FaLLOuTbOy
Mar 12 2008, 12:58
WTF какво прави Кери с Джейми?!?!
Очаквах Карън да се върне за този епизод, но Анди

Пейтън сигурно пак сънува, няма друго обясняние за булченската рокля в която е облечена в една от снимките.
Дан: The perfect occasion for a family reunion. - creepy
Нейтън и Хейли се целунаха в промото, значи вече са се сдобрили.. нищо неочаквано.
Това е последният епизод преди голямата почивка до 13ти
BroOke^
Mar 12 2008, 14:03
нямам търпение вече за др епизод..най-накрая да ни се изясни ще има ли още Лейтън

пък и Нейтън и Хейли ако се съберат в този епизод супер

Керън явно се е събрала с Анди-защо иначе той е на сватбата..и то до нея
Mr. Winchester
Mar 12 2008, 15:07
тва пейтън ли е бе? така се е ухилила че се чудя тя ли или Линдсей
Zorfitoo0
Mar 12 2008, 15:13
Ммм аз съм ПОЧТИ УБЕДЕНА, че Лукас излиза от църквата с Пейтън! И ще ви докажа защо е така! Значи увеличете снимката, когато Люк излиза от църквата /все още не се знае с кого/ Вижте рокрята на Брук. Мисля, че е синя, но със сигурност не е тази, която се вижда на другата снимка, където е в църквата. Може и да се бъркам, но мисля, че сватбите са две различни. И роклите не са еднакви! Еми вижте и ми кажете дали сте съгласни!
Velsis
Mar 12 2008, 15:32
Леле тоя епизод ще бъде доста интересен. Направо от промото така се въодушевих ... нямам търпение.
А кога ще излезат другите епизоди ... че чух няква почивка ?
`BruKas`
Mar 12 2008, 15:50
Каква почивка? Моля ви кажете?
Иначе епизода ще е наистина интересен
vasinka_{P}
Mar 12 2008, 16:16
Ще има почивка до 14 април когато ще се излъчи 13ти епизод. Заради стачката бяха заснети само 12 епизода, за това ще има повече от месец почивка, докато почнат да излъчват новите епизоди. Иначе промото кърти, много е добро, очаква се една супеееер интересна стотна серия, нямам търпение да дойде следващата седмица
A_l_e_x
Mar 12 2008, 16:56
Цитат(Zorfitoo0 @ Mar 12 2008, 15:13)

Ммм аз съм ПОЧТИ УБЕДЕНА, че Лукас излиза от църквата с Пейтън! И ще ви докажа защо е така! Значи увеличете снимката, когато Люк излиза от църквата /все още не се знае с кого/ Вижте рокрята на Брук. Мисля, че е синя, но със сигурност не е тази, която се вижда на другата снимка, където е в църквата. Може и да се бъркам, но мисля, че сватбите са две различни. И роклите не са еднакви! Еми вижте и ми кажете дали сте съгласни!
Aми защото едната снимка е от сън на Пейтън,а другата е от оригиналната сватба с Линдзи
chadmurray_fenka
Mar 12 2008, 18:28
нямам търпение! очертава се мн готин епизод!
gabci3
Mar 12 2008, 18:53
Незнам,но все си мисля че или дан или пеитан ще спрът церемонията,иначе това с сигурност е Пейтан аз имам снимка от друг ъгъл кадето ясно се вижда.
Дано Карън се е събрала с анди,пък ако и Хейли и Нейт се съберът ще бъде най-великия епизод
Nevena
Mar 12 2008, 19:24

Тука стана...разгадаването

Лукас с кой ще бъде...

очертава се наистина супер епизод...иии дано по-бързо да мине "почивката"

Ооле а сега какво видях.... Хейли казва : You are not going into that church.. иии дават смотаната бавачка Кери...

