A_l_e_x
Mar 19 2008, 15:53
Шести сезон имаше от всичко по много
Кои епизоди ви направиха най-силно впечатление - в добрия и лошия смисъл?
Victoria
Mar 19 2008, 23:53
Па помня ли?

Да речем Sneeze за най-добър. Имаше хубав хумор, а и нова способност на Кларк.

Най-слаб - Noir... честно казано го преведох с малко мъка. А явно е бил зор и за тия дето изкарваха английските, щото ги бяха забавили до вторник-сряда.
A_l_e_x
Mar 20 2008, 10:57
Аз за най-добър епизод давам вота си за Crimson - нищо не му лиспваше на този епизод,велик е!
За най-лош след известни колебания между Combat,Noir и Prototype,вотвам последния,другите поне имаха някаква миниатюрна идея
Mr. Winchester
Mar 20 2008, 14:18
Най добър за мен беше финала Phantom, а най-слаб..точно от тоя сезон не мога да определя...
♥Didito♥
Mar 20 2008, 14:48
Най-добър определено Crimson беше страхотен! Също много ми харесаха Justice, Labyrinth, Promise и Nemecis.
Phantom също беше добър, за край на сезона, въпреки че според мен не може да се сравнява с финалните епизоди на четвърти и пети сезон. Най-слаб Noir.
За мен най-добрия си беше Crimson а след него Nemecis. Не разбирам защо на много хора не им е харесал Noir, аз лично много ми добадна, епизода си беше не типичен за Смолвил и доста свеж, а и додоха "15-те минути слава" на Джими Олсън.
За най-слаб имам два фаворити Subterranean(много слаб финал на mid-season-a) и Hydro( прекалено много беше в стил 1-ви сезон с "бандюгата на седмицата")
Victoria
Mar 20 2008, 23:16
Вероятно черно-бялото не ни е понесло.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.