Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дали Джин наистина е умрял?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Теории
the_mouse

Дали Джин наистина е умрял?
На паметната му плоча е написана датата 22 Септември 2004, когато полет 815 се разби, което очевидно не е вярно...

Вариантите са да е останал на острова поради някаква причина или да се е спасил, но да се е скрил, според мен е по-вероятно първото, вие какво мислите rolleyes.gif
The Black Dragon
Явно нещо се е объркало във времето, както стана с Дезмънт. Не мисля, че е умрял. По-скоро е в някво друго такова измерение. Продавачът с пандата му каза че е "Годината на дракона". Ако някой има идея коя година беше на дракона да каже, така ще разберем дали е било флаш или футорекспекция. Със сигурност Джин не е умрял според мен. Просто не е от 6-цата. Не мисля, че броят и Арън за член от оцелелите. Някой друг ще е. Мисля си за Сойер.
advokata
Цитат(The Black Dragon @ Mar 15 2008, 04:29) *
Явно нещо се е объркало във времето, както стана с Дезмънт. Не мисля, че е умрял. По-скоро е в някво друго такова измерение. Продавачът с пандата му каза че е "Годината на дракона". Ако някой има идея коя година беше на дракона да каже, така ще разберем дали е било флаш или футорекспекция. Със сигурност Джин не е умрял според мен. Просто не е от 6-цата. Не мисля, че броят и Арън за член от оцелелите. Някой друг ще е. Мисля си за Сойер.

Последната година на дракона е била 2000 година , а следващата ще бъде през 2012 wink.gif

http://bg.wikipedia.org/wiki/Китайски_кале....BE.D0.BD.D0.B0
the_mouse
Мдам, което означава, че наистина е ретроспекция.
Пък и ме съмнява да работи пак за Пайк, въпреки, че е възможно, но това с датата определено е ретроспекция...

Но очевидно много неща около Океаник 6 са лъжа, в смисъл историите, които разказват на света не са истина, явно тези, които са останали на острова са били обявени за мъртви... smile.gif
ViruZzZ
Цитат(the_mouse @ Mar 15 2008, 12:04) *
Но очевидно много неща около Океаник 6 са лъжа, в смисъл историите, които разказват на света не са истина, явно тези, които са останали на острова са били обявени за мъртви... smile.gif

Ам нали в спойлерите за Океаник-а се казва, че Джин и Сън излизат от острова. Дали пък после не е инсценирана смъртта му :?
The Black Dragon
Ясно значи наистина е било ретроспекция. Обаче защо единствено до сега от оцелелите 6 показаха само гроба на Джин? Би трябвало да има и други които са умрели, но са "върнати" от острова???
pinko_z
Щом мислите,че тези, които са останали на острова са обявени за мъртви тя сигурно Сън щеше да знае. Защо тогава ще ходи на гроба му (на Джин)? huh.gif
hip_hop^girl
Ам има ли вариянт Джин да е жив ама да е изценирал смърта си и Сън да си мисли че е мъртав, щото в болницата с онази панда се държеше доста странно. Според мен другия вариант е да е умрял на острова по-късно, а някой който не откриваме да е част от Океаник 6
FrAgMaKeR
А дали Джин не е човека в ковчега.. ?
Estell
Цитат(FrAgMaKeR @ Mar 17 2008, 22:26) *

И аз това си помислих, но защо пък никой няма да иска да отиде на погребението му? unsure.gif
FrAgMaKeR
Цитат(Estell @ Mar 17 2008, 23:58) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Mar 17 2008, 22:26) *

И аз това си помислих, но защо пък никой няма да иска да отиде на погребението му? unsure.gif

Ковчега беше малък, той е нисичък, никой не е отишъл, защото баща му може и да е умрял вече или пък да е далеч, беден е няма как да дойде до щатите.. но пък за друго.. освен ако са се скарали със Сун и са се разделили.. но като се замисля е малко вероятно да е така. Той може да е останал на остворова дори, а гроба да е празен заради намереният самолет да са им направели по едно погребение.. но и това малко не ми звучи много добре..
Estell
Ако Джин беше на острова не смятам, че Сун щеше да плаче по този начин. sad.gif Според мен наистина е умрял, но защо и как е по-интересното в случая.
matilde
Хора, аз нещата ги виждам така.... 6-тимата оцелели се измъкват по някакъв начин /много странен/ от острова, а междувременно на острова става нещо и 6-тимата оцелели вярват, че всички на острова са мъртви.
Защото ако знаеха, че приятелите им са живи и здрави на острова и чакат да бъдат спасени нямаше просто да стоят в Америка и да си клатят краката и да не направят нищо. Нещо ужасно се е случило на острова и Океаник 6 мислят, че всички други са мъртви наистина.
Специално за Джин и Сън, не знам дали той е мъртъв наистина, но Сън 100% мисли, че е така.
Mr. Winchester
Аз малко съм закъснял, чак сега гледах епизода и наистина беше много объркан, как така Джин купува пандата не за дъщеря си, а пък вика ще ставам баща???
the_mouse
Историята на Сън беше flash forward, а на Джин - флашбек, тоест даваха миналото на Джин и бъдещето на Сън
bgy
Добре, ето друг вариант:
Знаем, че островът ще трябва да бъде преместен. Чрез станция "Орхидея". Но в същото време 6мата оцелели се измъкват. И понеже островът е преместен, не могат да стигнат там. Затова Джак в края на 3ти сезон каза, че трябва да се върнат, но не могат. Изглежда останалите разчrтат на тях да ги спасят. Ами динамита? В кораба, де. Ако е избухнал, тогава какво става? Защо според вас не дават Дезмънд да се е измъкнал? Добре, може да е с Пени, тя да го е спасила. А може и да е гръмнал с динамита, барабар с кораба. Пак има 2 варианта за Джин: да е останал на острова при преместването му или да е загинал при взрива на динамита. Тъй или иначе след 2 дена излиза последният епизод, така че ще гледаме biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.