Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Mobile
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3
paynera
Тук може да поствате мелодиики, картинки, 3gp клипчета и всичко свързано с OTH за мобилни телефони!
Приемаме заявки за мелодии, картинки и клипчета wink.gif

GSM Мелодии
10 от най-популярните песни, вървели в сериала(mp3 формат), ZIP архив в bgshare.com

One Tree Hill Mobile download

-Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When The Stars Go Blue/669KB
-Dashboard Confessional - Don't Wait/1299KB
-Foo Fighters - Times Like These (Acoustic)/444KB
-Gavin DeGraw - I Dont Want To Be/549KB
-Haley James Scott- Halo/450KB
-Kate Voegele - No Good/877KB
-Maroon 5 - She Will Be Loved/684KB
-Missy Higgins - Where I Stood/602KB
-Nada Surf- Always Love/509KB
-Story Of The Year - Sidewalks/869KB

all of them, only for you, by Jordan
Nasi
мерсии много веднага си ги качвам!!!!!!!!
^Disaster^
Аз пък имам конвертиран 10ти епизод на 3ти сезон целият в 3gp формат големината му е някъде 17 мб, а качеството и звука излязоха доста добри...ако някои се интересува и GSM-a му поддържа 3gp формат да пише и ще го кача някъде... smile.gif smile.gif smile.gif
По Здрави smile.gif smile.gif
paynera
E, качвай що питаш!!! smile.gif))
Nasi
WOW Супер, качи го някъде, моя телефон е с 3gp формат!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
boy_07
а може ли някой да направи и във waw форматsad.gif

Как ме е яд че нямам по хубав телефонsad.gif
^Mim0zKa^
Ееее хора много яка теми4ка biggrin2.gif Сега 6те потарся не6то мисля 4е знам каде има мелодии и картинки сварзани сас ОТХ но не сам сигурна ! smile.gif
^Disaster^
ммм окк значи до довечера или до утре най-късно ще го кача най-верояртно в датата rolleyes.gif 10.gif biggrin.gif
paynera
QUOTE(boy_07 @ Jan 15 2006, 01:28 PM) *

а може ли някой да направи и във waw форматsad.gif

Как ме е яд че нямам по хубав телефонsad.gif

Ми по принцип първоначално ги записвам в wav формат и после ги преобразувам в mp3. Мога да ти ги кача, но са около 10 МВ едната! shocking.gif Кажи ако размерът те устройва ще ти ги кача, няма проблем!
Ralna
Много мерси 4.gif
FrAgMaKeR
За тези, които са с по стари телефони и нямат mp3 подръжка, си поиграх малко и направих песните в .wav формат подходящ за тях. Работи 100% за всички телефони на Siemens x65 серия и нагоре (въпреки, че за тях си има mp3 и няма смисъл). Качеството е по-лошо от mp3, но е напълно прилично. 9.gif

За Siemens x65:

Gavin DeGraw - I don't want to be
0:26 / 203 KB / 8bit / Mono / 8,000Hz

Haley James Scott - Halo
1:07 / 522 KB / 8bit / Mono / 8,000Hz

За други полифонични модели:

Gavin DeGraw - I don't want to be
0:26 / 103 KB / 4bit / Mono / 8,000Hz

Haley James Scott - Halo
1:07 / 265 KB / 4bit / Mono / 8,000Hz
Hannibal
FrAgMaKeR мерси за wav-четата 4.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Hannibal @ Jan 16 2006, 12:58 AM) *

FrAgMaKeR мерси за wav-четата 4.gif

Моля, постарах се да ги компресирам максимално и да запазя качеството smile.gif Кажи с какъв тел си, че не съм ги пробвал на друго отсвен на Siemens и незнам дали и на какви модели, ще върви. unsure.gif
boy_07
мерси много.
Аз съм със Сименс МЦ60 и ми вървят някой от вав форматите.Хиляди благодарности....
Дано си купя хубав телефон скоро да си сложа и някое клипче,след колкото и векове да е тваsad.gif...
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 01:02 AM) *

Моля, постарах се да ги компресирам максимално и да запазя качеството smile.gif Кажи с какъв тел си, че не съм ги пробвал на друго отсвен на Siemens и незнам дали и на какви модели, ще върви. unsure.gif

