Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод 18 - "Apocalypse"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
toho
Как се сваля тая чудесия?
vikihill96
Цитат(toho @ Apr 18 2008, 18:40) *
Как се сваля тая чудесия?

Даваш на линка, даваш даунлоуд където пише, даваш после, ако ти иска отново даунлоуд, а не buy и слушаш. Особено репликата на Кларки mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
doctor_freeman
Наистина е размазващо Ванка, но сигурно ли е дали е достоверно? Защото по форумите на K-Site вече се спекулира, че било фейк, ама там са си кретени по начало... Но иначе е страшно!!! Гласът на Лайнъл го превъртах 30 пъти!! 3.gif 3.gif Току-виж догодина четем в началните кредити Special Guest Star: John Glover as the Voice of Lionel Luthor. 18.gif

Off: Имам чувството, че в последните сцени на последната серия на последния сезон, преди да покажат Кларк в костюма, ще го дадат как поглежда с доволна усмивка зад себе си, като Люк Скайуокър в "Завръщането на Джедаите", а там стоят духовете на Джор-Ел, Джонатан и Лайнъл, които му се усмихват в отговор. 18.gif 18.gif 18.gif Абе нещо се отнесох.... rolleyes.gif
vikihill96
Цитат(doctor_freeman @ Apr 19 2008, 00:13) *
Off: Имам чувството, че в последните сцени на последната серия на последния сезон, преди да покажат Кларк в костюма, ще го дадат как поглежда с доволна усмивка зад себе си, като Люк Скайуокър в "Завръщането на Джедаите", а там стоят духовете на Джор-Ел, Джонатан и Лайнъл, които му се усмихват в отговор. 18.gif 18.gif 18.gif Абе нещо се отнесох.... rolleyes.gif

Що да си се отнесъл бе. Ако направят нещо такова накрая на сериала аз поне със сигурност ще се размажа от кеф. В краяна сметка това е една от топ 5 сцените ми във филмите за Star Wars(да не говорим, че по принцип е ясно какъв луд фен съм на тази Вселена).

А що се отнася до аудио трейлърчето-а дано не е фейк, защото би било размазващо зрелище, ако се окаже истина biggrin2.gif .
doctor_freeman
То и аз съм страшен фен, а и дадената сцена е една от най-култовите сцени изобщо, не само в SW, ама то просто няма да има човек, който да не забележи такова огромно плагиатство. smile.gif
toho
Дори ако това промо не е фейк, според мен това не означава че Криптон все още същестува, най-вероятно това ще е някой от номерата на Брейниак.
doctor_freeman
Така е Тедо, едва ли би могло да се окаже, че Криптон все още съществува.
lex's_girl
Добре, чудех се, Лекс е носил криптонитен пръстен и е трябвало да му се отреже ръката, а Лана носеше огърлица а пък... Няма значение. Епизодът звучи добре, но съм готова да бъда изненадана smile.gif Едно участие на Ерик Джонсън като съпруг на Лана ще ми дойде много добре, въпреки че може и да не ги покажат даже sad.gif Бтв нямаше ли един спойлер, на който казваха че Брейниак има нужда от Кара за да се върне в миналото и да убие Кал-ел? unsure.gif
sonofsparda
Май точно това ще видим в този епизод. smile.gif
toho
Персонажът който не сме виждали от доста време в Смолвил ще бъде шериф Нанси Адамс

vikihill96
С извинение да не казвам през какво ми дреме, че точно нейния персонаж не сме виждали от толкова време( в сравнение естествено с всички други възможни персонажи. Едва ли има нужда да ги изброявам blush.gif ). На както и да е. Ще се направя, че съм хипер, мега щастлив от тази новина mrgreen[1].gif wink.gif !!!
toho
Цитат(vikihill96 @ Apr 20 2008, 12:09) *
С извинение да не казвам през какво ми дреме, че точно нейния персонаж не сме виждали от толкова време( в сравнение естествено с всички други възможни персонажи. Едва ли има нужда да ги изброявам blush.gif ). На както и да е. Ще се направя, че съм хипер, мега щастлив от тази новина mrgreen[1].gif wink.gif !!!

