Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: EXCLUSIVE: CW ОБЯВЯВА СЕЗОН 8!!!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери
doctor_freeman
И така приятели, най-очакваната от нас феновете новина, особено след тази дълга стачка и съкращаването на няколко епизода от сезона, най-накрая е факт - Смолвил е подновен за 8-ми сезон. Засега Алисън Мак и Кристин Крюк не са подновили договорите и не е ясна съдбата им в шоуто. От друга страна, Майкъл Розенбаум обяви преди известно време, че има желанието след 7-ми сезон да прекрати участието си в сериала. От предишни интервюта създателите ни даваха съвсем малко представа за това какво може да се случи в 8-ми сезон, но едно е сигурно - нашия приятел за последните 7 години Кларк Кент най-накрая ще приеме съдбата си като един от най-титулуваните супергерои в света на комиксите - СУПЕРМЕН.

Edited by Toho

П.С. Дано също така имаме шанса да видим отново Оливър и Канарчето, Лигата или някой от другите популярни герой в сезон 8. Все още е малко вероятно това да е Даяна(за прилепа да не говорим), но предполагам феновете ще продължат да се молят на Г&М и да се надяват. rolleyes.gif

Едит: 13 март 2008

Ето накратко какво можем да заключим от последните спойлери предоставени от Майкъл Аусиело:

1. Макар че имаше слухове, че Алисън Мак също като Кристин и Майкъл не е подновила договора си, тя ще участва в следващия сезон и че главаната задача на продуцентите е тя да остане възможно най-дълго имайки впредвид че каста ще "олекне" за 8-ми сезон.

2. Ал Гоуф в интервю за репортера на ТвГайд Рич Санс е казвал, че Кристин Крюг ще очаства в част от 8-ми сезон, най-вероятно в първата част. Що се отнася Майкъл Росенбаум преговорите тепърва започват. Според източниците на Аусиело, но не потвърдено от Гоуф - в най-добрия вариант ще се радваме на Лекс още 18 епизода, в втория добър вариант той ще участва в 11 епизода, а най-лошия е въобще да не вземе участие.

3. Ето и едно много интересно нещо казано от Аусиело в прав текст.

Цитат
Въпрос: Има ли някакъв спойлер за Смолвил? - Miranda
С липсата на Лана в по голямата част от следващия сезон, кликни на този >>ЛИНК<< и се запитай- "Дали това не е новата любов на Кларк?" tongue.gif

apophis
всички го очаквахме smile.gif
ПС:Ся остава да видим длаи и ОТХ ще бъде подновен
ViruZzZ
Супер новинаааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif 10х за инфото, а за Майкъл е ясно, че ще го поднови нали 8 сезон ще е центриран върху Лекс и Кларк ;]
toho
Аи айде честито на всички, ще се забавляваме с любимия сериал още една година.

Цитат(apophis @ Mar 4 2008, 00:24) *
всички го очаквахме smile.gif
ПС:Ся остава да видим длаи и ОТХ ще бъде подновен

Споко ще има още един сезон.
♥Didito♥
Ааа супер вече е официално нямам търпение! За Майкъл съм 100% сигурна, че ще поднови договора.
Иначе сезона без него какво ще е rolleyes.gif
doctor_freeman
Добър edit, toho! Така "звучи" доста по-добре! Явно все още не ти се спи толкова.smile.gif Както и да е, идеално си се справил! Все пак хубаво щеше да бъде, ако беше оставил информацията и за останалите сериали. rolleyes.gif

Off: Коя беше мацката от аватара ти? Мисля, че съм я виждал в OneTreeHill когато го даваха по нашите телевизии. Не знам, обаче ако все пак успеят да вмъкнат Жената Чудо в следващия сезон, тази актриса ще бъде перфектния избор за ролята. Пък и ако съм прав за OTH, кастинга им е направо готов. smile.gif
sonofsparda
Поздравления на всички. smile.gif Вече всичко е въпрос на време. smile.gif

П.П.: София Буш като Лейди Даяна е перфектния избор. Страшно си ходят с Том, ама едва ли ще я представят в сериала, а и София е с договор за OTH, който май също ще е подновен за нов сезон => не става. sad.gif
♥Didito♥
Цитат(doctor_freeman @ Mar 4 2008, 01:11) *
Не знам, обаче ако все пак успеят да вмъкнат Жената Чудо в следващия сезон, тази актриса ще бъде перфектния избор за ролята. Пък и ако съм прав за OTH, кастинга им е направо готов. smile.gif

