Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Return of the Future
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Nasi
И аз искам още...много бързо свърши.
Финала беше супер, а промото за следващия епизод е обещаващо:
http://photos.imageevent.com/dtmmedia/promos/Promo311.wmv
4.gif 4.gif 4.gif

1/18/06 - Episode 3.11 - Return of the Future

PEYTON AND ELLIE ATTEMPT TO RE-CONNECT THROUGH THEIR SHARED LOVE OF MUSIC - After losing their second game of the season, the Ravens receive tough love from Whitey (Barry Corbin). Peyton (Hilarie Burton) and Ellie (guest star Sheryl Lee) try to recruit rock band Nada Surf for their benefit album. Haley (Bethany Joy Lenz) reveals a disturbing fact to Nathan (James Lafferty), and Brooke (Sophia Bush) plans a romantic night for Lucas (Chad Michael Murray) after learning that he submitted her fashion designs to a prestigious competition in New York. Paul Johansson, Barbara Alyn Woods and Moira Kelly also star. Bethany Rooney directed the episode written by Terrence Col.
Menna
QUOTE(Nasi @ Jan 12 2006, 10:52 AM) *

И аз искам още...много бързо свърши.
Финала беше супер, а промото за следващия епизод е обещаващо:
http://photos.imageevent.com/dtmmedia/promos/Promo311.wmv
4.gif 4.gif 4.gif

3.gif Мерси,Насе- доста въпроси поставя това промо 18.gif
KiD^ViCiOuS
ох малеее...промо-то е...ок...нямам думи..честно..още по-странно от промото за тоя епизод..хъх...
иначе епизода беше готин..е,не колкото предишния smile.gif ама то онова си беше супер як коледен подарък.. smile.gif
бтв..и на мен ми се стори доста кратък..
някакви коментари по промо-то?
мен лично ми се стори че този,дето го арестуват е Нейтън sad.gif
а онова дето си го говорят с Хейли нещо не го разбирам...не разбирам кво точно я пита той..нещо за някакъф контрол sad.gif и го гледах няколко пъти вече и о6те не мога да разбера...иначе тя казва I wasnt that naive..Нали? biggrin.gif
и в описанието за епизода се казва че Хейли съоб6та нещо "обезпокоително"(disturbing) на Нейтън..
хм...олеее...пак нямам търпение да дойде следващата седмица...
Gladiator
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 12 2006, 12:27 PM) *

ох малеее...промо-то е...ок...нямам думи..честно..още по-странно от промото за тоя епизод..хъх...
иначе епизода беше готин..е,не колкото предишния smile.gif ама то онова си беше супер як коледен подарък.. smile.gif
а онова дето си го говорят с Хейли нещо не го разбирам...не разбирам кво точно я пита той..нещо за някакъф контрол sad.gif и го гледах няколко пъти вече и о6те не мога да разбера...иначе тя казва I wasnt that naive..Нали? biggrin.gif
и в описанието за епизода се казва че Хейли съоб6та нещо "обезпокоително"(disturbing) на Нейтън..

Хъм според мен арестуват майката на Нейтън и Хейли ще му каже и от там ще доиде това "disturbing"
Devil^Rose^^
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 12 2006, 12:27 PM) *

След като изгледах промото единствено това ми идва на ум: В началото на 2-ри сезон когато Хейли и Нейтън се ожениха нали Брук си мислеше че Хейли е бременна. И после на партито Хейли й показа някаква лепенка "birth control" нещо си .. и Брук каза значи наистина го обичаш ( нещо в този смисал не си спомням точно ) Т.е. това я предпазваше да не забременее и тя не беше ........Тя може наистина и да е бременна 16.gif и да казва точно това на Нейтън
Lolipop
Не знам дали е бременна,но с новото промо отново ни усилван нетърпението happy.gif
fire_misha
Малеее!
В промото Нейтън попита Хейли:
- You're still on birth control, right?
- I wasn't that night.