Споко Вики едва ли ще бъде само тя който ще се завърне в този епизод.
sonofsparda
Е, то и не беше голяма работа, че върнаха детектив Маги Сойър в "Descent", ама ми направи хубаво впечатление, защото тя е интересна героиня в комиксите за Супермен и Батман. smile.gif А и да не забравяме, че може и още изненади да има в "Apokolips". smile.gif
vikihill96
Първо-спокоен съм biggrin2.gif !!! Второ- Надявам се естествено, че имат още "зайчета в ръкава си" да ни покажат в този епизод и трето- винаги очаквам епизодите да ме "откъртят" отвсякъде. Пък дал ище стане- ще видим blush.gif !!!
doctor_freeman
Да не бързаме със заключенията.smile.gif И мен Маги Сойър ме изненада, още повече че те не бяха казали, че ще се появи в Descent. Затова винаги можем да очакваме изненади. wink.gif
sonofsparda
Айде на снимките моля. mrgreen[1].gif

П.П.: Еми, мисля, че говорят сами за себе си. smile.gif
vikihill96
Абе те, че говоря, говорят, Ванка. Ама аз да питам къде е целувчицата бееее 10.gif 10.gif !!! Нали винаги след подобни героични спасявания има целувчица от страна на спасената мадама. Искаме и туууук happy.gif happy.gif !!!
Enchanted
Иууу,без целувки моля wacko.gif защо му трябваше да я спасява,неможеше ли да я остави,самичка да се справя,все пал знаем как на борбената Лойс,не и трябва Кларк biggrin2.gif dry.gif
♥Didito♥
Цитат(Enchanted @ Apr 22 2008, 10:23) *
Иууу,без целувки моля wacko.gif защо му трябваше да я спасява,неможеше ли да я остави,самичка да се справя,все пал знаем как на борбената Лойс,не и трябва Кларк biggrin2.gif dry.gif

Напълно съм съгласна на Лоис не и` е нужен Кларк dry.gif започвам да се ядосвам mrgreen[1].gif
vikihill96
Ми СУПер. Аз пък се кефя. Ай ситга пък сме гледали как "независимата, умна, красива и...." всякакви други екстри Лана я спасяват от какво ли не вече седем сезона. Включително сега също е на дневен ред да я отърват от Брейни. Така че аз пък искам малко разнообразие...Няма само Лана, Лана, Лана. Нищо против ама мен пък това ми писва. Искам разнообразие. Пък и все пак Лойс не е Кара(тоест не е Супергърл). Друго на ръка, че ми се струва, че и Кара ще има нужда от спасение в най-скоро време.
doctor_freeman
Ми то така е с тези снимки, феновете на Супермен се радваме, шипърите се дразнят...Но какво да се прави, неизбежно е просто! rolleyes.gif
sonofsparda
Дам, ако на Лоис не й е нужен Кларк, това история за Супермен ли ще е? wink.gif Anyway...

Описание на епизода от TVGuide

Джеймс Марстърс се завръща като Брейниак и като плана му да превземе Земята се разкрива, Кларк се самообвинява. "От деня в който пристигнах, съм донесъл само страдание и смърт", тормози се той в 150-ия епизод на Смолвил. "Метеоритни откачалки, фантоми, Брейниак, ако не бях дошъл на Земята, никой от тях нямаше да е тук." Обаче на секундата, собствената му представа за прекрасен живот се срива, защото криптонският му татко Джор-Ел, показва на бъдещия Супермен да изпита какво би станало ако корабът му никога не се е разбил в Канзас. В тази алтернативна реалност, Лоис е носителка на наградата Пулицър, а Лекс е президент. Не е нужно да споменаваме, че нещата не са по-добри без Кларк и за да спаси света от апокалипсис, той е в комбина с Лоис - пораждайки някои класически моменти от митологията, включително и някои журналистически противоречия межgу бъдещите влюбени, напомняйки за Кристофър Рийв и Марго Кидър от оригиналния филм за Супермен. Продуцентът, Ал Гоуф споменава: "Това просто доказва, че без значение каква е реалността, на Кларк и Лоис им е писано да бъдат заедно."

