Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коментар за снощтната игра на Age of Empires
GGbit.info > Развлечение > Игри
vIkToRsHeFa
Събрахме се 3-ма човека и започнахме първо от 5 easy-та просто ги размазахме след това вдигмахме трудноста на 5 компютъра на "модерате" след дълги битки ги смазахме... Последната игра която изиграхме беше срещу 4 на хард. След дълги ожесточени битки ги изолирахме на островите им като ги обградихмел В краина сметка с много премеждия успяхме да дебаркираме с воиските на техния остров и да започнем инвазията... 1.gif след дълги битки(поради липсата на наземни воиски) с няколко катапулта навлязох и разбих защитните кули като направих голяма дупка в вражеската територия и разделих острова им на 2 части (разделяи и владеи 15.gif ) от там нататъка вече хаидутин пое дясния а jonney wolker пое левия.
След дългата борба с кулите бях останал с 1 катапулт и няколко воиничета наточени на макс(как стояха направо ми е чудно...)
И огромен но почти ненужен флот от кораби. В краина сметка с 4 катаплта и 20 воиника завзех центъра между 3-те хардеста от там нататъка вече с огромната помощ на съюзниците(аз вече от към сухопътни воиски бях почти аут) оставихме
от вражеската воиска само двама работника които с удоволствие унищожихме (упорито щъкаха из картата и аз с един катапулт 2 часа ги целих докато се спрат на едно място та... 12.gif

Играта беше доста добра и сигурно скоро ще опитаме късмета и с 3-4 хардести...

ПП. Предният ден малко не можах да ги удържа(бях на една от наи трудните позиции) та днес наваксах и си го върнах с лихвите на комповете... 7hit[1].gif
Paagrio
QUOTE(GGBIT.INFO)
Събрахме се 3-ма човека и започнахме първо от 5 easy-та просто ги размазахме след това вдигмахме трудноста на 5 компютъра на \"модерате\" след дълги битки ги смазахме... Последната игра която изиграхме беше срещу 4 на хард. След дълги ожесточени битки ги изолирахме на островите им като ги обградихмел В краина сметка с много премеждия успяхме да дебаркираме с воиските на техния остров и да започнем инвазията... 1.gif след дълги битки(поради липсата на наземни воиски) с няколко катапулта навлязох и разбих защитните кули като направих голяма дупка в вражеската територия и разделих острова им на 2 части (разделяи и владеи 15.gif ) от там нататъка вече хаидутин пое дясния а jonney wolker пое левия.
След дългата борба с кулите бях останал с 1 катапулт и няколко воиничета наточени на макс(как стояха направо ми е чудно...)
И огромен но почти ненужен флот от кораби. В краина сметка с 4 катаплта и 20 воиника завзех центъра между 3-те хардеста от там нататъка вече с огромната помощ на съюзниците(аз вече от към сухопътни воиски бях почти аут) оставихме  
от вражеската воиска само двама работника които с удоволствие унищожихме (упорито щъкаха из картата и аз с един катапулт 2 часа ги целих докато се спрат на едно място та... 12.gif  

Играта беше доста добра и сигурно скоро ще опитаме късмета и с 3-4 хардести...  

ПП. Предният ден малко не можах да ги удържа(бях на една от наи трудните позиции) та днес наваксах и си го върнах с лихвите на комповете... 7hit[1].gif

Много геройски си го описал.Просто това е най-лесната възможна карта-както сме трима можем и 15 компа на хардест да смачкаме....популация-200, от тях 180 кораба и останалото селяни които правят къщи и взимат дърва...само последната игра продължи по-дълго, защото беше забравил да я нагласиш на "Дет Мач" и трябваше да правим сухопътни войски и да ги прехвърляме с транспортни кораби за да убием последните двама селянина, до които нямахме обхват (на корабите)
Jonny
Много драматизираш, но така се оказа, че направихме някаква луда флотилия и накрая какво се оказа те се развили по земя 20.gif 18.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Johnnie_Walker)
Много драматизираш, но така се оказа, че направихме някаква луда флотилия и накрая какво се оказа те се развили по земя 20.gif  [18]

Тва ми напомня на една игра на бруда, когато играх с протос и 50% от цялата карта я бях запълнил с кули.. а един приятел (май беше номер 2 в България преди години), който играеше с зерг, направи няколко контрола гардияни и диволвъри и бавно, но славно ми разруши всички кули и постройки, защото те тия гардияни имали по-голям обхват от кулите на протоса 20.gif А аз два часа правих кули и се развивах по въздух и някакъв такъв се кефя и му викам, непревземаем съм 18.gif а той за 10-тина минутки ма опатка 5.gif

П.С. Ех, какви игри ставаха на тоя бруд преди 4-5 години в Speed_ 13.gif
melkor
QUOTE(FrAgMaKeR)
QUOTE(Johnnie_Walker)
Много драматизираш, но така се оказа, че направихме някаква луда флотилия и накрая какво се оказа те се развили по земя 20.gif  [18]

Тва ми напомня на една игра на бруда, когато играх с протос и 50% от цялата карта я бях запълнил с кули.. а един приятел (май беше номер 2 в България преди години), който играеше с зерг, направи няколко контрола гардияни и диволвъри и бавно, но славно ми разруши всички кули и постройки, защото те тия гардияни имали по-голям обхват от кулите на протоса 20.gif А аз два часа правих кули и се развивах по въздух и някакъв такъв се кефя и му викам, непревземаем съм 18.gif а той за 10-тина минутки ма опатка 5.gif

П.С. Ех, какви игри ставаха на тоя бруд преди 4-5 години в Speed_ 13.gif

Така като те слушам се сещам за един приятел който беше много запален по Броод едно време. Казваше се Жоро и му викахме Човекът Фотон Канон. smile.gif Пича просто не играеше с нищо друго освен фотон канони около базата и след това минава и те изрива с една голяма флотилия кериъри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.