А ако отвлече малкия... не знам...мн бозаво ще стане май
BaRbInCeTo
Mar 12 2008, 19:41
Цитат(gabci3 @ Mar 12 2008, 18:53)

Незнам,но все си мисля че или дан или пеитан ще спрът церемонията,иначе това с сигурност е Пейтан аз имам снимка от друг ъгъл кадето ясно се вижда.
Дано Карън се е събрала с анди,пък ако и Хейли и Нейт се съберът ще бъде най-великия епизод

ако може някав линк за снимката мн ще съм ти благодарна!
miim4eto
Mar 12 2008, 20:09
като гледам промото очаквам това да е най-добрият епизод до сега
blood_and_chocolate
Mar 12 2008, 21:18
Аз мисля че тоя ще е най-ихересния епизод от тоя сезон защото най-накрая ще има развръзка с лейтънскити отношения и ще стане ясно дали ще се съберат и най-накрая ще спрае да се върти сичку в сериала около тфа дали Лейтън ще се съберат.А пък за Нейли то е ясно...Въпреки че съм сигурна и за Лейтън.А пък съм сиг. че тфа за църквата Хейли ни го казва на Кери..а пък и мисля че тя ще отвлече Джейми и следващите епизоди ще се въртят около намирането му
The_Man_Of_Steel
Mar 12 2008, 21:25
ахаха, какво става бе аз си мислих че повече няма да я виждаме тая Нени Кери...
Анди?! Супер, радвам се че се връща
В този еепизод се връща и Керън...супер ще е а дали ще видим Лили?
Пейтън тук изглежда по-красива от последните 3 еп. П.П: вижте ква физиономия прави Пейтън, когато Скилс я пита дали ще си върне Лукас.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ама имам усещането че когато питат Лукас дали взема Линдзи ще се намеси Пейтън вижте я как гледа xD
Jordan
Mar 12 2008, 21:31
Ех, Лукас, Лукас, със съмнението кой обичаш ще си умреш.
"Лукас, шсе жениш ли за Линдзи или няма да се жениш?"
-
*гледа объркано към Пейтън* Ами...Пейтън, не знам...мисля, че те обичам, ама обичам и Линдзи...абе не можем ли да се оженим тримата?
Голеееми подозрения имам, че ще си запазят патента сватби да няма много много, и тази сватба също ще бъде объркана. С тоя поглед, с който погледна Пейтън...хич не ми изглеждаше убеден, че иска точно Линдзи.
Колкото до Кери- не й е чиста работата и си мисля, че ще направи някоя мизерия.
joo_92
Mar 12 2008, 21:40

Този е епизод ще е уникален!!!!!!!!!!!!!!!!!!И това на снимката определено е Пейтън!!!!Цветът на косата говори...А и тя е по-слаба от Линдзи,а момичето от снимката е доста слабичко!!

Оооо...И роклите са различни!!!Определено е Пейтън!!!!!!
Jordan
Mar 12 2008, 22:01
Цитат(joo_92 @ Mar 12 2008, 21:40)

И това на снимката определено е Пейтън!!!!Цветът на косата говори...А и тя е по-слаба от Линдзи,а момичето от снимката е доста слабичко!!

Оооо...И роклите са различни!!!Определено е Пейтън!!!!!!
забележи, че има две булки...
не е само Пейтън
brooke_scott
Mar 12 2008, 22:08
Писането на спойлери в тази тема е забранено! Моля прочетете правилата на форума!
aNelChe
Mar 12 2008, 23:03
Ми като гледам тая снимка където са Пейтън и Лукас .. загледайте се отзадд са Мили и Маут,а Мили е бременна
Това как си го обяснявате ?
peyton_lucas_brooke
Mar 12 2008, 23:08
абе кой ли знае