И все пак май е бременна. shocking.gif
Electrum
хах аз май ша се окажа права че ни чака бебе скоро ама ша видим де...а колкото до ареста дет дават в промото едва ли е Нейт щото нали там дават Хейли казва "oh my god" и зад ния са полицейските коли а пък Нейт е до нея така че едва ли ша арестуват него...а този беше с черна коса ако съм видяла добре което ме навежда на мисълта за Дан ...оххх пак нямам търпение за следващия епизод 20.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(YaHeL`` @ Jan 12 2006, 07:34 PM) *

...а колкото до ареста дет дават в промото едва ли е Нейт щото нали там дават Хейли казва "oh my god" и зад ния са полицейските коли а пък Нейт е до нея така че едва ли ша арестуват него...

точно този момент е от 1 епизод 3 сезон
ludoto_mimi
Тъй, тъй... тва промо наистина интересно... значи за него имам да кажа 3 неща:
1. Хейли няма да е бременна, защото е тъпо по средата на сезона да забременее и после 10-12 епизода горе-долу нищо интересно няма да стане, щото нали била бременна и трябва да се пази... бла-бла... Или пък наистина ще забременее, пък да вземе да загуби бебето... абе нз...
2. Този, който арестуват е Дан. (за справка - снимката долу). Просто ако се вгледате в лицето, ще ви заприлича на Дан wink.gif
3. Където казват накрая "The Biggest Return Ever" - може би е Кийт... или пък Анди... или пък Джейк... не знам...
Nasi
ludoto_mimi напълно съм съгласна с теб!!! 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Jan 12 2006, 09:01 PM) *

ludoto_mimi напълно съм съгласна с теб!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Ох, отдъхнах си... тъкмо гледам, че ти си писала последна и си викам "Ей сега Насито пак ми рабзи мечтите като за предишното промо", пък ти си била съгласна с мен. biggrin2.gif happy.gif
KiD^ViCiOuS
ludoto_mimi и аз съм напълно съгласна с теб..
ааа...бебе няма да има...тва го четох по някви форуми че първоначално го е имало като замисъл обаче са се отказали после...може би ще стане като с Брук...на Хейли ще и закъснее...ама в краина сметка бебе няма да има..
_HriS_TinA_
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 12 2006, 09:53 PM) *

ludoto_mimi и аз съм напълно съгласна с теб..
ааа...бебе няма да има...тва го четох по някви форуми че първоначално го е имало като замисъл обаче са се отказали после...може би ще стане като с Брук...на Хейли ще и закъснее...ама в краина сметка бебе няма да има..

