Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Horton Hears a Who! (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Horton Hears a Who!

A persons a person no matter how small!

Трейлър
Режисьор: Jimmy Hayward, Steve Martino
Сценаристи: Ken Daurio (сценарий), Cinco Paul (сценарий)
Премиера: 14.03.2008
Жанр: Приключенски / Анимация / Семеен
Актьорски състав: Jim Carrey, Steve Carell, Jaime Pressly, Isla Fisher, Jesse McCartney
Ревю: Един ден Хортън, слонът чува вик за помощ идващ от миниатюрна прашинка. Макр, че не може да види никой на нея, той решава да се отзове. В послдстие се оказва, че прашинката е дом на Хуу, които живеят в своя град Хуувил. Хортън се съгласява да пази Хуу и домът им, решение което му носи само беди със съседите, които отказват да повярват, че каквото и да е може да живее в прашинка. Въпреки всичко Хортън застава зад мотото "After all, a person is a person, no matter how small."
Лично мнение: Още малко остана. Какво да кажа, всичко на Dr. Seuss е уникално добро, Хортън не прави изключение. Просто вижте трейлъра за да разберете за какво говоря.
ludoto_mimi
Уау, това очаквам да е много забавно. Все пак е от създателите на Айс Ейдж, а на него много му се радвах! smile.gif А и щом ти казваш, знам че няма да ме разочарова. Чакам го скоро, че ми се е пригледала готина анимацийка. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Макар и TS качество вчера го изгледах и останах меко казано очарована. Филмът разказва невероятно красива история, по много магичен и някак наивен начин. Героите са весели и колоритни, музиката е приказна. Филма страшно много ми хареса и го препоръчвам с две ръце. Посланието "А person is a person, no matter how small" просто крещи от екрана и се чува от всеки, макар и не всеки да има Хортънови уши! mrgreen[1].gif
VeRonICa^^
Много забавно филмче,много ми хареса smile.gif
Jordan
biggrin2.gif изглежда супер интересно, пък и отдавна не съм гледал анимация, май. Пък и щом Пинк казва, че това е дъбест ъф дъ бест, значи трябва да се позамислим всички. Но с хубаво качество е най-добре. За това малко чакане няма да е излишно.
Тва синьото същество не знам какво точно се пада ама е изрудско biggrin2.gif
hristin4e
аз се разцепих от смях на трейлъра, значи филма ще е убиец! biggrin.gif
само да ми падне с хубаво качествооо... wink.gif
ThePinkDuck
R5 - че@замунда! Качествено качество!
ludoto_mimi
Лелееееее толкова е якоооо! wub.gif wub.gif
Не усетих кога го изгледах, супер бързо мина времето. Отдавна не бях гледала толкова готина анимация и толкова да се смея на нея. 18.gif
FaLLOuTbOy
Страхотна анимация.. нямам думи просто worthy.gif worthy.gif
nelito_91
Страхотно филмче happy.gif
hristin4e
уникален филм! Голям смях падна biggrin.gif
angel_girl
Абе забавен е. Макар че 2 пъти го пусках само в началото и го спирах, защото ми беше адски безинтересен. Ама след като минах първите 5-10 мин. вече ми стана приятен за гледане. smile.gif
Шепот и прах'
Велик!Велик!Велик!
Нарежда се сред любимите ми анимации, заедно с.. Немо и.. Лило и Стич и.. за други не се сещам : )
never_mind
Оооо лудо филмче... хареса ми... worthy.gif
~RoRyYy~
Суперско!!!
traiana
Ахах..страшно филмче.Аз попринцип обичам да гледам анимацийки и това много ми хареса blush.gif ..Добре,че намерих едни приятелки,че отидохме на кино да го гледаме! biggrin.gif ..
miim4eto
Страхотно филмче. Супер анимация със хубаво послание и много забавни моменти. Много ми хареса smile.gif
naley_
И аз не съм по анимациите ,но тази е от малкото,които правят изключение biggrin2.gif
Уникално филмче 4.gif
Rock
Аз пък съм по анимациите и тази е една от най-добрите. - <<>>A person is a person no matter how small<<>>
djesito
Още не съм го гледала,но определено ще го направя още сега.Като гледам коментарите,мисля е определено анимацийката няма да е скучна.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.