Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hundred"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
Jordan
ще имат почивка, за да заснемат още малко епизодчета. както се досещаш това е в следствие от стачката на сценаристите.
meri_to
Този епизод беше върха... Най много ме изкефи когато заваля, когато Дан хвана за гушата Кари... лелеле напраооо подскачах от кеф.. и накрая когато Дан влезе и видя физиономиите на всички.... няма спор че този епизод беше уникален... с нетърпение чакам 14.04...
п.п. мисля че Нейли ще се съберат.. (много ще се радвам ако стане така...)
Mai4et0
Цитат(meri_to @ Mar 22 2008, 11:17) *
п.п. мисля че Нейли ще се съберат.. (много ще се радвам ако стане така...)

Те винаги се събират, spox wink.gif
Шепот и прах'
Беше абсолютно ясно, че това 'Линдзи - Лукас' няма да го бъде. Все единия трябваше да се откаже.. аз лично не очаквах това да е Линдзи, но щом така са решили, хубаво.
Представете си ако се бяха оженили наистина.. или ще трябваше после да ги развеждаме, или да анулираме брака, или пак някакви такива глупости..

Сега да видим какво ще се случи с Лейтън..

А Кери.. Кери е ужасващо дразнеща.. На сватбата като се появи имах чувството, че е изкопирала донякъде прическата на Хейли.
secretk
От еднa стрaнa Кери може би се опитвaше дa приличa нa Хейли, но от другa стрaнa може би товa беше просто нaчин дa не се забелязва толковa.
Относно Линдзи и Лукaс, според мен беше по-логично Линдзи дa се откaже, aко беше Лукaс, щеше дa е много неестествено, цели 12 серии обяснява кaк много я обичa, предлaгa и брaк и изведнъж дa си промени мнението точно нa олтaрa, прекaлено нaглaсено е (не че и по другия нaчин не е smile.gif ). Относно Нейли, някой съмняваше ли се ? Товa беше просто отклонение, нямa дa си позволят дa ги рaзделят окончaтелно.
mixmaxshow
Най много ми хареса когато Нейтън спря онези полицаи и каза:

-Listen to me My name is Nathan Scott

-My Father is Dan Scott.

А за Кери нямам думи.Мислех си че ще бъде яко ама чак да вика на Джейми аз съм твоята нова мама е прекалено,нямам търпение да видя какво ще стане,лошото е че трябва да чакаме повече от 15 дена.
Br00ke
shocking.gif Наистина Лукас излиза с Пейтън , защото роклите от двете снимка са различни .. благодаря божее worthy.gif biggrin2.gif .. Кери отвлича Джейми ?! Охх в момента тегля серията просто нямам търпениеее blush.gif
The_Man_Of_Steel
Много си закъсняла wink.gif ама спокойно не си изпуснала кой знае кво dry.gif
AirHos7ess
мн готин епизод... само не разбрах Брук защо точно се е върнала??
secretk
Цитат(AirHos7ess @ Mar 22 2008, 21:05) *
мн готин епизод... само не разбрах Брук защо точно се е върнала??

