Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: PaMpeRsSs
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
PaMpeRsSs
Здравейте! Искам да ви се представя официално...

Име: Яна Пламенова Борисова
На кратко: Янче, Янчо, Яни, Памперс ( mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif )
Години: 13 shocking.gif
Тегло: Мнооого shocking.gif
Очи: Кафяви очи
Зодия:Близнаци
Местожителство: Монтана
РАбота: Ученичка
Семейно положение: mrgreen[1].gif Омъжена, с 14 деца, добре че са фалшиви, че не си завиждам иначе biggrin2.gif
Музика: Слушам всичко без опера
Филми: Не си падам много по филмите, но когато гледам нещо то обикновенно е комедия
Обичам: Да излизам, да се хиля без причина, да се лигавя mrgreen[1].gif
Домашни любимци: Едно куче, един брат, една майка и един татко
Хоби: Ако е хоби да излизаш из града и да обираш погледите с лудата си глава значи имам, ако ли не е туй нямам
Характер: Инат съм ,ама мисля, че съм добричка.Винаги помагам, ако мога, приятелите са важно нещо за мен. Адски много разхвъргам, много често и мислите в главата ми са потънали в неразбория, рядко плача пред някой обикновенно тази дейност се извършва, когато съм сама. Не обичам да прояввявам слабост пред околните, най-важното нещо в живота ми е семейството ми, приятелите ми и не на последно място широката ми усмивка biggrin2.gif

Ето ме и мен... леко да не се стреснете :

С чаша кафенце...

С безалкохолно

Нямам нещо, което се яде или пие / забележете/
Цвете от луната
Защо ти викат Памперс ?
dEniChka
Монтана ли? (think) За пьрви пьт те виждам,но все пак добре дошла biggrin2.gif Хахах
PaMpeRsSs
Цитат(Цвете от луната @ Mar 17 2008, 20:24) *
Защо ти викат Памперс ?

mrgreen[1].gif От много време си пиша с форумци от друг форум и понеже съм най-малка от всиките,един ден едно момиче каза "Ей, Памперс", в смисъл на най-малко дете и така тръгна лафа, сега във всички форуми съм така, в скайпа също mrgreen[1].gif
*BringMeToLife*
Ее много готина мацка /за 2ри път го казвам biggrin.gif/ .. Винаги си готова да излушаш 1 човек .. worthy.gif Ти си знаеш за какво става дума wink.gif

Много успехи ти желая ии .. BOYS SUX =)))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.