Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всички се завръщат за 8 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Майк Аусиело току-що разкри кой се завръща и кой си отива в сезон 8. "Очаква се всички да се завърнат без...Майкъл Розенбаум(Лекс Лутър) и Кристин Крюк(Лана Ланг). Източници, близки с екипа ми споделят, че и двамата актьори са информирали продуцентите, че нямат намерение да се завръщат поне като част от главния каст. Въпреки това са склонни за гост-участия и в момента подробностите около това се доизясняват."

П.П.: Толкоз. За добро или зло, такива са нещата. И аз не искам никой да напуска, но такова е положението. Искам да приканя, ако някой евентуално не смята да продължи да гледа сериала през 8 сезон, поради тези промени, нека да го каже още тук и сега. Аз си оставам здраво закотвен за фенското кресло, смятайки да изгледам докрай невероятната предистория на Супермен. wink.gif Дано сте с мен. smile.gif
doctor_freeman
Жалко е, наистина, че може да напуснат, но това в никакъв случай няма да ме откаже от сериала! Историята още не е завършена все пак. smile.gif Интересно ми е само дали ще има нови герои към главния каст, или просто ще отрежат Майкъл и Кристин. emoticon1 (42).gif Може пък да върнат Оливър като regular, кой знае...
♥Didito♥
Е това е супер гадно mad.gif направо не знам. Майкъл ще го приживея, обаче Кристин вярно, че не е точно главна героиня, обаче без нея ще ми е много странно. Вече е ясно край с КЛана. Все пак смятам да гледам 8-ми сезон. Просто няма как да не завърша любимия си сериал smile.gif
apophis
8 сезон си се очертава нтересен нали той ще покаже окончателния преход от Кларк към Супермен.Дано направят Оли регулар че без 2 от главните герои се отваря голяма дупка откъм каста.Най ми е интересно кой ще е главния злодей да не би Лайнъл или Брейниак
toho
Мда... Лекс според мен ще отиде в затвора, Лана ще напусне Смолвил и ще отиде някаде си, а към каста ще бъде добавен Пери Уайт.
doctor_freeman
Цитат(apophis @ Mar 5 2008, 12:09) *
...да не би Лайнъл или Брейниак...

Лайнъл е пътник... rolleyes.gif
Enchanted
Ще гледам Смолвил,да ще гледам Смолвил!
Много ме е яд да Кристин,но незнам,колкото и странно да звучи имам надежди,ще видим...
ViruZzZ
Пфуууууууу тцтцц , горкия Майкъл, аз пък бях сигурен, че той ще остане и се надявах да има зрелищен сезон Кларк х Лекс, но явно няма, а за Кристин... no comment . Ем и аз ще си го гледам, почнах да го гледам заради Лана обаче сега е друго и не мисля да спирам ...
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Mar 5 2008, 09:25) *
Искам да приканя, ако някой евентуално не смята да продължи да гледа сериала през 8 сезон, поради тези промени, нека да го каже още тук и сега.

Тфа го бяхме обсъждали с тебе... Помниш ли моя отговор?...... Много ме е яд, макар и да се очакваше. За Лана не ми пука.. тука си членувам в един анти-клуб и ми е се тая.... Ама Майкъл ... най-великият Лекс Лутър... ех ех ех.. Ся съм в час по информатика и не мога да си поплача, но вкъщи... ше видим xD Бях казала, че Майк тръгне ли си, аз спирам да гледам сериала. Но може да си преосмисля позицията, ако не свитнат Клои... Защото когато героите, с които си свикнал, си отидат, отива си и част от живота ти, защото ти живееш и чувстваш с тях. Те стават част от твоя, ти от техния свят. И когато някой си тръгне, остава една празнина, която не може да бъде запълнена, независимо кой дойде...
Както и да е, животът продължава и аз няма да плача... може би...
Лек ден smile.gif
The_Man_Of_Steel
Да не продължа да го гледамconfused.gif Глупости, даже се радвам, че я няма г-ца Лана Ланг, ама за Лекс ми е гадно sad.gif, въпреки всичко ще гледам и още как
kashlakov
Жалко,че Кристин и Майкъл няма да участат sad.gif ,но като фен на Смолвил ще го гледам до край.
A_l_e_x
Уау,ей това не го очаквах. huh.gif Както съм казвала на много места тук-причината да почна да гледам Смолвил бяха именно Лекс и Лана и сега осми сезон без тях. Кофти тръпка. Естествено ще продължа да го гледам,но няма да е същото,особено без Лекс wacko.gif Дано започне историята на Кларк и Лоис,на това ще се надявам явно.