София да играе Жената Чудо rolleyes.gif хм бих казала, че ще е много интересно. След ролята и в "The Hitcher" се убедих, че Софито се справя със всякакви роли перфектно. Ще е интересно да участва и в Смолвил.
sonofsparda
Много й ходи, наистина, в това няма никакъв спор. smile.gif

vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 4 2008, 01:22) *
Много й ходи, наистина, в това няма никакъв спор. smile.gif

Еее, Ванка, много се размечтахме нещо бе 10.gif 10.gif ( НЕ че бих имал нещо против да видя София в Смолвил или пък поне да играе Жената Чудо някъде. А колкото до 8-мия сезон, перфектно да му се не види. Разгеле, както се казва. И дано повечко от cast-a си подновят договорчетата, че да се насладим отново на един интересен финален сезон 4.gif 4.gif !!!
♥Didito♥
Аз се поразрових из моите папки и намерих тези

п.п Вече я виждам перфектно в ролята biggrin2.gif жалко обаче, че дори да има кастинг Софито няма да участва..
Enchanted
Първо да ни е честита информацията,много се радвам,хайде Кристин и Алисън да подновят договора си и всичко ще е перфектно!
Аххх тази София!Много ще и отива да е Даяна,но това глупаво ОТХ и договорите му....
kentrildumon
А преди време бях чел някъде , че след Смалвиле ще почне нов сериал с същите актиори Метрополис . Има ли некой такава информация ?
apophis
8 сезон ще е последен.Съмнява ме да има нов сериал със същите актйори.То за 8 сезон не се знае кой ще си поднови договора.
ПС:Аз стискам палци за Green arrow /Supergirl спин оф
EDIT:намерих тази новина в supermanhomepage.com
Код
[b]UPDATE:[/b] Our sources within "Smallville" tell us that Kristin Kreuk (Lana Lang) will be back for at least a portion of the season. Michael Rosenbaum (Lex Luthor) and Allison Mack (Chloe Sullivan) are still up in the air, although renegotiations are imminent now that there has been a pick up
toho
Цитат(kentrildumon @ Mar 4 2008, 11:24) *
А преди време бях чел някъде , че след Смалвиле ще почне нов сериал с същите актиори Метрополис . Има ли некой такава информация ?

Няма такова нещо. Тва са фенски фикшъни.

ПП: Това че София Буш е ангажирана с Трий Хил е най-малкия проблем. Основната причина в Смолвил да не може да гостува Жената Чудо е задаващия се филм Wonder Woman (2009). Същото е и при Батман. Според мен възмощноста някой от тези двамата герои да пристигнат в Смолвил е много малка даже нищожна.
sonofsparda
Taка е. Ама ще се надяваме докрай поне за лейди Ди. smile.gif А иначе бях прочел, че поради задаващия се филм за Лигата, може и Martian Manhunter да не видим в сериала повече. Което е много тъпо имайки предвид, че защо като във филма ще участва и Батман, това не пречи на другите бъдещи филми за него? Откъде-накъде пък ще пречи за Марсиянеца? Тия права просто са отвратителни. Ама не може без тях. Не може всеки да представя и да прави каквото си иска с героите все пак. wink.gif
A_l_e_x
Аз също много се радвам на новината за 8 сезон. Дано започне най накрая историйката между Кларк и Лоис,искам да видя за какво става въпрос. Без Майкъл сериалът няма да е същият,дано участва.
The_Man_Of_Steel
Йей, нов сезон на Supernatural, сега на Smallville и ако има и на ОTH-супер какво повече от това 4.gif
kashlakov
Страхотна новина! 4.gif Нямам търпение да видя как Кларк облича костюма.Имам чувство,че този сезон ще е още по-хубав от предишните.
toho
Цитат(kashlakov @ Mar 4 2008, 17:57) *
Нямам търпение да видя как Кларк облича костюма.

