Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пей с мен
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Jordan

„Пей с мен” е първото музикално шоу в България, което дава на победителя си половин милион лева и не поставя никакви ограничения пред своите кандидат-участници.

За разлика от другите музикални формати, тук имаме 12 известни певци, които ще изберат с кастинг своите 12 неизвестни, но талантливи партньори, с които ще пеят по време на предаването.
„Предаването ще представлява смес от големи концерти на живо и музикална риалити телевизия“, допълни Евгени Димитров.
Записването за кастинга започна на 15 януари. Нямаше ограничения във възрастта, така че всички, които мислят, че могат да пеят, имаха възможност да се явят на кастинга.
След първоначалното прослушване избраните минават и на втори кастинг и от тях звездите ни ще си изберат музикалните партньори.
„Пей с мен” е музикално шоу, създадено по оригинална концепция на българската продуцентска компания „Седем-осми”. Шоуто започна на 10 март по Нова телевизия. В продължение на три месеца чрез големи концерти на живо, съчетани с елементи на риалити телевизия, „Пей с мен” ще разказва историята на дванайсет талантливи българи, чиято най-голяма мечта е да пеят със своите любими звезди. Основните и най-важни участници в „Пей с мен” ще бъдат 12 дуета, съставени от 12 музикални звезди и техните партньори – 12-те талантливи българи. Освен тях, на сцената на музикалното шоу ще се изявява „Ку-Ку бенд.” Победителят ще е един от 12-те дуета.
Водещи на предаването са добре познатите Камен Воденичаров и Светослав Витков (Хиподил)
Имената на звездите, с които ще имат удоволствие да пеят претендентите за големия приз са:

1. Камелия Тодорова
2. Наско (БТР)
3. Любо ( екс “ТЕ”)
4. Деси Слава
5. Ивайло Гюров
6. Орхан Мурад
7. Тони Димитрова
8. Каролина Гочева (Македония)
9. Маргарита Хранова
10. Кали
11. Миро (“Каризма”)
12. Софи Маринова

Схема на излъчване на предаването:/by telemaniac.com/
През първата седмица „Пей с мен” ще се излъчва всеки ден. Целта на шоуто в този период е да излъчи своите 12 дуета, „събирайки” чрез кастинг 12-те звезди с техните бъдещи партньори. След първата седмица „Пей с мен” ще продължи три пъти седмично - в понеделник, сряда и петък. В понеделник от зала „Фестивална” ще се излъчват концертите на шоуто. Тогава ще започва и гласуването на зрителите за дует-победител на седмицата. По време на живо предаване в сряда зрителското гласуване ще спира, ще бъде обявяван дуетът-победител и ще бъдат давани така наречените „музикални теми” за следващия концерт. В сряда 12-те дуета ще правят разбор на концерта от понеделник с помощта на водещите Камен Воденичаров и Светослав Витков, както и с помощта на публиката, в която винаги ще има специални гости. В петък „Пей с мен” ще провежда своето седмично ток-шоу, по време на което зрителите ще се запознават отблизо с всеки един от дуетите. „Пей с мен” ще се излъчва по Нова телевизия в продължение на три месеца.

Обсъждайте всичко, което ви е на сърце. Пишете, спорете, обичайте и мразете- но не пишете излишни неща и спомоподобни постове, защото за тях- разбира се ще се грижат нашите услужливи модератори.
ViruZzZ
От тея участници, които ги видях нито един не ми направи впечатление с гласови възможности, а с цирка си ( ОМГ!? ако Мадона види оня ще получи инфаркт O_o), а за претендентите- бах тая Десислава ми писна да я гледам във всички видове състезания дет има, по цел ден на ТV-то а и ся и тука пффф sick1.gif . Важното е , че Наско от БТР е тука biggrin2.gif
Jordan
shocking.gif Онова Тигровото, дето пя Мадона беше някакво супер уникално. Мадона ако го чуе ше се обърне в ... имението си 18.gif И като почна с чупките...леле...роден артист. Викам си "сега ако изпод сакото му излязат черни гарвани, равен няма да има просто" happy.gif
♥Didito♥
Ами никакви впечатления нямам то е ясно, че се опитват да праят конкуренция на Айдъла. Четох че предаването било на Слави blink.gif
Jordan
всички предаавания, които се излъчват си правят конкуренция помежду си. това е известно на всички.
за сега почти никакви впечатления нямам защото реално нищо не са давали. нататък ще се покаже каквото има да се показва.
rosabo
Коя е Каролина Гочева (Македония)- за мен напълно неизвестна. Толкова ли не ни стигнаха звездите в България, че трябваше да си внасяме? И защо седем жени и само петима мъже?
И пак Десиславаconfused.gif
Tedds
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 10 2008, 22:22) *
Ами никакви впечатления нямам то е ясно, че се опитват да праят конкуренция на Айдъла. Четох че предаването било на Слави blink.gif

