Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как ще реагирате?
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
advokata
Здравейте!

Тази игричка я видях в един друг форум и бая смешничко стана... biggrin2.gif

Та правилата на играта са:
Аз , примерно ще съм първият който задава въпрос , а следващият трябва да напише как ще реагира. (В смисъл , пиша ситуация , а другият - как ще реагира.).
(И препоръчвам , ако нецензурности и бруталностти ще пишете , ми най-добре ги маркирайте в черно и напишете някакво съобщение отгоре!!!).
Както казах , аз започвам пръв:
Как ще реагирате , ако - се събудите в стая , която няма нито прозорци , нито врата , нито други начини за избягване а само - стена... biggrin2.gif

Modedit: МОЛЯ БЕЗ ПОСТОВЕ В СТИЛ "А ти?"
The_Man_Of_Steel
Ще почна да си мисля че се задушавам докато не се случи наистина и не умра(освен ако не умра от клаустрофобия по рано)

Как ще реагирате ако се намирате м/у две стени като по филмите който се свиват и ще ви притиснат но се свиват толкова бавно че ви остават 660 минути т.е. 11h xD
Bloody_Tears
Ще умра от страх mrgreen[1].gif
Как ще реагирате, ако най-добрият/та ви приятелка ви целуне? O_o
advokata
Ако ми е за първи път... директно повдигане (на оная работа)...
Но тъй като тази приятелка ми е от 2 години , съм се целувал бая с нея... biggrin2.gif

Как ще реагирате ако станете невидим? biggrin2.gif
agenta087
Еми ако стана невидим- за някой неща ще е предимство примерно доста непозволени неща ще си позволя, обаче за други ще е кофти, защото ще се изгубя като човек и личност!

Как ще реагирате, ако трябва да заминете на рискована мисия в космоса с риск за живота Ви!?
Bloody_Tears
Ми няма да отида. Къде ще се шлая из космоса?! mrgreen[1].gif
Какво ще направите, ако ви предложат 1000 лв срещу секс? 18.gif
advokata
Цитат(Bloody_Tears @ Mar 8 2008, 19:36) *
Ми няма да отида. Къде ще се шлая из космоса?! mrgreen[1].gif
Какво ще направите, ако ви предложат 1000 лв срещу секс? 18.gif

Проблем срещу 10000евра? biggrin2.gif

Как ще реагирате , ако майка ти каже , че трябва да приемеш Исляма и да научиш ПЕРСИЙСКИ + имиграция в Иран... biggrin2.gif (можете ли да ми кажете каква простотия съм измислил? biggrin2.gif )
kashlakov
Ще и кажа,че има много да взима. biggrin.gif
Как ще реагирате,ако момичето което е с три години по-голямо от вас не ви обръща внимание?
Госпожица Вещицата
Еее, пък не е болка за умиране smile.gif Ще реагирам по същия начин, ако и което и да е момиче не ми обръща внимание. Добре, момче, за да не протестираш.

Как ще реагирате, ако ви хванат по време на секс родителите на партньора ви? biggrin.gif
advokata
Цитат(Госпожица Вещицата @ Mar 8 2008, 23:49) *
Еее, пък не е болка за умиране smile.gif Ще реагирам по същия начин, ако и което и да е момиче не ми обръща внимание. Добре, момче, за да не протестираш.

Как ще реагирате, ако ви хванат по време на секс родителите на партньора ви? biggrin.gif

В зависимост на каква възраст си... ако сте на 13... ще ви утрепат... ако сте над 17 , няма да имате никакви проблеми.

Как ще реагирате , ако просто така затворят всички форуми. И вече буквално няма абсолютно никакви форуми на вселената? biggrin2.gif
Bloody_Tears
Ми няма да тръгна да се гръмвам mrgreen[1].gif
Какво ще направите, ако премажете човек O_o
dragon_girl
Ще се опитам да помогна на останалото от него mrgreen[1].gif
Какво ще направите,ако преспите с някой а на следващият ден разберете,че вече сте омъжен за него biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Давам му 1 седмица шанс, след това се развеждам. advokata, въпросът е какво ТИ би направил, не аз.
Хм... Какво бихте направили, ако ви отнемат любимото лакомство за дъъъълго време (шоколад, кола, сладолед, кой каквото )
FrAgMaKeR
Ще започна да злоупотребявам свторото ми любимо лакомство и ще надебелея доста. smile.gif

Как ще реагирате, ако един ден случайно попаднете във време-пространствена дупка-портал и се озовете в друг свят населен с много мили и добри същества наподобяващи кървавите елфи от WoW, които заради естеството си на появяване и поради различният ви външен вид започнат да ви боготворят и да ви смятат за техен върховен Бог? rolleyes.gif
excape
Ще се чувствам и държа като Богиня biggrin2.gif

Как ще реагирате, ако спечелите от тотото,
но на другия ден загубите фиша, който го
намира вашия най-заклет враг, но като отиде
да си вземе печалбата, го прегазва автобус
пред вас (тъй като сте си го помислили -
справка Лост 2 или 3-ти сезон), и накрая
се окаже, че фишът ви с печелившите числа,
които са едни и същи винаги, е от предното теглене?
FrAgMaKeR
Ще започна да тренирам мислене на хубави неща, като нови печалби от тотото и нови прегазвания с автобуси на други мои врагове. Та да започнат да се случват и те. smile.gif

Как ще реагирате, ако докъто се разхождате по улицата спокойно от някъде изкочат спец полицаии с маски и ви закомчеят с белезници и отведат в ареста, след това ви обвинят в изнасилване и "жертвата" ви разпознае.. от някъде изкочат скалъпени доказателства и ви осъдят на 7 години затвор.. ?
HaKaTa
1 опция !! Ще си прекърша врата сам ( Ninja Style ) .. или .. ше се праскам в някоя от стените ... докато не умра ( Doom 3 - The Goat ).. !

