Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hundred"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
"Hundred"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
18 Март 2008 година

В стотния епизод на Оne Tree Hill ще станем свидетели на сватбения ден на Лукас и Линдзи. Пейтън ще трябва да реши дали да се намеси или да изгуби истинската си любов завинаги. Нейтън използва събитието, за да се сдобри с Хейли. Дан, който от скоро е освободен, ще се появи за фамилното събиране.

П Р О М О

Официални снимки

5.12 Episode -Music:
Bruce Springstein - "My Hometown"
Matthew Ryan - "Jane I Still Feel the Same"
Anna Nalick - "Shine"
Pachelbel - "Canon In D Major"
Bridal Chorus - "Wagner"
INXS - "Never Tear Us Apart"
Winter - Holly Conlan
Grace Potter & the Nocturnals- "Apologies" (CODA)

Всички песни в ZIP-файл(divshare) (Credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/)

5.12 Download:
One Tree Hill S05E12.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda.Net
One.Tree.Hill.S05E12.HDTV.XviD-XOR @ Arena.BG
One.Tree.Hill.S05E12.720p.HDTV.x264-HDQ @ Arena.BG

One Tree Hill 5x12 (HDTV-XOR)[VTV] @ Mininova.ORG

5.12 Субтитри:

Subtitles by Sway

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
FaLLOuTbOy
WTF какво прави Кери с Джейми?!?! shocking.gif shocking.gif

Очаквах Карън да се върне за този епизод, но Анди shocking.gif

Пейтън сигурно пак сънува, няма друго обясняние за булченската рокля в която е облечена в една от снимките.

Дан: The perfect occasion for a family reunion. - creepy biggrin2.gif

Нейтън и Хейли се целунаха в промото, значи вече са се сдобрили.. нищо неочаквано.

Това е последният епизод преди голямата почивка до 13ти dry.gif
deni4kka
Каква голяма почивка ??

Тая Кери мн ме дразниии mad.gif

"You got a plan ??
-Plan for what?!
To steal Lukas back ! " - LOL biggrin.gif Мн якооо worthy.gif mrgreen[1].gif
BroOke^
нямам търпение вече за др епизод..най-накрая да ни се изясни ще има ли още Лейтън blink.gif пък и Нейтън и Хейли ако се съберат в този епизод супер biggrin2.gif Керън явно се е събрала с Анди-защо иначе той е на сватбата..и то до нея dry.gif
Mr. Winchester
тва пейтън ли е бе? така се е ухилила че се чудя тя ли или Линдсей
Zorfitoo0
Ммм аз съм ПОЧТИ УБЕДЕНА, че Лукас излиза от църквата с Пейтън! И ще ви докажа защо е така! Значи увеличете снимката, когато Люк излиза от църквата /все още не се знае с кого/ Вижте рокрята на Брук. Мисля, че е синя, но със сигурност не е тази, която се вижда на другата снимка, където е в църквата. Може и да се бъркам, но мисля, че сватбите са две различни. И роклите не са еднакви! Еми вижте и ми кажете дали сте съгласни!
Velsis
Леле тоя епизод ще бъде доста интересен. Направо от промото така се въодушевих ... нямам търпение.
А кога ще излезат другите епизоди ... че чух няква почивка ?
`BruKas`
Каква почивка? Моля ви кажете?

Иначе епизода ще е наистина интересен
vasinka_{P}
Ще има почивка до 14 април когато ще се излъчи 13ти епизод. Заради стачката бяха заснети само 12 епизода, за това ще има повече от месец почивка, докато почнат да излъчват новите епизоди. Иначе промото кърти, много е добро, очаква се една супеееер интересна стотна серия, нямам търпение да дойде следващата седмица biggrin2.gif
A_l_e_x
Цитат(Zorfitoo0 @ Mar 12 2008, 15:13) *
Ммм аз съм ПОЧТИ УБЕДЕНА, че Лукас излиза от църквата с Пейтън! И ще ви докажа защо е така! Значи увеличете снимката, когато Люк излиза от църквата /все още не се знае с кого/ Вижте рокрята на Брук. Мисля, че е синя, но със сигурност не е тази, която се вижда на другата снимка, където е в църквата. Може и да се бъркам, но мисля, че сватбите са две различни. И роклите не са еднакви! Еми вижте и ми кажете дали сте съгласни!