това може да е бъдещето.. може да е последния епизод кой знае..?
aNelChe
Mar 12 2008, 23:19
Pearly_girl
Mar 12 2008, 23:42
Ще емного интересен епизода, само дано Нейли се оправят, а за Лукас вече не знам, толкова много неща могат да станат.
А вече снимат ли другите епизоди след стачката
peyton_lucas_brooke
Mar 13 2008, 03:53
Абе очертава се интересен епизод.. дано не се ожени за Линдзи.. Лейтън 4евър !!
Osirisgirl
Mar 13 2008, 04:03
Според мен пак ще направят някоя ретроспекция...стил ..."след няколко месеца" ...А понеже съм нов потребител и нещо нз...за каква стачка става дума
В стила на One tree hill никога не е имало какво ще стане накрая

Знам, че много искате Лейтън, ама уви. Няма да се случи. А и знаете, че каквото излезе в промото винаги излиза, че в серията е обратното. И накрая Пейтън няма да каже нищо на сватбата и така ще покаже че е преживяла тази любов. Ама в същото време за да стане интересно и да няма повече от една женена двойка си мисля, че все пак няма да има сватба. Според мен чак като видят, че е последен сезона им тогава ще има сватба и бебета

Който е Приятели фен със сигурност знае за какво говоря.
Айде затаете дъх има още няколко дена до финала
slon4ik
Mar 13 2008, 09:00
Цитат(Zorfitoo0 @ Mar 12 2008, 15:13)

Ако се вгледаш по-добре виждаш различие и в прическите на двете булки....
Jordan
Mar 13 2008, 09:31
come on guys, как може да различавате Пейтън и Линдзи по косите и роклите...
Detityyy
Mar 13 2008, 09:49
Епизода се очертава да е мн интересен дано Лейтан вече да се саберат най накрая и Лукас да не се ожени за Линдзи чакам епизода с нетарпение
hristin4e
Mar 13 2008, 10:05
абе хора на снимката в църквата Линдзи е булката, Пейтън е отзад с Брук...
усещам как ще гледам този епизод катооо

И незнам за вас ама Лукас както поглежда към Пейтън, според мен Линдзи тогава ще го види и сватбата ще се провали

Kак може в деня на сватбата, като го питат дали ще се ожени за нея, той да гледа друго момиче, в момента, в който казва "ДА"...
охххх айде да идва вече 19
brooke_scott
Mar 13 2008, 10:29
Цитат(Jordan @ Mar 13 2008, 09:31)

come on guys, как може да различавате Пейтън и Линдзи по косите и роклите...

да бе верно
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
то верно, че са в бяло и са руси, ама чак пък толкова
♥Didito♥
Mar 13 2008, 10:43
Е определено ще е най-интересния епизод досега
Zorfitoo0
Mar 13 2008, 17:01
Eто го моят сценарий за момента в църквата:
Питат Люк дали ще се ожени за Линдзи, той гледа Пейтън и Линдзи забелязва това. Но въпреки, погледа към Пейтън, Люк казва ДА!
Обаче като питат Линдзи дали ще се омъжи за Лукас тя го поглежда и казва НЕ!
След това избягва...
Незнам дали ще се случи така, но поне се надявам. Ако стане по този начин Лейтън ще имат все още шансове! ;-}
Little_gir
Mar 13 2008, 17:39
Аз друго си мисля

Значи... Питат Линдзи дали ще се омъжи за Лукас. Тя казва Да! Питат Лукас дали ще се ожени за Линдзи и той казва Не! Надявам се да е така... или още един вариант! Ако сте гледали оная серия на филма "Приятели" когато Рос се жени за Емили и вместо да каже Емили казва Рейчъл... така че варианти колкото искате. Единствения начин да разберем истинския е да изчакаме още 6 дена
vasinka_{P}
Mar 13 2008, 18:08
Според мен Лукас и Пейтън ще се съберат чак в края на 6-ти сезон, за нещастие на феновете.
Цитат(vasinka_{P} @ Mar 13 2008, 18:08)

Според мен Лукас и Пейтън ще се съберат чак в края на 6-ти сезон, за нещастие на феновете.