Ееее невярвам невероятният Марк да повтори слу4еят с бебето ...всмислъл да стане така като стана с Брук .... хихи оба4е Рей4ъл продължават да я показват по серийките 18.gif ..ооо не много се изтра6тявам ве4е ...като 4е ли не помня отна4лото как не я харесвах еее но пък сега ми изглежда мила .... пък и може да прави хубави рокли 10.gif ...Уоу най-добре да млъкна 4е от Хейли къде се прехвърлих на Рей4 16.gif ...та така де 4акаме развоя в следва6тата серия тогава Лукас 6те постъпи в болница , за6тото ако забелязахте много му стана на него - на две места игра и .... dry.gif абе така радвам се 4е Ели и Пейтън се събраха ...малиии каква колекция от дискове има6е само 3.gif
....та това засега wink.gif
Nasi
За Хейли и аз още не вярвам да има бебе...може би ще има вероятност, но няма да се окаже беремнна. Ще е много странно по средата на сезона бебе-а пък и са още в гимназията.
За Рейчъл- никой не знае, колко ще се задържи в сериала.
Почти 90% е сигурно, че след няколко серии ще има състезание на мъжоредките-изглежда ще е много забавно.
А за Кийт разбрах, че в по-нататъчните серии Дан ще насочи пистолет към него, това може би означава, че именно Кийт е помогнал на Карън.
Lolipop
Ето тук можем да обсъждаме предстоящият 11 епизод на любимия сериал!
Ralna
Първо Насе мерси за промоте, веднага ще го гледам, 4.gif
Като ви чета постовете и съм съгласна с всички вас, самоче да си призная от този филм може всичко да се очаква, особено във връзката на Нейтън и Хейли, съгласете се с мен, че досега в никй филм не е било Двойката от главни герои (нали те се падат глави герои заедно с Лукас, Брук и Пейтън) да се оженят в началото не сериала докато са в гимназията, после наща да зареже нашия и той да се опита да се самоубие, Този сериал е много много по различен от всичко което някога сме гледали и нищо чудно Хейли наистина да е бременна, и дори за мен това ще е много по логично от варианта да не е. Пък и незнам за вас, но смятам, че ще е готино ако наистина е бременна и ще ги сплути и ще е много яко 4.gif
paynera
Хм! Бебе май ще има! 4.gif Както някой каза по-горе, нищо няма да ме изненада, дори и бебе в средата на сезона! wink.gif Пък и "Two lives are about to change" звучи адски категорично! Но пък и рекламите винаги звучат по-шокиращо отколкото всъщност се случват нещата!
Уау! А какво ще кажете за това - всъщност бебето да е на Брук и Лукас, но промото да е леко заблуждаващо, за да може следващият епизод да е по-шокиращ, което от своя страна се връзва идеално с обрата на нещата! Пък и мисля, че едва ли толкова лесно WB ще разкрият подобни ръзвръзки показвайки ги в някво си промо! Освен това ми се струва, че Лукас остана някак си на заден план в цялата картинка и напоследък не му се случва нищо интригуващо, а срещата с онова негро в последният епизод когато играха баскетбол си беше чисто присъствие, колкото да го дават в епизода!
Арестуването на Дан? What about if he kills Whitey? ohmy.gif
Ralna
QUOTE(fire_misha @ Jan 12 2006, 04:59 PM) *

Малеее!
В промото Нейтън попита Хейли:
- You're still on birth control, right?
- I wasn't that night.

И все пак май е бременна. shocking.gif

Аз не съм много добре с английския, ама добре ли съм разбрала, че Нейт пита Хейли дали се е пазила от забременяване, и тя казва, че тази нощ не се е пазила shocking.gif
Devil^Rose^^
В този сериал видяхме горе долу всичко... и едно бебе си е напълно в реда на нещата wink.gif хората се ожениха на 16( поне на толкова си мисля че бяха ) та едно бебе ли не могат да направят rolleyes.gif
От една страна нали казваха че Нейли ще е по секси 15.gif звучеше много обещаващо, незнам дали са имали предвид бебенце passifier.gif ама идеята направо ми изпълва сърцето happy.gif
А и paynera това с Уайти 18.gif .. стига де не може да го махнат дори и цената да е да вкарат Дан в затвора wink.gif иначе мисля че си прав Лукас от известно време вече не е в центъра на нещата huh.gif ...пък нали е главния герой, а и връзката Лукас-Брук като че ли не е толкова интересна ...
Eli_Baby
Ми много ще ми е странно да си представя Хейли с надут корем blink.gif ама се пак тва би заздравило връзката им с Нейтън още повече иии общо взето мисля че май Хейли наистина е бременна (или поне се надявам 16.gif )
Ralna
Колкото повече гледам промото толкова повече си мисля, че в полицейската кола вкарват Кийт, и си мисля, че той ще да съучастникът на Деб
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Jan 14 2006, 01:43 AM) *

Колкото повече гледам промото толкова повече си мисля, че в полицейската кола вкарват Кийт, и си мисля, че той ще да съучастникът на Деб

Тц... според мен е Дан. Нали някой беше казал, че насочва пистолет към Кийт. Може тва да е станало, да са повикали полиция и да са го спипали Данито с оръжието. 10.gif