Тва е почти сигурно че няма да го видиш до края.
♥Didito♥
Цитат(toho @ Mar 4 2008, 17:59) *

Е поне в последния епизод трябва да го видим. Нали се предполага, че ще стане както в комиксите. Ахх нямам търпение вече, то още не е свършил 7-ми обаче за 8-ми просто предчувствам, че ни очаква нещо много добро smile.gif
toho
Цитат(♥Didito♥ @ Mar 4 2008, 20:10) *
Цитат(toho @ Mar 4 2008, 17:59) *

Е поне в последния епизод трябва да го видим. Нали се предполага, че ще стане както в комиксите. Ахх нямам търпение вече, то още не е свършил 7-ми обаче за 8-ми просто предчувствам, че ни очаква нещо много добро smile.gif

Най-вероятно ще си останем само немек или загатване за този прословут костюм. Правата не се на страната на Смолвил.
sonofsparda
А, Тедо, стига с тия намеци, приятелю. smile.gif През целия сериал гледам/слушам намеци, време е за the real thing. wink.gif Тук правата не са такъв проблем според мен, сериал за Супермен все пак - не може да не им позволят да покажат костюма на героя им. Ама ще се види. Досега и без туй никога не са ни дали окончателен отговор ще го видим ли, няма ли да го видим. Ама дано стане ясно веднъж завинаги. Дано скоро научим окончателно решение, щото ми писна да слушам само общо взето недомлъвки.

toho
Ето накратко какво можем да заключим от последните спойлери предоставени от Майкъл Аусиело:

1. Макар че имаше слухове, че Алисън Мак също като Кристин и Майкъл не е подновила договора си, тя ще участва в следващия сезон и че главаната задача на продуцентите е тя да остане възможно най-дълго имайки впредвид че каста ще "олекне" за 8-ми сезон.

2. Ал Гоуф в интервю за репортера на ТвГайд Рич Санс е казвал, че Кристин Крюг ще очаства в част от 8-ми сезон, най-вероятно в първата част. Що се отнася за Майкъл Росенбаум преговорите тепърва започват. Според източниците на Аусиело, но не потвърдено от Гоуф - в най-добрия вариант ще се радваме на Лекс още 18 епизода, в втория добър вариант той ще участва в 11 епизода, а най-лошия е въобще да не вземе участие.

3. Ето и едно много интесно нещо казано от Аусиело в прав текст.

Цитат
Въпрос: Има ли някакъв спойлер за Смолвил? - Miranda
С липсата на Лана в по голямата част от следващия сезон, кликни на този >>ЛИНК<< и се запитай- "Дали това не е новата любов на Кларк?" tongue.gif

sonofsparda
O, yeah! Лори FTW!!! mrgreen[1].gif 8.gif

П.П.: Гаджето на Кларк от колежа и първата жена, на която той предлага брак. biggrin.gif
apophis
тая не я бях чувал ма изглежда яка smile.gif Ако се саберат с Кларк ще са егати двойката той от дълбините на космоса тя от дълбините на морето smile.gif
vikihill96
Мамооо, не знам за Кларки, ама аз да я добарам Лори, абе може и до брак да стигнем...Е, естествено това ще стане, ако Шаера не се съгласи, де ( майната му на Джон Стюарт бих добавил 10.gif ) mrgreen[1].gif

Но пък все пак Лори би паснала перфектно на Кларки в този етап на живота му biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
toho
Много интерсно ако наистина решат да я вкарат в шоуто таз русалка, как ще стане тъй като Канзас е централен щат и има излез към море/океан колкото и София. biggrin2.gif
sonofsparda
Не е русалка през цялото време. Всъщност тя в последствие разкрива на Кларк, че е такава. Тя може да приема изцяло човешки вид, затова едва ли от тази гледна точка представянето й ще е проблем. smile.gif
Enchanted
Meрси за инфото Тедо,но една мисъл ме мъчи,всъщност две...
1.Аз ли нещо бъркам или русалката би трябвало да е в инвалидна количка в живота?
2.За колко ли епизода ще очаства Кристин?!
sonofsparda
1. В първоначалните си появи да. В по-модерната митология, преди да каже истината на Кларк, не е в инвалидна количка доколкото знам. smile.gif
2. Не се знае. Но едва ли ще е за по-малко от 7-8. Аз поне така смятам. smile.gif Говореше се за навярно 1/3 от сезона, така че сигурно не повече от толкова. Ама още е прекалено рано да се каже. smile.gif