Аз изобщо на моя боклук ST55 мога ли да правя нещо? blink.gif
Hannibal
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 01:02 AM) *

Пробвах ги на Siemens CX70 и са с много добро качество.Жалко,че и с тях като мелодии пак не си чувам телефона като звъни dry.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 16 2006, 08:09 PM) *

Аз изобщо на моя боклук ST55 мога ли да правя нещо? blink.gif

Пробвай, трябва да станат поне 4 битовите версии.. unsure.gif

Иначе ако някой има готови mp3 мелодий да ги даде насам, аз ще ги конвертирам в полифонични wav няма проблеми smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 08:27 PM) *

Иначе ако някой има готови mp3 мелодий да ги даде насам, аз ще ги конвертирам в полифонични wav няма проблеми smile.gif

Ами аз просто питам дали имам такива възможности, за информация, иначе нямам кабел за компа sad.gif
paynera
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 08:27 PM) *

Аз мога да ви правя от която песен си пожелаете в mp3 - в смисъл да ги правя подходящи за телефон! Така че ако някой има желание за някоя песен да казва! 4.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 16 2006, 08:30 PM) *

Ами аз просто питам дали имам такива възможности, за информация, иначе нямам кабел за компа sad.gif

Да има такава възможност, но само за wav..
Идейка, може да си свалиш мелодия и да си я пратиш като mms от сайта на mtel (за другите незнам) или да накараш някой да тия прати wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 08:54 PM) *

Идейка, може да си свалиш мелодия и да си я пратиш като mms от сайта на mtel (за другите незнам) или да накараш някой да тия прати wink.gif

Къде го тоя лудия, който ще иска да ми прати mms? ;] tongue.gif Пък и аз съм на GloBul 16.gif Карай happy.gif
Hannibal
Направих малко wallpaper-чета за Siemens x65

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
rusi4kata^
моя телефон е Samsung E530...кво мога да си качвам 10.gif
Hannibal
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 16 2006, 09:40 PM) *

Ето тези ги нагласих за Samsung E530
IPB Image IPB Image
IPB Image
Можеш да си качиш и мелодииките в mp3 формат wink.gif
^Mim0zKa^
Хора много мерси за вси4ко оба4е...може ли само някой да обясни как става то4но работата сас ка4ването на GSM-a...моят е Samsung X640 ? rolleyes.gif
rusi4kata^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 16 2006, 11:11 PM) *

Хора много мерси за вси4ко оба4е...може ли само някой да обясни как става то4но работата сас ка4ването на GSM-a...моят е Samsung X640 ? rolleyes.gif

добре че попита,щото мен ме беше срам blush.gif викам явно всички знаят как става,аз кво са бъркам biggrin2.gif
Hannibal
Ами качването става с дата кабел , InfraRed или Bluetooth(зависи с какво разполага телефона ви).
Цените на тези устройства са от 10лв. до 100 и т.н smile.gif Много е удобно. wink.gif
rusi4kata^
ами значи трябва да си купя блутууд за компа и сам готова biggrin2.gif тенкс за инфото smile.gif
Buhti4ka
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 16 2006, 09:40 PM) *

Картинки всякакви, стига да ти излязат нормално на телефона, което се оказа трудно постижимо. МР3-ки, песни в 3gp също може, но качеството е по-лошо. С други формати не съм пробвала. Също и клипчета, аз си ги качвам в МР4 и се вижда супер яко, само дето за 3-4 мин. клипче излизат към 7-9МВ. Но качеството наистина е добро. И клипчета в 3gp могат да се качват, но са доста размазани...за сметка на това са по-малки като размер.
Jane
И аз съм с Х640 имам дата кабел, имам си и програмка, с която мога да качвам неща от гсм-а на компа, но няма опция да се прехвърля от комп на гсм. Т.е. има, но е закрита ;( е!?
^Mim0zKa^
Мерси много сладурковци biggrin.gif
boy_07
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 09:54 PM) *

за какво трябва да я праща през сайта на мтел и как става това с ммсите?
James towel keeper
Благодаря Ви супер много!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Страхотни сте!!!