Aми защото едната снимка е от сън на Пейтън,а другата е от оригиналната сватба с Линдзи unsure.gif
chadmurray_fenka
нямам търпение! очертава се мн готин епизод! 13.gif
gabci3
Незнам,но все си мисля че или дан или пеитан ще спрът церемонията,иначе това с сигурност е Пейтан аз имам снимка от друг ъгъл кадето ясно се вижда.
Дано Карън се е събрала с анди,пък ако и Хейли и Нейт се съберът ще бъде най-великия епизодsmile.gif
Nevena
biggrin2.gif Тука стана...разгадаването biggrin2.gif Лукас с кой ще бъде... wacko.gif очертава се наистина супер епизод...иии дано по-бързо да мине "почивката" rolleyes.gif

Ооле а сега какво видях.... Хейли казва : You are not going into that church.. иии дават смотаната бавачка Кери... 19.gif А ако отвлече малкия... не знам...мн бозаво ще стане май huh.gif
BaRbInCeTo
Цитат(gabci3 @ Mar 12 2008, 18:53) *
Незнам,но все си мисля че или дан или пеитан ще спрът церемонията,иначе това с сигурност е Пейтан аз имам снимка от друг ъгъл кадето ясно се вижда.
Дано Карън се е събрала с анди,пък ако и Хейли и Нейт се съберът ще бъде най-великия епизодsmile.gif

ако може някав линк за снимката мн ще съм ти благодарна! smile.gif
miim4eto
като гледам промото очаквам това да е най-добрият епизод до сега
blood_and_chocolate
Аз мисля че тоя ще е най-ихересния епизод от тоя сезон защото най-накрая ще има развръзка с лейтънскити отношения и ще стане ясно дали ще се съберат и най-накрая ще спрае да се върти сичку в сериала около тфа дали Лейтън ще се съберат.А пък за Нейли то е ясно...Въпреки че съм сигурна и за Лейтън.А пък съм сиг. че тфа за църквата Хейли ни го казва на Кери..а пък и мисля че тя ще отвлече Джейми и следващите епизоди ще се въртят около намирането му
The_Man_Of_Steel
ахаха, какво става бе аз си мислих че повече няма да я виждаме тая Нени Кери...

Анди?! Супер, радвам се че се връща

В този еепизод се връща и Керън...супер ще е а дали ще видим Лили?

Пейтън тук изглежда по-красива от последните 3 еп.

П.П: вижте ква физиономия прави Пейтън, когато Скилс я пита дали ще си върне Лукас. mrgreen[1].gif

Ама имам усещането че когато питат Лукас дали взема Линдзи ще се намеси Пейтън вижте я как гледа xD
Jordan
Ех, Лукас, Лукас, със съмнението кой обичаш ще си умреш.
"Лукас, шсе жениш ли за Линдзи или няма да се жениш?"
- unsure.gif *гледа объркано към Пейтън* Ами...Пейтън, не знам...мисля, че те обичам, ама обичам и Линдзи...абе не можем ли да се оженим тримата? biggrin2.gif
Голеееми подозрения имам, че ще си запазят патента сватби да няма много много, и тази сватба също ще бъде объркана. С тоя поглед, с който погледна Пейтън...хич не ми изглеждаше убеден, че иска точно Линдзи. wacko.gif
Колкото до Кери- не й е чиста работата и си мисля, че ще направи някоя мизерия. mad.gif
joo_92
shocking.gif Този е епизод ще е уникален!!!!!!!!!!!!!!!!!!И това на снимката определено е Пейтън!!!!Цветът на косата говори...А и тя е по-слаба от Линдзи,а момичето от снимката е доста слабичко!! huh.gifОооо...И роклите са различни!!!Определено е Пейтън!!!!!! 4.gif
Jordan
Цитат(joo_92 @ Mar 12 2008, 21:40) *
И това на снимката определено е Пейтън!!!!Цветът на косата говори...А и тя е по-слаба от Линдзи,а момичето от снимката е доста слабичко!! huh.gif Оооо...И роклите са различни!!!Определено е Пейтън!!!!!!