П.П.: Ех, как си представям Кларк летящ ниско над морето с Лори в ръце. smile.gif Тц-тц, много се размечтахме май. smile.gif Бе то щото слушам "Kiss from a rose" на Сийл, не за друго. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2008, 22:31) *
П.П.: Ех, как си представям Кларк летящ ниско над морето с Лори в ръце. smile.gif Тц-тц, много се размечтахме май. smile.gif Бе то щото слушам "Kiss from a rose" на Сийл, не за друго. smile.gif

Е не се сдържах Ванка. Като си написал "Kiss from a rose" на Сийл, ако някой слуша "Smoke on the water", това означава ли, че Кларк продължава с уроците на Кара как да си контролира "heat vision"-а 15.gif 15.gif . А иначе то мечтите са си хубаво нещо happy.gif .
doctor_freeman
Все пак още нищо не са потвърдили за Лори, така че наистина са си мечти... dry.gif
♥Didito♥
Лори, Лори е не ми харесва нещо. Въобще много жени е имало в живота на Кларк ама една е истинската mrgreen[1].gif Иначе ще е интересно да видим нов персонаж в 8-ми сезон, след като Кристин и Майк няма да ги има. Ах колко ми е жал за Кристин началото на 8-ми еп тц-тц. Намери кога да се махне от Смолвил точно последния сезон wacko.gif
sonofsparda
Хехе, ами който примерно иска да гледа повече драма, ще му се наложи да види една част от жените в живота на Кларк(язък за лейди Даяна). smile.gif Да, една е истинската, ама с нея не могат да направят нещо кой знае какво, затова евентуално могат да ни представят и други важни за него мадами. А и така ще направят точно като в митологията, щото след Лана, Лори е следващата му любов. wink.gif А относно Кристин - ами момичето иска да си развива кариерата(която, нека бъдем реалисти - не е нищо особено) и след като са я избрали за главна роля във филм по популярна гейм-поредица, естествено, че ще сe съгласи. wink.gif Ако беше казала "Не, дайте да си довърша сериала първо!", пуф - всичко заминава. Големите възможности идват рядко и когато ни се удаде възможност, трябва да се възползваме от тях. wink.gif Смятам, че Кристин е направила правилен избор. smile.gif
doctor_freeman
"Удаде" се пише "отдаде", Иване. 9.gif 18.gif 18.gif Иначе да, Кристин няма кой знае колко заглавия зад гърба си, много ясно че като получи такова предложение ще приеме. smile.gif За Лори - МНОГО се надявам ако все пак решат да я представят да не осерат тотално нещата. Както вече съм казвал в минали мнения, обичам оригиналните идеи, но понякога Ал и Майлс прекаляват леко...
♥Didito♥
Цитат(sonofsparda @ Mar 13 2008, 23:58) *
Големите възможности идват рядко и когато ни се удаде възможност, трябва да се възползваме от тях. wink.gif Смятам, че Кристин е направила правилен избор. smile.gif

Дам съгласна съм с теб. Много се радвам, че Кристин продължава с кариерата си и извън Смолвил. Просто точно последния сезон без нея.. доста хора не харесват Лана, но тя си е главен персонаж. И интересното е какво ще направят с нея в края на 7-ми сезон щом в 8-ми няма да е в главния каст, същото и с Майкъл.

п.п toho мерси за инфото
sonofsparda
Цитат(doctor_freeman @ Mar 14 2008, 00:42) *
"Удаде" се пише "отдаде", Иване. 9.gif 18.gif 18.gif Иначе да, Кристин няма кой знае колко заглавия зад гърба си, много ясно че като получи такова предложение ще приеме. smile.gif За Лори - МНОГО се надявам ако все пак решат да я представят да не осерат тотално нещата. Както вече съм казвал в минали мнения, обичам оригиналните идеи, но понякога Ал и Майлс прекаляват леко...