2 опция !! Ще потвърдя .. ще влезна в панделата .. ще продължавам да блъскам като изруд ... ще бъда гангстер ... ( а не на някой кучката) .. и ще пазя слабите , докато излезна ... после ще ги намера всичките .. и ще ги изколя "мощно мощно с ножа" .. като култовата звезда Галин Калчев а.к.а Релефа .. естествено с чикийката на Конан ... 3.gif 3.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Всичко зависи от тва .. как съм се събудил .... shocking.gif biggrin2.gif

Как бихте реагирали ... ако се събудите до Анджелина ... и тя ви мърка на ушенце... и ви гледа страстно .. а зад вас стои Брад .. и ви боли гъза... !? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
dragon_girl
Ще бягам колкото се може по-бързо biggrin.gif
Как ще реагирате,ако ви се обадят и ви кажат,че сте наследили много пари?
advokata
Цитат(dragon_girl @ Mar 10 2008, 17:37) *
Ще бягам колкото се може по-бързо biggrin.gif
Как ще реагирате,ако ви се обадят и ви кажат,че сте наследили много пари?

Абсурд... родителите ми , дори и баба ми и дядо ми не са били богати wink.gif
Но дори и да бяха - 1. Най-хубавият апартамент в Мюнхен , Бугати Вейрон - последен модел , 3. По подобие на първа точка , но този път най-хубавият хладилник в Мюнхен (като естествено го напълня отгоре до долу...) , 4. В следствие на точка 3 , но този път най-бързото ПЦ което може да се намери в цяла Германия ( biggrin2.gif ) и ще сложа хладилника точно до ПЦ-то...

Как ще реагирате ако -
Ако си жена и си имаш гадже. И двамата си имате много голямо доверие (или поне така си мислите... biggrin2.gif )
Забележете текста в скобите.
Ако ти му пратиш по скайп твой снимки (на който си гола...) и той ги прати тези снимки в интернета. Какво ще направите? (ОМФГ пак ли простотия? biggrin2.gif )
Bloody_Tears
ОМФГ. Първо никога не бих пратила голи снимки на някой от нета 18.gif И второ, тук не става въпрос за доверие... Просто 0% шанс това да се случи smile.gif
Как ще реагирате, ако любимата ви група имат концерт и сте си купили билети, разбрали сте се кога ще ходите и чакате с нетърпение деня и в последния момент, най-добрия ви приятел ви се обади да отидете при него, защото му се е случило нещо гадно. Кое ще изберете? Любимата си група, която сте чакали толкова време да дойде или приятеля ви, който му е кофти mrgreen[1].gif (нз от къде го измислих тва O_o )
advokata
В зависимост. Ако обичам приятелката си до полуда... давай при нея ще остана. Ако билета за концерта струва 2000евро... отивам на концерта... (2000 е заплатата в Германия! Не ми се иска да гладувам цял месец!!!).

Какво ще стане ако родителите ви те хванат , че мастурбираш/правиш секс с приятелката си. biggrin2.gif
dragon_girl
С приятел,в моят случай
Ами,съмнявам се,че ще стане нещо особено,просто ще се измъкна от ситуацията biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Какво ще направите,ако случайно прегазите човек?
advokata
И да кажа на полицията - случайно , това което те ще чуят е "Е господин полицай... направих го нарочно" (вместо случайно...) biggrin2.gif

Как ще реагирате ако ви направят администратор в ггбит (в тоз форум (да пишат не-администраторите...)) biggrin2.gif
Titan
Ще направя гг форума само с инвайт и масс бан на всичко. biggrin2.gif Шегичка.

Как ще реагирате ако в училище, както си стойте на чина по време на час ви напъне доста... отзад... :biggri2: A Даскала не ви пуска до вц-то...
Bloody_Tears
ОМГ 18.gif Ми ще си изляза без да искам разрешение (както попринцип си правя biggrin.gif )
Какво ще направите, ако хванете гаджето си да се целува с най-добрия ви приятел?
CheerFuL-F
Ще лепна 1 шамар на гаджето ми и после нема да проговора на най-добрата ми приятелка...