защото въпреки целия успех, известност и пaри, които имa, тя не е щaстливa, чувствa се по-сaмотнa, искa семейство, искa дa бъде с приятелите си кaкто в гимнaзията, освен товa и за дa помогне нa Пейтън. Не искa дa бъде бизнес дaмa с прaзен емоционaлен живот, поне тaкa го схвaнaх aз. Преди 4 години тя е билa щaстливa и го aсоциирa с родния си грaд, с приятелите си.
Bobo
когато Линдзи пита Лукас, кога за първи път е говорил с Пейтън и връщат ретроспекцията.... Лукас вдига на пъттна помощт колата на Пейтън, тогава вижда надпис на тетрадката й NOFX и казва "Това съм аз в главата ти"... а музиката точно там... и изобщо, когато дават надписа Comet на колата ...много силно е biggrin.gif
DyNaMiC
Този епизод ме изпълни отвсякъде...Възвърнати надежди, надежди, които са ни се виждали изгубени, толкода недостижими и далечни...Трябва да очакваме неочакваното ! smile.gif Съжалявам за Линдзи, защото беше доста добър човек, но сама разбра, че това НЕ е НейНаТа епична история. Време беше да видим и нещо позитивно и от Дан. Кери е направо психопатка хах нещо като Дерек 2 в начална фаза shocking.gif Слава Богу засега е вън от картинката. А случилото се с Джейми поне ще послужи да събере Хейли и Нейтън, които повече от всичко заслужават да са заедно! Същото очакваме скоро или не толкова скоро от Пейтън и Лукас...защото нямаме власт над това, което ни е писано да изживеем wink.gif
pinko_z
ОМГ, ОМГ, ОМГ worthy.gif просто незнам какво да кажа освен най - хипердипермиперсклипер и т.н. и т.н. яката, мощтната, суперската и т.н. и т.н. серия евар!!!! Просто не мога да си изразя мнението ..... освен едно СУПЕР незнам какво да кажа ...... майко ....... ОБИЧАМ ГО ТОЗИ СЕРИЯЛ Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif Copy of wub.gif .... господи .... как ще дочакам следващата серия .... хора помагайте ..... ДЪ БЕСТ Copy of wub.gif !!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
chaotic
Добра серия, бяха се постарали определено - от всичко имаше. Колкото и отрицатален герой да е, Дан липсваше на сериала - внася много повече динамика. Радвам се, че сплаши Кари, една от най-любимите ми сцени от епизода. biggrin.gif
Лукас..Пейтън..Линдзи. Историята с кометата беше много истинска. Предполагам, че на много хора им се струва изкуствена и нагласена, но на мен ми хареса много. Аз вярвам в сродните души и за толкова сезони се убедих, че Лукас и Пейтън са такива. Колкото и да се опитват да избягат от чувствата си, рано или късно ще се съберат. Нямам нищо против Брук и Лукас, но връзката между Лукас и Пейтън винаги ми се е струвала много по-силна. Но всеки се има вкус, предполагам, че Брукас феновете винаги ще намерят за какво да обвинят Пейтън и обратното. rolleyes.gif Не може всички да са доволни.
Стана ми кофти за Линдзи, не заслужаваше такова нещо, но в крайна сметка и тя самата се самозаблуждаваше и не искаше да види истината (не, че Лукас и помагаше..).

Да не забравя да кажа и колко ми харесаха Нейли моментите и спомените. happy.gif Особено сцената в края, когато Нейтън я успокояваше.
tedi27
Цитат(chaotic @ Mar 24 2008, 14:27) *
Да не забравя да кажа и колко ми харесаха Нейли моментите и спомените. happy.gif Особено сцената в края, когато Нейтън я успокояваше.

Да, наистина беше страхотна сцена,една от любимите ми в целия епизод.....
Inagr
Искам да добавя нещо, което никой не каза, но съм сигурна, че си го мислят. Това с Пейтън този епизод беше много пресилено. Почти през цялото време изглеждаше не тъжна, а все едно се напъва да се сети нещо. С една такава физиономия напъната. А преди няколко серии останах с впечатление, че тя се е поучила от Кийт и ще остави човека който е обичала цял живот, като тази любов е съществувала за да й покаже че любовта съществува, но тя ще трябва вече да я търси другаде.
А после пак се чумери. А и Брук ми се стори, че на няколко пъти страдаше не заради приятелката си, а заради себе си. Все едно и на нея й беше кофти за сватбата.
Според мен този сезон ще затъпее още повече, ако скоро не измислят нещо по-различно от "Обичам те комето, завинаги..." "И аз те обичам завинаги", и направо ще спра да го гледам.
Jordan
Цитат(Inagr @ Mar 25 2008, 08:56) *
А преди няколко серии останах с впечатление, че тя се е поучила от Кийт и ще остави човека който е обичала цял живот, като тази любов е съществувала за да й покаже че любовта съществува, но тя ще трябва вече да я търси другаде.

Ами да ти кажа какво друго й остава? Тя опита всичко. Ако беше станала и в църквата щеше да се унижи за пореден път, полейки се на Лукас. И тогава пак всички щяха да я обвиняват, Карън, Хейли(вероятно)...защо да го прави вече. Поне аз не бих, някак си смисъла да се бори вече се изгуби. След толкова много "не"-та...не може да продължава вечно да го гони а той да твърди, че си иска Линдзи wacko.gif
Tanya
Цитат(Inagr @ Mar 25 2008, 08:56) *
А преди няколко серии останах с впечатление, че тя се е поучила от Кийт и ще остави човека който е обичала цял живот

Всъщност тя остави Лукас в 8-ми епизод:

Пейтън:
Днес ми беше напомнено... по заобиколен начин, че най-ясният пример за любовта е саможертвата.
Това направи Кийт за Керън.
Да скрие чувствата си към нея само, за да бъде добър приятел.
Обичам те, Лукас.
И мисля, че те обичам от момента, в който те видях за пръв път.
И ще е много тъпо. Но щом искаш да те оставя, тогава смятам да го направя.
Желая ти щастие, Люк.
Желая ти го от цялото си сърце.