Снимка от статията в списанието

Mr. Winchester
Оо, промо снимките са страхотни 4.gif. Иначе жалко, че персонажа, който скоро не сме виждали е шерифа dry.gif.
Enchanted
Aхх,как не ги е срам тези шипъри blink.gif
Иначе,за мен в Смолвил на Лойс не и е нужно спасение,нека СуперМен да се грижи за това,а не още от сега,но както и да е wink.gif
sonofsparda
Забравяш, че Кларк никога не избира кой ще спаси. Няма значение дали това е Лоис Лейн или Лекс Лутър - това е нещото, което го прави супермен дори преди официално да е станал такъв. wink.gif
doctor_freeman
Цитат(Enchanted @ Apr 22 2008, 10:23) *
...защо му трябваше да я спасява,неможеше ли да я остави,самичка да се справя...

Цитат(♥Didito♥ @ Apr 22 2008, 11:08) *
Напълно съм съгласна на Лоис не и` е нужен Кларк...

Цитат(Enchanted @ Apr 22 2008, 22:07) *
Иначе,за мен в Смолвил на Лойс не и е нужно спасение

Аа, викате като я види как пада от високо да си я остави да се размаже на асфалта... 18.gif
vikihill96
Цитат(doctor_freeman @ Apr 22 2008, 22:47) *
Аа, викате като я види как пада от високо да си я остави да се размаже на асфалта... 18.gif

Ами що не Doc biggrin2.gif !!! Тъкмо като се размаже и ще използва нашия heat vision-a, за да направи дупка в асфалта и да скрие останките. Надяваме се, че тогава всички ще са доволни. Тъкмо напоследък ще се продължи традицията главни персонажи да се размазват(буквално) като хлебарки blush.gif . Но ако говорим серизоно,Ванката отново е прав-именно, защото не избира и подбира кой да спаси, а го прави дори с най-големите си врагове, именно това праи Супермен това, което е biggrin2.gif !!! Пък, ако Кларки не иска, аз съм готов на една целувчица от Ерика 10.gif 10.gif .
doctor_freeman
Абе много изтъркано ще стане с размазването не мислиш ли? 18.gif Не, просто не са прави тези, които се оплакват... rolleyes.gif Кларк не оставя така хората в беда, а едва ли на тези снимки си я размята просто ей така, за кеф. Дори да не е станал Супермен още, това е в основата на неговата същност. А иначе според мен точно в този епизод ще пламнат първите чувства на Кларк към Лоис, а ако Ванката е прав, във финала ще осъзнае, че има нещо повече. 4.gif Ще видим де, нищо не се знае, но едно нещо е сигурно - Кларк и Лоис са неизбежна двойка и е време шипърите да го осъзнаят. smile.gif

Между другото, готин аватар. wink.gif
vikihill96
Ами така си е. Нищо против Ланчето, но вече му е време на Кларки да почне малко от малко да вдява, коя ще е истинската му любов. Естествено, че в сериала само ще ни загатват за тези неща и единствената по-такава връзка на Кларки ще си остане тази с Лана, така че не знам защо хората се дразнят, след като на нас ни подхвърлят от четири сезона само трохички за отношенията между Лойс и Кларк. И така май ще си остане и до края blush.gif .

