Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-добър и най-лош епизод в шести сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
A_l_e_x
Шести сезон имаше от всичко по много biggrin2.gif Кои епизоди ви направиха най-силно впечатление - в добрия и лошия смисъл? biggrin2.gif
Victoria
Па помня ли? tongue.gif
Да речем Sneeze за най-добър. Имаше хубав хумор, а и нова способност на Кларк. smile.gif
Най-слаб - Noir... честно казано го преведох с малко мъка. А явно е бил зор и за тия дето изкарваха английските, щото ги бяха забавили до вторник-сряда. 1 (4).gif
A_l_e_x
Аз за най-добър епизод давам вота си за Crimson - нищо не му лиспваше на този епизод,велик е!
За най-лош след известни колебания между Combat,Noir и Prototype,вотвам последния,другите поне имаха някаква миниатюрна идея blink.gif
Mr. Winchester
Най добър за мен беше финала Phantom, а най-слаб..точно от тоя сезон не мога да определя...
♥Didito♥
Най-добър определено Crimson беше страхотен! Също много ми харесаха Justice, Labyrinth, Promise и Nemecis.
Phantom също беше добър, за край на сезона, въпреки че според мен не може да се сравнява с финалните епизоди на четвърти и пети сезон. Най-слаб Noir.
toho
За мен най-добрия си беше Crimson а след него Nemecis. Не разбирам защо на много хора не им е харесал Noir, аз лично много ми добадна, епизода си беше не типичен за Смолвил и доста свеж, а и додоха "15-те минути слава" на Джими Олсън.
За най-слаб имам два фаворити Subterranean(много слаб финал на mid-season-a) и Hydro( прекалено много беше в стил 1-ви сезон с "бандюгата на седмицата")
Victoria
Вероятно черно-бялото не ни е понесло. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.