Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Хейли
Хайде тук ще си говорим за новия персонаж Мия!Какво мислите за нея??И песните и?
vasinka_{P}
Много ме кефи като персонаж, много готина и забавна, а и е супер талантлива и прави много готини песни. biggrin2.gif
hristin4e
ооо Мия е супер сладур smile.gif Добре, че я вкараха в сериала, малко раздвижва нещата smile.gif Много ми е забавна, а и по-нататък мисля, че ще видим и сериозни моменти с нея, но нека не избързвам за сега със заключенията tongue.gif
Има невероятен глас, а песните са й направо супер /макар, че това не е точно Мия, а Кейт wink.gif/
brooke_scott
супер е, мн ме кефи, а песните й рулират 10.gif
♥Didito♥
Това момиче е наистина талантливо. Песните и` много ми харесват. Като персонаж в сериала също много ме радва smile.gif
Marissa Cooper
Мн я харесвам,особено песните и..Има много хубави песни,които направо мен лично ме карат да се заслушвам.
Персонажа и е забавен,симпатична е,да видим как ще се развият нещата при нея! rolleyes.gif
BroOke^
мия е супер според мен...мн яки песни и добра роля мн ме кефи smile.gif
Катeто
Мия е един от любимите ми персонажи не само от новия сезон smile.gif Страхотна е,има готин глас,а песните и са супер,особено I wish you were ,It's only life и No Good worthy.gif Освен това е много сладка и се надявам да е в Отх до края на сезона иначе ще загуби много blush.gif
nadezhda_had
Най-новият клип на Кейт участват също Джеймс Лафърти и актрисата ,която играе Милисънт

Kate Voegele - Only Fooling Myself
brooke_scott
мн е готин клипа biggrin.gif и Джеймсчо е мн сладък wub.gif
nelito_91
И мен много ме кефи Мия biggrin2.gif и песните й са страхотни 4.gif 4.gif 4.gif

П.П.: Благодаря за клипчето страхотно е!!! happy.gif happy.gif happy.gif
Mim_s
Мия е мнг готина! biggrin2.gif Забавна е ,има хубави песни и има нещо емовско в нея biggrin2.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
**Sophia**

nadezhda_had

^^Brathan_4ever^^
Цитат(Marissa Cooper @ Mar 8 2008, 22:34) *
Мн я харесвам,особено песните и..Има много хубави песни,които направо мен лично ме карат да се заслушвам.
Персонажа и е забавен,симпатична е,да видим как ще се развият нещата при нея! rolleyes.gif
Подкрепям
**Sophia**

moni_hs
Цитат(^^Brathan_4ever^^ @ Jul 2 2008, 13:07) *
Цитат(Marissa Cooper @ Mar 8 2008, 22:34) *
Подкрепям

Аз също 4.gif
naley_
Не знам защо но тя леко ме дразнеше blush.gif
нищо не е направила,обаче някак си не я приемам..но иначе има страхотен глас и божествени песни като цяло 4.gif
traiana
На мен много ми харесва.Има страхотен глас и обожавам песните и!А самата героиня-Мия също е готина 4.gif
**Naley*
Тя лично въобще не ми харесва, според мен не е хубава,но песните и са яки,кефи ме как пее,ако са нейни де wink.gif
Мая
Много готина музика прави. Особено No Good е страхотна песен 4.gif wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.