Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 24 - Day 5
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > 24
FrAgMaKeR
Най-сетне излезе и сезон 5 от най-якиат екшън сериал. Ха седа да видим, кой ще яде бой от Джак 12.gif
The Black Dragon
24
Season 5:
Ep. 01 - Arena BG
Ep. 02 - Arena BG
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 01:09 PM) *

Свалям ги и ще посийдвам и аз до довечера, не очаквах два епизода на веднъж, мислих си че ще е само един, но сега съм много приятно изненадан wink.gif Какво ли ще е този сезон, просто нямам търпение да го гледам smile.gif

В неделя излязоха два епизода (тези) и днеска ще излъчат още два, които в арената ще ги има утре. И после вече си почва всяка седмица по една серия. И аз нямам търпение да видя какво ще има във тоя сезон 3.gif Изчакай до довечера наистина, че ми е пълен харда да запиша нещо и да ги сваля и аз 4.gif
FrAgMaKeR
24
Season 5:
Ep. 03 - Arena BG
Ep. 04 - Arena BG

Новите два епизода.. сваляйте wink.gif

Тия 4 епизода не са истина просто, а това е само началото... Айде де, никой ли не го е гледал още? Дайте малко коментари, споделете впечетления си..
Lazzarus_©
Титри - еп. 01
The Black Dragon
Всякъв флууд и коментари относно пети сезон тук biggrin2.gif
The Black Dragon
24 Season 5 Ep.5 - @Arena BG
FrAgMaKeR
24 Season 5 Ep.7 - @Arena BG
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ Feb 7 2006, 08:31 AM) *

24 Season 5 Ep.7 - @Arena BG

Ааааа супер. Най-накрая. Нямам търпение вече да видя кво ша стане worthy.gif
The Black Dragon
Гледам, че никой не е писал и се чудя защо? В момента направо ша се побъркам аз докато дочакам 9-ти епизод. Стана толкова интересно с тоя газ, а тоя единия терорист като се самоуби и изгубиха връзката да хванат другите. Много ми е интересно сега как ще ги проследят.

И нека да подхванем една-две теми за дискусия, докато излезе следващата серия:
Дразни ли ви Президента
Лично мен мноо ме нерви тва човече. Едно самостоятелно решение не може да вземе. Бахти путьото. Хаха според мен сценаристите показвт точно какъв НЕ трябва да бъде един президент на USA. Тоя сега не може да се мери въобще с Президента Палмър.
Тони Алмейда и Ким
Ще гледаме ли добре познатият приятел на Джак и в 5-ти сезон? Едно старо куче, което според мен трябва да присъства и в 5-ти сезон. Жалко само, че убиха Мишел sad.gif Да се надяваме, че и Елиша Кътбърт (Ким Бауер) ще се появи. Тая пичка е уникалнo яка и имам надежди, че ще я гледаме, защото Джак в предната серия помоли Одри да каже на Ким да отиде в CTU, така че... стискам палци smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 16 2006, 05:19 PM) *

И нека да подхванем една-две теми за дискусия, докато излезе следващата серия:

Дразни ли ви Президента

Тони Алмейда и Ким

Тоя президент е гола вода, пълна противоположност на Дейвид Палмър, който винаги реагираше адекватно в критичните ситуации. А този тъпак, само гледа Майк Новик и пита "Какво ще правим?".. супер неадекватен президент. Да рискува живота на руският президент и този на жена си заради няколко хиляди възможни жертви.. ами ако стане война с Русия.. confused.gif Супер зле е тоя президент.

Иначе за Тони Алмейда до няколко серии може да се посъвземе и да стане едно от главните действащи лица във филма. Ким и нея искам да я видя, както и приятеля и, онзи дето Джак му отряза ръката в 3-ти сезон. Не помня Нина Майерс дали не умря в Мексико, но ако случайно е жива и тя да се появи ще е интересно.

А какво ще кажете за тоя "хобит", дето ръководи CTU? Супер параноичен лешпер, много ме дразни 19.gif
The Black Dragon
Бате ти май последните серии не си ги гледал. Ще видиш какво става и с Президента, и с Тони, и с Самознай (така се казваше лилипута в Lord Of The Rings).

Иначе да - Нина е мъртва. Нали Джак я гръмна в тиквата в CTU
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ Apr 11 2006, 12:07 AM) *

Бате ти май последните серии не си ги гледал. Ще видиш какво става и с Президента, и с Тони, и с Самознай (така се казваше лилипута в Lord Of The Rings).