За Кристин е някак обяснимо,че напуска-кариерата и върви нагоре и да се застоява в сериал си е престъпление,но за Майкълчо честно казано не разбирам... angry.gif
The_Man_Of_Steel
Надявам се да видим нещо повече между Кларк и Лоис след като Лана се оттегля smile.gif
vikihill96
Ама чакайте малко бе, те все пак двамцата не напускат изцяло сериала. Сега верно, че няма да са в главния каст вече, но ако участват в 5-6 епизода следващия сезон пак няма да е малко. То в настоящия Милтън Файн-Брейниак само в един епизод досега е участвал, както и Оливър, ама ме разкъртиха от кеф. Пък и тъкмо Лекс влиза в затвора заради Кларк, а след като излезе към края на сезона и ще има грандиозна битка между двамцата с Кларки biggrin2.gif biggrin2.gif !!! А колкото до Кристин, абе, супер готина и талантлива актриса си е, но както повечето са се досетили не можеш да снимаш на пълни обороти през 2008-2009(де да знам кога точно де) Street Fighter, пък и пълен сезон в Смолвил...миии, мен трудно ми се вижда blush.gif !!! Пък и моето лично мнение си е, че ако Лана не се махне "поне донякъде и нанякъде", Кларки просто няма да я остави ама никога както се казва. Въпреки проблемите щяха да си изкарат заедно до 100-годишна възраст(или там колкото живее Лана blush.gif blush.gif ). И все пак няма как да не съжаляваме за Майкъл и Кристин. Но ако направят нещо в този или другия сезон и с Клои....ПРОСТО ВСИЧКИ ОТ ЕКИПА СА МЪРТВИ 15.gif 15.gif !!!
toho
Незнам какво да си мисля за тази новина. В едно съм сигурен тези напускания няма да се отразят добре на рейтинга, много са примерите с други сериали в който главни герои са напускали и после слабите рейтинги ги смазват. Лекс е главна с главно Г фугура в шоуто и неговото отсъстие ще е доста гадно за нас феновете и осезателно ще се осети липсата на bad-ass villain . От друга страна Лана харесвана или мразена, дразнеща или пък любимка, си е много значима фугура в Смолвил и сигурно сериала нямаше да е толкова харесван ако я нямаше( същото се отнася и за всеки друг каст мембър ). Така че да се надяваме че хората от Смолвил ще извадят нещо от "торбата" с изненадите( която вече не е толкова пълна) и намерят някой добър заместник, както дадох пример с по-нагоре с Пери Уайт, че може да стане някой гаф....
sonofsparda
Значи, главната причина, поради която не ми харесват тези напускания, е че ще им се наложи да променят страшно много работи. Което от една страна е хубаво, ама и аз мисля, че на масовия зрител това ще му дойде в повече. Ето тук вече става лошо това, че Смолвил има толкова много шипъри. Защото след като Лекс и Лана ги няма(поне не като главни герои), любовните драми драстично намаляват. Мен това много ме радва, обаче, както Тедо спомена - рейтинга може яко да го издуха. Шипърите(поне по-голямата част от тях), са хора, на които не им пука за Супермен или криптонските истории в сериала, а го гледат само и единствено заради любимата си двойка. И като спрат да го гледат, щото любимите им герои ги няма, ще стане лошо, много лошо. Наистина, работата на екипа става много трудна вече. Ето така става като протакваш много време сериал с излишни(според мен) любовни драми и не обръщаш достатъчно внимание на историята на героя и пътя към съдбата му. Какви идеи биха приложили от тук нататък, ами не знам. Има си и добри варианти определено. След като Лана ще я няма или Клои има вероятност да умре(макар и да се съмнявам), Лоис вече става главната женска героиня и следователно би трябвало да я виждаме във всеки епизод. Лекс вече го няма full-time, което отваря възможностите да покажат други нови злодеи от вселената на Супермен. Най-добрата и може би задължителна идея за този сезон, е според мен Кларк да почне да се интересува от журналистика. След като вече основния фокус ще е върху него, трябва да направят абсолютно всичко спрямо развитието му. Лошите варианти или последици обаче също не са малко. Ако Лекс като замине да кажем почне престъпната си кариера. Защо тогава Супермен продължава да си седи в Смолвил, а не му е по петите? Друго - Лана е единственото нещо, което задържа Кларк в Смолвил, какво биха измислили след нейното заминаване, което да го задържи? Относно героите на Лоис и Кларк пък имат ограничения и се съмнявам, че ще видим нещо кой-знае какво между тях, освен от страна на Кларк. Обаче аз 7 сезона съм гледал Кларк да хленчи по някоя, не бих искал да гледам същото отново. Абе има много идеи наистина и аз имам вяра в пичовете, обаче всички трябва да свикнем с мисълта, че нещата ще са различни, ако изобщо сезона дойде, имайки предвид Холивудската стачка, която ако се проведе, буквално ще унищожи всичко по пътя си. wacko.gif
doctor_freeman
toho, не с всички сериали е така! Ако сценаристите си ги бива, сериалът ще се задържи. Примерно в 24 си избиват масово главните герои, но това не пречи всеки следващ сезон да е 10 пъти по-добър от предишния. Но и аз не съм много прав, защото Майкъл и Кристин вече 7 сезона са си налице, а в 24 се задържат за по 2-3 сезона максимум smile.gif . Абе... поне от време на време да се появяват - пак ще е по-добре отколкото да се изнесат окончателно...
