-Site разкриват, че щастливеца за ръката на Клои няма да е Джими нито Пийт. wink.gif Ясно е, че няма да е Кларк, след като той не е съществувал в тази реалност. Което ме навежда само на една мисъл - че започвам да му завиждам на плешивия. 15.gif

mrgreen[1].gif Докато гледах тотално разочаровалия ме "Hero" и тез двамата се караха в офиса на Лекс, си мислех каква хубава двойка биха били *потрива доволно ръце*... Лекс президент на какво ? На Щатите?! Дали ще го видим с онзи белия костюм, който ме кара да потръпвам и настръхвам от страх mrgreen[1].gif Колкото до промяната в гардероба на Кларк - няма да ни е за първи път да го видим в стил "моето светло бъдеще"... Макар и черно-бяло, същото го видяхме и в "Noir" [така се казваше май епизодът, не ме бива с имената]. Герой, който не сме виждали отдавна - какво ще кажете за Джонатан Кент?confused.gifconfused.gif Все пак в тази алтернативна реалност Кларк го няма - няма причина г-н Кент да умре unsure.gif Аз лично бих била страшно щастлива, ако е той!!! Само да не земат да го оакат, както направиха с Пийт [лично мнение..]
Мерси за спойлерите. smile.gif
sonofsparda
Хехе, да - става въпрос за президент на Щатите. smile.gif Като го показаха в бъдещето с белия костюм в първия сезон, беше когато вече е станал президент. В митологията по едно време Лекс става президент. wink.gif
lyubenski
Да не забравяме, че Лекс беше президент и в JLU smile.gif.
doctor_freeman
Ето едно превю на TV Guide за предстоящия епизод. Обърнете внимание на това, че всички са с костюми, че дори и Милтън Файн. Лекс, разбира се, е радост за очите - белия костюм, ръкавицата... Все повече се доближават до върховния образ на този невероятен злодей. На Лора доста й тича костюма, не може да не се отбележи. wink.gif Кларк също, но повече прилича на човек на президента, отколкото на репортер. smile.gif Абе изобщо 150 епизод се очертава като доста интригуващ.

Милтън Файн

Президента Лутър

2мата агенти от DODS
sonofsparda
Ето го и пълното превю - TVGuide Apocalypse Preview
doctor_freeman
Е Ванка то същото бе! 18.gif
sonofsparda
Ха, ми то от недоглеждане глей кво става! tongue.gif

П.П.: Кара в костюмче, оха. 15.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Apr 13 2008, 16:18) *
П.П.: Кара в костюмче, оха. 15.gif

Е Ванка, то ако можеше нея и Кларки в едни други костюмчета да ги видим...ехаааа. Особено Кара естествено 15.gif 15.gif !!! А иначе превютата си ги бива наистина, за което браво 4.gif 4.gif !!!
vikihill96
Цитат(toho @ Apr 14 2008, 11:51) *

Може ли и аз да пусна едно линкче към превюто, защото само май аз още не съм се отчел с такова тук happy.gif happy.gif . То верно, че е готино превюто, ама все пак. Но пък може би си искал Тедо да го направиш с изпипан външен вид wink.gif !!!
♥Didito♥
Мерси за превютата всичко е супер. Откога не бях виждала Кларк в костюм, писна ми да го гледам в едни и същи дрехи smile.gif
sonofsparda
Аха, ясно е защо постоянно го обличат в червено и синьо, ама понякога наистина леко писва. Малко разнообразие няма да навреди. smile.gif
lyubenski
Хехе Лекс е с ръкавица, защото вече е загубил ръката си от радиацията на криптонайта в пръстена, който носеше smile.gif - добро попадение wink.gif
sonofsparda
Добавих официалното описание в първото мнение. smile.gif Голям ще е този епизод, да. smile.gif
♥Didito♥
Ехаа супер, нямам търпение smile.gif мерси Ванка!
toho
Демек Джон Шнайдер ще се завърне няма да е Анет О'туул. Много по-добре според мен.
smallville_f
Ей, обичам да се оказвам права! Няколко поста по-горе споделих надеждите си за Джонатан Кент happy.gif Дано пак г-н Шнайдер е в ролята и дано не го оакат както направиха с Пийт 18.gif

П.С. Като му видях ръкавицата на Лекс и настръхнах 15.gif Дано епа е кървав happy.gif На такава вълна съм в момента xD
П.С.2 Мерси за всичкото инфо около епа 10.gif
♥Didito♥
Ооо Джон се завръща blink.gif супер много се радвам, липсваше ми..не бе сериозно biggrin2.gif определено неговото завръщане по ще ме зарадва. С Пийт нещо не ми хареса. А Лекс с тази ръкавица е просто.. мм He's coming 15.gif
sonofsparda
Е, много ясно, че Джон Шнайдер пак ще е в ролята, няма как просто. smile.gif Огромни надежди имам за този епизод без значение, че е сигурно, че Дарксайд няма да се появи. smile.gif

