Много хубав епизод, изпълнен с всичко. Ако беше последен определено щеше да ни остави с много въпроси, а в същото време с фантазиите щяхме да разберем какво ще им се случи на героите, така че още от сега си имаме представа какво да очакваме до края. Интересно беше замислено, браво Марк.
Горката Линдзи, много ми беше мъчно за нея този епизод, искренно се надявам да я видим отново.
Лукас, за 1 месец цял science fiction написа, на останалите писатели им отнема години, Лукас е гении.
Колата на Пейтън = комета. Гениално Марк

Но колкото и да се мъчиш не можеш да ме убедиш, че Лукас и Пейтън са т.нар. Epic Love.
Марки обаче сам си ги забива пероните, можеше да не прави Лукас толкова решен да се ожени за Линдзи, това
I do, което го каза без да се замисли дори за секундо беше много важно, всичко с Пейтън което ще стане по-нататък няма да е същото точно заради това
I do.И вместо да дават за N-ти спомена от 4.09, можехме да видим пълната сцена между Лукас и Брук, а не изрязаната версия, защото момента явно ще е ключов за следващите серии.
Линдзи, Брук и Пейтън бяха много красиви в свадбени рокли.
Карън, Анди, Лили бяха невероятно допълнение към ерпизода. Сцената с Лили и Джейми пред църквата беше супер.

Дан си е Дан, изкара й анделите на Кари, а тази се е психясала много здраво.
Оуен ми липсваше в епизода. С Брук щяха да изглеждат много добре заедно.

Много си ги харесвам.
И най-доброто в епизода за финал, всеки един момент с Нейтън и Хейли в този епизод беше жесток. Фантазията на Нейтън в началото беше супер комбинация между целувките от първи сезон в 1,08 и 1,22еп. Също така смомената от първата им брачна нощ, идва да покаже да очакваме още едно бебе, този път момиченце. Страшно емоционлен момент:
Този е първият епизод тази година, който ще си запиша на двд и ще го гледам отново. Дано новите епизои, които почнат на 14 март са толкова добри.ПС: С
Apologies в края беше вилико.