ПП: Вие що не спите, беее? А? Я бързо по леглата. biggrin2.gif
KiD^ViCiOuS
ето една снимчица от 11 епизод smile.gif
цък
опаа...малко поправка...снимката е от 12 епизод smile.gif съжелявам за грешката smile.gif
Ralna
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Jan 14 2006, 01:10 PM) *

ето една снимчица от 11 епизод smile.gif
цък

3.gif Оу мерси много глей го нашия къв е разпасан само 18.gif Много ти мерсиииииииииии 4.gif
Nasi
Ами ако това е Дан...може да го арестуват за нещо друго- например, ако е фалшифицирал изборите, защото нали казват One Shock Arrest. Може да е за престъпление, което още не е известно.
А за това, че Дан ще насочи пистолет към Кийт- това ще се случи към последните серии- поне така разбрах аз.

Мерси за снимката!!! 4.gif
Haley
Мерси за снимчицата много е добра!!! 4.gif 4.gif 4.gif

А по темата леле ако знаете,колко ми се иска Хейли и Нейтън да си имат бебче biggrin2.gif .Едно малко сладурче,като тях двамата biggrin.gif .Ама нз дали ще стане sad.gif .Остава само да се надяваме 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Jan 14 2006, 01:27 PM) *

Ами ако това е Дан...може да го арестуват за нещо друго- например, ако е фалшифицирал изборите, защото нали казват One Shock Arrest. Може да е за престъпление, което още не е известно.
А за това, че Дан ще насочи пистолет към Кийт- това ще се случи към последните серии- поне така разбрах аз.

Да! Ще арестуват Дан ще изглежда че ще го вкарат в затвора и това ще е ...обаче той после ще намери накакъв начин и ще се измъкне.Винаги в края на езона се случва нещо с Дан 15.gif и ние си мислим че това е краят и той ще умре ... но неее той се завръща и е по лош от всякога shocking.gif Е то без него иначе нямаше да е интересно huh.gif Та това за Кийт и Дан в последните серии да не би да значи че Кийт все пак е съучасника или е направил нещо друго на Дан(трябва да е мноо гадно 15.gif ) и затова Дани бой иска да го убие. Не че Дан не си го заслужава заради историята с Джулс. ... малко се отколонх blush.gif ...

Снимките на Кийт от 12 еп. са много хубави 4.gif 10х Nasi
ludoto_mimi
12 или 11 епизод, че нещо обърках? Да попитам де, може да си объркала цифрите.. blush.gif
Iveto^
Нали в десети епизод майката на Нейтън му се обажда....след това той отива при нея и тя му призна,че се е опитала да убие Дан.Малко след това тя му казва,че преди някав си тренъор(или нещо такова не разбрах думата) е ходил при Дан и му е казал,че иска да вземе Нейтън(във връзка с баскетбола)и той отказва...Деб му казала,че решението не е негово,че Нейтън ще отиде в това училище,независимо дали това му харесва или не и че тя ще замине с него....и Дан и казал,че ако вземе Неитън с нея,ще я убие...След този разказ моито мнение е че след като на промото се вижда че арестуват Дан може би е убил или се е е опитал да убие Деб....а за това което казва Хейли на Нейтън,че не се е пазила онази нощ,когато са били заедно-дано да е станало нещо,според мен ще е интересно как ще се развият нещатаsmile.gif)Тва е..дано да съм праваsmile.gif)
KiD^ViCiOuS
ludoto_mimi,от 12 епизод са-I've got dreams to remember
Lolipop
Ако Хейли в 12 епизод още е мъжоретка,това не значи ли,че не е бременна? huh.gif
Nasi
QUOTE(Lolipop @ Jan 14 2006, 05:55 PM) *