забележи, че има две булки... blush.gif
не е само Пейтън wink.gif
brooke_scott
Писането на спойлери в тази тема е забранено! Моля прочетете правилата на форума!
aNelChe
Ми като гледам тая снимка където са Пейтън и Лукас .. загледайте се отзадд са Мили и Маут,а Мили е бременна huh.gif
Това как си го обяснявате ? happy.gif
peyton_lucas_brooke
абе кой ли знае biggrin2.gif това може да е бъдещето.. може да е последния епизод кой знае..?
aNelChe
Ми да.. всичко е възможноо biggrin2.gif biggrin2.gif dry.gif
Pearly_girl
Ще емного интересен епизода, само дано Нейли се оправят, а за Лукас вече не знам, толкова много неща могат да станат.
А вече снимат ли другите епизоди след стачката unsure.gif
peyton_lucas_brooke
Абе очертава се интересен епизод.. дано не се ожени за Линдзи.. Лейтън 4евър !!
Osirisgirl
Според мен пак ще направят някоя ретроспекция...стил ..."след няколко месеца" ...А понеже съм нов потребител и нещо нз...за каква стачка става дума wacko.gif
Inagr
В стила на One tree hill никога не е имало какво ще стане накрая rolleyes.gif Знам, че много искате Лейтън, ама уви. Няма да се случи. А и знаете, че каквото излезе в промото винаги излиза, че в серията е обратното. И накрая Пейтън няма да каже нищо на сватбата и така ще покаже че е преживяла тази любов. Ама в същото време за да стане интересно и да няма повече от една женена двойка си мисля, че все пак няма да има сватба. Според мен чак като видят, че е последен сезона им тогава ще има сватба и бебета smile.gif Който е Приятели фен със сигурност знае за какво говоря.
Айде затаете дъх има още няколко дена до финала smile.gif
slon4ik
Цитат(Zorfitoo0 @ Mar 12 2008, 15:13) *

Ако се вгледаш по-добре виждаш различие и в прическите на двете булки....
Jordan
come on guys, как може да различавате Пейтън и Линдзи по косите и роклите... shocking.gif
Detityyy
Епизода се очертава да е мн интересен дано Лейтан вече да се саберат най накрая и Лукас да не се ожени за Линдзи чакам епизода с нетарпение smile.gif
hristin4e
абе хора на снимката в църквата Линдзи е булката, Пейтън е отзад с Брук... smile.gif

усещам как ще гледам този епизод катооо shocking.gif И незнам за вас ама Лукас както поглежда към Пейтън, според мен Линдзи тогава ще го види и сватбата ще се провали rolleyes.gif Kак може в деня на сватбата, като го питат дали ще се ожени за нея, той да гледа друго момиче, в момента, в който казва "ДА"...
охххх айде да идва вече 19 happy.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Mar 13 2008, 09:31) *
come on guys, как може да различавате Пейтън и Линдзи по косите и роклите... shocking.gif

да бе верно mrgreen[1].gif то верно, че са в бяло и са руси, ама чак пък толкова 18.gif
♥Didito♥
Е определено ще е най-интересния епизод досега rolleyes.gif
Zorfitoo0
Eто го моят сценарий за момента в църквата:
Питат Люк дали ще се ожени за Линдзи, той гледа Пейтън и Линдзи забелязва това. Но въпреки, погледа към Пейтън, Люк казва ДА!
Обаче като питат Линдзи дали ще се омъжи за Лукас тя го поглежда и казва НЕ!
След това избягва...

Незнам дали ще се случи така, но поне се надявам. Ако стане по този начин Лейтън ще имат все още шансове! ;-} tongue.gif
Little_gir
Аз друго си мисля smile.gif Значи... Питат Линдзи дали ще се омъжи за Лукас. Тя казва Да! Питат Лукас дали ще се ожени за Линдзи и той казва Не! Надявам се да е така... или още един вариант! Ако сте гледали оная серия на филма "Приятели" когато Рос се жени за Емили и вместо да каже Емили казва Рейчъл... така че варианти колкото искате. Единствения начин да разберем истинския е да изчакаме още 6 дена 3prozqvka[1].gif
vasinka_{P}
Според мен Лукас и Пейтън ще се съберат чак в края на 6-ти сезон, за нещастие на феновете. dry.gif
Sway
Цитат(vasinka_{P} @ Mar 13 2008, 18:08) *
Според мен Лукас и Пейтън ще се съберат чак в края на 6-ти сезон, за нещастие на феновете. dry.gif