...ако видиш змия до крака ти?
advokata
През мозъка ми ще минат следните мисли: "Goodbye Alex... This is the end of your life... Never forget your Acer computer and girlfriend..." biggrin2.gif

(за това условие е препоръчително да пишат момичета с гадже/мъж...) - Би ли правила тройка? biggrin2.gif
dragon_girl
Не съм се замисляла
Какво ще направите,ако някое ваше гадже ви каже,че иска да запази девствеността си до сватбата biggrin.gif
[dEs]
Ще си помисля, че се бъзика с мен smile.gif и ще го попитам защо така е решил.

...ако, те вземат за заложник?
dragon_girl
1,2 пъти ще пробвам да избягам,ако не успея....ще се моля biggrin.gif
......ако се събудите в болница с амнезия и сте забравили послезните 10 години от живота си?
vasinka_{P}
Ще се радвам, няма нищо хубаво в последните 10 години което си заслужава да се помни. unsure.gif

....ако те спре някъв смахнат на улицита и каже "Парите или Живота"
dragon_girl
Ами,давам му парите и бегам
А ако се опитат да те изнасилят?
tedi27
пффф.ужас..ми ще се опитам да избягам да крещя, да му говоря , че е лошо , че ще му тежи до края на живота, защото има всякакви хора , смисъл има хора , на които ще им подейства, пък не знам, надявам се да не се случи, а ако се случи се надявам да не се панирам и да не мога да направя нищо , с което да си помогна да избягам

Какво ще направиш , ако(не дай се Боже) забременееш на 18 ?
Morska~Vu6ka
Зависи от ситуацията и от евентуалния бъдещ баща... предполагам, ще направя аборт. На тази възраст съм си още дете все пак.

Какво ще направиш, ако момче/момиче, с което си ходил/а дълго време, ти предложи брак? Говоря преди 20 годишнина примерно.
Bloody_Tears
Ми ако се обичаме....не знам mrgreen[1].gif Зависи...
Какво ще направите, ако най-любимят ви човек умре?
ThePinkDuck
Ами ще го преживея и ще продължа нататък.

Айде един тъп въпрос, който мисля е задаван, ама нека друг отговори:

Какво ще направиш ако гаджето ти забие шамар? mrgreen[1].gif

Госпожица Вещицата
Ще премигна, ще си поема въздух и... ще се врътна на пети. После няма да ме види дълго време. По принцип не си падам по цирковете, но и никога не забравям, когато скъп човек ме разочарова...
Какво ще направите, ако... се събудиш някой друг... от другия пол mrgreen[1].gif
dragon_girl
Ще си променя отново пола 18.gif
Как ще реагираш,ако разбереш,че си осиновен/а?
ThePinkDuck
Ами никак. Мама и тати са си мама и тати независимо дали те са ми дали живот, защото реално те са ми дали живот. А не някакъв осеменител изпразнил се в инкобатор.

Поредният тъп въпрос от моя милост:

Какво ще направиш ако утре на улицата срещнеш най-любимата си звезда, а си прекарал/а безсънна нощ и изглеждаш отвратително? mrgreen[1].gif
dragon_girl
Ще се пооправя набързо и отивам за автограф!
А ти?
Bloody_Tears
Първо бих си била няколко шамара, за да се убедя, че не сънувам, после ще отида до тях (RED) ще почна да им разказвам колко са ми променили живота, колко са ми помогнали и колко ги обичам, ще направя мноооооого снимки и ест. автографи biggrin.gif

Какво ще направиш, ако най-добрия ти приятел те излъже за нещо много сериозно, а ти разбереш от страничен човек?
dragon_girl
Няма да му говоря дълго време и ще очаквам да ми се извини...
Как ще реагираш,ако някой ден се събудиш и видиш,че мутираш 18.gif
Bloody_Tears
Всеки ден се събуждам така 18.gif
Как ще реагираш, ако стъпиш в *цензура* 18.gif 18.gif Офф, тая критическа... mrgreen[1].gif
advokata
ми... откога *цензура* (не съм писал псувня... biggrin2.gif ) е толкова лоша обида... wacko.gif

Как ще реагирате: ако някой от родителите те накаже. А това наказание съдържа... 3 месеца без никакво ПЦ.
И без излизане от стаята... biggrin2.gif
Niksana
Ша скоча от най-високата сграда biggrin2.gif

Как ще реагирате: Ако видите самоубиец който скача от най-високата сграда
Bloody_Tears
Ами ако още не е скочил ще се опитам да го спра.Ако скача в момента, какво може да се направи?!

Какво ще направите, ако се влюбите в неподходящия човек? dry.gif
dragon_girl
Ще опитам да се отлюбя biggrin.gif
А ако се влюбите в подходящият,но е от същият пол?
ThePinkDuck
То па като че ли пола е най-важното! Единственото нещо което има значение е как се чувстваш!

А ся да видим... какво ще направите ако... ви подгони бясно куче? mrgreen[1].gif
dragon_girl
Тичам колкото се може по-бързо и ще се скрия някъде,ако мога даже да помръдна
Как ще реагирате,ако разберете,че ще повтаряте класа?
Bloody_Tears
Че аз това ще го разбера по-от рано. Всмисъл ако имам само 2-ки то са знае, че ша повтарям. Ама при мен не може да се случи mrgreen[1].gif Па и скромна 18.gif

Какво ще направите, ако някой ви заплашва, че ще ви убие? O_o
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.