Оф-топик: Миме, що си тръгнала да трепеш моя човек ся. biggrin2.gif Май сцената с розите и whip it out-ването ти дойде в повече, а. mrgreen[1].gif
smallville_f
Само стойте далече от Лекс.. без задни мисли.. Само аз имам право на такива xD Интересно ми е обаче Ланчето за кого ще е щастливо омъжена?! Лекс? или пък Лекс е за Клои mrgreen[1].gif

П.С.
Цитат(sonofsparda @ Apr 14 2008, 20:57) *
Оф-топик: Миме, що си тръгнала да трепеш моя човек ся. biggrin2.gif Май сцената с розите и whip it out-ването ти дойде в повече, а. mrgreen[1].gif

Преди време бях попаднала на доужинчета от онзи мой любим жанр в мангата, за Данте и Върджил.... Идеята "Ви" да доминира ми хареса потресаващо много... Макар че Данте го беше приковал за стената с Cerberus в началото, но после размисли 15.gif Но нека забравим какво съм написала mrgreen[1].gif
Enchanted
Meрси за всичкото инфо..имам чувството,че не съм коментирала от цяла вечност,но все не ми стига времето...
Епизода ще е супер,всичко си е ок,само че мисълта:за кой ще е омъжена Лана,ме гризе от вътре biggrin2.gif
ViruZzZ
Цитат(Enchanted @ Apr 14 2008, 21:51) *
....за кой ще е омъжена Лана,ме гризе от вътре biggrin2.gif

Ванката ми беше казал, че в комиксите май е омъжена за Пийт dry.gif ,а дано тук да не е така 18.gif
doctor_freeman
Страхотни новини! Най-после да видим отново Джон/Джонатан! Странно ми е, че Марта няма да я има... Току-виж и тя хвърлила топа в тая алтернативна реалност.

Сега остава само да ни съобщят, че Оливър и Дайна се завръщат за Season Finale-то и всичко ще е тип-топ! smile.gif
toho
Незнам за вас това че Ланчето ще е омъжена и че Кларк не е идвал никога на Земята ме навежда на мисълта че най логично мъжът на Лана да е Уитни Форман. Вярно че той замина в армията и последвие умря, ама ако Кларк го нямаше да точи лиги по мисис Ланг и обратното, малко ме съмянва дали ще се да се махне.
sonofsparda
На мен пък ми е по-любопитна работата с Лекс като президент. smile.gif В никоя екранизация досега не са го показвали като такъв и определено точа лиги да го видя така. wink.gif Apocalypse ще рулира. smile.gif
sonofsparda
Нови спойлери:

- Въпреки, че в официалното описание се споменава, че Джонатан Кент е жив, това не означава непременно, че той ще е "персонажът, който не сме виждали скоро". Въпреки това, гост-участие на Джон Шнайдър би било много подходящо тук.

- Брет Дайър е в ролята на "Крис", момче израстнало при семейство Кент в алт. вселена, в която Кларк не е пристигнал на Земята. Дали той е биологичен или осиновен син на сем. Кент, тепърва ще се разбере.

- Годеникът на Клои е най-вероятно персонажът на име "Джордж".

- Лана е омъжена и живее във Франция - и не, съпругът й не е Джейсън Тийг.

Ето откъде идват имената на посочените персонажи: Джордж Дийн - най-вероятно от Джордж Рийвс и Дийн Кейн; Крис Кент - от Кристофър Рийв или от комиксовия Крис Кент - син на Кларк Кент и Лоис Лейн.

Том Уелинг(Кларк) и Брет Дайър(Крис)

doctor_freeman
То беше ясно, че имената идват от актьорите, изиграли Супермен през годините, но ми е много странно защо тук пише, че Брет Дайър е Blond Clark Kent? 18.gif 18.gif
sonofsparda
Ми щото им кажи IMDB и не ги обиждай повече. Поне ако става въпрос за информация. wink.gif
sonofsparda
Сега намерих едно аудио промо, за което не съм сигурен за кой от следващите епизоди е, обаче като че ли най-прилича да е за този. Повярвайте, ще бъдете размазани от това, което чуете. 15.gif

Apocalypse Audio Promo
vikihill96
Ааааааа, Ванка, ела сега да ме отлепиш сега куче таковаааа happy.gif happy.gif !!! Заслужава си слушането отвсякъде worthy.gif worthy.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.