Най-добре си виж речника. Щото думата "удава" присъства там. wink.gif А относно прекалено оригиналните им идеи, веднага се сещам за Лара и Зор-Ел. Този сезон до момента, това определено е на първо място. Само дано в Descent да не им хрумне парализирания герой да е Лоис примерно, щото тогава вече много ще се караме. wink.gif
doctor_freeman
Хмм, странно, не съм го виждал така досега. Но иначе го има, проверих. Sorry, my mistake. rolleyes.gif Да, ако парализират Лоис, това ще е върха на тъпотията... А Лара и Зор-Ел - не знам, не съм толкова наясно с митологията на комиксите за Супермен, за да сравнявам, но лично за мен епизодите не бяха толкова лоши. Зор-Ел го бяха избрали добре, гласа му беше достатъчно убедителен като за брат на Джор-Ел, и играта му не беше зле. Хелън също беше на ниво. Според мен най-безинтересен и най-глупав епизод този сезон беше Fierce. С изключение на няколко готини момента с Кара, серията беше... huh.gif
lex's_girl
Еее тея новини ми бяха съвсем "aw shucks" Кой последно ще умира сега след като и Алисън и Глоувър са подписали договори за следващия сезон. С какви измисльотини още ще ни пълнят главите тея сценаристи.. ако въобще така се казват цуп-цуп
А сега и покрай Ариел няма да видим Клоис до края на шоуто sad.gif плюс това имам чувството че почва да има вече прекалено много естроген в тоя сериал! трябва да изравнят редиците малко happy.gif
sonofsparda
Цитат(doctor_freeman @ Mar 14 2008, 01:30) *
Хмм, странно, не съм го виждал така досега. Но иначе го има, проверих. Sorry, my mistake. rolleyes.gif Да, ако парализират Лоис, това ще е върха на тъпотията... А Лара и Зор-Ел - не знам, не съм толкова наясно с митологията на комиксите за Супермен, за да сравнявам, но лично за мен епизодите не бяха толкова лоши. Зор-Ел го бяха избрали добре, гласа му беше достатъчно убедителен като за брат на Джор-Ел, и играта му не беше зле. Хелън също беше на ниво. Според мен най-безинтересен и най-глупав епизод този сезон беше Fierce. С изключение на няколко готини момента с Кара, серията беше... huh.gif

Не, не, и аз за актьорите нищо не съм казал. smile.gif Хелън наистина беше великолепна като Лара. Все пак оригиналната братовчедка на Кларк сега играе неговата майка - това беше просто превъзходно. smile.gif Зор-Ел също добре го подбраха, просто това с тоя любовен триъгълник ми дойде в повече. Всичко останало си беше на 6.

П.П.: Ани, тва за Лори още не е сигурно, до другия сезон има още половин година. Кой знае какво ще научим дотогава. Обикновено през лятото започват да излизат големите новини. wink.gif
toho
Цитат(lex @ Mar 14 2008, 02:20) *
А сега и покрай Ариел няма да видим Клоис до края на шоуто sad.gif

Ох това да видиш Клоис в Смолвил е практически невъзможно даже и "малката русалка" въобще да не се появи, защото Лоис Лейн се влюбва в Супермен и в последствие разбира че това Кларк, иначе до преди това за Лоис Кларк е приятел/колега. Затова докато Кларк не стане Супермен няма как да видим нещо между Лоис и Кларк/Супермен, а когато Кларк най-сетне приеме призванието си сериала ще свърши. smile.gif
lex's_girl
Цитат
Ох това да видиш Клоис в Смолвил е практически невъзможно даже и "малката русалка" въобще да не се появи, защото Лоис Лейн се влюбва в Супермен и в последствие разбира че това Кларк.....

Всичко това е ОК и го знам dude, но Ванката ми пълни главата с пеперудки и надежди че може да има чувства поне от страна на Кларк, а и в Смолвил си правят експерименти ежеседмично. Но aко парализират Лоис наистина ще бъде наистина погрешен ход 9.gif
tzvetka
наистина хубава новина. Надявам се най-вече Майкъл да поднови договора си, защото някак си не мога да си представя сериала без него.
sonofsparda
Няма да го поднови, но ще се върне като гост-звезда в някои епизодчета. smile.gif
tzvetka
Цитат(sonofsparda @ Mar 29 2008, 12:18) *
Няма да го поднови, но ще се върне като гост-звезда в някои епизодчета. smile.gif

Еее, жалко, но нищо. Пак е нещо smile.gif
Klarki Kent
Super, браво, 0-ми сезон ще има. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Писанетo на кирилица е задължително!!!

Lois Lane
Krypto_girl
Супер нямам търпение да излезе новия 8-ми сезон!!! happy.gif 3.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.