♥Didito♥
Цитат(sonofsparda @ Mar 5 2008, 19:39) *
Шипърите(поне по-голямата част от тях), са хора, на които не им пука за Супермен или криптонските истории в сериала, а го гледат само и единствено заради любимата си двойка. И като спрат да го гледат, щото любимите им герои ги няма, ще стане лошо, много лошо.

Включвам се към шипърите, на които им пука. Аз примерно не почнах да гледам сериалът заради ах любовните истории. Много далеч съм от това. Но в последствие си станах шипър на КЛана. Прав си много обаче, че повечето шипъри не им пука за историята и то въобще и рейтингите яко ще паднат.
Обаче не трябва да се притесняваме толкова за Кристин и Майк. Може да не бъдат от главния каст, но ще участват в някои епизоди нещо като Лоис в началото мейби. Не знам, но още не съм слонна напълно да повярвам, че няма да ги има. Какво ще чакам Кларк да сложи костюма и дава целувка на Лана за сбогом тя го гледа с насълзени очи докато излита не ставаше ли така? Мн ми е инт като Кристи няма да е от главния каст как ли ще оплескат всичко. Далеч съм обаче от мисълта , че нещо ще стане между Кларк и Лоис. По принцип той уж трябваше да я срещне като отива в Метрополис, след като е супермен ремембър. Но в Смолвил не е така и следователно аз още се надявам да се придържа`т към историята малко или много. Абе не се знае нищо още. Да свърши 7-ми сезон пък после ще му мислим smile.gif
lex's_girl
Така, Майкъл и Кристин бяха главните причини да гледам сериала(айде Глоувър също) до 6 сезон но покрай работата с фантомите, Лоис, Супергърл, Зелената Стрела и разбира се Джими Олсън 18.gif започна да ми става по-интересен и бих издържала още един сезон, надявам се към постоянния каст да се присъединят Оли и Барт може би. Въпреки че без Лутърови сигурно ще е скучно като неподходяща метафора ,особено ако Кларк получи двойно повече екранно време, но ще видим какво ще направят.. smile.gif Пък и все някой трябва да го гледа за да го критикува, нали? ахха *прави пирамидата от пръсти при зло планиране*
lyubenski
Сериала го гледам до край, няма спор. Просто се надявам да акцентират повече върху комиксовата вселена в 8ми сезон и нещата ще са си ОК smile.gif
Enchanted
Aз много обичам КЛана,и да както вече казах,никога небих спряла да гледам любимия си сериал само заради тях,но голяма част от шипърите още от сега казват,че няма да продължат....така че за мен е грешка,но какво да се прави.Супер ми е тъжно за мис Ланг,неискам да го превръщам в трагедия,но...а и Лекс unsure.gif
doctor_freeman
Доколкото разбрах, студиото тепърва ще преговаря с Алисън и Майкъл, така ще все още нищо не е 100% сигурно. Кристин ще се завърне и в следващия сезон, но не и с full-time договор - т.е. ще я видим едва в част от епизодите. Останалите от regular cast-а имат договори за осми сезон. Което малко ме озадачава - кой ли все пак ще напусне сериала след няколко епизода... emoticon1 (42).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.