Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Mobile
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3
*AdDiCTeD*
А дали някой не може да пусне темички за Sony Ericsson.. от много време съм си наумила да си правя, но все не ми остава време и нерви, но ако има още някой с k700i като мен, може и да направя 1-2. biggrin.gif Правила съм и друг път, не мога да кажа, че са идеални, но според мен са прилични... = ))
girl_from_hell
о незнаех , че има таква тема браво браво
а аз съм с к500и, и ако направите за к700 тема и за мене ще стане smile.gif така че и аз ще и се зарадвам
nadezhda_had
моя Sony Ericsson T610 надявам се и на мен да стане много ги искам тези мелодии да си ги имам на телефона
siska
Ето и една набързо направена тема за SE к700 smile.gif

Ако някой я иска да каже как да я кача 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif
girl_from_hell
а нещо Лейтан или само на Пейтан
siska
Ето и на Лейтън smile.gif
**Sophia**
Извинете ако съм нахална,но някой може ли да ми намери пак мелодия за gsm само че на Bethany joy Lenz-Elsewhere
nadezhda_had
Скрийнсейвъри на Нейли.Аз лично си ги правих за SE z530i но ще станат и за почти всички нови телефони на SE , с размер на анимацията 128x160

IPB Image IPB Image

и няколко фона
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

Bong
Абе да ви попитам Кой картинки са за К700i huh.gif
п.п. И имате ли МП3-ки ама цели песни?
nadezhda_had
(Bong @ Jan 20 2007, 17:03) *

Абе да ви попитам Кой картинки са за К700i huh.gif
п.п. И имате ли МП3-ки ама цели песни?

тези последните, които съм сложила стават за сони ериксон
Bong
Браво на всички хора който са помогнали за тази супер ТЕМА! 4.gif

Мерси много Надежда! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
п.п. А има ли такив Уолпейпъри на Брук за К700i ? unsure.gif
nadezhda_had
QUOTE(Bong @ Jan 20 2007, 23:22) *

Мерси много Надежда! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
п.п. А има ли такив Уолпейпъри на Брук за К700i ? unsure.gif

направих ти ,ако желаеш някакви други само кажи wink.gif

IPB Image IPB Image IPB Image
Bong
Нямам думи! 3.gif
Мерси много! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
susito
да знаете дали на sony ericsson W300i могат да се качват някакви клипчета и ако може-качете няколко.Много ще съм ви благодарна.
Bong
Някой може ли да направи уолпейпари на Рейчал за К700i ? unsure.gif
nadezhda_had

lantrix
За Sony Ericsson K750i ми трябват картинки на Лукас smile.gif
^EmPiRe^GiRl^
а имате ли нещо за Sony Ericsson V630 в 3gp формат или ми трябва за mp3 във .amv формат?
^`^KimBeRly^`^

Ето и нещо от мен не е много но .... Надявам се да ви харесат
Правя ги по-големи защото за моя тел трябват такива
Al1ty
Дайте темички за Nokia (7373 blush.gif )
siska
Цитат(^`^KimBeRly^`^ @ Mar 13 2007, 22:08) *

Ето и нещо от мен не е много но .... Надявам се да ви харесат
Правя ги по-големи защото за моя тел трябват такива

Страхотни са, а ще можеш ли да направиш и няколко на София, защото и за моя телефон също трябва да са големи smile.gif
nadezhda_had
кажете колко трябва да е размера на сникте и аз ще направя
siska
Ами 235 на 286. И предварително ти благодаря, Наде happy.gif (ако може на София и/или Хейли и Нейтън ест happy.gif )
nadezhda_had

siska
Олееееееееееее 8.gif Наде страхотни са 3.gif благодаря многоо smile.gif
nadezhda_had
няма проблем
qwe123
Малеее!!Наистина са страхотни!!!И за моя телефон трябват по-големи smile.gif Благодаря!!!
vasinka_{P}
Някой може ли да ми каже защо не ми се отваря линка за мп3 форматите ? Моя gsm чете само мп3-ки и другите не ми вършат работа
siska
Не знам дано пак не е много нахално, но ако може, Наде, да направиш още малко картинки.... unsure.gif (на Нейтънчо и Нейли)
susito
ей ше може ли някакви уолчета,които да са 128 на 160 ...на Брук или Нейли
nadezhda_had
235x286