Ами на Славчо е бе Диди biggrin2.gif ами то ся кат Мюзик Айдъл и Сървайвър не са негови предавания,то ся реши да направи предаване по Нова телевизия,яд го е и сега реши да направи друго шоу,не мисля че ще е чак толкова успешно
П.П.Тая Каролина Гочева май представяше минлата година Македония на Евровизия..
Jordan
не знам какво толкова се възруптахте срещу Слави. Не мисля, че е заплакал, че от БТВ не му дадоха правата върху 2те риалитита тоя ТВ сезон. Пък и в крайна сметка добре се показа кой може да направи по-качествена продукция, нали? wink.gif
ViruZzZ
Аз от това "Пей с мен" нищо не очаквам, сигурно ще го гледам само заради цирка ( то от такива претенденти какво ли може да се очаква), а иначе да тая македонка представяше Македония миналата година и само вика " Аз като македонка съм била приемана навсякъде добре" шш бати самочувствието
vasinka_{P}
Аз пък си мисля че това предаване ще е много по интересно от Айдъла, все пак Слави има опит с такива формати, целия му екип са професионалисти - знаят си работата. Докато Мюзик Айдъл залагаха до сега на гафове и изцепки, Пей с мен ще залагат на качествена продукция и много добри изпълнители. Ще следя шоуто с голям интерес, все пак участва и моя любимец Миро wub.gif wub.gif
Estell
На мен ми хареса това, че журито се държа напълно нормално. Никого не са обиждали и на никого не са се подигравали. Все пак там присъстват доста интелигентни хора, от които няма да видим как се търкалят по пода. Водещите малко ми куцат, но все пак е трудно да се конкурираш с Иван и Андрей. Може пък занапред да станат добра екранна двойка..
Bloody_Tears
Адски е тъпо според мен. Гледах само оня с тигровите дрехи 18.gif Жесток беше просто 18.gif Ианче едно и също и по БТВ и Нова. Само дето поне по БТВ е интересно. Мразя така две телевизии да се имитират. В един и същи час, едни и същи неща дават 14.gif Единственното, което ми хареса беше, че Наско от БТР беше там (sun)
The Black Dragon
Със сигурност ще гледам "Пей с мен", а не "Мюзик Айдъл". На първо място - вижте само нивото на ендото и нивото на другото. Направете разлика между първият "Мюзик Айдъл" и вторият. Когато Слави прави дадено предаване винаги е успешно и рейтингово. Защото Слави е интелигентен човек и никога не би дал парите си за глупости. Сравнете "журито" на "Мюзик Айдъл 2" с това на "Пей с мен". Първите, ако изобщо се имат за жури са супер комплексари и затва така се подиграват и бъзикат с участниците. В първия "Мюзик Айдъл" да сте видели такова поведение? Или изобщо в някой "Мюзик Айдъл" по света? Тия не знам за кво се имат, ама са пълни отрепки, с изключение на Люси, която пак е постигнала нещо извън пределите на България. Фънки е краен идиот, ама поне тряя му се има уважението, че кара тука едни от най-големите звезди да правят концерти. Иначе от тва което показва в шоуто, за мен тоя човек е яко комплексиран и озлобен. Докато певците в "Пей с мен" са на светлинни години от тия в "Мюзик Айдъл". И като обноски, и като държане, правят смях, правт шоу,... Така, че аз съм твърдо за "Пей с мен".

Относно певците в "Пей с мен", и аз не съм съгласен, няква, дето само в Бивша Югославска Република Македония си я знаят, да ми се звездее тука. Можеха да поканят, не 12, ами 212 популярни, известни и обичани БГ изпълнители. За циганката Софка - то си е ясно, че е любимка на Слави и беше 1001% сигурно, че ще е в 12-та. Колкото и голям неприязън да имам към циганите, предпочитам да гледам Софка, отколкото туркинята Есил, която се има за по-велика и от Мадона сигурно. За другите певци - що годе бива подбора. Има и някви, които не сме ги чували от 5-6 години, има и доста актуални имена... На мен пък ми омръзна навсякъде да гледам тоя Миро от "Клизма", ама кво да праа...

