Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "You're Gonna Need Someone On Your Side"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"You're Gonna Need Someone On Your Side"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
11 Март 2008 година

В навечерието на сватбата си Лукас и Линдзи, се опитват да помогнат на Нейтън и Хейли, за да спасят брака си. Брук подготвя изненада на Пейтън с едно от старите й гаджета, а в същото време се справя и с Виктория. Рейчъл се връща в три Хил и се изправя среще стари предизвикателства. Дан е решен за започне на чисто.

П Р О М О

Официални снимки

5.11 Episode -Music:
Turin Brakes - "Something In My Eye"
OK Go - "Here It Goes Again"
The Perishers - "My Own"
Sweet - "Ballroom Blitz"
Natalie Walker - "Waking Dream"
Lupe Fiasco ft Matthew Santos - "Superstar"
?
Ryan Lindsey - "Open Late"
Jason Reeves - "Never Find Again"
Gavin DeGraw - "She Holds The Key"
Ryan Adams - "I Taught Myself How To Grow Old"(CODA)

Всички песни в ZIP-файл (credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/)

5.11 Download:
One Tree Hill S05E11 HDTV.Xvid-Xor @ Zamunda.NET
One Tree Hill S05E11 HDTV.Xvid-Xor @ Arena.BG
One Tree Hill S05E11 HDTV.Xvid-Xor @ Mininova.ORG

5.11 Субтитри:
Субтитри S05E11(papy2000)

Постове, които не сe отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
brooke_scott
стига бе, на Марк кво му става huh.gif ако раздели и Нейли ся, просто трябва да баси злето, не е честно mad.gif
FaLLOuTbOy
Рейчъллллллллллллл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFGGGGG супер супер супер супер аааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
уохоооооооооо GO GO Rachel!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много ще се зарадвам на Чейс 4.gif

Суперр, всички яки персонажи се завръщат 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
И аз се кефя, че Рейчъл се завръща. Тъпо е, че пак почват старите Нейли интриги защото на всички е ясно, че Нейли няма никога да се разделят, и квото и да правят накрая пак ще са заедно. Само запълват излишно серията. mad.gif
ice_kill
Само ако може да ми кажете какво казва малкия на Нейтън ,че не мога да го разбера.
lovely
Уфф май това е наистина края на Лейтън...ако Лукас верно се ожени вече не знамsad.gif..ще е ебати скуката сериала...особено ако разделят и Нейли...е вече тогава не знам..
girl_from_hell
неможе да е края пък и неможе лукас да няма вече никаквки чувства към Пейтан ама неиска да го покажи сигурно пф нз ама трябва малко и нас феновете на Лейтан да ни зарадват
A_l_e_x
Няма да разделят Нейли,вие луди и сте,промотата винаги са така направени,само заблуждават. Нейли са вечни,колкото и да не ми харесват angry.gif А относно Лейтън - без тях историята на сериала не е същата unsure.gif
beni4
Цитат(A_l_e_x @ Mar 5 2008, 15:51) *
Няма да разделят Нейли,вие луди и сте,промотата винаги са така направени,само заблуждават. Нейли са вечни,колкото и да не ми харесват angry.gif А относно Лейтън - без тях историята на сериала не е същата unsure.gif

Абсолютно съм съгласна, колкото и пъти да се събират и разделят Лейтън са си Лейтън, чувствата между тях се усещат и от нас зрителите, докато гледаме сцени с тях! Силно се надявам да се оправят, защото иначе ще бъда тотално разочарована от сериала! mad.gif
Firen
Цитат(ice_kill @ Mar 5 2008, 14:13) *
Само ако може да ми кажете какво казва малкия на Нейтън ,че не мога да го разбера.

