Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Speed Racer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
lemmy
Speed Racer (2008)

Оригинално заглавие: Speed Racer
Страна: САЩ
Официален сайт: speed racer
Жанрове: Екшън Семеен Спортен
Режисьор: Анди Уашовски
Сценарист: Лари Уашовски
Продуцент: Грант Хил
Оператор: Дейвид Татерсъл
Музика: Майкъл Джиакино
Участват: Емил Хърш, Кристина Ричи, Матю Фокс, Сюзън Сарандън, Джон Гудман, Скот Портър
Рейтинг в IMDB: 4.0/5 (1 вота)

"Speed Racer" е базиран на едноименния Японски анимационен сериал от 60-те години на миналия век. Сценарият и режисурата ще са дело на братята Лари и Анди Уашовски, сътворили класическата трилогия "Матрицата". В главните роля ще влязат холивудски звезди като Емил Хърш, Сюзън Сарандън, Джон Гудман, Кристина Ричи и др. Да се надяваме че при наличието на толкова много звезди, братятя Уашовски ще съумеят да направят същият фурор както и с "Матрицата". Сюжета ще се фокусира около младия автомобилен състезател Спийд в ролята (Емил Хърш) и стремежа му към слава, много високи скорости и аромата на бензин, в ролята на приятелката му Трикси ще се превъплати (Кристина Ричи). С помоща на неговия баща създал уникалната спортна кола Мач-5 и останалата част от семейството си, Спийд ще бъде непобедим в каквито и да било съзтезания...

Световна премиера 09 Май 2008г.

трейлър
vasinka_{P}
Този филм определено ще интересен, гледах трейлъра и останах много впечатлена, чакам го с нетърпение mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Откакто братята Уашовски поеха проекра, чакам със затаен дъх. Дано не ме разочароват, но наистина си мисля, че ще е поредният им култов филм. mrgreen[1].gif
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 13 2008, 08:15) *
Откакто братята Уашовски поеха проекра, чакам със затаен дъх. Дано не ме разочароват, но наистина си мисля, че ще е поредният им култов филм. mrgreen[1].gif

Оооо такъв ще е, гледах интервю с Емил в което той каза, че филма е сниман с много специални камери и в света имало само 4 и те били използвали всичките и, че целият филм е направен по невиждан досега начин.. не знам какво точно значи, но определено ме развълнува. И аз чакам с нетърпение. А Уашовски са просто велики worthy.gif
Onlyshits
Цитат(lemmy @ Mar 13 2008, 15:53) *
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 13 2008, 08:15) *

Оооо такъв ще е, гледах интервю с Емил в което той каза, че филма е сниман с много специални камери и в света имало само 4 и те били използвали всичките и, че целият филм е направен по невиждан досега начин.. не знам какво точно значи, но определено ме развълнува. И аз чакам с нетърпение. А Уашовски са просто велики worthy.gif

незнам що ама на мен ми се вижда някъф много един такъф как да се изразя лайнян филм.... само като гледам състезанията и имам чуствтото че гледам прохождане на виртуалното кино ако ме разбирате smile.gif
lemmy
Цитат(Onlyshits @ Mar 13 2008, 14:22) *
незнам що ама на мен ми се вижда някъф много един такъф как да се изразя лайнян филм.... само като гледам състезанията и имам чуствтото че гледам прохождане на виртуалното кино ако ме разбирате smile.gif

Ми не знам, на някои хора им е интересно да видят нещо различно wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.