Иначе за подбора на водещите - Светльо е най-добрият избор просто. Пича кърти от всякъде biggrin.gif Голем е изрод, обаче е и суперинтелигентен. За Камен ВО - никога не ми е харесвал, като водещ, ма и той като Софка е дружка на слави и присъствието му е неизбежно...
dEniChka
Цитат([ТеDиТо] @ Mar 10 2008, 22:26) *

Цитат(♥Didito♥ @ Mar 10 2008, 22:22) *

Ами на Славчо е бе Диди biggrin2.gif ами то ся кат Мюзик Айдъл и Сървайвър не са негови предавания,то ся реши да направи предаване по Нова телевизия,яд го е и сега реши да направи друго шоу,не мисля че ще е чак толкова успешно
П.П.Тая Каролина Гочева май представяше минлата година Македония на Евровизия..

Напрао Слави го е много яд...да знаеш...той си няма негово шоу,което е доста популярно и гледано та ще му пука за Иван и Андрей и тем подобни... dry.gif

Иначе за мен си е обикновено предаване както Мюзик Айдьл .. така че..по натам ще видим кое е по-доброто biggrin2.gif
rosabo
Слави за нищо не го е яд, той взима правата за първото реалити в България на даден формат - музикален, сървайвърски и т.н., показва на хората как се прави и се насочва към следващ, просто знае от къде се печели, има екип и воля да го направи, пък че не продължава да прави втория сезон той - мислите ли, че му пука толкова много...нали е първи!!!
vasinka_{P}
За Мюзик Айдъл на Слави са му предложили той да го прави, но той е отказал. И след това вече са предложили на Иван и Андрей rolleyes.gif
The Black Dragon
Цитат(vasinka_{P} @ Mar 11 2008, 21:05) *
За Мюзик Айдъл на Слави са му предложили той да го прави, но той е отказал. И след това вече са предложили на Иван и Андрей rolleyes.gif

Напротив. Слави е искал пак да прави Music Idol но bTV не са му го дали, както и Сървайвър 2. Тва го каза в неговото предаване smile.gif
♥Didito♥
Не гледам предаването, обаче се позаинтересувах малко и попаднах на това
http://vbox7.com/play:5011faaf това момиче е на 14 и пее 100 пъти по-добре от Шанел например (:
ViruZzZ
Точно тая Мелинда е такава овца, че няма накъде dry.gif А за нагласените работи в това предаване да не говориме ;]]]]
♥Didito♥
Цитат(ViruZzZ @ Mar 15 2008, 14:21) *
Точно тая Мелинда е такава овца, че няма накъде dry.gif А за нагласените работи в това предаване да не говориме ;]]]]

Абе може и да е овца не знам обаче имам глас момичето (:
vasinka_{P}
Концерта беше много хубав, всички пяха перфектно, звездите показаха че са направили най добрия избор. Много е интересна и задачата за следващата седмица - пей с мен любима македонска песен biggrin2.gif
Jordan
и на мен много ми хареса цялото изпълнение на шоуто. като цяло. голям професионализъм, стегнатост, прекрасна сцена, (водещите малко дразнят), оригиналност.
част от дуетите ми харесаха- друга не. Според мен перфектно се справиха дуетите на Тони Димитрова, Десислава,Каролина Гочева и Марги Хранова. Разочаровах се от песента на Наско защото партьорката му не беше подходяща за тази песен. Прекалено крещеше а тва си е SOME SONG unsure.gif не може така...
На Каролина песента беше сред най-добрите. Гласовете им си паснаха прекрасно и оформиха един наистина забележителен дует.
Също, Не Вярвам, на дуета с Десислава. Музиката на ку-ку бенд беше върха. 100 пъти по-добра от оригинала. Страхотно се получи.
Абе...личи си...кой го прави biggrin2.gif
(не че нещо ама е така)
*BringMeToLife*
Цитат(ViruZzZ @ Mar 15 2008, 14:21) *

worthy.gif worthy.gif Браво на Вируса tongue.gif .. Незнам що всички ми я хвалят Мелинда.. има глас признавам ама е такава надуфкаа .. Не стига,че е от Монтана пък и беше от бившето и oт сегашното ми даскало .. Видяла съм я к'ва е.. Уж някви познати бяхме сега дигнала самочувствието едно "здр" неможе да каже .. тцтц .. лоша работа biggrin2.gif biggrin2.gif

Кефи ме предаването .. не е лошо smile.gif
Estell
Дивна също е много добра. Много ми хареса. Има страхотен глас за момиче на 10 години и като че ли си паснаха с Миро доста добре.
The Black Dragon
Момичето, което пее с Деси Слава - Матилда, е дъщеря на Хари Христов - много талантлив чалга певец от близкото минало ("Двама братя плачат", "Душата на войник"), който има дует и с Деси Слава - "Мило мое". Не знам дали го знаехте това, но в петък аз го разбрах от предаването, като го видях Хари. Все пак май няма ограничения дали звездата и човека от народа тряя да се познават...
*BringMeToLife*
Цитат(The Black Dragon @ Mar 23 2008, 01:08) *
Момичето, което пее с Деси Слава - Матилда, е дъщеря на Хари Христов - много талантлив чалга певец от близкото минало ("Двама братя плачат", "Душата на войник"), който има дует и с Деси Слава - "Мило мое". Не знам дали го знаехте това, но в петък аз го разбрах от предаването, като го видях Хари. Все пак май няма ограничения дали звездата и човека от народа тряя да се познават...