Ако Хейли в 12 епизод още е мъжоретка,това не значи ли,че не е бременна? huh.gif

Да....това трябва да значи.
rusi4kata^
що пък да означава,че не е бременна?!?! blink.gif то не пречи да е мажоретка като е в първите месеци.... 10.gif
paynera
Все си мисля, че вече е трети сезон и все някой ще умре от филма! Замесен разбира се ще е Дан!
Electrum
Така, изводите до които аз стигнах са че :определено The bigest return ever е Кийт ,а този който арестуват ще е Дан.ама нещо ми се губе връзката щот както някой ме поправи, в промото дават Нейт и Хейли, когато стана пожара в 1 епизод, ама кво общо има тва с ареста на Дан...освен да се е опитал да убие Деб след като е разбрал че е тя..или Кийт се е върнал щото е намерил някви доказателства срещу него?! awe голяма обърквация 18.gif
Ralna
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 14 2006, 07:21 PM) *

що пък да означава,че не е бременна?!?! blink.gif то не пречи да е мажоретка като е в първите месеци.... 10.gif

Aз почнх да си мисля, че тва с бременността някой го сънува, както и тва с Люк в болницата е някъв сън щото Тим е мед. сестра. А вече сме имали фантастична серия (2х20) когато Нейт беше в болницата и сънуваше, та нищо чудно да има и такова нещо
s0me0ne
Кога се очаква да излезе? Дали пак ще чакаме 1 месец? Някой да има информация по въпроса?
Ralna
QUOTE(s0me0ne @ Jan 16 2006, 09:22 AM) *

Кога се очаква да излезе? Дали пак ще чакаме 1 месец? Някой да има информация по въпроса?

Ч!етвъртък, няма да чакаме много 4.gif
slyn4ice```
ааа как ще е бременна-ще стане като няква сапунка....в промото винаги нещата изглеждат доста пресилено....иначе ако е бременна тва не и пречи да си е мажоретка в началото wink.gif
^Mim0zKa^
Да и аз съм на съ6тото мнение 4е дори и да е бременна не и пре4и да играе в първите месеци...а за вапросният арестуван ...мисля си 4е е Дан ама не сам сигурна unsure.gif
s0me0ne
Благодаря за инфото. Не обичам да гледам трейлъри или да чета какво ще се случи. Очаквам четвъртък smile.gif
Nasi
Разбрах, че Чад е участвал в някакво предаване и е казал, че в следващите епизоди двама души ще умрат. Предполага се, че това ще са Ели и Белия или Кийт.
Също така е показано промо, в което Нейтън и Лукас се карат, защото Нейтън иска да напусне отбора:

Lucas: I heard your fight with Haley last night.

Nathan: Why don't you stop interfering with things that you know nothing about?

Lucas: You know, Brooke and I had a pregnancy scare? Yeah, your future flashes in front of your eyes. Everything you've always planned on changes, and for a second it puts you in Dan's shoes. The team needs you back Nathan. You know, you and I aren't the only ones with futures riding on this season. You know, but if we get a streak going, if we take a run at states these guys will feel what it's like to win, and that's something they will strive for long after basketball.
Devil^Rose^^
Става все по интересно и по интересно smoke.gif
^Mim0zKa^
о0о0о0о да определено става наистина много интересно.....ух а ако това 4е трябва да умрат двама ду6и е вярно...много гадну предполагам 4е 6те са Ели и...ох за 2-я наистина незнам много бил се радвала ако е Дан ама...няма да е той 100%! Ще видим ! unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 16 2006, 11:18 PM) *

о0о0о0о да определено става наистина много интересно.....ух а ако това 4е трябва да умрат двама ду6и е вярно...много гадну предполагам 4е 6те са Ели и...ох за 2-я наистина незнам много бил се радвала ако е Дан ама...няма да е той 100%! Ще видим ! unsure.gif

Ама аз не ща Ели... IPB Image
Nasi
Сега изгледах клипчето и разбрах, че Нейтън и Лукас не се карат. Нейтън изглежда уплашен.

Клипче с Чад

Вече не знам какво да мисля.
rusi4kata^
ееееееееееееееее не искам Ели да умира бе 1crying[1].gif тъкмо почнаха да се разбират с Пейтън...баси гадното ще стане sad.gif
KiD^ViCiOuS
малко снимчици..тоя път от 11 епизод вече smile.gif
цък
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.