-Някога ще се върнеш ли вкъщи тате?-Джеими
-Надявам се.-Неитън
The_Man_Of_Steel
Ами то е ясно че вече сценаристите не знаят кво да измислят и само повтарят не знам 6ти сезон сигурно ще е още по зле sad.gif
Zorfitoo0
Много се нервя на Хейли! Знам, че отстрани изглежда по различен начин, но имайки предвид колко трудности са преживели заедно мисля, че трябва да има доверие на Нейтън!
Кари е една тъпа интригантка, с една дума: КУ*КА!!! mad.gif mad.gif

Имам големи очаквания за следващия епизод!
oth_love
А стига бе няма ли вече всички тези проблеми, караници и раздели с Нейли да приключат. Това вече е прекалено...
vasinka_{P}
Промото е много интересно, епизода ще е супер, и аз се надявам да не разделят Нейли, ще бъде супер тъпо unsure.gif dry.gif
Secretly
Най тъпото е ,че Джейми не разбира и ма дразни кат прави така на Хейли... dry.gif
Рейчъл is back worthy.gif
jadi^^^
О, щастие! Хейли отново красива worthy.gif
~ViLi_Chan~
E то е ясно че Нейли ще се съберат..към 15-16 епизод ще се съберат..то е ясно,повтаряне на 3ти сезон...където пак се бяха скарали..
LuffchY
Чейс се завръщааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Имам големи очаквания за тоя епизод .. предния ми беше нещо прекалено тъжен, дано тоя по ми хареса wink.gif
Хейли
Ще е интересен епизод
djesito
Този епизод ми се струва по-добър от предишния!И на мен предишният ми беше много тъжен!Горката Хейли много гадно стана като Джейми и каза че иска Кари да му е майка...Кари тая досадница....А си мисля че Нейли пак ще са заедно..надявам се де..иначе няма да е интересно!Надявам се този епизод да е интересен!Нека да има и един забавен епизод стига само тъжнии... smile.gif

chadmurray_fenka
мале колко искам Линдзи да се разкара от целия ОТХ. Толкова я мразя тая к**ва...
искам Нейли скоро да са както са били преди... а на тоя Джейми му трябва малко превъзпитание. а и на ку*ката Кери и е време да се разкара. иначе очаквам епизодчето с нетърпение...
meri_ans
заклевам се ако расзделят Хеили спирам да гледам филма бати те разделиха всичко маина као имаше как и реката краи игрището щяха да разделят бати супер гадно е тва искам ги заедно и Хейли да пеее мам*а му AR15firing.gif uhhh.gif 7beshake[1].gif 1crying[1].gif
♥Didito♥
Нейтън и Хейли няма да се разделят нали те са си вечната двойка mrgreen[1].gif то има ли някаква истинска връзка в тоя сериал освен тяхната - не! Съмнявам се безмозъчната маймуна ( Марк) да ги раздели wink.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 7 2008, 00:17) *
Нейтън и Хейли няма да се разделят нали те са си вечната двойка mrgreen[1].gif то има ли някаква истинска връзка в тоя сериал освен тяхната - не! Съмнявам се безмозъчната маймуна ( Марк) да ги раздели wink.gif

охх дано, че иначе не остана нито една от любимите ми 3 двойки unsure.gif

абе тия нама ли да гътнат тая Рейчъл от свръх доза, че 2 епизода подред мн ще ми дойдат dry.gif
Detityyy
Епизода изглежда ще бъде мн хубав и интересен няма да е толкова тъжен като предишния.Ще се върнат и Чейс и Рейчъл.А дано Нейли се сдобрът защото са толкова сладки и трябва да останат заедно те единствено от всички издържаха на всичко и сега да се разделят мн гадно ама те ще се оправят. smile.gif
Tedds
Интересно промо...Нейли няма да ги разделят,ще са скарани но после пак ще се съберат,се едно нищо не е ставало,но пък наистина много гаднса скарани,най-хубавата любов в сериала така да стане... sad.gif чакам епизодас нетърпение дано епо-интересен от предишния dry.gif
Devil^Rose^^
Цитат(lovely @ Mar 5 2008, 15:03) *
Уфф май това е наистина края на Лейтън...ако Лукас верно се ожени вече не знамsad.gif..ще е ебати скуката сериала...особено ако разделят и Нейли...е вече тогава не знам..