А искам да Ви попитам аз съм със Sony Ericson k700i и не мога да си свалям wav а mp3-та незнам как.. може ли някой да ми обясни- Благодаря. blush.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(James towel keeper @ Jan 21 2006, 11:16 AM) *

Благодаря Ви супер много!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif Страхотни сте!!!

А искам да Ви попитам аз съм със Sony Ericson k700i и не мога да си свалям wav а mp3-та незнам как.. може ли някой да ми обясни- Благодаря. blush.gif

Със сигурност можеш и wav, но като тела ти подържа mp3, то mp3 е по-добрият вариянт. Трябва ти кабел за данни, инфраред или блутут, ако нямаш трябва да си вземеш, както някой по-горе каза, струват от 10 до 100 лева, като препоръчвам com кабел, защото с него можеш да префлашнеш софтуера на телефона.. ако нямаш виж по-надолу какво съм написал.

QUOTE(boy_07 @ Jan 18 2006, 07:25 PM) *

за какво трябва да я праща през сайта на мтел и как става това с ммсите?

Защото няма кабел или друго и няма как да прехвърли от РС на тел. Имаш два вариянта, единият е с MMS, а другият е Wap/Gprs.. от сайта на мтел, може май и от на глубул можеш да си изпратиш сам на себеси mms с мелодийката, но не съм съвсем сигурен защото май са малко големи.. или пък да влезеш в интернет от телефона си и да напишеш адреса на мелодията http:// и да я свалиш от там. Но не съм пробвал нито един от тези вариянти, така че немога да гарантирам, че работят. 9.gif
James towel keeper
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Супер си!!!!!
Fortuna
А някой случайно да има песента на Strays don't sleep - "For blue skies" пригодена за телефон ? Тая песен е невероятна и много искам да си я сваля на телефона. Много ще се радвам ако някой я има.
Narlot
а ако се намерят и други песни от сериала направени за телефон,няма да е лошо.Примерно
Keane-everybody's changing;Travis-Reoffender;Ben Jelen-come on;The Cure-Friday I'm in love
и другиsmile.gif
opa
Някой може ли да направи клипа на Halo на .mp4 или 3gp
ludoto_tedi
някой ще се навие ли да направи още песнички за телефон като мелодииconfused.gif
slyn4ice```
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 16 2006, 21:54) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 16 2006, 08:30 PM) *

знам че е доста тъп въпрос и не му е тука мястото,ама от няколко дена се опитвам да си изпратя ммс от страницата на мтел и нещо не мога д асе оправя как да си кача картинката която искам....та ако може някой да ми обясни blush.gif
<Radost>
QUOTE(opa @ Feb 12 2006, 21:43) *

нещо не мога да го сваля този клип , иначе мога на 3gp да ти го направя
born_4_you
А аз ще мога ли да кача нещо на боклуци от сорта на Samsung C100 или Motorola C350 ? wacko.gif
Martos
С коя програма конвертирате клипчетата и музиката ,че само на някакви тъпи програми попадам.Много ми е интересно като конвертирам едно епизодче на OTH ,колко МВ ще стане направо да го качвам на телефона 3.gif
boy_07
http://www.planeta.tv/forums/index.php?showtopic=10092
Светът на GSM-ите... - Форум на телевизия "Планета"

дано не се счете като реклама,но в тази тема има описание подробно за някаква програма за правене на мелодии.
Моиже ли някой да направи и на други песнички не само от ОТХ със същите характеристики като на HALo на Бетани?
Bethany
(opa @ Feb 12 2006, 21:43) *

3gp biggrin.gif
http://www.bgshare.com/get_637e48532f7a5e5...29a7d1771d.html
borko
Ето няколко снимки на София за SE k500i, не знам дали на някой ще му трябват, но реших да ги пусна...

Ice^Ice^Baby
o borko мерси щото моята машинка е точно такава но нещо не мога да се справя през Mtel
nadezhda_had
може ли някой да ми направи полифонична мелодия на Halo и I don`t want to be за Sony ericsson
BrOOke&LuCaS
Мерси много за снимките на Софито
elly
Може ли някой да направи момента от 4 сезон, 6 серия, когато Пейтън се бие на ринга, на 3gp за Samsung E760.
Предварителни благодарности!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.