Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Half Life 2 проблем ... Episode One !
GGbit.info > Развлечение > Игри
HaKaTa
Значи теглих от Замундата .. пак-а на Provision.. също така и от др тракери .. и тоя пак .. не мога да го разархивирам .. дава ми някви цифри .. че ше е разархивиран за 8 часа.. някой път дори не го разархивира... !!!

Някой да помогне с нещо !?
club135
Няма ли коментари към торента в замунда? Я попрочети малко, там може да е отговорено на въпроса ти.
_razOr_
A уе за кво се занимавате с тия тъпи кракнати неща сваляйте Steam, пачвайте и теглете оригиналната игра без кракове и т.н.
HaKaTa
Нямаше точно за тва..!

razOr -- > От къде да го изтегля ??
Цвете от луната
То не трябва ли да е iso файл който се хваща с Daemon tools и после да я инсталираш...
_razOr_
Чакай малко кой файл се опитваш да разархивираш *.iso или *.rar(zip,7z etc.)
Иначе ето ти линк за темата (:
HaKaTa
Ако беше с iso нямаше да поствам темата тука... !! Проблема е там .. че дори и да сменя Winrar-а пак не разархивира.. и ми дава някви цифри над 8 часа за разархивация ( някои път дори не ми изписва за колко време става.. колкото и да чакам ) .. на файлове с размер 1,34 гб !

В този торент от Замундата .. са само rar файлове ... няма iso !
_razOr_
Еми ако е *.rar не знам biggrin.gif
Направо пробвай с тая тема на колегата Brams
HaKaTa
Това какво общо има с моя проблем ?!
_razOr_
Кое темата ли?
Ами в нея се описва как можеш да си изтеглиш оригиналната игра, без да се занимаваш с архиви, кракове и други подобни (:
HaKaTa
Щеше да е хубаво .. ако линка за изтегляне на стийм-а работеше... smile.gif
_razOr_
E там накрая има 1 скоба >,<
www.steampowered.com
HaKaTa
Видях и преди да ми постнеш biggrin.gif Мерси wink.gif
_razOr_
Нямаш проблеми, радвам се да помагам ;D
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.