„Пей с мен” е първото музикално шоу в България, което дава на победителя си половин милион лева и не поставя никакви ограничения пред своите кандидат-участници.
За разлика от другите музикални формати, тук имаме 12 известни певци, които ще изберат с кастинг своите 12 неизвестни, но талантливи партньори, с които ще пеят по време на предаването.„Предаването ще представлява смес от големи концерти на живо и музикална риалити телевизия“, допълни Евгени Димитров.
Записването за кастинга започна на 15 януари. Нямаше ограничения във възрастта, така че всички, които мислят, че могат да пеят, имаха възможност да се явят на кастинга.
След първоначалното прослушване избраните минават и на втори кастинг и от тях звездите ни ще си изберат музикалните партньори.
„Пей с мен” е музикално шоу, създадено по оригинална концепция на българската продуцентска компания „Седем-осми”. Шоуто започна на 10 март по Нова телевизия. В продължение на три месеца чрез големи концерти на живо, съчетани с елементи на риалити телевизия, „Пей с мен” ще разказва историята на дванайсет талантливи българи, чиято най-голяма мечта е да пеят със своите любими звезди. Основните и най-важни участници в „Пей с мен” ще бъдат 12 дуета, съставени от 12 музикални звезди и техните партньори – 12-те талантливи българи. Освен тях, на сцената на музикалното шоу ще се изявява „Ку-Ку бенд.” Победителят ще е един от 12-те дуета.
Водещи на предаването са добре познатите Камен Воденичаров и Светослав Витков (Хиподил)
Имената на звездите, с които ще имат удоволствие да пеят претендентите за големия приз са:
1. Камелия Тодорова
2. Наско (БТР)
3. Любо ( екс “ТЕ”)
4. Деси Слава
5. Ивайло Гюров
6. Орхан Мурад
7. Тони Димитрова
8. Каролина Гочева (Македония)
9. Маргарита Хранова
10. Кали
11. Миро (“Каризма”)
12. Софи Маринова
Схема на излъчване на предаването:/by telemaniac.com/
През първата седмица „Пей с мен” ще се излъчва всеки ден. Целта на шоуто в този период е да излъчи своите 12 дуета, „събирайки” чрез кастинг 12-те звезди с техните бъдещи партньори. След първата седмица „Пей с мен” ще продължи три пъти седмично - в понеделник, сряда и петък. В понеделник от зала „Фестивална” ще се излъчват концертите на шоуто. Тогава ще започва и гласуването на зрителите за дует-победител на седмицата. По време на живо предаване в сряда зрителското гласуване ще спира, ще бъде обявяван дуетът-победител и ще бъдат давани така наречените „музикални теми” за следващия концерт. В сряда 12-те дуета ще правят разбор на концерта от понеделник с помощта на водещите Камен Воденичаров и Светослав Витков, както и с помощта на публиката, в която винаги ще има специални гости. В петък „Пей с мен” ще провежда своето седмично ток-шоу, по време на което зрителите ще се запознават отблизо с всеки един от дуетите. „Пей с мен” ще се излъчва по Нова телевизия в продължение на три месеца.
Обсъждайте всичко, което ви е на сърце. Пишете, спорете, обичайте и мразете- но не пишете излишни неща и спомоподобни постове, защото за тях- разбира се ще се грижат нашите услужливи модератори.