Jordan
Mar 19 2008, 23:36
На трети март тази година CW официално обявиха шоу програмите, които ще бъдат продължени и следваият телевизионен сезон. Сериалите, подновени за догодина са:
"Gossip Girl," "One Tree Hill," "Smallville," "Supernatural," "Everybody Hates Chris" и "America's Next Top Model".
Според сегашната информация снимките на новия сезон на ОТН ще започнат веднага след приключването на 5ти сезон, като ще бъдат заснети четири епизода и след това екипа ще се оттегли за малка почивка.
Първи епизод ще се излъчи на първи септември.
"Коментирайте във форума, но пишете смислено и спазвайте добрия тон"
Честито, хора!
galena_s
Mar 20 2008, 16:09
Супер два от любимите ми сериали "ОTH" и "Gossip girls"
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
. Сега, ако разбера, че продължават и "Rome","The tudors" и "Vanished" щастието ще е пълно
marti_89_76
Mar 20 2008, 19:41
Ей, много хубава новина.Супер!!!
Jordan
Mar 21 2008, 00:39
Цитат(galena_s @ Mar 20 2008, 16:09)

Супер два от любимите ми сериали "ОTH" и "Gossip girls"
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
. Сега, ако разбера, че продължават и "Rome","The tudors" и "Vanished" щастието ще е пълно
.gif)
Рим и Тюдорите сигурно ще се продължат. Колкото до Vanished, той беше спрян още...преди година...
nemios
Mar 21 2008, 09:35
То вече ОТН няма нищо общо с тийн сериала, който беше в началото и така е от средата на трети сезон. Дали ще го продължат или не едва ли е толкова важно. Настина ще го гледам, но просто не е същия, който беше 1,2, дори и голяма част от трети сезон. Все пак честито. Дано нещо да стане и да ми харесат повече новите серии. Има напредък на 5ти сезон, като се има предвид 4ти и дано 6ти е още по-интересен.
rali4kata
Mar 21 2008, 10:55
Супер и 6-ти сезон,направо върха.Ще продължим да се радваме на нашите любимци!LEYTON FOREVER!!!
Jordan
Mar 21 2008, 11:47
хубаво де, много хора недоволстват, че сериала не бил същия като от 1 и 2 сезон. Е, един сериал ако няма развитие, то ще бъде ли интересен толкова време на публиката? Ако Марк се занимаваш още с тийн историите на главните прсонажи, за 5 години сериала щеше да стане някаква блудкава боза, и щяха да са останали минимум фенове. Всички имаме хубави спомени от първите сезони, но нещата се развиват. Помислете за вашия живот- не е ли и той така?
Шепот и прах'
Mar 21 2008, 12:24
Така.. След 5-ти следва 6-ти сезон, след 6-ти следва 7-ми и така докато не минат рекорда на Дързост и красота.
От една страна е супер, че ще продължават да снимат, но.. от друга.. сякаш ми се иска вече всичко да се изясни, да има един финален щастлив край и толкоз.
Mr. Winchester
Mar 21 2008, 13:39
Супер за Госипа и Супера, както и Смолвил-на който се знаеше 4е ще има нов сийзън... иначе ако 6 сезон е такава боза на ОТХ като 5сийзан..не...няма даго гледам...тва исках да каажа благоодаря че ме изслужъхте
kakaivka
Mar 21 2008, 16:06
![2hi[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2hi[1].gif)
Много се кефя на тва, че ще има 6 сезон само ме е яд че не мога да си намеря промото. Ако някой знае каде мога да го гледам моля да ми пише. Мерси предварително
Цитат(kakaivka @ Mar 21 2008, 16:06)