128x160

за сега тези по-късно още
siska
мерси мноого smile.gif
bambi
Здр smile.gif
Някой знае ли как се казва и по пинцип има ли такава програма ,с която GSM-а ти да разпознава песн като я чуе?като на Пейтън smile.gifв в сезон 4 епизод 12?
мерси предварително cool.gif
kingsize-4eto
Цитат(bambi @ Apr 29 2007, 14:53) *
Здр smile.gif
Някой знае ли как се казва и по пинцип има ли такава програма ,с която GSM-а ти да разпознава песн като я чуе?като на Пейтън smile.gifв в сезон 4 епизод 12?
мерси предварително cool.gif

Аз мисля,че няма иначе щеше да е голям хит laugh.gif Но все пак ако някой знае да каже плс,че ако наистина има я искам многооооо. worthy.gif
kingsize-4eto
Аз намерих една програмка,не е това което исках ама....значи то си е за компа например имаш песен обаче е наименувана Трак нещо си или подобно и пускаш я ,слагам микрофона до колонките (ест. си вкл. и програмката де) и то ти казва изпълнителя,името на песента и албума от който е...Името на програмката е Tunatic wink.gif
kingsize-4eto
Разбрах това с песните...значи има някои телефони които си имат тази екстра...Както ще видите програмката се казва ТракИД и ето 2 телефона,които я имат... rolleyes.gif
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=17948
и този
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=17350
Ice^Ice^Baby
леле...какви екстри има smile.gif
susito
Вече се мразя ....баща ми казваше вземи си W710,ама аз не-300 ше е!!!И сега само с ядовете ше си остана!Иначе тази програмка за компютъра мисля да си я дръпна wink.gif
black1wolf
Аз иам точно w850i smile.gif
susito
Някой може ли да конвертира някакъв клип на ОТХ(какъвто и да-всички ми вършат работа) в 3gp формат?
nadezhda_had
QUOTE(susito @ Aug 9 2007, 14:57) *
Някой може ли да конвертира някакъв клип на ОТХ(какъвто и да-всички ми вършат работа) в 3gp формат?

Сус дай клипче и ще ти го конвертирам няма проблем
sunflow
А с каква програма си ги конвертираш? tongue.gif
CheerFuL-F
ето ви няколко теми за GSM

One Tree Hill Theme1
One Tree Hill Theme2
One Tree Hill Theme3
Sophia Bush theme1
Sophia Bush theme2
Chad Murray Theme1
fnatic
http://fnatic.thezone.bg/OneTreeHillBG.thm
Ето една тема за Сони Ериксон с екрани 240х320 пиксела.
Лично аз я правих, затова не е нищо особено, дано ви хареса smile.gif
Моя телефон също е W850i и много често ползвам функцията по кафетата или клубовете.. А струва само 0.10лв на песен.
brooke_d
Понеже гледам 4е се чудите как да конвентирате клипчета, аз лично си конвентирам цели епизоди и си гледам.
Та аз си изтеглих една програма от замунда.нет казва се Total Video Conventor и конвентира всичко. Имам няколко конвентирани епизода но незнам как да ги кача wacko.gif ph34r.gif
MoLlY
не мога да я намеря..... dry.gif dry.gif dry.gif ....сигурна ли си че така се пише или можеш ли да дадеш линк...confused.gifconfused.gif
brooke_d
http://zamunda.net/details.php?id=20516 Ето линк дано да става wink.gif
MoLlY
Цитат(brooke_d @ Oct 21 2007, 19:04) *
http://zamunda.net/details.php?id=20516 Ето линк дано да става wink.gif

Мерси много.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
susito
хах тфа с епизодите си е идея..аз до сега само клипове конвертирах,ама след малко почвам направо епизоди и ше си гледкам smile.gif
ladysunshine
Хмм...нещо ново за мен mrgreen[1].gif След като се конвертира един епизод примерно каква му е големината след това? Нещо не ми е съвсем ясно я някой да разясни
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.