П.П-Колкото до ава ми, само няколко думи- сайта Deviantart.com + Mara Jade Skywalker, неустоима комбинация за мен mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
Lois Lane
Напълно съм съгласна с Вас момичета. На Лойс не й е нужен Кларк...Опазил я Господ! В крайна сметка всички станахме свидетели на това какво се случва с жените, на които Кларк им е нужен / отиват за рециклиране като персонажи/ Амин! *evil evil grin*

В крайна сметка снимките са си хубави. Няма значение кой е за и кой е против. То така или инак недоволни винаги ще има. И аз бях на мнение, че след седем сезона лигавщина в пети епизод близката среща на Лана, и по-специално на мозъкът й, първо с ръба на колата, а в последствие и с паважа щяха да бъдат повече от очарователни, но... Сценаристи, режисьори и т.н. сметнаха това за излишно. Ето, тогава Лана феновете останаха доволни. Сега е мой ред, а и на още голям кръг от хора да се порадваме на предстоящото събитие.

Що се отнася до мястото на Лойс Лейн в Смолвил. Може и да е било за добро, може и за зло, но тя така или иначе е вече факт в това шоу и връщане назад няма, освен ако Кларки верно не вземе д анаучи онзи трик със завъртането на обратен ход, но едва ли му се ще да види какво би се случило ...

doctor_freeman
Много ми е интересно какво влагате в думите "На Лоис не й е нужен Кларк"... rolleyes.gif
Enchanted
Aми момчета,ако Кларк можеше да избира...щеше да спасява само Лана-не ми писна с тея шипърски изказвания нали > wink.gif
Иначе doctor_freeman,немисля,че всички от нас имаме едно и също нещо в предвид с думите"не и е нужен Кларк",но аз достатъчно се нагледах още от четвърти сезон на изтъкващата борбеността си мис Лейн,и както казва Диди"сега хоп появи се Кларк,и има кой да се грижи за нея"...но както и да е,всеки е прав за себе си wink.gif
♥Didito♥
Хора тука обърнахме темата на Лана вс. Лоис. Защо на Мис Лейн й е нужен Кларк? Ами нормално е всеки да си има мнение и затова е форума да го изразяваме. Според мен наистина Лоис винаги се е изтъквала колко е силна, борбена, независима и т.н. На мен ми е странно да ги гледам двамата - Кларк и Лоис. Дам шипърските историй нямат край, но какво да се прави. Просто неразбирателство винаги ще има. Ето примерно на мен не ми пука, че митологията си е митология и там има Клоис, за мен просто няма да съществуват biggrin2.gif
doctor_freeman
Еми точно това ми е интересното - всеки има нещо различно в предвид когато казва тези думи, но всички са съгласни. Затова и исках да разбера. rolleyes.gif
Колкото и независима да е Лоис, колкото борбена, силна и т.н. едва ли е от Криптон и силно се съмнявам че ще може да лови куршуми със зъби и ще оставя просто кратери в цимента, когато пада от високо. Защото пак казвам - едва ли я държи в ръцете си просто за кеф във снимките. А и на Кларк не му пука колко са независими хората, той пак ще си ги спасява. Това е бъдещият Супермен все пак, няма да остави някого в беда. Пък бил той и борбената Лоис. А и си права, Кларк и Лоис няма да съществуват, понеже го няма Супермен все още. Но иначе е неизбежно...
sonofsparda
Всеки да гледа на Смолвил това, което му харесва. wink.gif Един е шипър, друг е комиксов нърд, трети е фен на визуалните ефекти и така нататък. Изказвания от рода "ма аз тия не мога да си ги представя заедно" или "Клана отдавна се изтърка", или изобщо каквито и да били недоволничения никога няма да свършат. Тва е ясно. Но тук се събираме, защото всички по нещо харесваме сериала. И да, за всички ни, в него има неща, които не харесваме, но ако толкова се дразнихме на тях нямаше да продължим да го гледаме нали така. wink.gif Тъй че аз викам да се спрем малко с тва кой на кого бил нужен, или Лоис това, Лана онова. Тъпо е някакси. Да гледаме мащабно на нещата. Този епизод ще е великолепен и може би за всички ще има това, което им харесва.
doctor_freeman
Съгласен. smile.gif
vikihill96
Абе намерил се кой да ми казва да си стискам ръцете с някой друг mad.gif .... Що не вземем всички да ....си ги стиснем верно де, че верно глупаво стана вече 10.gif 10.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . В крайна сметка мен още си ми държи влага от някои американски книжни авторчета, които не знаят какво пишат и правят(но това са си лични ядове, няма какво да ви занимавам тук). Смолвил е къде, къде по-напред в това отношение и наистина винаги има за всекиго поне нещо, нещо, което го кара в петък сутринта да застане пред екранчето на компютъра, кой с кафе, кой със закуска, кой със сънени очи, за да гледа любимия сериал. И трябва да си призная, че всеки път ми прави огромен кеф, че "откачалките", които правим това нещо сме повечко happy.gif happy.gif !!!
♥Didito♥
Ванка прав си. Айде всички да спрем със споровете и просто да се кефим на сериала smile.gif
sonofsparda
Най-накрая и трейлъра - Apocalypse Teaser