Но не е лесно да престанеш да чувстваш любовта.
ladysunshine
Цитат(chaotic @ Mar 24 2008, 14:27) *
Историята с кометата беше много истинска. Предполагам, че на много хора им се струва изкуствена и нагласена, но на мен ми хареса много. Аз вярвам в сродните души и за толкова сезони се убедих, че Лукас и Пейтън са такива. Колкото и да се опитват да избягат от чувствата си, рано или късно ще се съберат. Нямам нищо против Брук и Лукас, но връзката между Лукас и Пейтън винаги ми се е струвала много по-силна. Но всеки се има вкус, предполагам, че Брукас феновете винаги ще намерят за какво да обвинят Пейтън и обратното. rolleyes.gif Не може всички да са доволни.

Много точно казано!!!! worthy.gif От първи сезон досега винаги историята между Лукас и Пейтън ми е изглеждала най-истинска (в сравнение с другите гаджета на Лукас)
Velsis
Беше наистина една уникална серия ... толкова неща бяха дадени и разказани ... Хареса ми определено. Историята с кометата пък много ми допадна , беше добре измислено.
Също моментите Нейли ми бяха толкова сладки и някак си ми липсват , нали в този сезон нещо ги няма никакви.Обичам си ОТН и тва е !

А то кога ще излиза следващата серия ? Че нещо не съм много запозната ... unsure.gif
tedi27
Цитат(Velsis @ Mar 25 2008, 13:29) *
Беше наистина една уникална серия ... толкова неща бяха дадени и разказани ... Хареса ми определено. Историята с кометата пък много ми допадна , беше добре измислено.
Също моментите Нейли ми бяха толкова сладки и някак си ми липсват , нали в този сезон нещо ги няма никакви.Обичам си ОТН и тва е !

А то кога ще излиза следващата серия ? Че нещо не съм много запозната ... unsure.gif

14 април..... sad.gif mad.gif mad.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
blood_and_chocolate
най-много ма изкефи накрая Дан кат са върна...и сички гледат кат гръмнати той някъф ухилен беше яко
Jordan
бе никой не зачекна темата за това дали Дан реално ще стане добър към хората, около себе си, роднините и приятелите си. Какво мислите?
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Mar 26 2008, 11:34) *
бе никой не зачекна темата за това дали Дан реално ще стане добър към хората, около себе си, роднините и приятелите си. Какво мислите?

Абе нз дали реално ще стане добър, ама поне ще се опита. wink.gif Дано, обаче всички не са толкова много предубедени към него, щото ако те не му вярват и постоянно го отблъскват е много вероятно да го подтикнат пак да извърши някоя глупост unsure.gif Не знам, на мен лично ми се иска да стане добър
secretk
Цитат(Jordan @ Mar 26 2008, 11:34) *