Еми ние това много добре го знаем wink.gif Нека се познават .. На мен ми изглежда като нагласено пък незнам за вас .. и btw се казва Мелинда biggrin2.gif
ThePinkDuck
Абе нагласено или не незнам и не ме интересува. Шоуто си е на 6 и всички много ме радват! mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 25 2008, 11:29) *
Абе нагласено или не незнам и не ме интересува. Шоуто си е на 6 и всички много ме радват! mrgreen[1].gif

На същото мнение съм smile.gif
Sothebys
Коя беше македонската песен, която пееха Любо и русата мадама снощи?
The Black Dragon
Цитат(Sothebys @ Mar 25 2008, 17:54) *

"Море пиле, славей пиле" в обработка на Ку-Ку Бенд smile.gif
Sothebys
Цитат(The Black Dragon @ Mar 25 2008, 17:57) *
Цитат(Sothebys @ Mar 25 2008, 17:54) *

"Море пиле, славей пиле" в обработка на Ку-Ку Бенд smile.gif

Уау, бързи сте тука smile.gif. Докато преглеждах други теми и вече отговор имам. Мерси много smile.gif
vIkToRsHeFa
Това предаване просто бавно но славно започна да надминава айдъла, не мога да ги понасям онези до един, а след като и Иван разкарах или по-скоро просто го освободиха да си тръгне... Пей с мен ис дъ уан... Биг брадър три в стил мюзик айдъл не ми се гледа повече. smile.gif

ПП. Понеделника много добре се представиха, особено македонката а и кеми тодоров, миро и компания, просто нещата са на ниво... smile.gif
ViruZzZ
Ooo концерта беше супер, изобщо не съжалявам, че вече не гледам "Айдълите" . Всичко беше на 6, от клипчетата, които гледах във vbox-а Каролина/Павел и Тони/Анжело ми бяха фаворитите и днес не ме опровергаха worthy.gif Другите дето ми направиха впечатление бяха Кали и Любо. А Миро много яко се изложи 18.gif Да питам само, че не можах да прочета песента на Наско коя беше :?
vasinka_{P}
Концерта беше добър, но според мен някои от двойките можеха и повече smile.gif Миро верно яко се изложи, но все пак турския не е от най лесните езици, а и Миро е късоглед и не може да закара до аутокюто smile.gif Поне добре че си носеше текста в джоба. Иначе най ми харесаха Тони и Анджело, Каролина и Павел и Наско и Ива.
ludoto_mimi
И на мен много ми хареса концерта. Беше много забавно, особено Миро като си забрави текста, а водещите... "На Балканите има много любовни страсти... чак не ни достигат храсти." 18.gif
Иначе Маргарита Хранова много ми хареса и Орхан Мурад.
LimonkaTa`
Гледам го, много ясно как ще изпусна, но половината са ми адски смешни, направо противни. Симпатизирам на Маргарита Хранова и на Деси Слава и на техните дуетни половинки!!!
ViruZzZ
LOL Десислва пя Еванесънс O_o Изпълнението ми хареса за визията да не говоря ама накрая като извика това само хеви метъл и после отзад, че слушала хеви метъл от 7 клас и тоя "кажи любими групи" и тя като каза еванесънс щях да падна от стола 18.gif Каза, че ще почне да се занимава с такава музика очаквам го 18.gif
Marissa Cooper
Йеееее

Миро и Дивна спечелиха
worthy.gif
nelito_91
Цитат(Marissa Cooper @ Jun 9 2008, 22:42) *
Йеееее

Миро и Дивна спечелиха
worthy.gif

Да им е честита победата!

П.П.: Каква е всъщност наградата, защото много рядко съм го гледала и не съм чула какво печелят blush.gif
ludoto_mimi
500 000 лева. smile.gif
dEniChka
Бях за Кали . smile.gif
djesito
Честита да им е победата на Миро и Дивна.Пееха яко.Заслужават си наградата
sladuranka
И аз се радвам за тях...
vasinka_{P}
Много се радвам за тях, мисля че си заслужават наградата. smile.gif
Estell
Еее съгражданката спечелила! Супер много се радвам! Аз чак сега се сетих, че то в понеделник е свършило шоуто. 16.gif Покрай тая сесия изобщо не зная къде се намирам!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.