Да си дойдем на думата 10.gif Събираме Нейтън и Пейтън и всичко е ОК 18.gif
ladysunshine
Цитат(Devil^Rose^^ @ Mar 7 2008, 14:58) *

Ееее някой да каже нещо, което да зарадва и мен smile.gif Напълно ЗА
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Mar 7 2008, 18:44) *
Цитат(Devil^Rose^^ @ Mar 7 2008, 14:58) *

Ееее някой да каже нещо, което да зарадва и мен smile.gif Напълно ЗА

4е ти кога си харесвала Нейтън и Пейтън като двойка unsure.gif ина4е иаз съм ЗА biggrin.gif
tedi27
обаче виждате ли на промото колко е тъжен Джейми , мн му се ядосах като наговори онези неща на Хейли , но сега като го гледам ми се реве 5.gif 5.gif 5.gif , не за НЕйли , а за него
П.п:да не помислите , че не съм фен на Нейли , напротив, много голям 4.gif 4.gif
pinko_z
Не искам Нейли да се разделят ;(;(;( ...... Аххххх ;(;( .......... 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
oth_fenkaaa
и според мен Хейли и Нейтън няма да се разделят,защото сериала ще стане скучен .... пък с тях е супЕррр mellow.gif wub.gif
Sway
Цитат(tedi27 @ Mar 7 2008, 21:01) *
обаче виждате ли на промото колко е тъжен Джейми , мн му се ядосах като наговори онези неща на Хейли , но сега като го гледам ми се реве 5.gif 5.gif 5.gif , не за НЕйли , а за него
П.п:да не помислите , че не съм фен на Нейли , напротив, много голям 4.gif 4.gif

Баси искаш просто да го гушнеш и да го успокоиш и да го намачкаш и гъделичкаш и да не го пускаш!!! smile.gif

Някой знае ли годините на момченцето което играе Джейми? smile.gif
Jordan
Сладкия Джаксън Бръндич/Jackson Brundage/ е роден на 30 ноември 2001г, което значи, че е на 7 години happy.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Mar 8 2008, 20:08) *
Сладкия Джаксън Бръндич/Jackson Brundage/ е роден на 30 ноември 2001г, което значи, че е на 7 години happy.gif

aаа с брат ми в една година 3.gif ама още не е на 7, на 6 и малко е happy.gif 10.gif
Nevena
Малкият е мн сладък... и гледах едно видео,на което казват,че бил супер умничък и понякога им било трудно да играят с него ииии от тоя сорт biggrin2.gif също и че знаел репликите на всички biggrin.gif
А за Нейтън и Хейли.. честно казано напоследък нещо не са каквито бяха...преди си бяха мн сладки,ама нещо не им откриват чара напоследък dry.gif rolleyes.gif
[dEs]
Цитат(Nevena @ Mar 10 2008, 17:38) *
Малкият е мн сладък... и гледах едно видео,на което казват,че бил супер умничък и понякога им било трудно да играят с него ииии от тоя сорт biggrin2.gif също и че знаел репликите на всички biggrin.gif

Дай линк за видеото rolleyes.gif
moni_hs
Цитат
Antwon Tanner and Lee Norris also star. Michael J. Leone directed the episode written by Zachary Haynes.

значи не марк е писал епизода и се очертава да е хубав не като предишния biggrin2.gif почти всички ще се съберат пък може и всички.най-важното е че дан ще излизе от затвора worthy.gif
paffzs
Аз пък искам някакво развитие в нещата между Брук и .... хмм, забравих му името blink.gif
Nevena
Цитат(desitoo_91 @ Mar 10 2008, 19:06) *
Цитат(Nevena @ Mar 10 2008, 17:38) *