Много се кефя на тва, че ще има 6 сезон само ме е яд че не мога да си намеря промото. Ако някой знае каде мога да го гледам моля да ми пише. Мерси предварително
Все още няма излъчено промо. Когато го пуснат, ще бъде даден линк.
**Sophia**
Mar 21 2008, 19:22
Според мен,няма нужда от още сезони..Още повече клишираните моменти..Просто мисля че ще се изчерпат идеите,
и пак ще връщат стари персони и ще включват все по-нови и нови герои,което според мен е излишно.Но кой знае
може да е успешно и сериите да са интересни и силни.Ще видим...
gerencetyyy
Mar 21 2008, 19:27
Haley_James_Scott_23
Mar 21 2008, 20:02
Е много хубаво че ще има 6 сезон на Оne Tree Hill тфа е доста добра новина...
secretk
Mar 21 2008, 22:57
Дa ви кaжa мaлко съм със смесени чувствa, просто не съм сигурнa, че ще си струвa, днес отново гледaх последнaтa серия от 4 сезон и нaистинa онзи крaй си беше добър за финaлен. Новите серии също ми хaресвaт, но въпреки товa ми липсвaт бaскетболните игри, рисунките нa Пейтън. Естествено ще гледaм новите серии, но определено знaм кaкво не искaм -отново дa се завъртa някaкъв любовен триъгълник между Лукaс, Пейтън и Брук, просто тaкa ще се окaже, че отново се връщaме в 1 сезон. Относно стaрите герои, нямaм против, те ми бяхa интересни, a новите ми е по-трудно дa ги приемa в нaчaлото.
Jordan
Mar 22 2008, 10:35
темата ще бъде заключена, поне докато не се появи някаква нова информация за сезона. за момента няма особен смисъл да се коментира в нея, защото няма какво толкова.
ако имате някаква информация, пишете на ЛС, ще се добави.
lovve_sophitoooo
Jul 8 2008, 14:05
Снимките на останалите епизоди почват на 18 юли , вмомента са в почивка от заснетите 4 до сега.Поне такава информация разбрах.
marinche
Jul 14 2008, 11:57
а някой знае ли кога ще излиза 6 ти сезон в България?
brooke_scott
Jul 14 2008, 12:21
Цитат(marinche @ Jul 14 2008, 12:57)

еми след 3-4 години евентуално

не наистина нз, но се надявай да е скоро
marinche
Jul 14 2008, 18:27
Цитат(brooke_scott @ Jul 14 2008, 13:21)

Цитат(marinche @ Jul 14 2008, 12:57)

еми след 3-4 години евентуално

не наистина нз, но се надявай да е скоро

благодаря все пак за инфото :)дано да е скоро наистина
DReaM_G!RL
Jul 20 2008, 09:10
Някой знае ли кога ще го пуснат и има ли вече промол
mixmaxshow
Jul 21 2008, 20:41
Без да се обиждате но четете по нагоре в темата.
Премиера:1 Септември 2008
Промо:няма все още официално
marinche
Jul 21 2008, 21:04
Цитат(mixmaxshow @ Jul 21 2008, 21:41)

няма защо да се обиждаме,но аз специално наистина не сам погледнала!а каде по точно ще го излъчат някой знае ли?
brooke_scott
Jul 21 2008, 21:23
Цитат(marinche @ Jul 21 2008, 22:04)

няма защо да се обиждаме,но аз специално наистина не сам погледнала!а каде по точно ще го излъчат някой знае ли?
да, по
CW - мн известна телевизия, надявам се че я хващаш... ако си в Америка
varnasky
Aug 4 2008, 16:18
Цитат(brooke_scott @ Jul 21 2008, 22:23)

Цитат(marinche @ Jul 21 2008, 22:04)

да, по
CW - мн известна телевизия, надявам се че я хващаш... ако си в Америка

Мда успех желаем с хващането.. иначе търсете 1ви епизод на 2ри септември по големите и не толкова големите тракери и евентуално тук ;]
moni_hs
Aug 6 2008, 08:17
Някой знае ли дали скоро ще пуснат някакво по-дълго промо? (официално)
peyton_lucas_brooke
Aug 9 2008, 14:57
Ами Би трябвало.. мисля,към 20-ти,20 и някой би трябвало да пуснат поне още едно. Ако не-спокойно си чакаме 1-ви и щастлив животец..
Оо..първа серия беше невероята, как ще издържа до другата седмица..Браво, ОБИЧАМ този сериал
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.