Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill Mobile
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3
Zorfitoo0
Знам, че дадохте песента на Гавин-I dont want to be /нз как се пише точно/ още в първия пост, но на мен ми излиза някаква грешка и не мога да си я сваля. Ще може ли някой да я направи само с припевчето и да я качи, за да мога да си я изтегля, а после да си я кача на телефончето!? Ам още едно много важно нещо: Ако може да е в mp3 формат, защото иначе тела ми не може да я възпроизведе. Ам също така искам да попитам някой знае ли къде има темички за телефончета на one tree hill??? Моят е Sony Ericsson K510i

Благодаря предварително, много ще се радвам някой да я качи!
PoLLyTo0o
Може ли някой да направи темички със снимки на всички от ОТХ (т.е. да са заедно) за телефон Sony Ericsson Z550i. Много благодаря предварително smile.gif
n3s1
Направих набързо една тема за Nokia, ако искате кажете как да я кача biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
boy_07
аз моля да направите някаква с новите снимки официалните от новия сезон.
Аз доколкото разбрах има теми и в някакви официални сайтове официални теми,но май са срещу заплащане...

направете нещо оригинално,но по възможност да върви и на Сони Ериксон W610 I
Jordan
ето няколко тапетчета за резолюзия 128х160. правил съм ги за моята Нокиа 3110c

boy_07
не е честно искам да направите и за други модели телефони smile.gif
Ако намерите и в други сайтове дайте линкове
_Vodafone_
Може ли някой да качи на ново мелодиите от първия пост, че не мога да ги сваля worthy.gif
Jordan
Днес си поиграх малко и попреработих 10 от най-известните песни в сериала. Някой са малко по-големи но сърце не ми даваше да ги съкратя.
Надявам се да са ви полезни rolleyes.gif
Всичките са в първия пост
и няколко картинки 176x220px за телефона на boy_07(SE W610I)
boy_07
хррр много ме радват и много благодаря-трябва да черпя .Браво -много услужливи в този форум-ще ви похваля!
The Scott Brothers:]
Няма ли някой темички на ОТН за Сони Ериксон? smile.gif по възможност К 800! worthy.gif
..DeNi4KaTaa...
Някой може ли да качи яки картинки за Nokia 5300 ще съм много благодарна
susito
Jordan,мерси за тапетите 128х160 :] даже сега съм с 3-я
anji_banji
Тема на One tree hill правена от мен за Nokia S40 v3 240х320
http://www.sendspace.com/file/3fzyay

hrivetoo
а някой може ли да метне тема за samsung[по възможност на Хилари или на сериала]
KRIKONDI
Да,и аз искам темичка за Самсунг-Е900,ако може!? rolleyes.gif
Djindja
Много ви моля ако някой може да намери от 5-ти сезон 1,2,3,4 епизодите за моя GSM Sony Ericson k550i smile.gif Благодаря предварително!
Naley_fen
Аз мога да направя епизодите с вградени субтитри и конвертирани за Nokia (по - точно за серията S40). Ако някой иска да пише. happy.gif
koleva
ей някой има ли яки теми картинки музика и всякви такива свързани с one tree hill и които да стават за sony ericson s500i благодаря ви предварително!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.