Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: PS платформа
GGbit.info > Развлечение > Игри
setbg
Незнам дали името на темата е потходиашта, но на скоро чух че имало начин игри за PS могат да се поткарат на PC линдолс ако имаш моща машина.Моята е бая силна с 1 ГБ рам памет с наи новата видео карта и една от наи мошните пак.Затова изкам да задам този вапрос, Как да поткарам игри за PS на PC с ниакаква си платформа или нещо такова.Но аз незнам какво е това (нали и затова пиитам) и ако имате инфо плс кажете несам ново бранец с компиутрите, незнам мн неща но незнам и мн.Затова плс плс опишете и ми кажете.Ще сам мн благодарен. worthy.gif unsure.gif
_razOr_
Уфф земи потърси в форума, 100% съм сигурен че има такава тема, става дума за PSX или нещо от сорта.
EDIT: http://ggbit.info/forum/index.php?act=Sear...mp;highlite=PSX
И следваштия път не занимавай останалите, ползвай Search (Търсене), или чико Google o_O
iliony
Цитат(setbg @ Mar 11 2008, 19:17) *
Незнам дали името на темата е потходиашта, но на скоро чух че имало начин игри за PS могат да се поткарат на PC линдолс ако имаш моща машина.Моята е бая силна с 1 ГБ рам памет с наи новата видео карта и една от наи мошните пак.Затова изкам да задам този вапрос, Как да поткарам игри за PS на PC с ниакаква си платформа или нещо такова.Но аз незнам какво е това (нали и затова пиитам) и ако имате инфо плс кажете несам ново бранец с компиутрите, незнам мн неща но незнам и мн.Затова плс плс опишете и ми кажете.Ще сам мн благодарен. worthy.gif unsure.gif

Еииий,много си зле с българския-вземи малко го понаучи...А иначе виж тук, а и по форумите има раздели за конзолите, така че razOr е прав-потърси преди да питаш...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.