Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Music Idol vs. Пей с мен
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
darkymir
кое от предаванията ви харесва повече
моля да гласувате, че съм виждал доста изказвания за това кое е по-яко и искам да видя кое явно има повече привърженици

едит: за първи път пускам анкета и явно нещо съм объркал и няма анкета ...
ако може някой да оправи или изтрие и направи нова темата
Sharo
ве тва пей с мен по-забавно такова ми са вижда....по ма кефи

пп: АКО БЯХ СЕ РОДИЛ ХИПОДИЛ xD
c0mp
Определено "Пей с мен" !!! Много по-интересно е !

ПП: @sharo ако бях се родил хиподил е култова песен biggrin.gif
vasinka_{P}
Определено Пей с мен !!! Много по интересно е!

ПП: "Дарт Вейдър на Йода думаше" ми е фаворит worthy.gif
The_Man_Of_Steel
Мюзик Айдъл гледам аз, и гледам че това предаване води.
hristin4e
аз съм си за Мюзик айдъл, Пей с мен го пуснах няколко пъти, но няма как да не гледам Мюзик айдъл, така че то си остава до края smile.gif
ThePinkDuck
Не знам до колко мога да ги сравнявам. Да, наистина и двете са музикални надпревари, но са доста различни като формат. Ако все пак трябва да избирам, определено фаворит ми е Пей с мен. Като идея, изпълнение и таланти много повече ми допада. mrgreen[1].gif
The Black Dragon
Пей с мен smile.gif
Tedds
Гласувах за Мюзик Айдъл,по простата причина че Пей с мен не съм го гледала..сега и ако започна да гледам ''Пей с мен'' и ми стане интересно ще има да се двуумя кое да гледам,така че си оставам на Мюзик Айдъл biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Амиии без да се гледа да се гласува кое повече му харесва на човек е някак си безпредметно, ясно е че БТВ е по-гледаната телевизия и тъй като са що годе по едно и също време се гледа айдъла, но лично аз си ги свалям от торенти и мога да кажа накратко че просто мюзик айдъла или Българският Оселяризиран вариант не може да се качи на малкото пръстче на Пей с Мен, моите уважения но няма отправна точка за сравнение между двете предавания. smile.gif
Катeто
Млако ме учудва,че Пей с мен е толкова харесвано,но аз така и не съм го гледала сериозно,все хващах някакви лиглъовци,които се лигавиха и затова си гледам Мюзик Айдъл,но Пей с мен сега започва наистина така че не се знае,може да е по-хубаво rolleyes.gif
nelito_91
Аз предпочитам Music Idol. Гледала съм части от Пей с мен, но не ми е особено интересно.
PoLiTy'
Само "Мюзик Айдъл" съм гледала и в началото ми беше по-интеересно,ама и сега става за убиване на времето." Пей с мен" само на рекламите съм превключвала,ама Камен Во ми е толкова антипатичен,че само заради него не бих издържала да го гледам wacko.gif
Althaea
Гледах "Пей с мен" за пръв път в понеделник, когато пяха италиански песни.
Със сигурност няма да повторя.
Нямаше ли кой да им каже на тия хора поне, че в италианския няма твърдо "л"?!
Бъркаха си текста през цялото време, на моменти открито фалшивееха, а водещите звучаха нелепо в опитите си да бъдат оригинални и забавни.
Предаването като цяло е на светлинни години от "Мюзик Айдъл".
ogata
Цитат(Althaea @ Apr 25 2008, 22:43) *
Предаването като цяло е на светлинни години от "Мюзик Айдъл".

Вярно е ... поне в "Пей с мен" , не толерират олигари като Иван ! dry.gif mad.gif
LSS
музик идол ... но взе и то да ми омръзва
*PeyT*
Едното предаване е скучновато и дори за фон не става, а другото е по-скоро калпаво риалити шоу, отколкото музикален конкурс.
Изводът - и двете не струват. smile.gif

P.S.
Цитат(ogata @ Apr 26 2008, 00:00) *
Вярно е ... поне в "Пей с мен" , не толерират олигари като Иван ! dry.gif mad.gif

laugh.gif Ама , ти сериозно ли? Или не си наясно със значението на думичката "толерирам", или говориш за различно предаване? rolleyes.gif
Jordan
Мартинчице, ще те давя в морето dry.gif
Иван го няма и нека скандалите около неговата особа да спрат.
[ТеDиТо]:
Цитат
Гладувах за Мюзик Айдъл,по простата причина че Пей с мен не съм го гледала..