П.П.: Най-накрая истинския Кларк Кент. smile.gif Големите работи започват.
lyubenski
Уоу smile.gif - Кларк с очила!!! Супер ще е smile.gif
vikihill96
Нали се сещате какво казват хората по повод на баскетбола- i love this game. Е аз да го перефразирам- i love this serial biggrin2.gif ! Кларки подготвяй се да "изчезнеш"...зад очилцата biggrin2.gif !!
♥Didito♥
Епизода ще е велик! Вече за 10-ти път гледам трейлъра biggrin2.gif
toho
Мисля си че възлагате прекалено големи надежди за това с костюма. Според мен ще се появи за 2-3 минути макс ако не и по малко. Същото като това "уроците за летене" в Веритас:

Кара : Аре литни, ва. Много е лесну.
Кларк : Нимога, ма. Ти си хвърчи кат врабка, аз таквива щуротии немога да правя!

... и това беше, нито летене нито даже опит.
Mr. Winchester
Цитат
Кара : Аре литни, ва. Много е лесно.
Кларк : Нимога, ма. Ти си хвърчи кат врабка, аз таквива щуротии немога да правя!

18.gif

@Didito , и аз гледах трейлъра мнооого пъти
vikihill96
Ее, сега Тедо, верно, че може и за две-три минути да е, но все пак виждаме, че е с него. Докато за летенето само се надявахме все пак, но не видяхме и една секундичка...Предполагам, че усещаш разликата biggrin2.gif !!!
sonofsparda
Ааа, тука според мене няма голяма съпоставка. Ясно е, че тва с костюма го правят да ни дразнят, но поне всъщност ще го видим, а не да ти пише с големи букви, че щели да го учат да лети и после абсолютно нищо. А и самия факт, че и Лоис ще му помогне за това е меко казано интригуващ. wink.gif И за малко да е, пак ще е нещо. Дано другия сезон да почне да се интересува от журналистика и да почне и малко самичък да се оправя с намирането на злодеи или квото е там, щото хубавата помощничка му върши почти цялата работа. То понякога направо да се чудиш като надене костюма кво ще прави без Клои. wink.gif
toho

Мръсник.... biggrin2.gif
doctor_freeman
Трябва да призная, че много му отива тоя стил тип "Кларк Кент, журналиста"... 4.gif
sonofsparda
Аха, виждате ли, на Кларк до такава степен му е писнало сценаристите да се ебават с неговата личност, че вече и размахва the finger наляво надясно. 18.gif
♥Didito♥
Цитат(sonofsparda @ Apr 25 2008, 12:50) *
Аха, виждате ли, на Кларк до такава степен му е писнало сценаристите да се ебават с неговата личност, че вече и размахва the finger наляво надясно. 18.gif

А не бе 18.gif

едит много ми повлиява тоя трейлър чак напрайх анимация biggrin2.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.