Иначе да - Нина е мъртва. Нали Джак я гръмна в тиквата в CTU

Да не съм, при това напълно умишлено. Чаках да се съберат повечко да ги изгледам на веднъж, че така на седмица по един.. Верно, че Нина умря 16.gif Иначе жалко за полуръста, въпреки всичко беше интересен.
The Black Dragon
И аз обичам така да гледам наведнъж много епизоди, ама нямам нерви да чакам да се съберат, че като знам, че е излязла нова серия и не мога да се сдържа да не я гледам. Иначе всички в нашто семейство направо са луди по тоя филм още от както се появи, ама и те така чакат да се съберат повече серии да гледат.
The Black Dragon
В японеца са качили всички излезли серии от 5-ти сезон smile.gif
BAUAR
Ами още не съм стигнал го там :-)) Ама не искам да чета .. та да ми е интересно :-)
BAUAR
QUOTE(The Black Dragon @ Apr 24 2006, 18:04) *

В японеца са качили всички излезли серии от 5-ти сезон smile.gif

Ахх защо трябваше да умира Едгър .... баси тоя сезон е един от най-добрите за 24 :-))
BAUAR
Поредния епизод от 24 се сийдва от мене в tракера ни :-) bt.ggbit.info :-) Сваляйте наволя :-) 10.gif
jonas
QUOTE(BAUAR @ May 16 2006, 22:12) *

Поредния епизод от 24 се сийдва от мене в tракера ни :-) bt.ggbit.info :-) Сваляйте наволя :-) 10.gif

Мен най ми се реве за Тони и Мишел баси най си ги харесвах sad.gif а тая Ким не можа ли си фани някой по малак педерас баси 19.gif
The Black Dragon
Свърши 5-ти сезон. За пореден път - БРИЛЯНТЕН! Просто 24 е недостижим! Феноменално як филм майна. Края е доста обещаващ и вече знаем какво ще гледаме в 6-ти сезон януари 2007 живот и здраве. Пак ще има голямо чакане и пак ще си умираме от кеф на новия сезон. Доколкото разбрах Кийфър е подписал договори за 8 сезона, което може да ни радва и да сме сигурни, че ще си гледаме любимия филм още 3 години най-малко 4.gif worthy.gif
Jack Bauer
Това за осемто сезона ако е вярно ще е супер яко!!! Тва е най-якия сериал който съм гледал. Само дето въобще не ми е ясно как ще се измъкне Джак. А може и китайците да искат нещо от него и да го пуснат да направи нещо или да убие някой!!! Не знам какво ще е ама ще е супер интересно!!!
The Black Dragon
QUOTE(Jack Bauer @ May 25 2006, 02:35) *

Това за осемто сезона ако е вярно ще е супер яко!!! Тва е най-якия сериал който съм гледал. Само дето въобще не ми е ясно как ще се измъкне Джак. А може и китайците да искат нещо от него и да го пуснат да направи нещо или да убие някой!!! Не знам какво ще е ама ще е супер интересно!!!

Виж кво му казаха все пак. Нали той им вика "Убийте ме" и китаеца му вика "Прекалено сте ценен г-н Бауер за да ви убием". Аз си мисля, че ще го вербуват за тяхна изгода. Може да го вземат в китайското CTU 18.gif
FrAgMaKeR
24 е №1

QUOTE(The Black Dragon @ May 25 2006, 14:20) *

Виж кво му казаха все пак. Нали той им вика "Убийте ме" и китаеца му вика "Прекалено сте ценен г-н Бауер за да ви убием". Аз си мисля, че ще го вербуват за тяхна изгода. Може да го вземат в китайското CTU 18.gif

И аз си мисля нещо от тоя род, макар да има много възможности, а съм сигурен че сценаристите пак ще си свършат добре работата smile.gif

24 е №1
The Black Dragon
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 25 2006, 22:55) *

24 е №1

True, true 4.gif worthy.gif
rEtard
Такмо изгледах и последния епизод.Няма по як сериал от тоя smile.gif
Menna
След дълго прекъсване, най-после започнах този сезон. biggrin2.gif
Най-добрия екшън сериал просто. 8.gif
The Black Dragon
Цитат(Menna @ Mar 20 2007, 13:51) *
След дълго прекъсване, най-после започнах този сезон. biggrin2.gif
Най-добрия екшън сериал просто. 8.gif

По-добре късно, отколкото никога smile.gif Немаш си на идея какво те очаква само biggrin2.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.