Дай линк за видеото rolleyes.gif

sad.gif Не мога да открия къде го гледах,но ако ми попадне отново..ще ти го дам...по някакъв начин biggrin.gif
FaLLOuTbOy
Чейс, Рейчъл, Бевин, Дан.. много добре се получи епизода. Виктория ми хареса доста в този епизод 4.gif. Вярно, че изгони Рейчъл с думите си и се държа отново като кучка, но как можеш да не се възхитиш на перфектната актъорска игра. smile.gif Най ми хареса как Брук я уволни най-накрая. worthy.gif Също така искам да видя повече развитие с историята на Рейчъл. Не може да изчезне просто ей така wacko.gif. Бевин беше забавна както винаги. Бебето й кърти. biggrin2.gif biggrin2.gif Пф, Дан излезе от затвора и веднага заби едно гадже. 18.gif 18.gif Надявам се Нейли да се сдобрят най-накрая, защото не искам да гледам Джейми тъжен unsure.gif.

В последната сцена репликата на Хейли (която си мислех, че ще се обади на Нейтън, не на Лукас)
- You can't marry Lindsay. worthy.gif
hristin4e
Страшно добра серия! Няма да пиша отделно за всички... Просто серията беше върха и няма смисъл да коментирам. worthy.gif
moni_hs
Брук на мен отново много ми хареса особено,когато целуна Оуен wub.gif wub.gif wub.gif или пък когато уволни Виктория. worthy.gif worthy.gif
Джейми също беше много сладък. blush.gif
Пейтън и Чейс според мен много не си допаднаха. biggrin2.gif
Бевин като си показа детето направо се ококорих как може да има дете от Тим shocking.gif biggrin2.gif
Рейчъл как можа да се върже на Виктория и да предаде Брук не знам горкичката сега сигурно пак ще затъне emoticon1 (16).gif
Обаче тая Хейли как може да е толкова проста.Не стига,че развали прекрасното си семейство и приказва глупости на Нейтън,който е правил толкова неща за нея ами и вика на Лукас недей да се жениш за Линдзи.Откъда накъде ще казва на Лукас за кой да се жени да няма тя да живее с Линдзи?И както има грешно мнение за Нейтън wub.gif така и за Линдзи и Лукас.Да си гледа семейството.От миналия епизод много ме дразни. mad.gif Дано да вземе да се осъзнае,защото накрая ще си остане сама и Джейми ще я намрази и ще се превърне в Дан biggrin2.gif biggrin2.gif Та Нейли са най-хубавата двойка толкова години са били заедно и Нейтън толкова компромиси е правил за нея,ся ако се разведат простоо mad.gif (или може после да се оженят за 3 път кой знае biggrin2.gif )Имат и дете,а Нейтън единствената му грешка е, че не й каза.Едно е да му се разсърди за дълго време,обаче друго е да му иска развод при положение колко се старае той.
The hope dyes last! rolleyes.gif

BroOke^
ее супер е епизода worthy.gif
in4e7o
Епизодчето беше просто върха... tongue.gif worthy.gif
Zorfitoo0
Някой знае ли дали докрая на деня ще има епизодчето и в дата.бгconfused.gif Плс ако може ми отговорете!
White_tulip
http://subs.unacs.bg/get.php?id=40719 Субтитрите на papy2000
Velsis
Хубав епизод беше ... и при това доста интересен. Радвам се , че Брук най-после уволни майка си. Направо ми причерняваше от тази Виктория ( същата като Дан е. Един за друг са.)
Но тук идва и болната ми тема - Нейли. Наистина много гадно се получиха нещата между тях. Както и за Джейми ми стана мъчно. Как искаше отново да са семейство , но Хейли се дърпаше. Отделно абе Нейли трябва да бъдат заедно ... толкова са преживяли , че според мен са заслужили да имат най-после щастието което така бързо им се отнема всеки път щом го получат.Не разбирам защо Марк не ги остави веднъж на мира ^^
Е знам , че ще се оправят нещата ... не може иначе , ама пак си ми е кофти да ги гледам така разделини.
И финала беше потресаващ ... думите на Хейли направо ме разбиха ... нямам търпение да излезе следващата серия!
`BruKas`
Страхотен епизод!

Най-сетне Брук уволни тъпата си майка..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.