Да ве, "Дързост и Красота" серия 2491435!!! Айде моля ви се, трябва да ги съберат ТОЗИ СЕЗОН, иначе няма да гледам повече. Т'ва са двамата човека които са най-един за друг в тоя сериал... баси как си подхождат само
Лика приликаааа!
Fanster
Mar 13 2008, 21:10
Да бе, сериала започва с Лукас и Пейтън, проследява цялата им връзка и накрая за три епизода Пейтън и Лукас не съществуват! Мисля че това не е просто сън на Пейтън, мисля че ще се случи наистина!!!
Цитат(Fanster @ Mar 13 2008, 21:10)

Да бе, сериала започва с Лукас и Пейтън, проследява цялата им връзка и накрая за три епизода Пейтън и Лукас не съществуват! Мисля че това не е просто сън на Пейтън, мисля че ще се случи наистина!!!
Аз също смятам че така ще свърши сериала! Сватбата на Лукас и Пейтън! Та тази връзка е в основата на сериала!
Интересно ми е как ще се провали сватбата на "любящата" Линдзи! Хейли още в този епизод подсказа какво ще се случи - с обаждането до Лукас!
Ще видим чак след 6 дни!
K1llerAngel
Mar 13 2008, 23:00
Интересен Епизод Ще Бъде Вижте последната снимка загледайте се до Линдзи е малката булка Лили предполагам Керън и Анди
lovely
Mar 14 2008, 00:32
Определено има две булки и едната е Пейтън да,но другата е Линзи

? !!! ?? Не знам кво означава тва...но е странно!
selena_rs
Mar 14 2008, 11:41
Какъв 6-ти сезон

Не е ли 5-ти последният?
brooke_scott
Mar 14 2008, 11:43
Цитат(selena_rs @ Mar 14 2008, 11:41)

Какъв 6-ти сезон

Не е ли 5-ти последният?
не
Абе нали се сещате, че Лукас си я обича и Линдзи и каза че няма да я нарани. Но тя като види, че Лукас гледа Пейтън сама ще се откаже от него. Нали се сещате как се разделиха Брук и Лукас. Тя се отказа от него, защото видя, че и Пейтън го иска, въпреки че и се късаше сърцето. Така че сигурно Лукас ще каже "I do", а Линдзи "I don't".
marin4et000
Mar 14 2008, 13:43
Писането на спойлери в тази тема е забранено! Моля, прочетете правилата на форума!
Не че е нещо, обаче вие можете ли да четете?
Болднато, с големи червени букви е написано "Без спойлери". Вярно, не е подчертано, но и това като гледам няма да помогне.
Поглеждайте началния пост отвреме-навреме. Не е сложен само за украса!
jadi^^^
Mar 14 2008, 13:59
Просто ако Лукас не се ожени за Линдзи, героят му ще докаже, че не знае какво е любов.Повече не може да се говори за истинска любов и Лукас...То не беше Брук с безкрайните доказателства, които ни дадоха и хоп- Пейтън е...Еми хубаво,но така ли се отказват един от друг хора, които имат най-истинската любов..И щом е готов да изживее живота си друга, казвайки, че е влюбен в нея,значи ако не го оженят за нея той просто не знае кво е тва чудо любов.Пейтън не се бори за Лукас, изчака той да предложи на друга, за да си даде сметка колко го обича, а Лукас показа, че няма да се откаже от Линдзи...Следователно, ако Пейтън е булката и ако е защото Линдзи както казахте ще си даде сметка кво е положението, но не защото Лукас ще има смелостта да избере "истинската" си любов..Значи..пълни глупости,всички се оставят на течението

Да се жени за двете и да миряса
slipped^
Mar 15 2008, 17:24
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 12 2008, 21:25)

В този еепизод се връща и Керън...супер ще е а дали ще видим Лили?
На тази снимка я има и Лили (или поне така се предполага
)
Радвам се, че връщат по някой от старите персонажи - Рейчъл, Чейс, сега Анди и Карън 
Очертава се доста интересен епизод. Но аз очаквам "хепи енд" или за Нейтън и Хейли, или за някой друг, че иначе прекалено драматично ще стане.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.