Да ве, "Дързост и Красота" серия 2491435!!! Айде моля ви се, трябва да ги съберат ТОЗИ СЕЗОН, иначе няма да гледам повече. Т'ва са двамата човека които са най-един за друг в тоя сериал... баси как си подхождат само mrgreen[1].gif Лика приликаааа!
Fanster
Да бе, сериала започва с Лукас и Пейтън, проследява цялата им връзка и накрая за три епизода Пейтън и Лукас не съществуват! Мисля че това не е просто сън на Пейтън, мисля че ще се случи наистина!!!
beni4
Цитат(Fanster @ Mar 13 2008, 21:10) *
Да бе, сериала започва с Лукас и Пейтън, проследява цялата им връзка и накрая за три епизода Пейтън и Лукас не съществуват! Мисля че това не е просто сън на Пейтън, мисля че ще се случи наистина!!!

Аз също смятам че така ще свърши сериала! Сватбата на Лукас и Пейтън! Та тази връзка е в основата на сериала!
Интересно ми е как ще се провали сватбата на "любящата" Линдзи! Хейли още в този епизод подсказа какво ще се случи - с обаждането до Лукас!

Ще видим чак след 6 дни! mad.gif
K1llerAngel
Интересен Епизод Ще Бъде Вижте последната снимка загледайте се до Линдзи е малката булка Лили предполагам Керън и Анди smile.gif
lovely
Определено има две булки и едната е Пейтън да,но другата е Линзи confused.gif? !!! ?? Не знам кво означава тва...но е странно!
selena_rs
Какъв 6-ти сезон shocking.gif Не е ли 5-ти последният?
brooke_scott
Цитат(selena_rs @ Mar 14 2008, 11:41) *
Какъв 6-ти сезон shocking.gif Не е ли 5-ти последният?

не
Inagr
Абе нали се сещате, че Лукас си я обича и Линдзи и каза че няма да я нарани. Но тя като види, че Лукас гледа Пейтън сама ще се откаже от него. Нали се сещате как се разделиха Брук и Лукас. Тя се отказа от него, защото видя, че и Пейтън го иска, въпреки че и се късаше сърцето. Така че сигурно Лукас ще каже "I do", а Линдзи "I don't".
Princess Of Sorrow
Много се зарадвах като видях Анди и Карън.Предполагам,че са се събрали.Отново се очертава един доста интересен епизод,само незнам как ще издържа чак до април за следващия mad.gif А тая глупава бавачка защо трябява постоянно да създава проблеми.Сега явно ще "отвлече" Джейми.. 19.gif А Дан как можаха да го освободят.. 16.gif Сега остава и той да зпочне с предишните глупости и да раздели Карън и Анди mad.gif
marin4et000
Писането на спойлери в тази тема е забранено! Моля, прочетете правилата на форума!
Menna
Не че е нещо, обаче вие можете ли да четете?
Болднато, с големи червени букви е написано "Без спойлери". Вярно, не е подчертано, но и това като гледам няма да помогне.
Поглеждайте началния пост отвреме-навреме. Не е сложен само за украса!
jadi^^^
Просто ако Лукас не се ожени за Линдзи, героят му ще докаже, че не знае какво е любов.Повече не може да се говори за истинска любов и Лукас...То не беше Брук с безкрайните доказателства, които ни дадоха и хоп- Пейтън е...Еми хубаво,но така ли се отказват един от друг хора, които имат най-истинската любов..И щом е готов да изживее живота си друга, казвайки, че е влюбен в нея,значи ако не го оженят за нея той просто не знае кво е тва чудо любов.Пейтън не се бори за Лукас, изчака той да предложи на друга, за да си даде сметка колко го обича, а Лукас показа, че няма да се откаже от Линдзи...Следователно, ако Пейтън е булката и ако е защото Линдзи както казахте ще си даде сметка кво е положението, но не защото Лукас ще има смелостта да избере "истинската" си любов..Значи..пълни глупости,всички се оставят на течението dry.gif mad.gif Да се жени за двете и да миряса wacko.gif
slipped^
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 12 2008, 21:25) *
В този еепизод се връща и Керън...супер ще е а дали ще видим Лили?

На тази снимка я има и Лили (или поне така се предполага biggrin2.gif)
Радвам се, че връщат по някой от старите персонажи - Рейчъл, Чейс, сега Анди и Карън rolleyes.gif
Очертава се доста интересен епизод. Но аз очаквам "хепи енд" или за Нейтън и Хейли, или за някой друг, че иначе прекалено драматично ще стане.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.