леле, какви жертви правят хората за едно предаване... shocking.gif
Tedds
Цитат(Jordan @ Apr 28 2008, 14:04) *
[ТеDиТо]:
Цитат
Гладувах за Мюзик Айдъл,по простата причина че Пей с мен не съм го гледала..

леле, какви жертви правят хората за едно предаване... shocking.gif

хахаха biggrin2.gif много забавно да се заяждаш заради една правописна грешка blink.gif
се тая де ще го поправя,ако не беше ти нямаше да си я видя така и така biggrin.gif
Jordan:шегувкам се де biggrin2.gif
darkymir
някои може ли да намери инфо с колко е спаднал реитинга на МИ след като изгониха НАЙ-ГОЛЕМИЯ (мизерници)
vIkToRsHeFa
Цитат(darkymir @ Apr 29 2008, 01:01) *
някои може ли да намери инфо с колко е спаднал реитинга на МИ след като изгониха НАЙ-ГОЛЕМИЯ (мизерници)
Имат ли значение рейтингите...
Пей с мен е на светлини години разстояние от помията наречена МИ, да не говорим че си е наш си български формат. Имахме златният орфей... Какво стана с него... Но простотията в България цари... smile.gif
darkymir
просто любопитсво
искам да видя какво мислят "великите умове изчисляващи рейтинга(или там квото праат)"
то е ясно за класата ама не всеки не е простак
ей на аз съм цар според твойте думи
lemmy
Хаха доста смешно ми стана..
Гледам повечето коментари са за Пей "СЪС" мен.. нооо Music Idol води с 43 гласа което някак си.. абе доста е смешно хахахаха biggrin2.gif
Мда и аз гласувах за Music Idol.. Обожавам Наско и Светльо, но мисля, че ги вкараха в чалгата, а те и двамата се излагат като не го виждат.. Както и да е.. мда българско му демек чалга хахаахаха sick1.gif
fenkanabrooke
Аз гледам Мюзик Айдъл, не знам някакси ми допада повече, пък и с Пей с мен са по едно и сащо време.
dEniChka
Вече определено гледам Пей с мен... smile.gif
tedi27
Music idol, много са яки, особено Ясен!
eragon16
Ако сме обективни, по-добре направено е шоуто Пей с мен.
angel_girl
Мюзик Айдел гледам аз... Пуснах на няколко пъти Пей с мен, гледах и няколко клипчета... е не ми харесва и тва е. smile.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Music Idol, разбира се.
В Пей с мен ми се струва, че отвърдените изпълнители си правят просто реклама, гледал съм го няколко пъти и от тея дуети не можеш да чуеш гласът на участниците...И се надпяват..Абе не ми харесва wacko.gif
ViruZzZ
Или не си гледал качествено или си хванал не който трябва изпълнител ;] В понеделник почти цялата песен я изпя Дивна, а Миро седеше зад нея и пляскаше, тъй че ...
angel_girl
А аз само да питам, че въобще не съм запозната - финалът на "Пей с мен" кога е? Или беше в понеделник? laugh.gif
ViruZzZ
Цитат(angel_girl @ Jun 3 2008, 18:33) *
А аз само да питам, че въобще не съм запозната - финалът на "Пей с мен" кога е? Или беше в понеделник? laugh.gif

Мхм, тоя понеделник дето идва ;]
dragon_girl
Мюзик Айдъл
tru
Music Idol
vess
"Music Idol" -100%
**Naley*
Music Idol
PayTon__
Мюзик айдъл ъф корс biggrin2.gif
ZuZka yeah
biggrin2.gif Нито едно от изброените biggrin.gif И двете ми бяха адски скучни тази година
moni_hs
Music Idol
traiana
Амии..аз гледах Music idol..поне за ме беше по-интересно smile.gif
lori9bonboni
Определено Music Idol, Пей с мен хич не ми се нрави..
traiana
Въпреки,че завършиха предаванията аз си гледах Music Idol.Пей с мен..чудя се от къде излезе?! biggrin2.gif ..Таа..ако има ММ 3 и Пей с мен 2,определено пак ще си гледам ММ wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.