м нямa тaкaвa опaсност, дa стaне по-добър, просто е aдски нереaлно , той си е егоист и винaги ще бъде, по мое мнение.
и според мен другите с прaво ще го отблъсквaт, достaтъчно порaжения нaнесе нa Нейтън и Лукaс, не е нужно и Джейми дa пострaдa.
Дaн си е тaм за интригaтa и за дa нaпрaви нещо гaдно, aко и него го променят, ще е прекaлено нереaлно.
според мен ще се опитa дa зариби и Джейми с бaскетболa и ще се опитa дa нaпрaви товa, което нaпрaви с Нейтън и дaно не му позволят.
Br00ke
Тази серия беше великаа 4.gif
Простоо евала worthy.gif .. адски ме разчустваха някои моменти , особено когато Хейли казва "Не мога да го загубя той е всичко което имам .. " или пък разкайването , че не е позволила на нейтън да остане sorry.gif .. просто велика серия !!
rooney_ivan
За тези койти правят темите за епизодите.Не се излъчва 8.00-9.00pm ET а 9.00-10.00pm ET
tedi27
Леле , хора , след този уникален стотен епизод съм направо полудяла, много искам да идва 14 април!Направо полудявам!Миналата и тази нощ ги сънувам Нейтън и Хейли 16.gif , че се сдобряват, ужас , аз понеже съм болна вкъщи и по цял ден няма какво да правя, не знам как ще издържа до 14... 2thin[1].gif dsnc0030[1].gif blabla[1].gif 1iangr[1].gif glare.gif angry.gif unsure.gif wacko.gif mad.gif sad.gif
nelito_91
Много е хубав епизода 4.gif Това е любимия ми филм!!! С нетърпение чакам следващия епизод happy.gif
ShAkEr
Ами,стотен епизод,какво да кажа,освен че беше невероятен.Припомни ми защо толкова много обичам One tree hill.Честно казано мислех,че няма да спасят Джейми и много се радвам,че стана точно обратното,защото иначе щеше да бъде прекалено банално.За Лукас и Линдзи беше ясно,че не им е писано да бъдат заедно,но определено цялата история покрай тази комета беше много добре измислена и описваше какво Лукас явно винаги е чувствал към Пейтън(макар че аз още от 1 сезон харесвам много повече Брукас biggrin2.gif ).Както и да е,в заключение ще кажа само,че нямам търпение за следващия епизод.
rolleyes.gif
karinad
Цитат(nelito_91 @ Mar 29 2008, 01:07) *
Много е хубав епизода 4.gif Това е любимия ми филм!!! С нетърпение чакам следващия епизод happy.gif

Обожавам го тоя сериал
Всички в семейството ми много сеподиграват. Била съм като бабичка пред сапунка ама е ебати якия филма и никога няма да спра да го гледам!!! worthy.gif

Blessed are the hearts that can bend… They shall never be broken… but I wonder if there's no breaking… then there's no healing… and if there's no healing then there's no learning… if there's no learning then there is no struggle… but struggle is a part of life... So must all the hearts be broken?
beni4
Е просто няма такъв филм, опитвам се да гледам някой друг докато дойде 14-ти априло, но тс biggrin2.gif ! Няма как да го замени!
Ще споделя че имам две деца, но това не ми пречи да съм запалянко! Не пиша много тук, но тази серия беше просто уникална!
Мисля че Лукас и Пейтън са абсолютно реални, аз имах такива приятели - събираха се, разделяха се и отново и отново, но се виждаше че много се обичат!
Хейли и Нейтън също - ранен брак, много рано деца - и те със сигурност могат да бъдат семейство завинаги!
Но относно Дан, не мисля че ще стане ДОБЪР! Може и да се опита, но човек си се ражда гадняр! Мисля, че това не беше случайно, нищо чудно в следващите епизоди да се разбере, че мжду Кери и Дан има уговорка!
Джейми е много сладък, щеше да е хубаво, ако в действителност четиригодишните са такива, но уви далеч по непослушни са - поне мойто де! mrgreen[1].gif
tedi27
Цитат(Nasi @ Mar 11 2008, 10:52) *

хора, тази песен е уникална.............
anincenceto
ХеЙй .. зНаМ чЕ гИ иМа пеСнитЕ ама .. Не откривам една песен дет е накрая когато джейми се появява ... плзз някой ако я има да ми пиши ... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif wink.gif
poLyto
от 5 сезон, това определено е една от най-добрите ( да не кажа и най-добрата) серия. Страшного много ми хареса. Много емоции, неочаквани моменти, романтика, ии всичко от което се нуждае един хубав сериал. Страшно ми хареса тази серия, накрая даже ревнах, когато Дан се появи и цялото семейство се беше събрало...беше много трогателно !
tedi27
Цитат(tedi27 @ Mar 31 2008, 23:13) *
Цитат(Nasi @ Mar 11 2008, 10:52) *

хора, тази песен е уникална.............

Цитат(anincenceto @ Apr 5 2008, 22:22) *
ХеЙй .. зНаМ чЕ гИ иМа пеСнитЕ ама .. Не откривам една песен дет е накрая когато джейми се появява ... плзз някой ако я има да ми пиши ... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif wink.gif

точно тази е
joo_92
Това е най-прекрасният епизод от всички сезони на сериалa.Има от всичко-и смях,и сълзи...Просто OTH...Гледах този епизод повече от 5 пъти и вероятно ще го гледам още толкова...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.