Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Emile Hirsch
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
lemmy

Емил Дейвънпорт Хърш (на английски: Emile Davenport Hirsch) е американски телевизионен и кино актьор. Започва с незначителни роли още на 8-годишна възраст. Участва в „Императорският клуб“ (The Emperor's Club), „Съседка за секс“ (The Girl Next Door), „Алфа дог“ (Alpha Dog) и „Сред дивата природа“ (Into the Wild) и Speed Racer. Партнирал е на Джъстин Тимбърлейк, Брус Уилис и Шарън Стоун. Отраства в Лос Анджелис и Санта Фе.

Става известен с ролята си на Matthew Kidman в Съседка за Секс и всеобщ любимец на малки и големи представителки на женския пол. Следващата му запомняща се роля е на легендарния Джей Адамс в Lords of Dogtown- римейк на докоменталният филм за първите скейтъри от Санта Моника, Калифорния- Dogtown and the Z-boys. Изиграва блестящо ролята на побърканият и прекълено спонтанен тийнеджър Джей, един от най-великите скейтъри на своето време променил историята. Следващата му роля е в тъмната драма Alpha Dog където изиграва ролята на Johnny Truelove-в действителност Jesse James Hollywood и разказва истроията на стращният нарко дилър. Може би най-добрата му роля е в драмата по действителен случай Into the wild на Шон Пен. За тази си роля Хърш отслабва с 40 килограма и е обявен от критиците за потенцялен носител на Оскар за тази година.

Обявено е че следващата му роля ще е във филма за Harvey Milk-Milk и той ще изпълни ролята на Cleve Jones, а Шон Пен ще изиграе Харви Милк.

Филмография:

1. Speed Racer (2008) (В Препродукция) ... Спийд
2. Into the Wild (2007) ... Кристофър Маккендлес
3. The Air I Breathe (2007) (Завършен) ... Тони
4. Alpha Dog (2006) ... Джони Трулов
5. Съседка за секс (2004) ... Матю Кидман
6. Училищни игри (2002) ... Франсис Дойл

ThePinkDuck
Тоя човек е страаааааааашен талант. Определено избира разнообразни роли и всеки път доказва, че може да се справи. Външният му вид никак не му пречи също, много е готин. Гледала съм всичко с него до момента и възнамерявам да продължа да го следя... от близо! (не от толкова близо де!) mrgreen[1].gif
lemmy
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 9 2008, 19:00) *
Тоя човек е страаааааааашен талант. Определено избира разнообразни роли и всеки път доказва, че може да се справи. Външният му вид никак не му пречи също, много е готин. Гледала съм всичко с него до момента и възнамерявам да продължа да го следя... от близо! (не от толкова близо де!) mrgreen[1].gif

Наистина ли си гледала всичко с него shocking.gif
Може ли да ми кажеш от къде мога да си сваля някои от Imaginary Heroes, The Mudge Boy, The Emperor's Club или The Dangerous Lives of Altar Boys много ми се гледат наистина smile.gif

А иначе е ясно че щом направих темата за него съм му страшна фенка и не от Съседка за секс както повечето "фенки" които познавам, а от Lords of Dogtown там изигра моят идол и просто респекта ми към него е пълен, справи се неповторимо, защото Джей е много труден характер (бил, е и ще бъде smile.gif ).
Емил е просто любимец, голям талант, изписано му е на сладкото личице хах smile.gif
Gossip Girl
The Mudge Boy, The Dangerous Lives Of Altar Boys, Imaginary Heroes.

Аз си го харесах от Alpha Dog. XD Не е особен красавец, но е страшен чаровник. Пък за талант да не говорим! Изключителен млад актьор. В Into the Wild просто избива рибата. Lords of Dogtown е страхотен филм със страхотен каст и режисьорка и няма как да отрека, че и Емил беше жесток. Сигурна съм, че му предстоят още много добри роли!

ПП. Боже, докато се сетя, че той играеше оня loser в The Girl Next Door. Тоя филм така ме дразнииии..
lemmy
Ако сте гледали Into the wild не може да не притежавате това:

Eddie Vedder - Into The WIld (OST) (2007)

Емил много хвали този албум по интервюта и на примиерата на филма, също и Шон Пен.. Старшни вокали, музика и лирика!
divata_airis
Ооо, тоя е страшен сладур...Уби коня с прашка в Алфа дог. Много ми хареса там. Щото нали от съседката нещо така не ми направи голямо впечатлиние, но от Алфата...ОМГ...беше опасен. Into the wild още не съм го гледала, щото си вардя книгата да чета, ама ще видим като се знам какъв съм шемет. Но да се върна на Емо, сладко същество, много и таланливо...и има баси якото второ име Дейвънпорт...Много ме кефи.
girl_from_hell
гледала съм го само в тези два филма 4. Alpha Dog (2006) 5. Съседка за секс (2004), но ми беше достъчно за да ми хареса много първо на физия, но и ролите му ми допадат
и благодаря за филмографията сега ще си поърся и другите му филми и ще ги гледам
**Sophia**
Наистина страшен талант. smile.gif Страхотен е и на визия и като актьорски възможности 4.gif ..засега не съм гледала много филми с него,но смятам да го направя защото много ме впечетли с ролята си в "Into The Wild" worthy.gif
lemmy
Цитат(**Sophia** @ Mar 21 2008, 19:09) *
Наистина страшен талант. smile.gif Страхотен е и на визия и като актьорски възможности 4.gif ..засега не съм гледала много филми с него,но смятам да го направя защото много ме впечетли с ролята си в "Into The Wild" worthy.gif

Като спомена се сетих, другия месец излиза книжката и в бг поне знам, че в Пингвините в София са я поръчали нещо тип 20тина лева не повече и аз сега само я чакам та на който му е харесал филма просто книгата ще го разцепи wink.gif
Mr. Winchester
Alpha DOg и Съседското момиче ми харесаха с тоо Емилчо
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.